Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Ugroženom centru Banata, izborni rezultati - „smrtna presuda"

SNS OTROV - NA VODU, ZEMLJU, VAZDUH I ZDRAVLJE LJUDI

Decenijska nazadnjačka agonija, do balčaka ugroženog srednjeg Banata neprestanim predizbornim strahom i bezočno najavljenim trovanjem zemlje, vazduha, vode i zdravog razuma, došla je na naplatu. SamozAVni vlasnik države i njemu omiljene kase svih građana, „pozajmio" je 3. aprila građanima maramicu po ceni čaršava, naplativši, verovali ili ne (ne)normalni svete, ceo jorgan. Zrenjanin se rezultatima izbora u korist vlasnika vlasti, podanički i kukavički, „odbranivši interese svojih političkih „ubica", osramotio do neba. Toliko, da će, neoprostivo neodgovorni prema sopstvenoj deci, (a nisu bili u Boru da se lično uvere, kako se, „legalno i legitimno", „proizvodi" smrt), građani srednjeg Banata „velikodušno dozvoliti", da ih otrovni dimnjaci Ling Long gumare, bukvalno, podave!

Zoltan Horvat

U zrenjaninskom samoubilačkom SNS stroju na nenormalnim (blaga reč) izborima, „zahvalni" penzosi, državni službenici, lokalni zaposlenici u javnoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama...Dobrovoljni idioti, kojima se normalan svet smeje, i žali ih, dok im „dAVitelj" svega i svih, zahvaljuje na povereničkom samouništenju!

Kako započeti tekst o totalnoj neodgovornosti ljudi u Zrenjaninu prema (izborno zapečaćenoj) sudbini građana drugog reda, koje vode večiti lokalni stranački prevrtači...Jedan Miša Vacić, funkcionalno nepismeni predsednički kandidat, u centru srednjeg Banata, dobio je čak 610 glasova?!? Nazdravlje gradu, nekada trećem najjačem privrednom centru ONAKVE JUGOSLAVIJE!!! AV je, uz besprizoran „terenski" rad lokalnih SNS foteljaških kabadahija oko izbornih mesta i svuda okolo - naokolo, „namakao" svoju „porciju", 33.500 glasova (56,07%). Da AV - Zajedno možemo sve, prikazan je 24.701 glas (41,27%). Ovdašnji SPS, sa nekim, da l' beše konobar, portir... Malušićem i bratijom po nedodirljivosti u foteljama, 5.371 glas (8,97). I SVM je, Elvira Kovač bila garant Pastorove manjinske neutralnosti nastavka projektovanog punjenja privatnih džepova, pripomogla stabilnosti foteljaša mađarske nacionalnosti. I parazitskoj foteljaškoj LSV „vojsci" namaknut je lokalni cenzus (3,41%). Pride, 4 nova poslanika

Opozicioni izborni front predovodili su Ujedinjeni za pobedu Srbije sa 9.516 glasova (15,90%), gde je njihov kandidat za predsednika, Zdravko Ponoš, overen 12.452 puta (20,81%). Koalicija NADA dobila je 3.153 glasa (5,27%), koalicija Moramo 2.661 glas (4,45%), uz Zavetnike (3,42%). Svi ostali, čabar na ovim (ne)izborima.

nepravilnostima, koliko je duga prljava banatska reka Begej. „Uigrani", zagledani isključivo u opstanak u svojim foteljama, izborni SNS „predradnici" predvođeni Sašom Santovcem, Oliverom Mitrovićem i Duškom Radišićem...pedantno su rukovali paralelnim izbornim listama koje su obavezivale dobrovoljne idiote, zaposlene po kancelarijama svih fela. Ispred izbornih mesta, oni vele dovoljno daleko od birališta, pod budnim okom uniformisanih „zaštitara", defile bezlične raje pred stranačkim „overivačima" pre ulaska i izlaska na „mesto zločina". Da stvar bude najgora, (pr)overeni šefovi na biralištima su, pre glasanja, obavestili prisutne članove i sve (o)pozicione kontrolore, da izbornih listića ima toliko i toliko, i da je zabranjeno izbrojati ih?!?

Dakle, pre glasanja, nepoznat broj izbornih listića na brojnim biralištima! I, ajd' ti u izbornu trku sa besčasnicima, sa beskarakternicima, podanički spremnima da „odbrane" fotelje svojih stranačkih šefova. Pride, lična crkavica i obezbeđena karijera poslušnika u kancelariji. Direktiva, pripremiti i sprovesti nameštaljku od glasanja po svaku cenu! Prema glasaču, sa nevidljivim ularom oko vrata, ljubazno, lepo, u prevodu, podmuklo. Iz aviona se vidi, slepački namešteno!

I šta (u)radiše šefovi razjedinjene lokalne opozicije po pitanju regularnosti glasanja na (ne)regularnim izborima? Skoro ništa, prigovor, tu i tamo...I, sudbina glasača srednjeg Banata, ovaca za šišanje, beše zapečaćena. Pripadnici romske manjine navalili na glasačka mesta, k'o da im se radi o glavi, dve...tri hiljade dinara, svakom, tu, odma' iza ćoška, bez izuzetka. Centralitički pristup Beograda prema lokalu, i ovog puta, uzeo danak. Ogroman. Smeje se Srbija Zrenjaninu, centru Banata. Skidoše gaće banaćani, penzosi „odbraniše čast" partijskom gradu bez pijaće vode, sa nadolazećim otrovom od dimnjak gareži projektovane proizvodnje 13,6 miliona guma u sred srede plodne banatske oranice prve klase!!!

Ovakav napad na zdravlje i živote ljudi, sem penzosa, najlakših za „kupovinu", osudio bi svako normalan na zemaljskoj kugli. Al', nesvet kukavički od desetogodišnjeg medijskog zaglupljivanja „poludi", pa se, kao na tacni, nudi svojim stranačkim dželatima. Zrenjaninac se danas, može kupiti već za 1000 inflatornih dinara, dve hiljadarke su premija, a za tri, pitam, koga da ubijem...? Bedno, neljudski, al', za lokalnog beskarakternog foteljaša, jedina nada, i spas. Ogromna većina lokalnih zulum foteljaša, zaboravila je svoje prve poslove portira, konobara i prodavaca štofova i petardi, danas su to „ugledni" vlasnici grada. Voljom građana - dobrovoljnih idiota, produžen za još jedan mandat.

Laži, maži, i kradi narodu iz očiju, kakve li slatke zanimacije lokal foteljaša. Šta reći za jedanaesto po redu obećanje novih obećanja o garantovanom Zlatnom dobu, koje, samo što nije...u ovom veku! Sramota je reći, a kamo li deset godina, iz dana u dan, ponavljati, da je gradska kasa u Zrenjaninu, razvaljena radodajka! Bolje reći, prostitutka, na raspolaganju ovdašnjim političkim makroima...koji, redom, ne mičući se iz fotelja, promeniše sve stranke na vlasti! Koja pljačketina je, bezočna, najnovija investicija, kapitalno ulaganje u kanalizacione radove u naseljenim mestima, Kleku i Ečki. „Pažljivo", kažnjivo, protivzakonito naciljano „bacanje" para, tačnije preko 300 miliona dinara se ulaže u nešto što je trebalo davno biti okončano, gde je isti novac već uložen za istu namenu.

Još 2007. godine, odlukom Pokrajinskog fonda za kapitalna ulaganja, investitor Grad Zrenjanin, za završetak kanalizacionih radova u naseljenim mestima zrenjaninske opštine, izdvojeno je 315.330.910 dinara. Do današnjeg dana, u Ečki je u kanalizacione radove prikazano da je od isplaćenih 131,2 miliona dinara, potrošeno 43.192.090 dinara. Gde je nestalo 90 miliona dinara, odnosno, ko je i tu mazn'o lovu, to ne smeš ni da pitaš Ivana mr Bošnjaka, tadašnjeg gradonačelnika, danas „uglednog" profesora i na Fakultetu u Ćupriji, u misiji SNS funkcioner - prevrtač otima posao po i po Ćupriji uglednim naučnim radnicama, isteranima na ulicu! Alo, foteljašu svih stranaka, gde je novac svih građana, ko ga je ukrao? I potpisniku ovih redova je savetovano, „prijateljski", da se okane „suvišnih" pitanja, jer bi, u najmanju ruku, fasovao tužbu zbog uznemiravanja stabilnog foteljaša?!?

klečaninu, bivšem gradonačelniku, da i ne govorimo. Put iz kanala AMD Petar Drapšin do raskrupnjenog foteljaša, bio je popločan teškim odlukama...Kako se za građane lično žrtvovati stranačkim presvlačenjem iz DSS u SNS...Nazdravlje, funkcionerskim sramotama Grada Zrenjanina, po ugledu na špalir prethodnika, žestokih pljuvača sebe samih, zbog katastrofalnih rezultata bivših vlasti...Zbogom pameti! I Sampras bi mu pozavideo po zrenjaninskim restoranima.

Volja, ili ti „milost" lokalnog foteljaša prema podanicima, „popne" se na „basnoslovne" tri hiljadarke jednokratno, čime se odgovornost foteljaša prema građaninu, okončava. Čik da pitaš g - dina Zorana Ljubotinu, direktora zrenjaninske Turističke organizacije, koliko je koštalo predstavljanje Zrenjanina na turističkom sajmu u Beogradu? Kuš, novinari, zinite da vam kažemo...!

Redaljka na Zrenjaninu u novom mandatu, ostavljenom na milost i nemilost naopakima i nemilosrdnima u izvršavanju svih stranačkih zadataka uperenih direktno protiv interesa građana, nastavlja se. Bogatuni u zrenjaninskim naj foteljama, presvučeni svim s...trankama, toliko su bogati, da njihovi lični vozači imaju svoje vozače, koji imaju svoje vozače, a ovi imaju svoje vozače, da bi ih vozili njihovi vozači..Planeto .Zemljo, stani, da siđem!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane