Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Razmišljanje Vjeke Škreblina iz Zagreba

UKRAJINI "napredni" Zapad zario nož u leđa

Tko su PLAĆENICI ili PSI RATA, svijetu je prije nekoliko dana pokazala RUSKA ARMIJA. Iz podzemlja Marjupoljske čeličane izvukla ih je na svjetlost dana! Jednog po jednoga, nekoliko stotina pripadnika NACIstičkoga AZOVA. Nacisti su bili dio privatne soldateske nekog ukrajinskog kriminalca kojega još zovu oligarh. On ih je pak uz "blagoslov" ukrajinskog montiranog režima pripojio regularnoj vojsci Ukrajine! Ta je soldateska bila udarna šaka motiranoga Kijevskog režima u svekolikom maltretiranju građana Ukrajine, primarno ruske nacionalnosti. Progon i segregacija ukrajinskih Rusa datira još od 2014. godine, a 2016. godine, uplivom stranih agentura uključujući američku CIA-u, svrgnut je dosadašnji ukrajinski režim. Nakon nasilnog micanja postojećeg demokratsko izabranog ukrajinskog režima, svemoćni su montirali Kazara Zelenskog i grupicu njegovih STAND UP KOMIČARA! Komično zar ne?!

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Oni su bili samo lutkice na koncu glavnih protagonista i sijača zla diljem Ukrajine. Cilj je bio utvrditi KAZARSKU DRŽAVU, iskorjenjivanje remetilačkih i nepoćudnih elemenata, to jest Rusa, a kao glavni cilj je komadanje Ukrajine i pripajanje primjerice Poljskoj, vjerojatno i Njemačkoj. I što bi od Ukrajine na posljetku ostalo? KAZARIJA!

Paralelno s tim sljedi razmještanje zapadne ratne i "medicinske" tehnologije diljem ukrajinsko/ruske granice i permanentno provociranje Ruske Federacije! Primjerice, za vrijeme terora nad stanovništvom Ukrajine, Pentagonovi bio kemijski laboratoriji su vršili opite nad tamošnjim ljudima! Trajalo je to sve do 24. veljače 2022. godine, kada je "ničim izazvana" Ruska Federacija započela vojno redarstvenu operaciju u Ukrajini. Od toga datuma pred svijetom se počelo odmotavati najprljavije klupko uzroka "Ukrajinske krize".

Rusija je svojom "ničim izazvanom" intervencijom počela sustavno raskrinkavati najniže porive "demokratskog" Zapada glede Ukrajine. Počela ga je ljuštiti kao luk! Kada su Rusi osvojili i stavili pod svoju kontrolu Pentagonove biološko kemijske laboratorijie, svijetu su pokazali da su oni namijenjeni za masovno uništavanje ljudi! Svijet je počeo otvarati oči i shvaćati kako umjesto da oslobađaju Ukrajinu, njihove vlade i režimi se zapravo bave najprljavijom rabotom, prljavijom nego što je rat. Saznao je svijet kako Ukrajinu brane i ukrajinski nacisti, plaćenici iz Velike Britanije, SAD-a, Francuske, Hrvatske... ima i Srba, dakako.

U zadnjih se nekoliko dana otkrio i korijenski motiv zašto je "napredni zapad" isprovocirao ničim izazvanu rusku vojnu intervenciju. Naime, Kazari koji su montirali ukrajinski režim uz međunarodnu logistiku, željeli su oformiti svoju državu Kazariju na tlu Ukrajine.

Danas čujemo kako se i Poljskoj kao članici NATO pakta također otvorio apetit. Zinula je na Ukrajinu i tamo namjerava poslati svoje trupe. Naime, Poljaci su najavili kako će sa svojim trupama ući u Ukrajinu te je "osloboditi" dijela teritorija i pripojiti ga Poljskoj!

Bila bi to ujedno i velka pomoć MONTIRANOM kazarskomPENISpijanisti na čelu Ukrajine! Da, bilo bi to vrlo praktično za ukrajinski režim jer ne bi više morali brinuti za toliki teritorij i ljude za koji obim nisu kompetentni a kamo li sposobni zadržati ga kao cjelinu. Uostalom, oni su i zbog takvih "sitnica" montirani na čelo režima Ukrajine, da se Ukrajina "bratski" raskomada i podijeli. Sada je to vidljive nego do prije neki dan. Rusija to neće gledati mirno već najavljuje "sankcije" poljskim apetitima. Poslati će im svoje najpouzdanije rakete da smire Poljake i NATO savez. Možda će nekome biti čudno ili nevjerojatno čak, Ruska Federacija se takvim činom uključila u obranu Ukrajine od podjele među kerovima rata, koji nisu zatečeni u Marijupoljskim tunelima već sa pozicija vlasti u raznim zemljama svijeta poput SAD, EU, Velike Britanije, Njemačke, Hrvatske, Francuske... koje žele provesti davno nastali scenarij nestanka Ukrajine i uskrsnuća Kazarije!

To je krajnji cilj ove "operacije Ukrajina". To su Rusi prozreli i načinili prvi potez nakon kojega smo saznali što se zapravo odigrava na tlu još uvijek postojeće Ukrajine! Stoga je logično kako je među zarobljenim Marijupoljskim NACIstima bilo mnogo plaćenika. Njihovi su se poslodavci putem svojih medija javno zauzeli za svoje na terenu zarobljene ratne pse! Francuzi i Britanci su stoga počeli lizati nožne članke Vladimiru Putinu, kako bi ga udobrovoljili te zarobljene plaćenike pustio na slobodu jer ratna pseta pak nisu mogli sakriti tko su im pravi poslodavci.

A tko su PLAĆENICI, u Wikipediji piše:

"Plaćenici su osobe koje sudjeluju u oružanom sukobu, ali koje nisu državljani strane u sukobu, nego su "motivirani za sudjelovanje u neprijateljstvima isključivo željom za privatnu korist, te im je obećala, strana ili u ime strane u sukobu, materijalna naknada znatno veća od one koja se isplaćuje borcima slične funkcije u oružanim snagama te strane. Povijest plaćeništva je stara gotovo koliko i povijest ratovanja. Plaćenici su se borili u gotovo svim ratovima od Antičkog svijeta, pa preko Tridesetogodišnjeg rata sve do današnjih dana."

Ako ovako analiziramo uzroke nastanka "ukrajinske krize", dolazimo do zaključka kako je Rusija zapravo jedini jamac opstanka Ukrajine i zaštitnik od komadanja i pripajanja zemljama koje bi na takav prljav način željele doći do tuđeg teritorija.

Problem je i u tome, što Ruska intervencija razgoljuje cijeli "napredni" svijet kao jednu krajnje prljavu i hegemonističku tvorevinu čije su administracije raznim inženjerinzima i krađama izbora došle na čelo zemalja "zapadnoga naprednoga svijeta".

Što nam taj svijet osim širenja netolerancje, isključivosti, bezbožja, kriminala, otimačine, sebičnosti, rata, neimaštine, boleština i gladi dodatno nudi? Nudi nam također i TROVANJE VIRUSIMA I BAKTERIJAMA koje je viruse i bakterije i RUSKA ARMIJA pronašla u Pentagonovim laboratorijima smrti posađenim u UKRAJINI.

Taj "napredni zapad" nas svakodnevno već godinama zaprašuje otrovima iz zraka! O podvaljenoj paLndemiji izmišljene masovno smrtonosne bolesti COVID19 znate i sami, također... Sada nam "napredni Zapad" nudi i potpunu digitalizaciju, umjetnu inteligenciju. Nudi i najavljuje nam u jesen dalje umiranje jer planira zaraziti nas nekakvim MAJMUNSKIM BOGINJAMA. Sve ljepše od ljepšega. I nije "naprednjake" previše briga što su odavno raskrinkani a u zadnje vrijeme i cijeli svijet o tome ima saznanja. Oni se pouzdaju u razne NATO paktove, Vijeća sigurnosti, UN, Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Svoje medije također...

"NAPREDNJACI" imaju nepresušan izvor ništarija i moralnih kreatura poput Zelenskog, Plenkovića, Gejtsa, Šoroša, Švaba... političkih dvospolaca poput Aleksandra Vučića ili Emanuela Makrona i sličnu potrošnu robu. Oni će izdati i svoju državu i svoju naciju i vjeru ako treba te će za "napredni Zapad" sve učiniti kako bi realizirali napisane scenarije.

Doduše, Zelenski PENISklavirista KAZARSKOG PODRIJETLA nije svoju misiju uspješno odigrao u Ukrajini. Štoviše, raskrinkan je kao PETOKOLONAŠ, KRIMINALAC i PODLAC LAKRDIJAŠ. No, poslodavci mu vjerojatno neće mnogo zamjeriti jer je Zelenski doista dao sve od sebe kako bi h zadovoljio! A zašto su navedeni poput Zelenskoga spremni učiniti svakakve SVINJARIJE, koje su m naređene da ih izvrše? Zato jer su istog pomračenog i pomaknutoga mentalnog sklopa poput njihovih naredbodavaca i scenarista!

Zbog svega gore iznesenoga, zaključujem i sugeriram: Iskoristimo saznanja koja Ruska Federacija nesebično dijeli i šalje diljem NORMALNOGA SVIJETA! Uskoro ćemo se suočiti OČI U OČI sa svojim dželatima jer oni stati neće. Širiti će će poput karcinoma dok ne stanemo ispred njih i zaustavimo ih poput Rusije u Ukrajini!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane