Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (238)

Obračun Vučića sa svojim kartelom uz pomoć tužioca

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milica Grabež, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milica Grabež

Još dok Republička izborna komisija nije saopštila ni preliminarne rezultate, uporno ćuteći o njima puna 24 časa, Aleksandar Veliki, kako je naređeno Velikoj propagandi laži da ga odnedavno predstavlja, krenuo je u akciju, šaljući Zapadu poruku da će snishodljivo ispunjavati sve njihove naloge, samo da ostane na vlasti živ i zdrav.

U ponedeljak, 4. aprila oko 20 sati, na ''informativni razgovor'' u svojstvu građanina pozvan je general policije Slobodan Malešić, načelnik policije Policijske uprave u Novom Sadu, a tri sata kasnije opet je saslušan u zgradi Tužilaštva za organizovani kriminal u Ustaničkoj ulici, ali ovog puta u svojstvu osumnjičenog, a pola sata kasnije određeno mu je i zadržavanje, zajedno sa još trojicom ''članova njegove organizovane kriminalne grupe''. Oni su dva dana privedeni sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, Odeljenja za organizovani kriminal.

Čim je Kapo di tuti Kapi Aleksandar Vučić pozvao svog plaćenika - tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, on je đipio na noge lagane i odmah je iz džepa izvadio svilen gajtan.

Pomenutom Malešiću i ''crnoj trojki' određen je pritvor do 30 dana. Malešiću zbog trgovine uticajem i nasilja u porodici. Pretukao je, navodno, ženu, službenicu BIA.

Sve je nelogično i izvan procedure.

Policijski službenik može biti saslušan u svojstvu osumnjičenog za krivična dela u vezi sa službenom radnjom samo u prisustvu pretpostavljenog starešine, u ovom slučaju direktora srpske policije ili načelnika Službe unutrašnje kontrole MUP-a. Načelnik policijske uprave se ne poziva u svojstvu građanina u Tužilaštvo za organizovani kriminal i to uveče u 20 sati. Ako su ga u Tužilaštvo priveli inspektori SUK-a, nisu mogli da ga privedu u svojstvu građanina. Barem je tako po zakonu!

Zašto je pritvoren gospodin Malešić. I ko je ovaj čovek?

Citiramo pismo policijskih službenika MUP-a Srbije koje je objavljeno u Magazinu Tabloid (broj 512) pod naslovom ''Vulinove perjanice'' (link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=512&cl=15/)

General policije Slobodan Malešić - pomoćnik direktora policije

''Počeo je kao obezbeđenje ministra Jočića, gde je uništio više službenih kola pijan, a takođe je dao blindirani džip ministra za svadbu svoga druga na kojoj je bio i kum.. Šuruje sa svim kriminalcima koji su mu preko vlasti i omogućili da dobije ovaj čin. Prijepoljska veza doseže svuda pa i u MUP.

Zna li Srbija uopšte ko je taj čovek? Znaju li se možda njegove stvarne sposobnosti, a ne one "nakićene" u njegovoj biografiji.

Slobodan Malešić je rođen u selu nadomak Prijepolja. Završio je srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici 1995. godine. Zatim je upisao Policijsku akademiju koju je na jedvite jade završio sa prosekom 6. Kao tako školovan policajac, naspram gomile oficira policije sa Megatrenda, TIMS-a i sličnih turbo fakulteta, neko bi pomislio da je on sjajan policajac. U biografiji piše da je počeo da radi 1995. a kako je to moguće, ako je studirao od 1995. Evo kako, Malešić je jedan od retkih kome je školovanje na akademiji ulazilo u radni staž, a to mnogima nije bilo omogućeno.. Zamislite, nikom od nas to nije bilo omogućeno. Samo on i još nekoliko "posebnih" studenata je imalo tu privilegiju.

Počeo je da radi u stanici policije Savski Venac. Životna želja mu je bila da se upozna sa Sredojem Šljukićem - Šljukom. Od prvog dana radnog staža, 2000. godine (a ne 1995, kako navode neki), bio je policajac koji se kretao u sumnjivom društvu. Od prvog dana želeo je da bude i policajac, a i nešto što nikako nije časno za jednog policajca. Šljuka mu je bio idol i zemljak. Kratko i neslavno vreme se zadržao u obezbeđenju Milana Milutinovića. Po dolasku DOS-a na vlast, počinje da obezbeđuje Dušana Mihajlovića, a zatim Dragana Jočića.

kakvom strategu je reč, govori i činjenica da mu je štićeno lice u kolicima do kraja života i to zbog nepoštovanja bezbednosnih procedura, a o kojima je on kao načelnik trebalo da vodi računa (reč je o bivšem ministru Jočiću). Očigledno nije bio dorastao tom zadatku. Na osnovu kojih kriterijuma je on uopšte postavljen za načelnika obezbeđenja Dušanu Mihajloviću u vreme akcije "Sablja"? Bog je sačuvao Mihajlovića očigledno, jer znanje i umeće Malešića očigledno nisu, na svu sreću nije bilo bezbednosnih incidenata. Po dolasku Ivice Dačića na mesto ministra policije, pokušava da bude načelnik obezbeđenja i njemu, ali to je sprečeno od strane njegovih zemljaka iz Prijepolja koji su odlično znali za sklonosti, mane i ambicije svog zemljaka.

U vreme dok je obezbeđivao Jočica, dobio je stan u okolini Skadarlije. Kažu, uz pomoć tada vladajuće DSS. Suprugu je zaposlio u BIA. Inače, žena je dolazila na posao džipom BMW, koji je teško mogao da priušti od policijske plate.

Po dolasku Ivice Dačića, kreće intenzivno da se druži sa Dragišom Simićem i postaje njegov zamenik. Po smenjivanju Simića sa mesta načelnika, naprasno ga je izbrisao iz imenika iako su noćima bančili po beogradskim klubovima sa raznim pevaljkama. Honorarno se u početku karijere bavio obezbeđivanjem diskoteke na Zlatiboru u vlasništvu Bobe i Brene Živojinović. Tada mu je društvo pravio takođe " kontroverzni general" Miljan Stanojević. Malešić ima jednu karakteristiku - voli da se druži samo sa Ijudima koji imaju novac i moć, tj sa onima od kojih može da ima neku korist.

Tu spada i još jedan njegov zemljak, bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović koji mu je navodno poklonio skupoceni sat od 20.000 evra. Poznato je kako bi ga Malešić pod rotacijom sprovodio po gradu, završavao sve i svašta... Sa svim svojim zemljacima iz Prijepolja je u svađi. Postali su mu nezgodni svedoci jer znaju sve o njemu, a njemu to nikako ne prija.

Po dolasku SNS na vlast, takođe je pokušavao da se nametne kao veliki akademac. Često govori da je diplomirao među prvima, što je tačno, ali jedva sa prosekom 6. Danas je vlasnik luksuznog stana u centru grada. Spominje se i stan na Dedinju. Stan odiše luksuzom. Sestru je takođe zaposlio u MUP. Navodno, u početku kao običnu radnicu (možda čak i na poslovima higijeničarke).

Ko zna, ona je verovatno sada možda već i pukovnik. Kad mogu dezerteri iz vremena NATO agresije, što ne bi i ona. Ovom čoveku očigledno sve ide od ruke. Zamislite, Malešić je bio čak i pomoćnik direktora policije za specijalne jedinice, iako nikada nijedan dan nije radio u specijalnim jedinicama. Odlazak u Kragujevac, a zatim u Novi Sad su se ipak završili karastrofom, jer je poznato da rezultata nije bilo niti će ih biti. O ovome mogu da posvedoče i policajci, a i sami građani Novog Sada i Kragujevca. Nemojte da kaljate ime Eliota Nesa poredeći Malešića sa njim. Eliot Nes je bio na strani zakona. Eliot Nes je i bio hrabar čovek.

Spominje se da je kum sa Zvonkom Veselinovićem i da je blizak sa Milanom Radoičićem. Malešićev život i dalje odiše luksuzom. Skupa zimovanja i letovanja, automobili (koji se naravno ne vode na njega). Bio je i vlasnik splava i čamca, koje je prodao čim se saznalo da ih ima. Zarad interesa, spreman je na sve. Došao je iz malog sela pored Prijepolja. Sada je posle 20 godina policijskog posla zasigurno milioner. Postavlja se pitanje kako je uopšte postao general sa 18-19 godina staža? Koliko puta je unapređen? Spominje se i podatak da je suvlasnik u više privatnih firmi (naravno ne na svoje ime). Sve se ovo može lako proveriti. U MUP važi za kolegu kog niko niti poštuje, niti ceni. Svi znaju vrlo dobro ko je i na šta je sve spreman zarad ličnog interesa. Poznato je svima da se njegovo ime pominjalo u aferi u vezi sa naplaćivanjem prevoza migrantima od makedonske granice do granice sa EU.

Verovatno sada lobira da bude i direktor policije. Ovaj general je poslat iz MUP kao najbolji kadar da završi Generalštabnu akademiju 2021. godine i za to je dobio sablju od onih koji su ga i poslali. Spasi nas Bože ovakvih generala. Pored njih se srpske Vojvode u grobu okreću. Takav nam i treba.'' - pisalo je u pismu policijskih službenika, koje smo objavili.

Dakle, po istom receptu Vođa svih kartela Aleksandar Vučić se oslobađa nezgodnih svedoka. Tako je zbog ''trgovine uticajem'' uhapsio bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović, držao je u pritvoru, pa joj je pritvor zamenjen kućnim uz nanogicu, pa je opet odvedena u pritvor, pa ovih dana puštena opet u kućni pritvor. Hrkalovićevoj je dodeljen advokat ''porodice Vučić''. Tom Hagen u liku Vladimira Đukanovića, zvanog Đuka bizon.

Pre dve nedelje u Zagreb je stigao spisak za hapšenje oko 200 visokih državnih službenika i biznismena u ovoj državi.

Don Alek se opirao svakoj nameri međunarodne zajednice da se procesuira njegov kartel, trgovci drogom, oružjem, belim robljem duvanom...

Američki predsednik Dđozef Bajden je 6. juna prošle godine, dakle pre 10 meseci, doneo Izvršnu uredbu o stavljanju na crnu listu onih lica sa prostora Balkana koji su po nalazima Obaveštajne zajednice SAD-a trgovali narkoticima, oružjem, prali novac...

Prestrašen što je pozvao na sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost Milana Radoičića, koga su, sa Zvonkom i Žarkom Veselinovićem amerikanci stavili na crnu listu i na poternicu Interpola, koju je raspisalo Tužilaštvo za organizovani kriminal iz Prištine, Vučić pokušava da uhapsi braću Veselinović, da predupredi da ih američki obaveštajci ne spakuju za Gvantanamo. Oni mnogo snaju, pa bi bili opasni svedoci.

Da bi prevario braću Veselinović i njegovu grupu uticajnih ljudi u biznisu, politici i podzemlju, Don Vučić je pustio svoju savetnicu Suzanu Vasiljević da za hapšenje Malešića optuži ''narko kartele u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije''. Direktno gađajući i na ministra Vulina, koji sa Malešićevim hapšenjem nema ništa. Hapšenje Malešića je išlo preko Policijske uprave u Nišu (načelnik je Ivan Ristić, koji je u isto vreme kao i Malešić poslat u Niš, da se zaboravi na njegovu ulogu u premlaćivanju protestanata ispred Narodne skupštine u Beogradu pre dve godine. Njegova supruga je zaposlena u Ambasadi SAD-a u Beogradu)

Posebno je hapšenjem uznemiren Vučićev savetnik Milorad Veljović, zvani Deda, koji je deset godina bio direktor srpske policije. On je Malešića bio poslao u Kragujevac, u kojem on obituje, kao Eliota Nesa! Veljovića Obaveštajna zajdnica Amerike smatra organizatorom transporta narkotika iz Albanije, Crne Gore i preko Kosmeta.

Da podsetimo, nedavno je uhapšen u Zagrebu jedan od braće Osmani, odmah je prebačen u Španiju, a braća su proglašeni među najopasnijim dilerima kokaina u Evropi. Ćazim Osmani je uspeo da se domogne Srbije.

Magazin Tabloid je objavio da je Ćazim i njegov kartel bio pod Veljovićevom zaštitom.

U Magazinu broj 309 od 24 aprila 2014. godne, u tekstu pod naslovom ''Protuva'', posvećenom radu direktora srpske policije Miloradu Veljoviću.

''.... Šta će protuvi Miloradu Veljoviću tolike pare, stanovi, kuće, limuzine, vikendice?

Narko diler sa Kosova Ćazim Osmani hara Beogradom. Milorad mu je zaštitnik. Dao mu je lažni pasoš, policijsku pratnju. Narko bos Ćazim Osmani pretukao je 25. oktobra u hotelu "Zira" svoju dugogodišnju devojku Mandu Popović, i otišao iz hotela. Kada je ona u Policijskoj stanici Palilula prijavila slučaj, saslušana je u prisustvu načelnika stanice i načelnika službe kriminalističke policije. Izjavila je da je videla kako je jednom prilikom Ćazim (a susreti narko bosa i srpskog direktora policije su česti) dao Veljoviću 500.000 evra! Odmah su pomenute policijske funkcionere pozvali iz Uprave kriminalističke policije Beograda i naredili im da Mandu Popović privedu na ispitivanje u zgradu Policijske uprave Beograda. Dva dana kasnije ona je pred istražnim sudijom promenila priču, jer joj je zaprećeno da nikada više neće moći ući u Srbiju! I Ćazim je oslobođen! A Ćazim i Milorad se, obično, sastaju u hotelskim klozetima, da razmene prijateljske pozdrave i tovare novca. Ćazim za Miloradove sinove donese i najčistiju koku, da se "đeca" ne truju.

Miloradove susrete sa Ćazimom na mokrenju zabeležile su i novine. Aleksandar Vučić je namrgođen najavio ''punu istragu o ovom događaju, o kojoj će javnost biti obaveštena''. Kakva istraga, kakvi bakrači! Miloradova desna ruka je Zoran Morić, doživotni načelnik Odeljenja za delikte u privredi, Policijske uprave Beograda. Veljović podigne slušalicu, Morić šalje svoje čauše da obrađuju žrtvu, da je more glađu, žeđu i strahom.

Ne postoji u Evropi direktor policije ravan Miloradu. Svi su onu puki siromasi. Milorad može da ih kupi samo jednom kreditnom karticom. Može sve direktore policija evropskih država da ugosti, svakog da odvede u svoj stan, kuću, vikendicu, letnjikovac, i da mu svi pozavide.

Niko nije takav Juda kao Milorad. Izdao je svaki nacionalni interes, za dobru svotu novca, za stan, za prijateljstvo. I ako su u rasulu, srpske službe bezbednosti zadokumentovale su Miloradove dogovore sa Ćazimom Osmanijem, da ako njemu prigusti, uz Besu (tradicionalnu albansku "zadatu reč"), može da ode na Kosovo i Metohiju, da živi sa sinovima, svojim sokolima, i da sa pasošem Republike Kosova, putuje kuda hoće po Evropi, i troši svoje krvavo zarađene pare. A kad je on Ćazimu dao lažni pasoš, na ime Miloša Petrovića, može i Ćazim Miloradu'' - pisali smo u aprilu te 2014. godine.

Milorad Veljović, zvani Deda znao je posao. Vodio je duplo knjigovodstvo i evidencije i imao svoju ''arhivsku građu''. Svi su mislili, kad su pretresli kancelarije, jer nije hteo da preda dužnost, a našli su dokaze koga je sve pratio, da će završiti u zatvoru, ali je on postao, istog dana, savetnik tadašnjem premijeru Aleksandru Vučiću. Naravno, dao je veliku kesu novca, kao ''mali znak pažnje''.

Veljović nije običan prestupnik. Iza njega je infrastrukturna organizacija u policiji, u podzemlju. I on je počeo da se priprema. A mora što pre da nađe pouzdane advokate, da im unapred plati velike sume, kojima će ''podsticati'' medije da iznose njegovu odbranu.

U Zagreb je već stigao američki predstavnik Ministarstva pravde, koji će u svim ambasadama SAD-a imati svog izaslanika. Kancelarija za njegovog čoveka je napravljena i u ambasadi u Beogradu.

Upućeni tvrde da će Amerikanci pokušati da zaskoče Lauru Koveši, tužiteljku Evropske unije i da će oni tražiti od balkanskih diktatora da pohapse svoje saradnike, pa će onda i na njih doći red. Prvo sledi užasna kompromitacija, a Vučić je očekuje u slučajevima Velje Nevolje i njegove grupe, Predraga Koluvije i Jovanjice, u slučaju narko kartela koje Vučićev brat i Deda Veljović štite u Srbiji, od izručenja.

Napominjemo da raspolažemo podacima da u američkim bankama braća Vučić imaju preko 25 milijardi dolara! Plus veliki broj nekretnina, kompanija, latifundija...

Za sada objavljujemo izveštaj iz Kineske banke u kojoj Aleksandar ima na računu 2.124.256.000 era (dve milijarde 124 miliona i 256 hiljada evra), a njegov brat Andrej samo 399.927.651 evra (trista devedest devet miliona evra).

''Procurila'' je i vest da guvernerka Jorgovanka Tabaković u ruskoj banci drži 297 miliona dolara!

Osim kineskih, ruskih, američkih banaka, Vučić velike pare drže u Bahreinu, Singapuru. Omanu, Kataru...

Kada počnu procesi Vučićevom kartelu, iz ormana će ispadati leševi. Stotine ubistava će morati da se rasvetli i da dobiju sudski epilog.

Lov je počeo, a upućeni tvrde da su Vučićevi kumovi obične kukavice. Jaki su samo dok ih štite policijski generali. Ako se ne pripreme, ne angažuju pouzdane advokate (njih nekoliko), ako ne ostave novac poverljivim ljudima koji mogu da finansiraju procese, onda će ih Vučić nemilosrdno pokositi, da bi spasao sebe i brata. Možda žrtvuje i brata, njemu je važan samo On.

Sve je više započetih procesa koji otvaraju pandorine kutije. Vrlo brzo, skandali i hapšenja biće svakodnevna, izmicaće Vođinoj kontroli. Jednog dana zakucaće i na vrata njegovog kabineta i odvesti ga.

Za sada, Don Aleksandar ima poverenje u tužioca Mladena Nenadića, kome je tutnuo 20 miliona zelenih novčanica. Ali, Nenadić je došao iz advokature, iz podzemlja. Šta ako mu neko ponudi više?

Nisam Kafka, ali osećam proces(e)!

1

Zvonko napustio Novi Sad

Poštovani,

Zašto je par dana pred izbore Dalibor Bogdanović sam odlučio da se preda? Da li je to naredio lično Andrej Vučić jer Goran Kovačević, koji je u gradu poznat kao šef sakupljača glasova za SNS nije smeo slobodno da se kreće od straha prema Bogdanoviću? Zašto je ministar Vulin, inače Bogdanovićev lični prijatelj, bio nemoćan da ga zaštititi? Da li je Andrej ipak jači u lancu komandovanja?

Zašto se policija u Novom Sadu plašila da uhapsi Bogdanovića koji je osumnjičen za učestvovanje u teškom krivičnom delu ubistva i pokušaja ubistva? Ko je štitio ovog odbeglog kriminalca koji je učesnik mafijaškog obračuna? Da li je razlog tome njegova uloga u sakupljanju i iznuđivanju glasova i reketa za funkcionere SNS u Novom Sadu? Da li je isti pod zaštitom Zvonka Veselinovića, koji je sa Andrejom Vučićem glavni šerif u gradu i Vojvodini? Isti se opušteno kretao Novim Sadom i sedeo u određenim lokalima, a niko od nadležnih nije smeo da naredi njegovo privođenje. Konstantno je bio pod uticajem alkohola i droga i pitanje je trenutka kada će napraviti neko novo krivično delo.

Bogdanović je poprilično uticajan kriminalac koga je čak i šef pritvora morao da sluša, kad je u zatvoru u Novom Sadu pritvoren Đorđe M. koji je osumnjičen da je postavljao eksploziv u Bogdanovićevoj zgradi. Po naređenju Bogdanovića a preko šefova pritvora u Novom Sadu Đorđe M. je prebačen u sobu kod Ivana Kontića koji je takođe vojnik iz ekipe Andreja Vučića, kako bi Kontić batinama i zlostavljanjem izvukao priznanje od Đorđa M, ko je naručilac Bogdanovićeve likvidacije. Đorđe M. je od strane Kontića danonoćno zlostavljan, a sve to dozvoljavali su šefovi pritvora od kojih je jedan čak i često je viđen u društvu vodećih novosadskih kriminalaca.

Inače Ivan Kontić koji je osumnjičen za teško prebijanje jednog novosađanina u zatvoru ima veoma povlašćeni položaj, jer je crnogorski kriminalac iz kruga bliskog Bogdanoviću. Dozvoljeno mu je da prebija druge pritvorenike, da ometa zaposlene u vršenju dužnosti, da određuje ko će od njegovih poznanika biti u kojoj sobi. Po ličnom odobrenju šefa pritvora omogućavaju mu se stvari koje su inače za druge pritvorenike zabranjene pravilima zatvora. U kancelariji šefa pritvora provodi i po 2 sata dnevno, pa se sumnja da mu šef lično omogućava da telefonom kontaktira svoje batinaše na slobodi koje organizuje za sakupljanje glasova za SNS. Takođe isto se sumnja i za Slobodana Milutinovića, koji je poznat kao glavni za skupljanje glasova, a bliže se izbori, pa mora da organizuje svoje batinaše.

Bogdanović u zatvoru ima vrlo povlašćen položaj, jer su nadležni u zatvoru njegovi lični poslušnici, pa će tako regularnost istražnog procesa biti diskutabilna. Isto se može postaviti pitanje i za istražni proces protiv Slobodana Milutinovića Snajpera, koji će takođe biti iskompromitovan, ako se zna da je šef pritvora bio član upravnog odbora FK Kabel, a da je predsednik kluba bio sam Snajper. Sprega kriminala i uprave zatvora poprilično je čvrsta i kriminalci uživaju razne povlastice dok su u zatvoru.

2

Bezbednost građana ugrožena zbog rata kriminalnih klanova u policiji!

Kako se Kum oslobađa svog kartela

Vest da je u Srbiji uhapšen general policije koji obavlja funkciju načelnika Policijske uprave Novi Sad i da je optužen da je na čelu organizovane kriminalne grupe trebala bi da zabrine svakoga. Međutim, mnogo gore od toga je to što su svi provladini mediji dobili očigledan nalog da po komandi pišu kako su to hapšenje i optužnicu izveli pripadnici narko klana koji vedri i oblači po Ministarstvu unutrašnjih poslova!

Dakle, država priznaje kako nakon gotovo dve godine nekakve beskompromisne borbe protiv mafije u policiji koja bi trebala da bude nosilac te borbe postoji narko klan toliko jak da može da uhapsi generala?! Pa šta onda taj narko klan u policiji može da uradi bilo kom građaninu Srbije?! O kakvom to miru i stabilnosti priča Vučić, ako sam priznaje da je napravio takav sistem u kojem je kriminal ušao u svaku poru društva?!

Istine radi. Trenutno se u čitavom bezbednosnom sistemu Srbije vodi rat između klanova SNS-a i taj rat će eskalirati veoma brzo. Aleksandar Vučić gubi konce i vrlo brzo će na bolan način shvatiti šta u praksi znači pirova pobeda na izborima.

Zbog toga, kao jedna od poslednjih preostalih opcija za očuvanje bezbednosti građana i mira u Srbiji jeste formiranje tehničke ekspertske vlade koja će razbiti uspostavljene klanove i obezbediti uslove da se za najkasnije godinu dana održe pošteni izbori na svim nivoima nakon kojih će kriminalci jednom za svagda biti izbačeni iz političkog života Srbije. U suprotnom razni vrlo mračni scenariji su mogući, a mnogi neprijatelji im se i nadaju.

Miroslav Parović,

Narodni slobodarski pokret

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane