Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zatiranje života

Milovan Brkić

Nakon što se u nedelju 3. aprila uveče samoproglasio pobednikom u prvom krugu, zabranivši Republičkoj izbornoj komisiji da se oglasi u naredna 24 sata, srpski diktator je rekao da je duže na vlasti u Srbiji i od čuvenog Nikole Pašića.

Umesno mu je poređenje sa Pašićem.

Citirtaću sir Arčibalda Rajsa o Nikoli Pašiću: "... A Pašićevo okruženje?! Ljudi siromašna duha, ali korumpirani. Profiteri i mutivode kojima je dozvoljavao da se bogate pod uslovom da služe njegovim interesima."

Pašić je samo za vreme Prvog svetskog rata pokrao 600 miliona iz budžeta. Njegov sin Rada je zbrisao, iz zemlje, sa svim parama, nakon očevog pada s vlasti i smrti izazvane gubitkom vlasti.

Vučić je gostujući u emisiji TV Bastilje poručio: "Nema plata i penzija ako ne uvedemo sankcije Rusiji"

Što to ne reče pre nedelju dana, pre izbora?

Završeni izbori su u završnoj fazi.

Brana počela da popušta. NBS povećala kamate. Neka se spreme za rast: rate kredita, kurs dinara, cena struje, cena gasa, inflacija, javni dug.

Naprednjaci su u rasulu. Čekaju podelu uloga.Veći broj pripadnika Vučićevog kartela čeka na hapšenje. Da ih Vođa proda i preda.

Ministarka Mihajlović poručuje Dačiću da mu nema mesta u Vladi Srbije. Kakav premijer. Ona barem zna. Američkom ambasadoru Kajlu Skotu poklonila je 500 miliona dolara, ugradivši u izgradnju deonice puta u Srbiji firmu koju je on protežirao. A njen 20-ogodišnji sin je odmah upućen u srpsku ambasadu u Ujedinjenim nacijama. Kakav stručnjak?

U Njujorku je, tvrde naprednjaci, sve spremno da pojava registrovan pod imenom Ana Brnabić, bude novi ambasador Republike Srbije u UN.

Gostujući na RTS-u šizofreni Vučić je najavio mogućnost nuklearnog udara na Srbiju! Nije rekao ko bi to, iz čista mira i ničim izazvan, mogao da napade Srbiju, koju je NATO alijansa jednom već skoro sravnila sa zemljom. Zar samo zato što ne uvodi sankcije Rusiji?

Da li je zbog toga Srbija dva puta glasala u Ujedinjenim nacijama protiv Rusije.

Na aerodrom Batajnica je 9. aprila sletelo pet kineskih transportera. Dva treba još da slete. Dopremili su raketne sisteme. Fk3 je sličan S300, zahvata 180 stepeni ispred sebe. Rakete koje mi dobijamo prate 25 kilometara po visini i 75 km po daljini. Dva sistema su na borbenom dežurstvu, šest u rezervi. Plaćeni su 600 miliona evra. To je dosta niža cena od tržišne.

Vučića ne brine što će, ili su već, u Sjedinjenim Državama njemu i bratu zaplenili 25 milijardi dolara i milijardama vredne nekretnine. Ima on para rasutih po računima mnogih zemalja.

Najavljena crna lista koju je Izvršnom naredbom od 6. juna prošle godine omogućio predsednik Džozef Bajden, još je bela. Na njoj su samo tri Srbina.

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država smatra da je razlog tome lopovska ruka Hantera Bajdena, predsednikovog sina. Bivši američki predsednik Tramp je javno pozvao ruskog predsednika da se objave svi dokumenti o Hanterovom kriminalu u Ukrajini, finansiranju bio laboratorija, bankovnim računima. Portparol ruskog ministarstva odbrane je to javno učinio, pokazujući dokumenta.

Američki mediji se otvaraju i nasuprot oštrom upozorenju i pretnjama pokazuju mračnu stranu američke politike. A da je budućnost Amerike pod Bajdenovim vodstvom mračna, potvrdio je i šef Generalštaba ove zemlje, naglasivši da Amerika nije trebalo da se meša u sukob u Ukrajini. Afroamerički kongresmeni upozoravaju kolege da treba da se bave stanjem u svojoj zemlji, misleći na nacionalne tenzije, koje mogu dovesti do raspada zemlje.

Obamin i Trampov lekar Roni Džekson traži da se testiraju Bajdenove kognitivne sposobnosti.

U Mariupolju se vodi ''bitka za istinu''. U kompleksu tri železare opkoljeni su nacisti iz Azova i strani instruktori. Rusi obaraju helikoptere koji pokušavaju da strance evakuišu. Špekuliše se da je visoki general NATO-a, koji je trebalo da komanduje napadom na Rusiju, uz dozvolu Kremlja, evakuisan. Ostali će biti pohvatani i pokazani.

Kada je maršal Žukov na paradi u Moskvi 9. maja 1946. raportirao Staljinu rekao je: "Proslavljamo Dan oslobođenja od fašizma, ali sam siguran da nam Evropa to neće nikada oprostiti.".

Deda kancelara Scholza (Šolca) je bio general koji je poginuo avgusta 1944. u Ukrajini. Mnogi evropski lideri su naslednici fašista. Dug je spisak.

Da li je došlo vreme ponovnog zatiranja života?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane