Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Rasplet

Branko Dragaš

Nameravao sam da napišem treći članak o specijalnoj operaciji ruskih oružanih snaga u Ukrajini, u kome bih izneo sve ekonomske pokazatelje i predviđanja dosadašnjeg sukoba Rusa i Zapada, ali, nažalost, primoran sam, zbog održanih izbora u Srbiji, da se osvrnem na našu tragičnu političku zbilju.

Svakako, sukob u Ukrajini je mnogo važniji za opstanak čovečanstva, nego namešteni i lažni izbori u Srbiji, koji su jedni u nizu političkih prevara za zamajavanje zavedenih, porobljenih i osiromašnih građana.

Rusi se u Ukrajinu bore protv Zapadnog korporativnog fašizma, koji hoće, nametnutim Velikim resetom neoliberalnog kapitalizma na izdisaju, da porobe planetu, da nas zombiraju i sve zatvore u digitalne koncentracione logore.

Cilj ruske specijalne intervencije u Ukrajini je mnogo viši od denacizacije i demilitarizacije okupirane Ukrajine.Od krajnjeg ishoda sukoba u Ukrajini, zaviseće i sudbina Srbije. Istina je da bi Srbija bila odavno teritorijalno rasparčana i uništena, da nemamo za leđima moćnu Rusiju, koja je stala u odbranu naših državnih i nacionalnih interesa.

Kada znamo kako su se sve srpski političari, poslednjih dve decenije, ponašali prema Rusiji, kako su priznavali teritorijalnu celovitost Ukrajine i kako su su Ukrajinu naoružavali, onda je prosto zadivljujuće koliko Putin ima strpljenja sa srpskim političkim ološem.

Mislim da to građani Srbije, koji su povezani i privrženi istorijskim i bratskim vezama sa Rusima, dobro razumeju. Ali, to ne žele da razumeju političari na vlasti i opozciji, koji su EU talibani, neoliberalni fundamentalisti i koji se bore da budu namesnici u Srbiji.Njihova politika se zasniva na dodvoravanju Briselu i Vašingtonu, pokorno služenje i ispunjavanje svih dobijenih naloga, koji su, kako se pokazalo za dve decenije, suprotni našim državnim i nacionalnim interesima.Odnosno, Zapad sve radi da uništi nepokorne Srbe, koji su vekovima optuživani da su remetilački faktor na Balkanu i koji su varvari, niža rasa, jeretici,šizmatici, kraljeubice, hajduci, nepokorna i divlja plemena koja treba genocidom istrebiti. Srbija je okupirana zemlja.

Okupirana je iznutra. Veleizdajnici iz vlasti i opozicije su se udružili da unište Srbiju.U okupiranoj zemlji nema slobodnih izbora.Nema demokratije u uspostavljenom totalitarnom političkom sistemu. Izbori su - prevara! Farsa!

Ako izlazite na nameštene i izrežirane izbore, onda dobrovoljno pristajete na prevaru.Zašto to radite? Ne razumem! Pozivate se na građansku dužnost. Zar je građanska dužnost da date legitimitet Uzurpatoru, tiraniji, diktaturi i kultu ličnosti srpskog Kralja Ibija?Lažna i korumpirana opozicija je pristala da učestvuje u toj prevari. Pristali su jer moraju da slušaju svoje gazde na Zapadu, deo EU opozicije, dok su estradne patriJote zainteresovane samo da dobro unovče svoj salonsko-slavski patriotizam.

Ponavljam da me svi razumete, političari na vlasti i opoziciji mrze Srbe i sve građane koji misle svojom glavom. Svi oni misle da je narod stoka, raja, krezubi ludaci, debili i glupani, koje demagoškim parolama i novčanicama od hiljadu dinara mogu da potkupe i kontrolišu.Nekima prete da bi ulili strah i dobili njihov glas. Nije bilo nikakvih uslova za održavanje slobodnih i poštenih izbora.

Milion mrtvih je bilo u biračkim spiskovima, koji su uvek spremni da glasaju za pobedu šizofrenog Uzurpatora. Nije bilo novog zakona o izborima.Nisu postignuti dogovori o izbornim uslovima. Potpuna je bila cenzura medija.Svi državni resursi su stavljeni u službu pobede Uzurpatora i njegovog kriminalnog klana.Najavio sam nedeljama ranije da je sve namešteno da Uzurpator ubedljivo pobedi.To se dogodilo. Sve je bilo pripremljeno za njegov veliki trijumf.

Apsolutna kontrola izbornog procesa je bila samo u njegovim rukama.Potkupljivanjem birača, penzionera, mladih i građana, delenjem novca koga nismo zaradili, nego smo se zadužili i tako bankrotiranu državu uveli u dodatne dugove i probleme, strogom kontrolom medija, partijskim brojanjem glasova i organizovanim krađama, Uzurpator je došao do druge pobede i lažnih 60% nameštenig glasova podrške.

Šta je bilo rešenje za sprečavanje nasilja Uzurpatora? Predlagao sam potpuni i dosledni BOJKOT izbora. To je jedino imalo smisla. Mekušasti Uzurpator se plašio samo bojkota. Protiv bojkota nije imao nikakva rešenja. Dužan sam, po ko zna koji put da objasnim, pošto mnogi zadojeni i ostrašćeni birači nisu mogli da shvate koji je smisao bojkota. Oni koji su izašli na izbore optužili su nas, koji nismo hteli da damo legitimitet Velikom Lažovu, da smo neodgovorni i da smo glavni krivci za njegovu ubedljivu pobedu.Greška! Bojkot nije odraz nezainteresovanosti i apatije.

Bojkot je direktan i jasan politički stav da ne pristajemo na prevaru. Zašto bi izlazili na nameštene izbore, gde se pobednik unapred zna. Koji je onda smisao izbora?Na takvim izborima se ništa ne može da promeni.Izlaskom samo dajemo legitimitet Uzurpatoru i njegovom kriminalnom klanu. Ako izađete i glasate, protiv ili prekrižite sve listiće, to vaše glasanje ništa ne znači.

Važno je za Uzurpatora i njegov totalitarni sistem samo to da ste izašli na lažirane izbore, da ste time potvrdili da se slažete sa svim izbornim uslovima. Nemate nikakve primedbe.Pristajete na prevaru. Zar je to, gospodo drugovi, koji ste naseli na prevaru Uzurpatora i njegove lažljive opozicije, bilo teško razumeti? Nije! Pa, što ste onda izašli? Nemojte nam se opravdavati. Besmisleno je da se dalje brukate. Bojkotom se ogoljuje tiranija jednog poludelog lika, koji je umislio da je Mesija. Zamislite da je ujedinjena opozicija pozvala na bojkot.Izašlo bi 25% zavedenih, uplašenih i potkupljenih birača. Uzurpator bi dobio 100% svih glasova izašlih i tako bi se ogolila lažna predstavnička demokratija. Uzurpator ne bi više imao nikakav legitimitet i morali bi da se raspisuju novi izbori.

U tekstu ULTIMATUM sam naveo koji zahtevi bi bili upućeni Uzurpatoru. Mirnim protesima stotinama hiljada građana na ulicama srušili bi totalitarni politički sistem i Uzurpatora. Kako se to nije dogodlo, kako je Uzurpator dobio legitimitet, uveo je u političku igru korumpiranu opoziciju.Tačnije, izabrao je svoju opoziciju.Ona koja mu treba za nastavak njegove tiranije. Napravio je politički miks, koji mu treba za sledeća turbulentna politička vremena. Neoliberali i EUropejci mu trebaju za uvođenje sankcija Rusiji, pokoravanje politici EU, priznanje albanske terorističke države na okupiranom Kosovu i Metohiji i rasprodaju preostalih prirodnih resursa Srbije. Estradne patriJote mu trebaju da prave privid odbrane nacionalnih interesa. Svi rade za Uzurpatora. On je to priznao.

Na pitanje novinarke, koga bi od opozicije voleo da vidi u svom timu, posprdno se smejući od zadovoljstva je rekao - svi su oni moji! I to je jedina istina koju je izgovorio. Izbori su, dakle, nepotrebni u totalitarnom sistemu.Lažljiva i korumpirana opozicija je dobila zadatak da stvara privid demokratije, da prevare i izvedu građane na izbore i da donesu toliko željeni legitimitet Uzurpatoru.

Dobili smo NATO parlament. Koji mora da uvede sankcije Rusiji. Koji mora da prizna albansku terorističku državu. Koji mora da stavi Srbe pod poseban nadzor u EU tamnicu, kako bi uništili njihovu opijenost Rusima. To je uslov krstaša.Uzurpator je ubeđen da je obezbedio sigurno svoju zlikovačku vlast. Ali, to je samo privid. Pirova pobeda. Pogrešan izbor nacionalne strategije u sukobu Zapad- Rusija i otrgnuta dvocifrena inflacija će dovesti Uzurpatora u sukob sa istorijom i porobljenim narodom.Tako počinje naš - RASPLET.

Ne može da se sedi na dve stolice.Srbija je na istorijskoj prekretnici.U poslednjih sto godina politički ološ na vlasti je donosio katastrofalno pogrešne odluke. Izabrali su pogrešan smer kretanja. Nakon pada berlinskog zida, zadržaću se samo na tom bliskom vremenu, pisao sam i govorio da mi, Srbi, treba prvi da razvalimo lažnu Jugoslaviju, da napravimo konfederaciju nezavisnih država, da srušimo socijalizam, uvedemo višepartijski sitem, napravimo narodni kapitalizam, oslobodimo medije, napišemo novu istoriju Srba, uvedemo reciprocitet sa svim narodima na Balkanu i da, umesto rata, vodimo ljubav i pravimo pare.

Nismo mogli tada da se oslonimo i pouzdamo na uništenu Rusiju, jer ona nije mogla ni sama sebi da pomogne. U našem nacionalnom interesu bilo je mnogo unosnije da smo se okrenuli odmah Evropi i da, potkupljivanjem i lobiranjem, što korumpirani krstaši jedino razumeju i podržavaju, platimo našu nezavisnost i slobodu. Zapamtite, u komercijalnom svetu uspostavljenog neoliberalnog kapitalizma, slobodu smo morali da platimo.Titosita Milošević, koji je glumio srpskog nacionalistu iz CK fioke, nije razumeo istorijske događaje. Zbog njegove političke gluposti smo izgubili velike delove našeg naroda i vekovne srpske teritorije.

Drugu istorijsku priliku je imao iskompleksirani i frustrirani Đinđić. Ali, nažalost, ni Ideolog vulgarnog pragmatizma nije razumeo istorijske tokove.Umesto da odbaci neoliberalnu ideologiju, nasilnu, banditsku privatizaciju, šok terapiju i operaciju bez anastezije, zaštiti prirodne resusrse države i primeni najbolji politički i ekonomski progra u XX stoleću - Program za spas Srbije, sarađujući sa svim zemljama u svetu, gde imamo nacionalne interese, umesto da je prihvatio predloženu politiku oslanjanja na sopstvenu pamet, prirodne resurse u zemlji i naše ljude u rasejanju, on je preuzeo bvankrotirani model neoliberalnog kapitalizma i uništio Srbiju.

Danas smo, opet, na istorisjkoj prekretnici.Stvara se nova ravnoteža u svetu i nastaje nova podela sveta. Švabe su nas okupirale 1941.godine, danas nas je Švab okupirao. Uz naciste i fašiste su 1941.godine bili Slovenci, Hrvati, Bošnjaci, Albanci, Bugari, Mađari i Rumuni, dok je Srbija bila sama. Istorija se ponovila. Uz Švabov korporativni fašizam su svi narodi koji nas okružuju.

Ali, Mađari su,ipak, iz istorije nešto naučili i na vreme beže sa EU Titanika. Ne osuđuju Ruse, nego gledaju svoje nacionalne interese, makar se zamerili ili posvađali sa inkvizitorima iz Brisela. Lukavi, pokvareni i okrutni Englezi su prvi pobegli. Sada guraju Srbe da uđu u bankrotiranu i totalitarnu EU, koja je izgubila razum.Vlast i opozicija gura Srbe u raspadnutu EU. Srpski nacionalni interes nije saradnja sa komesarima iz Brisela, nego čvrsta saradnja sa suverenističkim pokretima u Evropi, koji se bore da oslobode Evropu iz EU tamnice.Decenijama unazad pišem i govorim, na opšte zaprepašćenje naivnih i povodljivih građana Srbije, da sledi krah EU-evra i SAD -dolara.

Niko mi nije verovao. Sada je to vreme došlo. Vreme raspada bankrotiranog neoliberalnog kapitalizma. Sledi krah američke Imperije u rastrojstvu. Svakome pametnom građaninu, koji prati svetska dešavanja, jasno je da Englezi guraju Nemce u propast, ucenama iz senilnog Vašingtona, dok Ukrajinci sumanuto ginu, ne shvatajući da su topovsko meso za korporativni fašizam.

Bankrotirani Vašington hoće da porobi Evropu i da spreči savez na liniji Rim-Pariz-Berlin- Moskva, makar svi Ukrajinci izginuli. Nadrogirani Komedijaš igra svoju dobijenu ulogu, dok su mu porodica i otete milijarde dolara na Zapadu.

Komesari iz Brisela i ekonomske ubice iz Vašingtona hoće, sigurnim gubitkom Ukrajine, da se vrate na Balkan i hoće da spreče, kako se to vekovima govorilo, izlazak Rusije na topla mora.Rade to užurbano, dok su Rusi zauzeti kroćenjem neonacista u Ukrajini. Zato će pritisak na plačljivog Uzurpatora biti ogroman.Dozvolili su mu da održi nameštene izbore i da stvori NATO parlamnet.

Građani su prevareni. Vlast i opozicija su spremne da izdaju naše istorijske i nacionalne interese.U narednih nekoliko meseci sledi dramatičan rasplet. Srbi su na istorijskom ispitu. Verujem u slobodarsku tradiciju srpskog naroda. Verujem u pobunu!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane