Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Vlasnici vlasti u novoj postizbornoj transformaciji srednjeg Banata u Dru{tvo Dobrovoljnih Idiota

KUDA SRLJAŠ...NESVETE

Građani srednjeg Banata, „okovani" vlasnicima vlasti (redom stranačkim prevrtačima, foteljašima) i strahom od pristojnog života, decenijama unazad su uporni ponavljači sopstvene propasti. „Prodaja" plodne banatske oranice, planskog i sistemskog izvora blagodeti života, u direktnog proizvođača „otrova" vode, zemlje, vazduha i zdravlja, dovela je ovdašnjeg čoveka na sopstvenom ognjištu, do statusa Dobrovoljnog idiota. Do, bez trunke samopoštovanja, overenog sirotinjskog statusa građanina trećeg reda na geografskoj karti Evrope. Smeje im se svet, sami sebi se, brže, jače, bolje, smeju.

Zoltan Horvat

Istovremeno, „uglavljeni" u foteljama, bivši portiri, konobari, prodavci petardi, štofova i magle, izdigli se do neba. I, može im se, bez pardona, svest o ličnom bogaćenju naspram surovog stranačkog zatiranja sopstvenog ognjišta, „popila" im, i ono malo mozga. Privatna imperija zrenjaninskog foteljaša, širi se u svim pravcima: par ličnih mesečnih prinadležnosti, sve deblji žiro računi, „ugradnja" u svaki biznis i „NVO" projekat, a tek nekretnine, da prste poližeš. Sve je, vala fala Dobrovoljnim idiotima, na izvol'te!

Sve se zna, samo se vlasnici vlasti, otimači iz očiju sugrađana, enormno bogate, i proširuju svoje biznise. Magazin Tabloid je, unazad godinama, pisao o biznisovanju večitih zrenjaninskih foteljaša, vlasnika svih neophodnih stranačkih knjižica.

Profitabilno i trajno, nekretnine su zakon. Stranačke veze iz beogradske centrale, dovode u Zrenjanin i zemunsku firmu Lake City (Grad Jezero) u Sinđelićevoj ulici broj 16, nameračila se da izgradi i proda 400 stanova. A u zrenjaninskom jezerskom biznisu, da se Vlasi ne dosete, ovdašnji novinar istraživač Zoran Dedić podsetio, stari znanci - ortaci.

Ko je u privatnoj firmi Lake City (MB 21634107) osnivač, vlasnik, suvlasnik, to znaju samo akteri ovog privatnog biznisa. Zvanični papiri kažu da su osnivači Ivica Eždenci (53) i Slobodan Živanov (51), poznati od pre nekoliko godina iz (ne)uspešnog biznisa sa drvenastim, žbunastim i jezgrastim voćem u naseljenim mestima Klek i Stajićevo.

U Kleku, u ulici Spasoja Spajića 66, adresa je privatne firme „Još malina organik" (MB 21350036) koju je osnovao Eždenci, a dotični stoji i iza firme „Klekberi organik" (MB 21335495), osnovane 2017. godine, a iz registra izbrisane pre 6 meseci. U ovoj propaloj firmi, kao suosnivač Eždenciju i Živanovu, „pripomogao" je, da propadne, Srđan Kravarušić (41). Istovremeno, u Kleku su na istoj adresi, isti ljudi, „za kupovinu i prodaju vlastitih nekretnina", osnovali i privatnu firmu EMC kvadrat (MB 21364673). „Upad" na zrenjaninsko tržište nekretnina, žbunastog voća, i (pre)ostalog ovoj stabilnoj biznis trojki, omogućila je zrenjaninska filijala AMD Srbije, na čijem je čelu (u stanju mirovanja) bivši direktor, bivši gradonačelnik, aktuelni predsednik skupštine grada, Čedomir Janjić.

Kad je „bal", nek je „bal", usput je osnovana još jedna, u međuvremenu planski propala firma „Malina organik" (MB 21324817) u Stajićevu, gde su ovdašnji pojedinci iz AMS, „potegli" iz sve snage (da propadne).

Privatna i biznis neraskidiva veza Čedomira Janjića i Ivice Eždencija, „pojačana" pojavom Gorana Kravarušića, ovdašnjeg aktuelnog načelnika za urbanizam i vernog Čedovog pajtosa, javlja se i u beogradskom Društvu za upravljanje nekretninama PC MSA (MB 21444332), gde je Eždenci od 2018. godine nominalni direktor, dok je stoprocentni vlasnik AMS Osiguranje a.d.o., u kojem je do 20. decembra prošle godine predsednik Nadzornog odbora, nikad (ne) bi pogodili, nadzirač, Čedomir Janjić.

I, kao „šlag na tortu", Lake City, sa istim igračima u Zrenjaninu, sa detaljno pripremljeno razrađenim planovima, da se izgradi 400 stanova nadomak nadvožnjaka, kod ruinirane špiritane i nekadašnje zgrade firme CEBA, nadomak veštačkog parčeta jezera, u širem centru grada. Ovo „kaparisano" parče grada od strane ovdašnjih foteljaša, na obali Jezera 2 Begejske petlje, danas predstavlja najveći investicioni projekat stanogradnje u Zrenjaninu.

Predviđa se izgradnja kompleksa od četiri osmospratnice i 384 stambenih jedinica. Radovi na raščišćavanju terena su uveliko počeli, sve je spremno za novi profitabilni biznis ljudi, jedinih sa namaknutom lovom i privilegijama, foteljaša.

Lake City d.o.o. (Jezerski grad) su krajem novembra 2020. godine osnovali Ivica Eždenci, Slobodan Živanov i Goran Vuković, a u privatni biznis su „uložili" nenovčana sredstva u iznosu od 30 miliona dinara. „Vetar u leđa" dolazi direktno iz zrenjaninske Javne (Gradske) Kuće, gde gradski sajt „vrišti" od upozorenja, da se gradi nešto veliko i moćno. „Zalegli" i glavni foteljaši grada, vala, dugo se priprema „let" bogomdanih foteljaša, u svet pomodarskih snobovskih parajlija. Šta na sve ovo kaže Čedomir Janjić? Iz kabineta javljaju, izvin'te, zauzet je non - stop neodložnim obavezama, ne javlja se ni na službeni telefon... Dobro da nisu opsovali... Vala. Dobrovoljni idioti su doprineli, da nema ni obavezu da bude na usluzi građanima, koji su na izborima izabrali da izabere sebi, i samo sebi, i nekolicini pajtosa, najbolje...

Ni pitanje, zašto je pre 10 godina „bačeno" 66 miliona dinara iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine za prvu fazu uređenja „Jezera 2", gde od posla osta' parče jezera, nalik bari, nema odgovora. 'Ebi ga, pobedili smo (građane) i na ovim izborima, šta se zakera na neviđenim (niko ih nije video) „veličanstvenim" uspesima grada nekadašnjih portira, konobara, prodavaca štofova i petardi. Danas je u Zrenjaninu vlasnika vlasti zabranjeno pitati, sve, pa i ono što se vidi iz aviona: koliko je sirotinjska raja „bogata", da isfinansira sve veće bogatstvo foteljaša? Nema odgovora na pitanje, da li je pomenuti biznismen Slobodan Živanov i javni izvršitelj u Novom Sadu, da li se foteljaši Zrenjanina, sa ortačkih kupovina picerija po gradu, prešli (najzad) na (u)gradnju nekretnina? Dakle, sramota je pitati, jer je komunikacija sa sugrađanima, svedena na, NULU. Nazdravlje.

Kada se na sve ovo doda najjači zrenjaninski utisak nedelje, meseca, godine, decenije... o nadolazećem trovanju građana otrovom od čađi i gareži kineske fabrike guma Ling Long, tu pamet staje. Ne da se gradi, nego, fabrika za proizvodnju 13,6 miliona guma godišnje niče filmskom brzinom, gde je, sve živo, u punom pogonu... Za potrebe transporta kineskih guma, priprema se auto put Zrenjanin - Beograd, gde samo privilegovani, bliski foteljašima, eksploatišu pesak, šljunak i preostalo.

Na urlik normalnih u Zrenjaninu, da li građani znaju kolika će biti brda odložene čađi i gareži nakon proizvodnje, da pokriju po' Zrenjanina, nema odgovora... Dok ima Dobrovoljnih idiota koji glasaju na pokradenim izborima, ne beri brigu, foteljašu!

fabrici vode, ni ovoga puta, ništa novo. Čeka se novi jubilej, devetnaestogodišnjica „proslave" nepostojećeg „pumpanja", ničega u ništa. U „svečanom" iščekivanju jedinog što dolazi iz Javne (Gradske) Kuće: obećanja novih, istih obećanja. Na čast ovdašnjoj opoziciji, koju, ne bi spojio, ni mađioničar.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane