Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sa saveznikom je lakše

Milovan Brkić

Satiričar Rastko Zakić napisao je, pre pedeset godina aforizam - Pošli smo u budućnost i stigli do BU!

Pola veka kasnije nalazimo se pred vratima EU. Vabe nas, ali nam i prete. Otvoriće nam vrata jednog dana, a možda i pre, ako nastavimo da ih služimo, da nas jašu, pljačkaju, ponižavaju, uništavaju, satiru. Da im budemo sluge u Nemačkoj, Austriji....

Pre pandemije su nam rekli da nema šanse da uđemo uskoro u Uniju. Nabrajali su kriminalizaciju pravosuđa, spregu vlasti sa narko kartelima, zbog pranja novca... Onda su Rusi ušli u Ukrajinu, pa su Briselu rekli iz Vašingtona da nas ponovo vabe i prete. Javljaju nam da misle na nas, dobri smo momci, ako Rusima uvedemo sankcije, da im zaplenimo NIS i Srbija gas...

Odjednom im se opet sviđa srpski diktator. Njima je važna njegova reč, njegova čizma da nas oni njom opet gaze.

Ako budemo neposlušni, uvešće nam sankcije! Kao da na njih nismo navikli, na njih, na njihovu pljačku, otimanje, razaranje, kao da smo zaboravili njihove bombe, kada su nas u čoporu napali.

Danas su njihove bombe nalik na praćke, jer Rusi imaju rakete i oružja od kojih se i oni useravaju. Ali nam opet prete. Jači su od nas.

Ulazak neke države u EU ne znači nista. Evo primera: Šest holandskih opština koje su ostrva pored Kube i Venecuele, čuveni Holandski Antili- Karibi, Holanđani i danas vikendom lete tamo na odmor. Ali čak Unicef pomaže gladnoj deci, iako glasaju i za EU parlament. Najmanje ostrvo Sint Eustasias ima 3.500 stanovnika. I iako mu Holandija uplati 90 miliona evra godišnje, lokalni crnci na vlasti sve pokradu i narod nema ništa i pored turizma. Tamo svako ostrvo, poput Srbije, ima svog diktatora. Veće ostrvo je Curasao sa oko 200.000 stanovnika, neka ostrva su autonomne države u sastavu Kraljevine Holandije, a neka su holandske opštine. Jezik je engleski a valuta američki dolar. Većina stanovnika se preselila u evropski deo Holandije, danas ih je oko 300.000. Iako je veliko siromaštvo na ostrvima, holandski deo ostrva je uvek 4-5 puta razvijeniji od francuskog, primer je Sent Martin koga dele na pola.

-Verovali ili ne, juče (21. aprila) centralni prilog u holandskom dnevniku bio je Vučić, glavom i bradom, njegove očigledne laži i manijačke izjave... njega sada koriste kao strašilo, pa kažu - "zamislite da vam ovakav vlada" - piše Đorđe Višekruna iz Amsterdama.

Kada su Briselu javili iz Vašingtona, u članstvo Unije su primljene Bugarska, Rumunija, Mađarska, Češka, Slovačka, Poljska, kasnije i Hrvatska. Beloj kući je potrebno topovsko meso u ratu sa Rusima. Nisu se usrećili ni Bugari, ni Rumuni, ni Poljaci. Naradili su se u Nemačkoj, Austriji, Britaniji, Francuskoj, za malo para, a zemlje im služe kao baze iz kojih će na Rusiju poleteti američke rakete i avioni.

Članstvo u Uniji nije ih usrećilo. Roblje mora samo da služi.

Ukrajina je najteže prošla. Nju su Ameri i njihovi saveznici iz Evrope okupirali. Plodne njive, školovana radna snaga. Odatle su planirali napad na Rusiju, pa na Istok, pa do Kine, preko Indije.

Lekar u Ukrajini ima platu 160 evra! Ovu zemlju ''usrećio'' je Džozef Bajden. Njegov sin Hanter je zgrnuo, odnosno oteo nekoliko stotina miliona evra, od banke u koju ga je uveo potpredsednik Sjedinjenih Država Džozef Bajden, danas na mestu predsednika. Hanter je u Ukrajini sa predsednikom Zelenskim otvorio najmanje 30 biolaboratorija za eksperimente, kako da unište pravoslavni svet! I kako da krenu na Moskvu. Komični komičar Zelenski u Londonu je kupio dvorac vredan 2,5 milijardi funti! Od loše glume!

Onda su Rusi preduhitrili gospodu iz Vašingtona i sprovode specijalnu akciju čišćenja Ukrajine od neonacista i onih koji su u ovu zemlju došli kao vojni instruktori, u činovima generala i pukovnika američke vojske.

Američki predsednik tera ukrajinskog da se njegova vojska bori do poslednjeg vojnika, a on će da im šalje artiljeriju, municiju... Bože, kakva je to ljudska nakaza, taj Džozef Bajden. I američka elita koja stoji iza ovog teško ruiniranog čoveka?

Laknulo mi je, jer sam obavešten da Vučić neće uvesti sankcije Rusiji. Imaće ko da nas brani. Ovoga puta to je, sa saveznicima, najjača država na planeti.

Ali i nama ostaje zadatak da se oslobodimo zlotvora kojeg su nam nametnuli iz Vašingtona.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane