Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ruganje dželata

Milovan Brkić

Hoćete da idete na more? Idite, kupajte se, ali videćemo da li ćete se na zimu kupati toplom ili hladnom vodom, cinično je poručio podanicima srpski diktator Aleksandar Vučić.

Znam da je lud, ali odakle mu tolika kuraž da se ruga građanima. On i njegova mafija (Zorana, Grčić, Ana, Siniša...) uništili su EPS, napravio je štetu od milijardu i po evra za tri meseca, zbog njega nema struje i neće biti grejanja. Sve je opljačkao i upropastio, pa se još ruga i vređa inteligenciju ljudi.

Kao da stanje energenata zavisi od toga da li će neko otići na more.

Pre neki dan javlja mi se na ulici čovek, čijeg lika nisam mogao odmah da se setim. „Čestitam Vam, uspeli ste, sve je bilo kako ste Vi i vaši saradnici najavljivali” - kaže. Konačno sam se, iznenađen, setio ko je čovek. On je jedan od seiza pomenutog diktatora. Slegao sam ramenima, kurtoazno se zahvalio.

Pola sata kasnije pročitao sam nalog koji je potpisao američki predsednik Bajden, kojim je naložio da se njegova izvršna uredba od 8. juna prošle godine, o privođenju pravdi balkanskih mafijaša i kartela mora sprovesti najdalje do 26. juna! Na Crnu listu će se staviti svi oni koji su trgovali narkoticima, pljačkali javne resurse, trgovali belim robljem, prali novac...

I odmah sam razumeo Vučićevu pretnju da oni koji tvrde da je bolje prati noge na moru, nego u lavoru, neće najesen moći uopšte da se kupaju.

Da, uveren sam da i on sada zna da njega u to vreme neće biti na slobodi. Neće moći da nas usreći, da nas vodi u zlatno doba.

Već čujem poznatu pesmu - Jesen ide, svud se bere grožđe, a na nama okovano gvožđe. Horski je pevaju delije iz njegovog kartela.

Razmišljam kako će osećati milioni glasača koji su sabajle išli da ga zaokruže na listama, koji su mu aplaudirali, podvodili njegovim skotovima svoje devojke, sinove, žene.

Kako će se suočiti sa vestima koje će govoriti o brojkama koje su Vučićevi mafijaši opljačakli, o milijardama na inostranim računima, o jahtama, vilama, latifundijama, o tome koliko su nas zadužili i da to ni naši praunuci neće moći vratiti. O njihovim perverzijama. O zlodelima Velike propagande laži.

Neće biti lako onom delu građana koji su sačuvali razum. Oni će se suočiti sa saznanjem da nam je vođa opozicije, ustvari, bio narkodiler, pljačkaš fondova.

Kako ćemo dočekati Novu propagandu laži, koja se pojavljuje na javnoj sceni. Stari lovci, a novi trgovci.

Da li će Vučićevu lopovsku i šizofrenu mafiju, koji su za pet meseci od mašinbravara postali doktori nauka, naslediti ova koja nas svakog jutra obasipa uvredama na račun Rusije, njenog predsednika i ruskih građana.

Na čelu te grupacije bio je pokojni Veselin Simonović, bivši glavni urednik Blica, a poslednjih nekoliko meseci urednik dnevnih novina NOVA.

Nisam nikada pročitao da je pokojni Veselin nešo napisao. Posle smrti objavili su njegov tekst, u kojem je napisao da je, idući u svoj vilajet Dorćol plac, razmišljao i osećao se postiđenim da živi u zemlji u kojoj većina građana ne osuđuje zločine Rusije.

Iza sebe je ostavio 12 miliona evra, Dorćol plac, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana! Nikada nije objavljeno gde je rođen ovaj bednik, koji se stideo što živi u Srbiji. Tri decenije je radio u listu koji izdaje nemačka kompanija, novini koja se bestidno ulagivala Vučiću .

Kako će Nova propaganda laži dočekati hapšenja elite kojoj su se i sami udvarali, koja ih je bogato čašćavala. Najamnik je ograničen najamninom, rekao je stari dobri Marks.

Hoće li prestati da nas obasipaju, kao prvim, vestima o broju testiranih na koronu, o broju zaraženih...

„Da bi se razumeo Putin, mora se čitati Dostojevski, a ne Main Kampf”, poručio je stari Henri Kisindžer. Njegovu poruku su shvatili mnogi značajni ljudi, koji će promeniti svet, duboku državu učiniti plićom.

Nažalost, setio sam se nedavne proslave Dana Ruske Federacije u Ambasadi Rusije. Ambasador je pozvao sve članove Vučićevog kartela, koji iz dna duše mrze ovu zemlju.

Dve novinarke Hepi televizije i urednica Aktuelnosti, koje svakog dana od 8 do deset uveče drže pažnju polovine građana Srbije izveštavajući dokumentovano o događajima u Ukrajini i oko nje, nisu pozvane. Ambasador je na Vučićevom platnom spisku.

Sve je prolazno, samo je korupcija večna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane