Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (239)

Kad vođa mafije hapsi svoje

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milovan Brkić, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milovan Brkić

U četvrtak, 14. aprila, diktator je digao na noge srpsku policiju i poslao je preteću poruku građanima, advokatima, sudijama, svojim saradnicima koji beže od njega koliko ih noge nose, međunarodnoj javnosti...

U akciji ''hapšenja opasne kriminalne grupe'', Vučić je u akciju uključio skoro ceo sastav Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), dva voda Žandarmerije, Brigadu policije, deo beogradske Uprave saobraćajne policije, skoro ceo sastav Uprave kriminalističke policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala. Bilo je angažovano nekoliko stotina policajaca, naoružanih do zuba, borna kola, psi napadači...

Nezvanično se medijima dostavljalo, šepekulacijama, da se akcija sprovodi po nalogu Europola i Eurodžasta, kako u Srbiji, tako i na teritoriji Hrvatske.

Mediji, bliski Velikoj propagandi laži, najavili su da je policija privela u toj akciji više od 30 ljudi, da je među uhapšenima Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, dvojica visokih policijskih funkcionera, sedam policajaca, neki su pominjali brojku od 30 policajaca, troje sudija Apelacionog suda u Beogradu... Čitav buljuk.

Ceo dan se nije oglasio ministar unutrašnjih poslova, kome su uhapsili dvojicu visokih načelnika u policiji, ni portparoli MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal. Gradom su se širile vesti, koje su trebale da dovedu u zabludu službenike Europola.

Istog dana policija u Hrvatskoj je uhapsila 11 članova mafije koja se, u saradnji sa srpskom, bavila trgovinom narkoticima, ubistvima, pranjem novca...

Premijer Hrvatske Andrej Plenković prekinuo je sednicu Vlade Hrvatske i pohvalio akciju Europola, dodavši da je to trebalo da uradi i sama hrvatske policija.

''Iz vile na Senjaku u pritvor: Darko Šarić''

Pod ovim naslovom je Kurir toga dana objavio na portalu vest o akciji policije (14. 4. 2022. u 14.41).

''Novo hapšenje Darka Šarića: Akcija u sklopu EUROPOL-a i EUROJUT-a

Narko diler Darko Šarić uhapšen je u kućnom pritvoru u akciji MUP-a i evropske policije. U istoj akciji uhapšeno je još pet članova kriminalne grupe, Šarićev advokat Dejan Lazarević, pripadnici MUP-a, sudije Apelacionog suda - ukupno tridesetak ljudi

Piše: S.C

Danas je u svojoj vili na Senjaku u Beogradu, gde se od decembra nalazio u kućnom pritvoru, uhapšen Darko Šarić.

MUP je potvrdio da je uhapšen u međunarodnoj akciji koju koordiniraju EUROPOL i EUROJUST, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije. Osim Šarića, uhapšeno je još "pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike."

Prema saopštenju MUP-a, oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja."

Prema pisanju medija Šarić se dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori. Sve to je navodno Šarić organizovao iz kućnog pritvora, sa pet skaj telefona, od kojih su dva bila satelitska.

Neki mediji takođe javljaju da je uhapšen i navijač "Crvene zvezde" Uroš Mišić koji je ranije bio u zatvoru zbog napada na policajca, a njegovo ime spomenuto je i u postupku za ubistvo Miloša Vidakovića, zatim Šarićev advokat Dejan Lazarević, koji je i pravni zastupnik (branilac) i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a da među uhapšenima ima i policajaca i troje sudija Apelacionog suda u Beogradu.''

Pred sam zalazak sunca, oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova kratkim saopštenjem, opisujući okončavanje te ''spektakularne akcije''.

''Uhapšeno pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike'', saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova, iznoseći neistinite tvrdnje u samom naslovu saopštenja.

''U međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije, uhapšeni su članovi više organizovanih kriminalnih grupa.

U Srbiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Sektora unutrašnje kontrole, Policijske uprave za grad Beograd, SAJ i Žandarmerije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike.

Uhapšeni su D.Š., za koga se sumnja da je organizator pomenute organizovane kriminalne grupe i članovi OKG D. L., D. O., U. R. i D. M., a za ostalim članovima se intenzivno traga.

Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.''

Uhapšeni su, dakle, Darko Šarić, koji je poslednja četiri meseca u kućnom pritvoru, a prethodnih osam godina u zatvoru u Okružnom zatvoru u Beogradu, njegov advokat Dejan Lazarević, njegov bivši zet (nisam upamtio ime) koji mu je bio obezbeđenje, drogirani navijač Uroš Mišić i dvojica policijskih službenika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije''. Sa spiska privedenih nestale su sudije Apelacionog suda, više desetina policajaca i ''članova mafijaške organizacije!

Niko od prozvanih, pa ni sam Darko Šarić poslednjih osam godina, nije kročio izvan Srbije, mada im saopštenje MUP-a stavlja na dušu da su delovali svuda po svetu.

Tako je završena spektakularna akcija Europola i Eurodžasta!

Nije to jedina akcija međunarodne policije koju je Vučić brutalno sprečio u Srbiji. Opisaćemo nekoliko njih, koji pokazuju da šizofreni Vučić vuče za nos obaveštajnu zajednicu i građane Srbije.

Potpisani novinar je u intervjuu koji dao YouTube kanalu Slavija info dana 5. aprila (Link https://www.youtube.com/watch?v=WckJ4pz-YlA ) naveo da je Darko Šarić opet finansirao Vučićeve aprilske izbore i da su sudije Apelacionog suda pod pritiskom da ga oslobode u oba krivična postupka, što će, izjavio sam, siguran sam, dovesti do reakcije američke DEA. Onda se oglasila, preko Europola, dva dana kasnije, dostavljajući dokaze i spisak za proveru nekoliko desetina lica koja su uključena u međnarodni lanac krijumčarenja.

Ali, Vučić je sabotirao i ovu akciju, ugradivši se da se obračuna sa svojim opasnim protivnicima, koje on tako smatra.

''Vučić preti zatvorom Belivukovom advokatu''

On je 16. marta ove godine, gostujući na TV N1 najavio da će Lazarević ''platiti za svoje postupke"'

''Advokat Dejan Lazarević, branilac uhapšenih vođa kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našao se na meti napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je tokom gostovanja na televiziji izjavio da samo čeka da "mafijaški advokat pređe granicu".

Pretpostavlja se da je pomenuti napad na advokata bio neka vrsta odgovora na ponudu uhapšenog Belivuka da svedoči o Savamali, smrti Vladimira Cvijana i ubistvu Olivera Ivanovića, a postavlja se pitanje i da li je ovo određena vrsta pritiska na odbranu, s obzirom na to da je predsednik svojim postupkom uputio jasnu poruku advokatu.

Ovo nije prvi put da predsednik Srbije iznosi određene optužbe na račun Belivukovog i Miljkovićevog branioca, nazivajući ga mafijaškim advokatom i konsiljerom i optužujući ga bez ikakvih dokaza. Poslednji u nizu napada dogodio se pre nekoliko dana, prilikom gostovanja Vučića na televiziji Pink.''

"Mafijaški advokat Belivuka i kavačkog klana", rekao je Vučić, a potom istakao da je Lazarević izrazito uticajan u fudbalskim krugovima, poznat po tome kako izdaje naređenja čak i trenerima u Srbiji.

"On njima naređuje koji igrač mora da igra i onda im naređuje kako moraju da pale situaciju u zemlji i tako dalje, šta moraju da govore i mnoge druge stvari. To sve mi znamo, to država zna, nije to za njih tajna, sve mi to lepo pratimo, sve to mi lepo notifikujemo i gledamo i čekamo kad se prelazi granica i kada ćete da izvršite krivično delo", rekao je Vučić.

''Zbog čega predsednik Srbije iznosi optužbe na račun advokata, zasad nije poznato, imajući u vidu da javnosti nije predstavio nikakve dokaze koji potkrepljuju njegove tvrdnje. Imajući u vidu događaje od pre samo nekoliko dana, to jest Belivukov premijerni nastup u sudnici Specijalnog suda, kada se ponudio da bude svedok saradnik, uzrok Vučićeve srdžbe i pretećih poruka mogao bi da se nasluti.

Podsetimo, Belivuk se prošle nedelje obratio prisutnima u sudnici Specijalnog suda u Beogradu i ponudio da bude svedok saradnik u postupcima za ubistvo Olivera Ivanovića, misteriozne smrti bivšeg Vučićevog saradnika Vladimira Cvijana, kao i za slučaj bespravnog rušenja u Hercegovačkoj ulici''.

Sa druge strane, i sam predsednik se prošle nedelje osvrnuo na navode Belivuka, iako ga okrivljeni vođa kriminalnog klana nijednog trenutka nije spomenuo niti doveo u vezu sa svojim predlogom da bude svedok saradnik.

„Optuženi imaju pravo da se brane lažima. Da li stvarno mislite da sam ja ubio nekoga od njih? Mislite li da postoji neki čovek u Srbiji koji u to veruje, mislite li da neko od njih veruje", kazao je Vučić za TV B92, čiji ga novinar, pak, nije upitao kako i zašto je naslutio da bi ga Belivuk optužio da je ubica.

Tim povodom se oglasio, odgovarajući na pitanje novinara lista "NOVA S'' i advokat Dejan Lazarević: List „Nova" kontaktirao je advokata Lazarevića povodom optužbi koje je predsednik Srbije izneo na njegov račun.

"Želim da istaknem da sam ja advokat koji radi i zastupa klijente u skladu sa zakonom i da ne izlazim iz tih okvira", rekao je kratko Lazarević.

Belivuku i Marku Miljkoviću sudi se za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, otmice, dilovanje droge i silovanje. Pomenuta grupa delovala je duži niz godina pod paravanom navijačke frakcije "Principi".

Istraživački mediji su proteklih godina u više navrata pisali o povezanosti državnog i policijskog vrha sa pomenutim kriminalnim klanom, ali i o činjenici da su pripadnici tog klana bili zaštićeni pred zakonom.

Da podsetimo da je i advokata Mišu Ognjanovića Vučić nazvao ''mafijaškim advokatom'', da je Ognjanović potom ubijen, da nije otkriven ubica, mada je do samo kraja života advokat bio ''na merama'', da je tajno praćen od strane srpske policije. Koga Vučić pomene, taj nema čemu dobrom da se nada.

Optužbe bez dokaza

Ovo nije prvi put da predsednik Srbije optužuje neistomišljenike bez dokaza. Godinama unazad iznosi optužbe na račun političara Dragana Đilasa, nazivajući ga tajkunom koji je ukrao novac od građana. Interesantno je da Đilas nije pod istragom, niti tužilaštvo ispituje navode šefa države.

Sa druge strane, Vučić je iznosio i optužbe na račun bivšeg sudije i advokata Vladimira Vučinića, navodeći da je sudija uzeo novac od biznismena Miroslava Miškovića i vratio mu pasoš, iako je Vučinić samo delovao u skladu sa zakonom. Da je njegova odluka bila zakonita, nesumnjivo govori i činjenica da je Mišković nedavno pravosnažno oslobođen.

Advokat Miloš Vučeljić, koji je ispred Advokatske komore Beograda prisustvovao pretresu kancelarije kolege Lazarevića ističe da Naredbe o pretresu kancelarije advokata Vladimira Lazarevića bacaju sumnju na motive pokretanja postupka.

Policija prilikom pretresa kancelarije Šarićevog advokata oduzela spise „živog" predmeta

Policija je tokom pretresa kancelarije advokata Vladimira Lazarevića, koji je priveden zajedno sa svojim klijentom Darkom Šarićem, oduzela sve spise aktuelnog predmeta koji se odnose na jednog od njegovih branjenika, rekao je Danasu advokat Miloš Vučeljić koji je prisustvovao pretresu.

Kako ističe Vučeljić, pretres je počeo u četvrtak u 11 časova pre podne, a završio se u kasnim večernjim satima. Pretres je vršen na tri adrese, a prisustvovali su mu Lazarević, njegov branilac i predstavnici Advokatske komore Beograda.

- U odnosu na samo postupanje policijskih službenika ne može biti primedbi, jer su isti svoj zadatak obavljali profesionalno i uz poštovanje integriteta privedenog lica, u ovom slučaju advokata. Ono što jesu moje lične zamerke, a za koje smatram da će i sam osumnjičeni ali i njegovi branioci iznositi u daljem postupku, jer su se sa njima složili prilikom našeg razgovora, jesu nedostaci Naredbe o pretresu koja ne sadrži sve zakonom predviđene elemente a koji, smatram opravdano, bacaju sumnju na motive pokretanja postupka protiv advokata - navodi Vučeljić.

Bez želje da iznosi činjenice, jer kako dodaje na to nema prava, Vučeljić dodaje da po njegovom mišljenju, u propratnim aktima preduzetih radnji, ne postoji ni u naznakama opravdanje osnova sumnje koji se ističe prilikom nabrajanja krivičnih dela koje je navodno advokat počinio već isti ostaje samo formalno naveden bez adekvatnog obrazloženja i opravdanja.

- S druge strane, nešto što izaziva moju brigu jeste to da su od osumnjičenog advokata oduzeti svi spisi predmeta koji se odnose na jednog od njegovih branjenika, uz napomenu da se radi o aktivnom krivičnom postupku, da su od strane policijskih službenika baš ti predmeti percipirani kao stvari iz kojih se može zaključiti da je osumnjičeni izvršio određena krivična dela, a da se niti taj okrivljeni niti bilo kakvi spisi predmeta ne pominju u samoj Naredbi o pretresu. Rezultat ove akcije jeste to da je tužilaštvo koje goni predmetnog okrivljenog za najteža krivična dela uzelo u posed spise predmeta od njegovog advokata, branioca, a da, po mom mišljenju, takvo postupanje nije opravdano u pratećim aktima pravosudnih organa na način kako bi to moralo da bude, te su na taj način prekršena prava i samog osumnjičenog advokata, njegova prava i obaveze kao branioca, kao prava okrivljenih u drugim krivičnim postupcima a od kojih su pojedini od izuzetnog značaja kako za samo pravosuđe tako i za društvo u kome živimo- ističe Vučeljić.

Sramotno je ponašanje rukovodstva Advokatske komore Beograda u slučaju hapšenja advokata Lazarevića.

Tim povodom predsednik komore advokat Momčilo Bulatović je naveo da nema potrebe da samo advokati budu obeleženi ovim hapšenjem.

- Konsiljere je teška reč. Zašto bi dva policajca i advokat Dejan Lazarević bili obeleženi, a nigde nemamo ime sudije koji je uhapšen u ovoj akciji - kaže predsednik Advokatske komore Beograda.

Pritom on zna da nijedan sudija nije uhapšen u ovoj akciji, jer od troje ''tipovanih'' Vučić nije dozvolio da se njihova imena ''prljaju''.

Upućeni u istragu Tužilaštva za organizovani kriminal navode da je Rešenje o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih više klevetnički akt, nego ozbiljna tužilačka odluka zasnovana na zakonu i dokazima.. Okrivljeni bi mogli tužioca da tuže za klevetu i uvredu. Ovo kažem bez imalo sklonosti da branim postupke optuženih, od kojih se oni ne mogu odbraniti, jer se klevete ne mogu dokazati onima koji imaju zadatak da unapred osude one koje je Vučić označio krivcima.

Možda vredi istaći, radi boljeg razumevanja postupaka šizofrenog srpskog predsednika, da je u beleškama pokojnog Vladimira Cvijana, koje je Magazin Tabloid objavio iz pera Domagoja Margetića, navedeno da je on lično pregovarao sa Darkom Šarićem, po nalogu Aleksandra Vučića, o njegovoj predaji i povratku u Srbiju, kao i da mu se izrekne kazna do deset godina zatvora. Po tom svedočenju, Šarić je Vučiću, preko Malte, platio pola milijarde evra. Niko to nije demantovao. Link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=509&cl=10

I nakon nedavne ''donacije'' za aprilske izbore, gospodin Šarić je, verujem, očekivao da će Vučić ispuniti dogovor. Onda je na scenu stupio Europol, zahtevajući ispitivanje uloge sudija, tužilaca, političara, policajaca i članove vladajuće partije u švercu narkotika i mafijaškim poslovima. Završilo se onako kako je Vučić, na brzinu, smislio scenario.

Andrej je naručio hapšenje advokata.

U pretprošlom broju objavili smo tekst ''A sad adio, klošaru'' o slučaju Belivuk, u kojem je autor Predrag Popović citirao deo saslušanja Marka Miljkovića u kome je opisao kako su on i Belivuk dobili informacije da Andrej priprema likvidaciju njihovog advokata Dejana Lazarevića.

Prvo su mislili da hoće fizički da ga likvidira, a onda su obavešteni da Andrej hoće samo da ga makne iz predmeta.

To se sad desilo.

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih američkih država, Europol policija i Interpol, kao i kriminalističke policije drugi zemalja, ne mogu računati na saradnju srpske policije, tužilaštva i suda. To se potvrdilo svih ovih godina dok je Vučić na vlasti. Srbija je eksteritorijalna, kada je u pitanju najteža vrsta kriminala!

Vođe kartela pod imunitetom

Pod ovim naslovom opisali smo u broju 372 Magazina Tabloid (22. 9. 2016. godine) link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=372&cl=03) propalu akciju nemačke policije, koju je na isti način, kao i Europol, Vučić izigrao.

Dana 2. aprila 2016. godine, u Darmštatu u Nemačkoj, u redovnoj kontroli na autoputu A-3, lokalna policija je zaustavila jedno sumnjivo vozilo marke "Reno Senik", švajcarskih registarskih tablica, u kome su bila dva mladića od 22 i 23 godine, za koje se ispostavilo da su državljani Srbije. Kako je kasnije ispričao jedan od darmštatskih policajaca, komunikacija sa njima gotovo da nije bila moguća jer nisu govorili ni engleski, ni nemački jezik. Pretresom je ustanovljeno da u automobilu ima i određena količina marihuane, pa su pomenuti srpski državljani odvedeni na testiranje gde je utvrđeno da su bili "pod dejstvom lakih droga". Ali, ovo je bio tek uvod u znatno veće otkriće...

Naime, tek kad je automobil odvezen na "dubinski" pregled, specijalizovana policijska uprava iz Darmštata, otkrila je ispod takozvane patosnice, pravi bunker koji je bio zavaren, a u njemu 35 paketa najčistijeg kokaina (22 kilograma ukupno) i 13 kilograma amfetamina! Vozilo nije bilo prijavljeno kao ukradeno, i krenulo se u potragu za njegovim vlasnikom. Ali, putovanje za dvojicu srpskih državljanina bilo je završeno.

Jedan od šefova nemačke policije, Harmut Šefer, pohvalio se na hitno sazvanoj konferenciji za štampu, rekavši: "...Ovo je najveća količina droge koja je pronađena na teritoriji Hesena" (nemačka pokrajina čiji je Darmštat glavni grad). U tom trenutku, još niko nije ni slutio gde će ih ovaj slučaj odvesti...

Dvojici mladića iz Srbije, po zakonima u Nemačkoj, za ovakvo delo zaprećena je kazna i do 15 godina zatvora. Ali, neko znatno mudriji, potrudio se da ceo slučaj ispita podrobnije, pa je ubrzo postalo jasno da su dvojica uhapšenih samo obični "kuriri", te da nisu u pitanju nikakvi "organizatori posla" kako se prvobitno naivno spekulisalo. U početku su obojica odbijali bilo kakvu saradnju sa istražnim organima, sve dok im nije predočeno da će ležati u zatvoru svih 15 godina, dakle maksimalnu propisanu kaznu, u slučaju da odbiju saradnju. Tada je neko od njih dvojice progovorio...

Od maja meseca te 2016. godine, policija u Nemačkoj je skoro svakodnevno zahtevala da se slučaj ovog narko-lanca reši, ali...

Švajcarski istražni organi sugerisali su nemačkoj policiji da se u Srbiji ne pristupa hapšenju iz razloga što "lanac vodi do vrhova vlasti u Beogradu".

Navodno "tesno sarađujući sa nemačkom policijom", srpska policija i tužilaštvo slučaj nisu pomerali sa mesta. Sve dok iz Ministarstva unutrašnjih poslova Nemačke (iz kabineta resornog ministra Tomasa de Mezijera) nije stigao oštar zahtev da se pristupi hapšenju narko-dilera koji haraju po Evropi, posebno u Nemačkoj i koji organizuju transport kokaina i drugih droga do Srbije i okolnih zemalja u regionu nekadašnje Jugoslavije, "ili da se omogući da nemačka policija pomogne srpskoj policiji" u toj akciji. Istovremeno, Hajko Mas, ministar pravde, zahtevao je od srpskog ministarstva pravde da odmah reaguje.

Kako su specijalizovane službe nemačke policije za borbu protiv narkotika privremeno izigrane u Srbiji, i kako su, uprkos tome, na putu da uhvate glavne političke sponzore ovdašnjih kokainskih kartela braću Vučić i kumove nekih njihovih kumova.

Tako je Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije nevoljno "ugostilo" nemačke policijske službenike, specijalizovane za borbu protiv narkotika i oni su praktično i vodili akciju nazvanu "Ciklon". Nastala je opšta panika pa su se doušnici narko dilera unutar srpske policije potrudili da obaveste glavne narko-"donove" šta se sprema. Tako je došlo i do "kolaterarnih žrtava", pa je uhapšen izvesni Jevta Jevtić iz Zemuna, označen kao "vođa navijača" i rasturač droge.

Prema zvaničnim izveštajima, zaplenjeno je 176 kilograma marihuane, 450 stabljika kanabisa i više stotina tableta, tri pištolja, automatska puška, više komada municije i veća suma novca u Beogradu i još desetak gradova Srbije...Dakle, jedno veliko ništa! Onako, usput, hapšene su osobe "od ranije" osuđivane za proizvodnju i krijumčarenje narkotika, trgovinu ljudima, krijumčarenje ljudi, ugrožavanja sigurnosti, teške krađe, neovlašćeno držanje oružja...

Svakom amateru je ovde bilo jasno da se srpska policija ozbiljno potrudila da izigra svoje nemačke kolege, te da je glavni cilj ostvaren: svi glavni narko-dileri i njihovi lokalni karteli, ostali su netaknuti. Tovari najčistijeg kokaina, za kojim je Nemačka država potegla čak do Balkana, ostali su daleko od domašaja njihovih policijskih službi. Nemcima je podmetnuta neka "navijačka grupa" iz Zemuna, nazvana "Taurunum bojs" i grešni Jevta Jevtić, lokalni nasilnik, koji će se lako nagoditi sa svojim sponzorima u srpskoj policiji i tužilaštvu, čim Nemci "malo zaborave na slučaj". Priča o 123 uhapšene osobe u 18 gradova Srbije, pala je već sutradan, jer je, kao i sličnim "masovnim" hapšenjima, pritvor je određen za samo petoro osumnjičenih! (više od petoro Vučić ne dozvoljava).

Nemački podaci govore da se u Srbiji i dalje negde nalazi 303 kilograma najfinijeg kokaina, te da je to verovatno, samo vrh ledenog brega. Da je, zapravo, reč o tonama!

Da bi se valjda "dopali" Nemcima, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, priveo je devet pripadnika policije "...zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj tako što su u republički budžet uplaćivali manje novca od predviđenih za registraciju putničkih i teretnih vozila...", kako reče slinavi Vučićev ministar, Nebojša Stefanović.

Nemački tim za suzbijanje narkotika, nije se dao prevariti ovim "dimnim bombama". Ostavili su u Srbiji deo svoga specijalizovanog tima da uz pomoć obaveštajaca iz BND, "skeniraju" situaciju i u nadzemlju i u podzemlju, kako sledeći put ne bi bilo greške.

Najsmešnija strana epizode "Ciklon", bilo je hapšenje 11 radnika RB Kolubara zbog sumnje da su iz ovog Rudarskog basena za dve godine ukrali oko 89.000 litara evrodizela. Zašto su "pali" u akciji potrage za dilerima kokaina, to zna samo dr Slina i njegov neposredni šef. Naravno, ni ovaj skeč nije bio dovoljan nego su, "zamazujući oči" nemačkoj policiji, priveli "organizovanu grupu od 15 članova" koja je vršila prevare sa osiguranjem vozila...

Svega je, dakle, bilo, samo nigde nema više od tri tone najčistijeg kokaina. Ipak, nemačka policija je srpsku policiju, makar u jednom slučaju, dovela pred svršen čin....

Bilo je to u petak, 16. septembra, kad su Nebojša Stefanović i družina iz MUP-a, pritisnuti dokazima, morali da pristupe hapšenju Milana Dabovića, iz Herceg Novog, inače rođenog brata slavnih srpskih košarkašica, sestara Dabović, koji je spektakularno, u podne, na sred Brankovog mosta u Beogradu, uhvaćen sa dva i po kilograma čistog kokaina. Neprijatnost po srpske vlastodršce je bila utoliko veća, jer je Milan Dabović uživao punu zaštitu srpskih vlasti, preko Dragana Đilasa koji je već duže vremena u vezi sa njegovom sestrom Anom (zbog čijeg je angažmana u NBA ligi Đilas i otišao u SAD) i preko Aleksandra Vučića i njegovih seiza, kojima je mladi narko-diler i ostavljen "na staranje".

Švajcarska policija, koja je upozorila vlasti u Nemačkoj da ne očekuju akcije srpskog MUP-a prema najvećim dilerima kokaina u ovom delu Evrope, bila je sasvim u pravu i to u Berlinu znaju. Treba očekivati da će sve buduće akcije evropskih policija biti usmerene ka političkim sponzorima najvećih narko klanova u Srbiji. Mnogo je mrtvih na ulicama Novog Sada, Beograda, Niša i drugih većih gradova, obračuni su surovi, život je sve jeftiniji a zarade sve veće...

Akcija međunarodne policije pod kodnim imenom ''Familija"' još gore je prošla u Srbiji. Vučić nije hteo ni da čuje za nju.

Evo kako je prošla u Srbiji.

U broju 447 od 8. avgusta 2019. godine (link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=447&cl=04 ) opisali smo ovu akciju.

U međunarodnoj operaciji „Familija" uhapšeno je 16 osoba i zaplenjeno više od tone kokaina, dva miliona evra, velika količina oružja, automobila i ukradene robe, među kojom je i stotinak ručnih satova marke „Roleks". Akciju protiv „Balkanskog kartela" predvode američka DEA, Europol i Fronteks, a učestvovale su i policije Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Francuske, Švajcarske, Australije i Hong Konga. Za Vučiće i ostale pripadnike njihovog ganga nema sigurne kuće. Kad operacija „Familija" bude završena, srpska vladajuća familija okupljaće se u kantini Zabele.

Među uhapšenima nalazi se i troje državljana Srbije, dok se u bekstvu nalazi osmoro osumnjičenih za više krivičnih dela. Na udaru stranih policijskih i obaveštajnih službi nalazi se i nekoliko rođaka i najbližih saradnika Aleksandra Vučića, među kojima su njegov brat Andrej i zet Damir Zobenica. Istraga je usmerena i prema određenim funkcionerima Srpske napredne stranke iz Novog Sada, Sombora, Odžaka i Apatina, lokalnim tajkunima i pojedinim tužiocima i sudijama.

Neki od njih pristali su na saradnju s agentima DEA i Europola. Za izdaju je osumnjičen Goran Đaković, predsednik Skupštine opštine Odžaci. Zbog intenziviranja kontakata s operativcima stranih službi, Đaković je pre dve nedelje najuren s mesta poverenika SNS-a za Zapadnobački okrug. Pošto ne znaju šta je sve ispričao istražiteljima, braća Vučić su kontrolu nad Đakovićem poverili svom rođaku Zobenici.

Novosadski naprednjaci tvrde da Zobenica čuva Đakovića na bezbednoj lokaciji, daleko od stranih špijuna.

- Braća Vučić su u panici, ne znaju šta rade. Funkcioneri SNS-a su ispumpavali pare iz budžeta lokalnih samouprava, u šta su uključeni i mnogi privatni preduzetnici, preko čijih firmi su prali novac. U tu šemu uključeno je stotinak ljudi, a dovoljno je da samo dvoje-troje propeva da se sve raspadne. Sad svi sumnjaju u Đakovića, misle da je on insajder. I Franko Simatović je upozorio braću Vučić da ne srljaju, nisu ga poslušali. Simatović im je rekao da postoji mogućnost da je Europol namerno kompromitovao Đakovića kako bi se otkrilo ko ga se plaši i ko ga štiti. Tako su stigli do Zobenice i Andreja, ali i nekih srpskih tužilaca i sudija - kaže za Magazin Tabloid pouzdan izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Vučići i njihovi saradnici iz Bačke sami su sebi navukli na leđa međunarodne istražitelje. Godinama su uspešno sarađivali s kriminalcima iz Hrvatske, naročito sa Stjepanom Gavranom Murđom i Stjepanom Barišićem Moljcem, vođama klana iz osječkog naselja Čepin, o čemu je već pisao naš Magazin. Kad je u Hrvatskoj pokrenuta akcija „Familija", vojvođanski naprednjaci su im pružili pomoć.

„Sigurnu kuću" u Somboru i Apatinu našli su vukovarski biznismen Saša Vukičević i Vinkovčani Željko Alerić i Marijan Novoselac, vlasnici firmi „Amarilis" i „Cezareja".

Pre dva meseca oni su privođeni, a hrvatska policija je izvršila pretres u njihovim firmama i privatnim kućama. Oni se sumnjiče za utaju poreza, malverzacije u trgovini poljoprivrednim proizvodima i druga krivična dela. Čim su pušteni, pobegli su u Srbiju. Ortaci iz naprednjačkog kartela pružili su im zaštitu, ne shvatajući da tako i sebe stavljaju na listu osumnjičenih. Prateći trojicu hrvatskih kriminalaca, istražitelji Europola su ušli u trag srpskih perača novca.

Trag vuče do Aleksandra Vučića, koji je nedavno dolazio u Sombor, kako bi pokušao da izvrši pritisak na potencijalne svedoke-saradnike. Dobio je obećanje da će se svi držati omerte, ali Đakovićev primer pokazuje da to nije tako.

Pod pritiskom stranih službi, mnogi će spasavati svoju glavu nudeći informacije koje će kompromitovati Vučića. Već je pukla najtanja karika u kriminalnom naprednjačkom lancu, samo je pitanje ko će sledeći da se ispovedi agentima koji rade na razbijanju „Balkanskog kartela".

Američka Agencija za suzbijanje droge DEA pre tri godine pokrenula je istragu pod kodnim nazivom „Balkanski kartel". Mreža balkanskog organizovanog kriminala proširila se od Evropske unije do Južne Amerike, Australije i Azije. pa su u borbu protiv nje uključene policije dvadesetak država. Krajem 2017. godine, hrvatska policija je, pod kontrolom DEA i Europola, pokrenula operaciju „Familija" s namerom da prekine lanac krijumčara kokaina iz južnoameričkih država u Evropsku uniju.

Prva faza te operacije završena je pre dva meseca, kad je u Švajcarskoj uhapšen Podgoričanin Iljmija Frljučkić. Prema saznanjima DEA, Frljučkić je organizovao šverc kokaina iz Urugvaja u EU. Drogu je prebacivao privatnim avionima, pa mu je DEA, u saradnji sa francuskim i švajcarskim vlastima, postavila zasedu na više aerodroma.

U Nici, gde je sleteo, avion su napustili putnici i stjuardese, a put za Švajcarsku su nastavili šverceri, koji su pazili na 600 kg kokaina. Pored Frljučkića, na aerodromu u Bazelu sačekala ih je policija. Uhapšeni vođa krijumčara imao je nekoliko lažnih pasoša, na imena Majkl Bugati, Majkl Iljriani i Živko Jović, a u poslednje vreme predstavljao se kao Majkl Dokovič.

Posle njega, u Srbiji je uhapšena njegova devojka Nevenka Čuturić, državljanka Bosne i Hercegovine. U istom paketu pao je i Dražen Letić iz Sremske Mitrovice.

Tokom prikupljanja informacija u toj istrazi, otkriveno je da kartel većinu novca stečenog kriminalnim aktivnostima pere preko fantomskih firmi u Italiji, Hrvatskoj i Srbiji.

Srpska policija je aktivno učestvovala u sve tri faze operacije „Familija". Na osnovu podataka koje su prikupljene u Srbiji, italijansko tužilaštvo je prošle godine pokrenulo istragu poslovanja nekoliko firmi osumnjičenih za pranje novca.

Između ostalih, zatvorena je i jedna kompanija u Veroni povezana s poslovnim sistemom srpskog tajkuna Miodraga Kostića. Direktor te kompanije, italijanski državljanin, u pritvoru je izvršio samoubistvo. Europol i slovenačka policija nastavile su istragu poslovanja Kostićevih firmi u Sloveniji, Italiji i Austriji.

Miodrag Kostić je pristao na saradnju sa operativcima Europola, ali proletos, tokom jednog saslušanja u Ljubljani, naglo mu je pozlilo. Lekari su konstatovali da je doživeo dva moždana udara. Posle kraćeg lečenja u Sloveniji, Kostić je prebačen u Novi Sad, gde se oporavlja od posledica šloga.

Za Kostićem, u Srbiju su stigli i agenti DEA i Europola. Strane službe imaju vrlo korektnu saradnju sa šefom srpske policije Nebojšom Stefanovićem, ali ne i sa pripadnicima MUP-a na terenu. Otežana je i saradnja s određenim tužilaštvima i sudovima. Kako to izgleda u praksi, nedavno je pokazao primer jednog istaknutog lokalnog funkcionera SNS-a iz Sombora. Posle razgovora s operativcima Europola u prostorijama njegovog preduzeća, čim je izašao iz zgrade, presrela ga je grupa stranačkih kolega. Prvo su ga odvezli u Odžake, da bi s igrališta OFK Odžaci helikopterom prebačen, navodno, u Beograd, daleko od stranih agenata. Na zahtev Europola, lično je ministar Stefanović naložio potragu za nestalim naprednjakom.

Skrivanje svedoka, dokumentovanih dokaza i ostalih tragova naprednjačkog klana, sigurno neće zaustaviti operaciju „Familija". Srpsko krilo „Balkanskog kartela", sudeći po dosadašnjim rezultatima istrage, neće pasti zbog krijumčarenja kokaina, nego zbog pranja para.

Prvi udar, od pre tri godine, kad je razbijena „makedonska šema", srpski kartel je podneo relativno lako. Ugašene su im fantomske firme u Makedoniji i propali su mnogi poslovi, ali niko nije završio iza rešetaka.

Međutim, otkad je Europol pokrenuo operaciju „Familija" u Hrvatskoj, značajno im je sužen manevarski prostor. Taj problem ne može da se reši odbijanjem saradnje sa stranim službama. Naprotiv, ignorisanje njihovih zahteva ili otvorena sabotaža konkretnih akcija predstavlja dokaz da kriminalnim strukturama upravlja vrh srpske vlasti.

Aleksandar Vučić ima mnogo ozbiljnih razloga za brigu. Zasad, možda se neće lično naći na udaru DEA i Europola, ali neće biti iznenađen ako dobije obaveštenje da je neko njemu blizak, poput brata Andreja ili zeta Zobenice, uhapšen na nekom stranom aerodromu.

Za Vučiće i ostale pripadnike njihovog ganga nema sigurne kuće. Kad operacija „Familija" bude završena, srpska vladajuća familija okupljaće se u kantini Zabele.'' - zavšili smo ovim rečima tekst ''Vođe kartela pod imunitetom''.

Pred očima međunarodne obaveštajne zajednice Vučić ubija, hapsi, preti, pere milijarde dolara i evra, na čelu je narko kartela, trguje oružjem, ljudima....

Krvave tragove zatire javni tužilac Zagorka Dolovac i tužilac za organizovani kriminal Mladen Nendaić. Ona je u trećem, a nenadić u drugom mandatu.

Magazin Tabloid je objavio da je Vučić, parama koje je ''pozajmio'' od Aleksandra Soroša, platio prošle godine 20 miliona dolara Mladenu Nendiću da ponovo konkuriše za tužioca i da štiti njega, njegovog brata i sina od krivičnog progona. Link https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=509&cl=17

Redakcija je tražila izjašnjenje tužioca Nenadića, ali on nije odgovorio na pitanje o prijemu para.

Valjda će i Europol izvući pouke, da sa Vučićem nema sprovođenja akcija radi čišćenja od narko kartela, ubica, perača novca. On je na vrhu te piramide zločina. A pod zaštitom je isplaćenog tužioca Mladena Nenadića, bivšeg advokata iz Čačka.

Skraćivanje jezika

Srpsko pravosuđe je postalo opasna mafijaška organizacija. U službi je režima, ali i u službi svojih interesa, jer su delioci pravde nekažnjivi. Oni dele pravdu po svom aršinu, ne vezuje ih zakon.

Dosledna primena zakonitosti je osnovno načelo svakog pravnog sistema, osim u Srbiji.

Nije samo reč o korupciji. Sudije i tužioci su postali zaštitnici mafije na vlasti. E, pa i njima se Vođa odužio, tako što i on njih štiti.

Njegova drugarica sa fakulteta Jasmina Vasović izabrana je za sudiju Vrhovnog kasacionoig suda. Zagorka Dolovac je u trećem mandatu Javni tužilac Srbije. Duško Milenković je u drugom mandatu predsednika Apelacionog suda u Beogradu, Mladen Nendaić je u drugoim mandatu tužilac za organizovani kriminal. Tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je Nenad Stefanović, doskorašnji predsednik Udruženja sudija i javnih tužilaca.

Ova družina je toliko posvećena služenju mafiji, odnosno šefu svih mafija u Srbiji, Aleksandru Vučiću, da nikakva akcija međunarodne zajednice ne može da ugrozi njegov status, niti njegov kartel!

Najprljaviji poslovi obavljaju se u Višem sudu u Beogradu i Apelacionom sudu u Beogradu.

U Višem sudu u Beogradu u Odeljenju za organizovani kriminal, po godišnjem rasporedu, sudi 16 sudija, raspoređenih u pet veća!

Da li je to Srbija potpuno kriminalizovana. Otkuda toliko ''mafija'' u Srbiji, kada u Višem sudu sva ostala krivična dela sudi 15 sudija! U tu nadležnost spadaju ubistva, razbojništva, korupcija, trgovina ljudima, teška dela protiv bezbednosti saobraćaja....

Ako samo dobiju po pet predmeta godišnje, ispada sa se u Srbiji godišnje pred Višim sudom u Beogradu vodi postupak protiv najmanje 75 organizovanih kriminalnih grupa!

Kako opravdati postojanje ovolikog broja ''specijalnih sudija".?

Zato je Vođa svih mafija, šizofrfeni diktator odredio u budžetu 280 miliona evra za isplatu odštete onima koje sudije, u krajnjoj instanci, oslobode od krivične odgovornosti, a koji pre toga u pritvoru provedu po nekoliko meseci, ili godina, ako ne umru, ili se ne obese.

Srećom, upućeni tvrde da se u Okružnom zatvoru u Beogradu, zatvorski službenici vrlo korektno odnose prema pritvorenicima, mada su uslovi smeštaja loši, kao i ''kućni red''.

Viši sud u Beogradu je ''regrutna baza'' za sudije Apelacionog suda u Beogradu.

Zamenici predsednika Višeg suda, predsednici odeljenja, okosnica su kriminalne strukture Apelacionog suda u Beogradu. I u građanskom i u krivičnom odeljenju. Kada Viši sud u Beogradu odluči da građanina prikrati u pravu, to će potvrditi oni koji su, do juče, bili šefovi tim sudijama.

Istraživači Magazina Tabloid raspolažu dokazima o zlodelima nekoliko stotina delilaca pravde. Njih ništa ne obavezuje u presuđivanju. Ni zakon, ni moral. Prosledili smo ih obaveštajnim zajednicama, koje izučavaju njihove zločine. Lako to mogu da prouče, jer sistem Libra im šalje sve spise predmeta.

Sve istrage koje smo vodili protiv mafije, dolazile su pod udar mafije iz Višeg suda u Beogradu i Apelacionog suda u Beogradu, od iste organizovane kriminalne grupe.

Dosadašnja zamenica predsednika Višeg suda u Beogradu Tatjana Lemajić, nakon dobro obavljenog posla, izabrana je za sudiju Apelacionog suda u Beogradu. Ona se pridružila zamenicama koje su ranije okrvavile ruke u Palati (ne)pravde (Radmila Radić, Ivan Ilić, Jelena Stojilković ....)

Sada je na njenom mestu sudija drugostepenog građanskog odeljenja Nataša Milutinović, bivša metresa bivšeg šefa tajne službe.

Prljave poslove u građanskom odeljenju obavlja sudija Ida Nikitović, predsednica odeljenja, koja će uskoro biti ekspedovana u Apelacioni sud.

Gospođa Nikitović je duševni bolesnik. Nakon što je potpisanom novinaru, ničim izazvana, mesecima slala uvredljive SMS poruke (Zaista si upišani reketaš...), mada sa njim nije progovorila ni prostoproširenu rečenicu, obračun sa njim prenela je u sudnice.

Izvesnom Jovanovu iz Pančeva dosudila je naknadu ''zbog povrede časti i ugleda'' u iznosu od 30.000 dinara, a petostruko veći iznos na ime troškova postupka. Obrazloženje njene presude je za žaljenje. Ona kažnjava svaku novinarsku aktivnost da se objavi bilo kakva informacija.

Trojici aktivista Lokalnog fronta dosudila je poveći iznos, jer su njihove političke aktivnosti bile izložene kritici. Sudija to ne dozvoljava.

Ova bolesna žena pod direktnom je zaštitom predsednika Višeg suda u Beogradu. Razvedena je, bila je udata za dve godine mlađeg, već bivšeg košarkaša. Sudnicu koristi kao promociju za ostvarivanje veza, ali od nje beže koliko ih noge nose, svi kojima sudi.

Kao predsednica građanskog odeljenja, tera sudije da nas osuđuju.

Tako je sudija Lidija Pavlović, dosudila 30 hiljada dinara i petostruko veći iznos za naknadu štete izvesnom N.A iz Kruševca, koji izdržava kaznu, zbog ubistva u KPZ Niš. U pismu osuđenika naveli smo da je on pod zaštitom upravnika zatvora Dejana Panića. Dok nam presuda još nije dostavljena, upravnik zatvora Panić je uhapšen zbog primanja mita i sproveden pred Viši sud u Beogradu, koji mu je odredio pritvor.

Sudija Tatjana Obrenčević dosudila je da platimo izvesnom Vuku Stanišiću, službeniku Okružnog zatvora u Pančevu 50.000 dinara. Plus troškovi postupka. Na dokumentima koje objavljujemo, podvučene su inkriminisane rečenice. Objavili smo pismo zaposlenih koji su opisali najviši stepen korupcije grupe oko upravnika zatvora Bakića, kao i pismo jednog od upravnika zatvora koji je uputio direktoru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, ali supruga Vuka Stanišiča je službenik u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, a rukovodilac je Aleksandra Stepanović, supruga predsednika suda.

Kolika je arogancija pomenute sudije, vidi se i iz presude, gde je u delu izreke navela ime potpisanog novinara, a u druga dva stava označila nepoznatog Stanislava Dukića, da prema njemu izvršimo dosuđenu štetu! Po donošenju presude, objavljena je vest da je visoki rukovodilac KPZ u Pančevu lišen slobode zbog primanja mita!

Verujemo da nigde u svetu iz suda ne izlaze presude koje sudija ne pročita!

Pomenuta Tatjana Obrenčević je napredovala u sudu jer je kćerka generala Obrenčevica, bivšeg vrhovnog vojnog tužioca, koji se proslavio proganjanjem generala Vlade Trifunovića. Od izdržavanja teške kazne zatvora, na koju kaznu je osuđen i u Hrvatskoj, generala je spasio pomilovanjem tadašnji predsednik SRJ Zoran Lilić. O njegovom slučaju je poznati filmski reditelj Željko Gvardiol (češki đak) snimo nagrađivani dokumentarni film.

Tatjana je neudata i advokati je znaju kao neuravnoteženu klimakteričnu i histeričnu ženu.

Zahteve za izuzećem ove dve sudije odbila je zamenica predsednika suda Nataša Milutinović.

Za istraživačke tekstove dobili bismo Pulicerove nagrade, za svaki broj, ali nas sudije Višeg suda osuđuju na globe, koje ne možemo više plaćati.

Nadamo se da ćemo uskoro objaviti spisak sudija Višeg suda i Apelacionog suda u Beogradu, koji su povezani u kriminalne grupe.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane