Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin iz Zagreba poručuje

Načeti su, treba ih dotući

Na samom početku bila je to RUSKA vojna operacija ali sada se to sve skupa pretvorilo u pravi RAT. Od kada su snage Ruske Federacije svijetu pokazale Pentagonove bio/kemijske laboratorije posložene uzduž ukrajinsko/ruske granice, optužile SAD kako su laboratoriji namijenjeni i biološko kemijskom ratovanju protiv RUSIJE ali i protiv svakoga tko im se suprostavi, bila je to VOJNA OPERACIJA RUSKE FEDERACIJE na tlu Ukrajine.

Vjekoslav Škreblin dopisnik iz Zagreba)

Službeni se Washington oglasio kako nije istina što Rusija priča, ali je istina kako se tamo nalaze njihove biološko/kemijske tvornice. Čemu služe ti laboratoriji ako se zna kako su mnogi Ukrajinci "dobrovoljno" kao zamorci služili Pentagonovim stručnjacima kod ispitivanja raznih "lijekarija", ako se također zna kako su baš na tom teritoriju buknule nepoznate zarazne boleštine i to baš tamo gdje se nalazi neka od američkih tvornica "lijekova"?

Uz najtvrđu cenzuru "zapada" ovakve vijesti se nisu mogle zataškati. Poglavito kada je i Kina prozvala Ameriku vezano za biološko kemijske laboratorije na tlu Ukrajine!

Ako slušamo dvije strane izravno uključene u sukobe u Ukrajini, dolazimo do sasvim oprečnih informacija. Kome vjerovati? NIKOME! Treba se osloniti na vlastiti "filing" i osluškivati i vidjeti što prenose obje strane.

ruskom pronalasku spomenutih biološko-kemijskih laboratorija/tvornica, složile su se obje sukobljene strane. Prozvana Amerika nije mogla sakriti ono što se sakriti nije niti moglo. Njihovi biološko/kemijski laboratoriji postoje na tlu Ukrajine!

Što takav pronalazak znači ne moramo posebno niti komentirati. Dovoljno je spomenuti kako se sumnjalo da Irak ima baš takve laboratorije i "demokratske" snage na čelu sa US su ga sravnili sa zemljom a Sadama Huseina objesili za prvu granu, nakon suđenja!

Nakon pronalaska, počela su se javljati i pitanja, čije interese zastupaju SAD, NATO, EU, Hrvatska, Njemačka, Srbija i cijeli "napredni" svijet, koji je na mah i orkestrirano stao na stranu Ukrajine a Rusiju i Ruse od prvoga dana svekoliko žigosao i proglasio agresorom jer je "NIČIM IZAZVANA NAPALA UKRAJINU" !?

Od kada su pronađeni biokemijski laboratoriji, učestalije su i sve su glasnije optužbe kako je Joe Biden kriminalac, kako mu je dosje ispisan kriminalnim radnjama.

Zna se to od ranije ali da će i globalni mediji početi sve češće i sve glasnije o tome izvještavati javnost do nedavno se nije moglo naslutiti.

Sve je očitije... "Joe Biden želi uništiti dokaze protiv svog sina Huntera kao i uništiti dokaze da je Ukrajina bila jedna od pet zemalja koje su pomogle

KRAĐI AMERIČKIH IZBORA".

Slobodno možemo dodati kako je i Pentagonu u najvećem interesu sakriti pred javnošću što se to proizvodi u preko DESET BIO-KEMIJSKIH LABORATORIJA u Ukrajini. Nije bez razloga iz Washingtona stiglo očajničko zapomaganje, kako dokazi što se tamo nalazi i proizvodi, nikako ne smiju pasti u ruke Rusije!

Bude li svijet detaljno bio upoznat sa takvim informacijama, postoji realna mogućnost da se globalistima počne urušavati realizacija KORONA GENOCIDA, jer ipak je taj poduhvat najprioritetniji od svih operacija, koje nam nude naši DOBROČINITELJI I SKRBITELJI ZA ZDRAVLJE NAŠE.

Kažu dobri poznavatelji, kako su i Rusija i Putin uključeni u ovaj NOVOnormalni KOVID-GENOCIDNI projekt! Kažu dobro upućeni kako je i Vladimir Putin u odnosu na GLOBALNE GAZDE, poslušni pijunčić, poput našeg Plenkovića u odnosu na gazde iz Brisela. Tako kažu dobro upućeni.

Isto tvrde i za "bivšeg" američkog predsjednika Donalda Trumpa!

Zanimljivo, od kuda takve tvrdnje kada je Donald Trump za vrijeme svoje vladavine objavio RAT TRGOVCIMA DJECE?!

Poznato je kako su trgovci djecom Bill Clinton, Hillary Clinton, globalna kompanija CEMEX, itd... Dakle, svi oni dio su GLOBALISTIČKE OLIGARHIJE koja prijeti uništenjem ljudskome rodu!

Jasno je kako Donald Trump nije bivši predsjednik ako je dokazao da je pokraden od strane Joe Bidena na prošlim predsjedničkim izborima. Stvar i stav je razine KORUPCIJE AMERIČKIH SUDOVA što ne žele procesuirati niti Joe Bidena niti ostale sudionike ove EPOHALNE KRAĐE. U Republici Hrvatskoj čak imamo presudu nadležnoga suda, kako je tzv politička stranka na čelu države KRIMINALNA ORGANIZACIJA što se i na ovim stranicama često spominje!

Za NOVOnormalne kriterije ta je karakteristika promocija a ne skandal za svekoliku osudu!

Zanimljivo, i Ukrajina je prozvana kao jedna od pet zemalja koje su pomogle krasti biračko tijelo SAD-a na prošlim izborima za predsjednika SAD-a! Da, zaista zanimljivo.

Evo što ovih dana kao i Vladimir Putin, "njihov" Donald Trump tvrdi za Joe Bidena i njegove jatake: "Uhvaćen je! Pogledajte njegov laptop i znate tko je još kriminalac? Vi ste kriminalac jer niste izvještavali o tome. Reći ću vam nešto... Joe Biden je kriminalac, i kriminalac je već dugo vremena, a vi ste kriminalac, zajedno s ostalim medijima jer niste izvještavali o tome! Sretno svima! Želim vam ugodan dan!" završio je izjavu "njihov" Donald Trump.

Što se dogodilo nakon takve izjave? NIŠTA! Joe Biden i dalje ostaje KRIMINALAC. Na čelu SAD-a, priprema NATO pakt, odnosno međunarodne mirovne snage da uđu u Ukrajinu i suprostave se velesili, koja se DRZNULA RAZOTKRITI SVIJETU kriminal i nositelje kriminala u Ukrajini o kojim kriminalcima govori i Donald Trump!

Globalisti se igraju vatrom. Žele pod krinkom MEĐUNARODNIH SNAGA braniti mir u Ukrajini. Po dobro uhodanom receptu, svijetu prodavati rog za svijeću, muda za bubrege, a sve umotano u omot zvan DEMOKRACIJA. Svjesni su kako im je Rusija u stanju izvaditi njihove očnjake. Nemaju kud, izbor im se suzio. Osjećaju kako su uhvaćeni u klopku poput ŠTAKORA. Izgubili su glavu jer se svakim novim danom jasnije vidi kako Rusija nema posla sa UKRAJINSKIM SEPARATISTIMA već sa GLOBALNOM ZLOČINAČKOM ORGANIZACIJOM!

Možda se ipak radi o svojevrsnoj odmazdi prema Ruskoj Federaciji i neposlušnom Vladimiru Putinu? Naime, DOBRO UPUĆENI tvrde kako su i Putin i Rusija u "njihovim" GLOBALISTIČKIM rukama!

Osobno smatram kako nije baš tako kako tvrde DOBRO OBAVIJEŠTENI. Štoviše, ako je do sada i postojala takva suradnja, vrijeme je da se konačno pokaže tko je tko i čije interese zastupa i štiti. Štoviše, DETRONIZIRA GLOBALNU ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU! Vrijeme je da netko dovoljno odlučan stane zlotvorima na glavu i pošalje ih DRAGOM BOGU pa neka im on sudi ako nikako drugačije.

Ponašanje kriminalca JOE BIDENA govori suprotno od DOBRO OBAVIJEŠTENIH. Govori kako je u velikoj neprilici. Raskrinkan je kao kriminalac na čelu SAD-a! Danas vidimo, gdje se god pojavio iza sebe je ostavio otiske kriminala i kriminalca! Hoće li to svijet tolerirati makar mu pravosuđe SAD-a gleda kroz prste?

Joe Biden dolazi u EUropu, kako bi se što detaljnije upoznao o nastaloj šteti koju su mu prouzročili neki mediji, argumenti, Ruska Federacija, Donald Trump, pojedinci, slobodouman svijet... Dolazi po kalkulaciju i procjenu da li nastaviti "demokratsku" borbu za oslobođenje "neutralne" Ukrajine ili će napokon skinuti krinku čelnika "najdemokratskije" zemlje na svijetu i u maniru klasičnog kriminalca, pokušati spasiti što se spasiti može. A to je projekt svih projekata "odabranih", koji ljudsku populaciju žele svesti na podnošljivih 500 milijuna ZOMBIRANIH ljudi. U tom slučaju: "Sve više na površinu izbija činjenica kako se RUSKA FEDERACIJA bori protiv okorjele BANDE TERORISTA!", kako stoji u jednoj objavi na Facebooku!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane