Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Umalo da prebace bolesnu Vučićevu dušu

Bog Sunca u tuđem telu

Šizofreni srpski diktator Aleksandar Vučić smatrao je sebe, kako ga opisuju stručnjaci Američke obaveštajne zajednice, Bogom Sunca. Izgleda da njegovo bolesno telo nije moglo da nosi takvu dušu, pa je on uz pomoć raznih vračara i psihoterapeuta, želeo da je prebaci u tuđe, zdravo telo.

M. Brkić

Danas je preminuo Živorad Mihajlović Slavinski, saopštio je na društvenim mrežama 14. februara ove godine njegov sin Filip.

''Dragi S-T prijatelji, Ovo je Filip, Živoradov sin.

Sa tugom u srcu moram da vas obavestim da je Živorad napustio svoje ovozemaljsko telo i ovaj nivo postojanja. U poslednjim razgovorima koje sam imao sa njim zamolio me je da prenesem njegovu veliku ljubav i zahvalnost svima vama koji ste delili njegov duhovni put.

Posebno je bio zahvalan svim trenerima Duhovne tehnologije što su obavili odličan posao u širenju duhovnog znanja i pomaganju ljudima.

Ostavio je svoje telo u harmoniji i ispunjen ljubavlju prema svima vama i prema potpunom postojanju.

Arelena (to je bila njegova reč za večnu ljubav), napisao je Filip Mihajlović Slavinski.

Ko je bio Ž.M. Slavinski.

Sećam se da sam daleke 1984, kao mlad novinar, vodio akciju u nedeljniku TV Novosti raskrinkavanja prevare njegovog društva - Udruženje psihotroničara. Opisivao sam ga kao varalicu, koji zavodi lažima mlade ljude. Bog da mi oprosti, ako nisam bio u pravu.

''Slavinski je u Srbiju doneo Intenziv prosvetljenja, a kasnije je razvijao svoje duhovne tehnologije, koje nikada nije zadržavao za sebe, već je podučavao sve koji su bili zainteresovani da pomognu sebi i drugima.

Za njim je ostalo ogromno životno delo. Neverovatna posvećenost i predanost.'' - zapisala je njegova saradnica Dubravka Stojković PEAT trener.

Pokojni Slavinski, koji je rođen daleke 1937. godine, bio je, poslednjih godina, čovek kome je verovao Aleksandar Vučić. Živorad i njegovo dvoje PET trenera, radili su na Vučićevom slučaju. Njegovoj bolesnoj duši trebalo je leka, jer mu je telo bilo u problemima.

Izgleda da je Slavinski uspeo da ga ubedi da njegovu dušu Boga Sunca može da premesti u zdravo telo Marka Čadeža.

Vučić nije mnogo verovao srpskim lekarima. Odlaskom na VMA podmetao im je lažne nalaze, da vidi kako će ga lečiti, kojim lekovima i terapijom.

Odlazak Živorada Mihajlovića Slavinskog iz svog ovozemaljskog tela i ovog nivoa postojanja, kako to opisuje njegov sin Filip, uznemirio je i teško pogodio Aleksandra. Prošlog februara on je bio uzdrman, odsutan, deklasiran. Saradnici Slavinskog su nastavili da ga ''treniraju''.

''Vrednost PEAT-a kao terapeutske metode i sistema duhovnog rasta je u tome što integriše oba dela u nama tako da postajemo celina, tako zauvek nestaju sile koje nas razdvajaju i koje se u nama bore.''- tvrdi njegov trener Dubravka Stojković.

Sećam se da je Mira Marković, čim se probudi, zvala svoje vračare, da joj opišu dan koji je pred njom. Sloba Milošević je imao ličnog astrologa. Vračare, astrolozi, određivali su našu sudbinu, uveravajući diktatore da slobodno mogu da nas ''pritegnu'', da podviknu na nas.

U beleškama pokojnog Slavinskog ostalo je zabeleženo da je Vučić želeo da se njegova duša, ako je uzmu lovci na ucene i ubice koje angažuju prevareni državnici, prebaci u nečije zdravo muško telo. Aleksandar je želeo da to bude Marko Čadež. Jak muškarac, a peder.

Da li će saradnice Slavinskog, koji se preselio u večna lovišta, uspeti da odvoje dušu Boga Sunca i spoje je sa zdravim telom?

I šta će biti ako Vučić završi sa bukagijama iza rešetaka? Da li će im dozvoliti da tamo sa ovim grešnikom održavaju seanse.

Sa kakvim ludakom smo imali posla, tek će da se čuje.

Arelena (Večna ljubav), osnovno je načelo Slavinskog, koji u dušu svog pacijenta Aleksandra nije mogao da usadi ni trunku ljubavi ni prema kom, osim za sebe.

I bi sudbina.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane