Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svet

Da li je srpski diktator naučio francuskog kolegu da ubija

Leševi iza Makrona?

Le Monde, najugledniji list u Francuskoj je objavio tekst 18. februara 2022. gde se tvrdi da je Brižit Makron, pokrenula građansku i krivičnu parnicu protiv Izabele Fereire i Nataše Rey, dve novinarke koje su na internetu širile ''skandalozne informacije'', tvrdeći da je prva dama Francuske jedna trans žena i da joj je pravo ime Žan-Mišel. Njen advokat Jean Ennochi, potvrdio je agenciji Frans ovu informaciju na TV M6 kanalu. Novinarka Izabela Fereira je nađena udavljena dve sedmice kasnije. I Emanuel Makron ima svog Vladimira Cvijana

Mile Urošević (dopisnik iz Pariza)

Prvo ročište je bilo zakazano je za 15. jun ove godine pred 17. većem pariskog suda. (Izabela Fereira se udavila dve sedmice kasnije). Tužba je zasnovana na odredbama građanskog zakonika koji se odnose na privatnost. Glasine su se proširile na Jutjub kanalu nezavisne novinarke Izabele Fereire a da je novinarka Nataša Rey celu priču objavila u broju 501 časopisa Faits & Documents.

One su na Jutjub kanalu "medija" objavile fotografije Brižitke Makron i njene porodice. Makronka i njen brat su krajem januara podneli i građansku tužbu za klevetu, ovoga puta sa ciljem da se u ovom slučaju pokrene krivični postupak, rekao je advokat Enoči. Jelisejska palata nije želela da odgovori na pitanja novinara.

Na društvenim mrežama se tvrdi da je Brižit Makron, rođena Tronje Žan-Mišel. Prema tekstu: radi se o skovanoj zaveri da se sakrije ova promena u bračnom odnosu prve dame kao sumnje za pedokriminal protiv gospođe Makron. Ova optužba, koja je u početku tiho kružila, imala je veći odjek od sredine oktobra kada je objavljena u desničarskom časopisu, Faits & Documents; Dalju popularnost ova pretpostavka na kojoj su novinarke radile 3 godine, kako tvrde, imala je veliki odjek u decembru kada je predsednička kampanja bila u punom jeku. Mada ovo nije prvi put da je bračni par Makron na meti glasina o menjanju pola i seksualnim orijentacijama bračnog para. U vreme predsedničke kampanje 2017, Emanuel Makron je morao da negira navode o svojoj navodnoj homoseksualnosti i takozvanoj aferi seks veze sa bivšim direktorom Radija Frans Matjeom Galeom.

Izabel Fereira mora da je otkrila nešto što je za nju zaista bilo kobno. Ovo je naslov videa postavljenog 22. marta na YouTube. Za šest dana pregledan je više stotina hiljada puta i mnogo komentarisan. Naravno, jer se radi o sumnji koja je prava atomska bomba u vreme predsedničkih izbora. Video o kome je reč se osvrće na smrt Izabele Fereire, čije je beživotno telo pronađeno u blizini brane Rans, između Sen Maloa i Dinara, početkom prošlog meseca.

„Za čoveka koji se izjašnjava pred kamerama, usred grupe žutih prsluka, smrt Izabel Fereire, na 400 km od njene kuće" je „više nego uznemirujuća informacija". Pokojna Izabel je navodno, nameravala da objavi „otkrića" veoma kompromitujuća po Brižit Makron, tvrdi sagovornik mada ne iznosi nikakve konkretne dokaze. Ovaj video zapis je preplavio uglavnom sporedne sajtove koji su poznati po raznim teorijama zavere i često bliski krajnjoj desnici. Smrt Izabel Fereire, 56 g. poznate aktivistkinje koja je kao pristalica žutih prsluka već bila poznata po svojim akcijama i kampanji protiv vladinih mera za uskraćivanje pa i ubijanje slobode, pa je tako i njena smrt postala „sumnjiva" i viralna na intetrnetu.

Njeno telo je pronađeno zaglavljeno među stenama, u blizini brane hidrocentrale Rance, u nedelju, 6. marta 2022, oko 12:30 časova. Policija je ubrzo uspostavila vezu s hotelom gde je pokojnica boravila gde su im rekli da je gošća izašla iz sobe ne uzevši svoje stvari. Prema obdukciji koja je izvršena, Izabel Fereira je preminula od utapanja. „Imala je vodu u plućima, što dokazuje da je još disala kada je pala u vodu", objašnjava tužilac Sen Maloa Kristin Le Krom. Njeno telo nije pokazivalo nikakve znake nasilja te da ''ništa ne može ići u prilog teze da je neko ubio''.

Ako je, s obzirom na ove elemente, teza o nesrećnom slučaju ili samoubistvu privilegovana, nekoliko istražitelja iz policijske ekipe je ipak mobilisano da rasvetli okolnosti ove čudne smrti i da ne ostane mesta sumnji. Istražitelji su se posebno "založili" da rasvetle put koji je vodio Izabelu Fereire iz okoline Pariza, gde je živela, do njenog dolaska u Sen Malo, na preko 500 km kao i razloge putovanja.

Koristeći slike sa video kamera železničke stanice može se videti da je ona lično kupila kartu nakon čega se uputila ka TGV vozu, još uvek sama. Po dolasku u Sen Malo ona ulazi u apoteku i kupuje tri pakovanja Donormila, pilule za spavanje „najnovije generacije". U samom gradu Sen Malo se zadržala sat vremena u jednom baru-restoranu gde je jednom kelneru objasnila da je „došla na vikend i ostaje samo jednu noć u hotelu. Treba joj malo promene i svež vazduh". Zatim je ostavila svoj kofer u sobu hotela. Poslednji snimak je u 19.05. kada je izašla sama iz hotela. Više je nisu videli živu.

Na internetu njeni rođaci prikazuju Izabel kao vrlo inteligentnu i kulturnu ženu. Prikazana je kao „nezavisni aktivista", veoma posvećena ekologiji i strastvena za „poslovne tajanstvene afere i mutne radnje". Članovi njene porodice takođe evociraju ličnost sa izvesnom sklonošću ka paranoji, kao i da pokazuje znake bipolarnih poremećaja. Mesec i po nakon smrti, policijska istraga je još uvek u toku, mada apsolutno ništa do danas ne može da potvrdi trag sumnjive smrti, tvrde mediji.

Čekaju se rezultati toksikoloških analiza koji bi konkretno omogućili da se sazna da li je preminula konzumirala ili ne i u kojoj količini je uzela tablete za spavanje koje je kupila u apoteci po dolasku u Sen Malo.

Smrt je, u svakom slučaju, veoma čudna. Oni koji bolje poznaju sklonosti francuskog predsednika, znaju o čemu je reč.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane