Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Podsećanje

Prof. Jovan Joca Mandić, dipl. inž el.tehnike, živi svedok događaja

Zločinački poduhvat DS+G-17 sa EU+USA

Početkom 80-tih u Zvezdara teatru kod Duška, smo se sakupljali, imali svoje udruženje Odbrana na čelu sa Milanom S. Protićem i „ćakulali" kako napraviti državu od društva u kojoj će se moći TATA voleti više od TITA.

***

A 1990. god osniva se Demokratska stranka i postajem član, kao već ugledni profesor i uspešni inženjer i otac četiri sina, da u tome pomognem. Kao vodeći inženjer u EDB-u sam znao odakle se napajaju svi važni objekti i ugasio sam svetlo na Vidovdanskom saboru 1992. godine, što je bila čista zloupotreba položaja, nakon čega sam kidnapovan, pretučen i smenjen u EDB-u, završio u filmu „PROFESIONALAC”.

Pre sabora devetog marta 1991. svetlio sam i ozvučio ČESMU koja je pokazala da ima smisla pružati otpor režimu, a nešto kasnije „oterao” TAM sa kabinom i tovarnim sandukom, osvetlio manastir Krka kod Kistanja, gde je u sanduku pored TS10/04k bila pumpa za gašenje požara i 300 m vatrogasnog creva, jer je neko par dana pre toga pokušao da manastir zapali.

A 1993. god. na predlog mladog radikala A.V., Skupština usvaja „taksu za brojilo” zbog čega u znak protesta dajem otkaz u EDB-u, jer je to bio način da se preko brojila finansira vlast koju smo rušili. Te 1996/97. postajem član Vlade BGD, zadužen za komunalije, kada smo pokazali kako se uspešno može grad voditi kada se stručni ljudi postave na važna mesta, uprkos totalnoj opstrukciji SPS-a, koji je posedovao sva Javna Preduzeća, te smo morali svako jutro platiti naftu za 1.050 autobusa.

Prvi papir koji je Zoran Đ potpisao kao gradonačelnik je meni nalog da skinem petokraku sa Skupštine, što sam i učinio sa mojim planinarima na oduševljenje naroda, što je proslavljeno na TRGU. U toj VLADI Vesić je bio zadužen za sport, jer je ZORAN poštovao njegovu odanost , ali znao je i njegovu sposobnost i nije mu dao ništa ozbiljno.

Nažalost došlo je do sukoba DS-a i SPO-a i mi smo izbačeni iz VLADE i naša mesta popunio je SPS i Vuk D. je bio ministar za”vanjske”poslove.

Taj 5. oktobar 2000. dočekujem u zatvoru, ovoga puta uhapšen zbog blokada ulica i 6-og idem u sedište DS-a da vidim kada rušimo PINK, što smo na mitinzima obećali narodu i kada hapsimo dilere Hamovića i Lazarevića na osnovu papira koje sam ja sakupio. Kolega Dragan Batalo dao je nama kolegama kao dokaz pljačke od preko 80 miliona evra. Nisam stigao do Zorana i Vesić me je obavestio da se PINK neće rušiti a da su dileri zamenjeni a ja smenjen i da sada energetiku u DS-u vodi M. Kostić (šećerko iz N.Sada). A te 2003. ne više tako mlad A.V. pravi „skupštinski odbor” da se vidi koliko je ko pljačkao EPS i lično me je pozvao da svedočim, ali gazda Šešelj je taj odbor ugasio, a mene A.V osobodio svedočenja.

Kao smučar, još kao student sam često boravio na Brezovici, kasnije kao vodeći inženjer pomagao opremom svuda gde su Srbi bili ugroženi, posebno Štrpce i okolinu i sada izbačen iz EDB-a i DS-a kao slobodan građanin budem pozvan od Mome Trajkovića da budem ČLAN KOMITETA.

Tada su o KOSMETU brigu vodili pored Mome, još Rada, Marko Jakšić, Slaviša Ristić... a u K. Mitrovici je bio neosporni Oliver Ivanović. Lično Solana je ubrzo pozvao ZORANA i naložio da nas „šutne” i ovlasti N. Čovića da vodi Komitet, jer je KOSMET obećan ŠIPTARIMA i to se mora sprovesti bez ikakvog otpora.

Ovaj uvod je dat da sebe legitimišem za priču koja sledi da, veoma plaćen i poštovan i u struci i van nje svojom voljom pristanem da pomognem „demokratizaciji” još uvek društva. Otac 4 sina, završio ozbiljne škole (N.TESLA+ETF) radio ozbiljne poslove (kao profesor i inženjer), svedočim kako se pogano uništava i sistem školstva i sistem EPS-a.

Energetski sistem je neraskidivo telo, kao ljudsko i ima AGREGATE (srce) PRENOS-DALEKOVODE (arterije) i DISTIBUCIJU (vene). Kada su nakon 5-og oktobra DS+G17 isturili platformu da Evropa nema alternativu, niko osim najužeg rukovodstva nije znao da će EU+USA nakon bombi nastaviti rasturati SRBIJU mnogo bolnije i razornije od bombi.

EU+USA su se sa DS+G17 udružili u ZLOČINAČKOM PODUHVATU, sa ciljem da Srbiju prostitucjom naših lidera dokrajče, jer to nisu uspeli bombama.

Zločin br 1

Zamislite da 17+1 najmoćnijih zemalja Demosveta, 78 dana pokušavaju da vojno poraze jednu evropsku državu članicu UN-a i kada nisu uspeli da osvoje ni jedan kvadrat, prinudili su nas na kapitlaciju i vojska je prihvatila odluku političara.

Svoj poraz na PAŠTRIKU i karauli KOŠARE, NATO nije mogao oprostiti i dao je nalog DS+G17 da se vojska „demontira” i da se njihova bruka sakrije.

I umesto da traže bar 1.000 milijardi evra da se naši GIGANTI (Goša, Minel, MIN, Zmaj, Ikarus...) oporave, oni su njihov proizvodni prostor pretvorili u magacine i „trpali”njihovu robu i tako priznli da je bombardovanje bilo opravdano.

Otvorili su granice „spasiocima” i ponudili sve što se bilo šta kome od tih licemera dopalo i otpočelo je preko fabrika prljavih tehnologija i rudnika, trovanje zemlje,vode i vazduha.

Zločin br.2

Naši momci svo vreme BOMBI, kao što su vojnici štitili granice, oni su održavali energetski sistem čak i onda kada su nakon grafitnih bombi gađali razarajućim i to pre svega trafoe visokih napona jer je u njima umesto običnog trafo-ulja bio PIRALEN (vrlo otrovan).Stručne i sposobne u EPS-u su velikim otpremninama „ispratili”, a ostavili neupotrebljive i zato danas imamo ovakav sitem.

„Ispraćeni” su se odmah zaposlili u firmi koja sada u EPS-u radi poslove koje su oni ranije radili, što je mnogo manje koštalo. Prošli su mnogo bolje nego penzionisani heroji koji su bez nadoknade „ispraćeni” i izbacivani iz stanova, a jedini greh im je bio što su uspešno obavljali svoj posao i morali su biti kažnjeni

Zločin br.3

Da bi DS+G17 sprečili ulaz kapitala van EU+USA, Dinkić je odmah ugasio naše moćne BANKE, uveo strane i pošto je vodio kapitalna ulaganja, na tenderu su poslove dobijali stranci jer su ih njihove banke podržavale.

Dok on i ZORANA nisu ojačali Voja K. je NIS prodao RUSIMA i da bi umanjili bes EU, Dinkić je 400 miliona u budžet od RUSA uneo preko RAJFAJZEN banke. Dinkića je molio inž. Naumov (DSS) da mu da novac za remonte il da PDV smanji, da EPS ojača, a on mu je poručio da li je moguće da ne zna da je EPS planiran da se proda nekom od 17+1 spasioca i da mu se vrednost mora što više smanjiti.

Dipl. inž. Naumov (pokojni) je uspeo remontovati 1.000 mvt i podigao je značajno proizvodnju a time i vrednost EPS-a, tako da je prodaja otpala. Po nalogu spolja u EMS je došla ZORANA M. obučena razbijačica sa visokim činom i otpočela demontažu EPS-a. Odvojila je EMS (prenos) od proizvodnje (EPS -agregati) i objavila da će ceo sistem bolje funkcionisati što je logično da srce i vene bolje rade kada im „iščupate” arterije. ZLOČINI se nastavljaju.

Nakon 2012. godine SRBIJU preuzimaju adaptirani radikali i prostitucija se diže na viši nivo. ŽUTI (DS+G17) nisu pokazali sposobnost za „otvaranje poglavlja” koji su nam ponuđeni kao kompenzacija za naše „otvaranje granica”i SNS+SPS obećaju da će biti daleko kooperativniji.

Da bi EU+USA pokazali svoju moć nalože radikalu da VLADU vodi lezbejka, jer bi bilo logičnije da sa manje otpora to prihvate moji žuti, koji su bliži tim „evropskim vrednostima”, ali demostracija moći EU je bila potrebna kao poruka njenim građanima da će im se pridružiti Srbi, primitivni Balkanci koji čineći greh decu prave a majke rađaju, a ne rode, a onda idu u crkvu i mole za oprost tog greha.

Na čelu države je nesumljivo narcisoidni šizofreničar koga su EU+USA postavili da narod učini šizofrenim i da nestanu svi pojmovi morala, stida, odgovornosti, moći rasuđivanja i tako uspostavi totalna kontrola nakon čega je kroz granice koje su ŽUTI otvorili lako sprovoditi i duhovno trovanje.

Sve afere ŠIZOFRENOG lideri DEMOSVETA anuliraju tako što ga preko crvenog tepiha prime, zagrle i vrate resetovanog i on se vraća kao mudar i omiljen u svetu. Ostavili su mu 98% medija, da svaku prodaju, izdaju i pogubni korak prikaže kao koristan za narod, posebno pred izbore a da pogana EU koja ih „nadzire” objavi da je bilo malih ispada ali to nije uticalo na konačan ishod i „bili su fer i pošteni”

Verovatno imaju neki svoj motiv i argument zašto nam to čine, ali ne razumem da im u tome pomažu mnogi naši obrazovani, koji bi svojim ugledom morali biti prvi u odbrani svojih ljudi, a ne da budu prvi na bilbordovima. Najpre tu su lekari koji su položili zakletvu (Hipokratu) da će lečiti, a oni očiglednog ŠIZOFRENIČARA proglašavaju za instituciju i time poručuju da nam one samo mogu smetati u funkcionisanju države.

Bio sam veoma blizak sa Danom Grujičić u njenoj borbi da se NATO optuži za trovanje i imala je dokaze i presude sudova u Italiji za obeštećenja premunilih vojnika na KiM-u, a sada očekujem da lekari svedoče da se male doze uranijuma dodaju u sokove da deca brže rastu.

Bio sam pobratim sa Radetom R. koji je po dogovoru samnom rekao u 12 sati „neka svetlo nestane” na VID. SABORU (1992) i nastao je mrak i družili smo se do objave kljige „Smeh pod vešalima” u kome svedoči da su Srbi svuda činili genocid, a ne samo u Srebrenici i da on to kao inelektualac hrabro priznaje i traži da to svi mi učinimo i da smo narod koji beži od istine.

Rade i ostali intelektualci zar vam nije dovoljan dokaz poganosti odnos EU+USA prema AIDI IZ SREBRENICE i DARI IZ JASENOVCA.

Prvi prima nagrade i proglašava kao epohalno delo a drugi se proglašava kao pamflet i naš pokušaj da sakrijemo naš genocid i to neće proći dok je naših intelektualaca .

U ovom momentu EPS ima u pogonu svega 1/3 snage od one u vreme kada su BOMBE padale, uvoz je stalan svih 24č na +20 i više, često i preko 1.000 mvt ali Zoranu M. niko ne proziva kao ona MIĆU jer je ona obučena i ubačena sa većim činom od A.V. koji je tražio samo da vodi državu jer to jedino zna.

Ako se oni uklone izbaciće se pravnici iz EPS-a, vratiti inženjeri, koji će EMS vratiti u sistem i vrlo brzo bez poskupljenja struje sistem dići. Recimo uvešće se komandovanje snagom smanjiće se „jalova”snaga, praviće se nove HE jer je ostalo jš 50% neiskorišćenog potencijala...

Energija vetra, MHE i ostalih će se predavati direktno EPS-u a ne nakupcima. Ugalj na KiM leži na tapijama SRBA, A.V moli Kurtija da ga trampi za „struju”, a on neda jer ima podršku EU+USA kod kojih je privatna svojina neprikosnovena, a to jedino za SRBE ne važi.Inače kod nas je, istina, manje kvalitetan, ima ga za oko 40 godina ali ga treba pripremiti pre kotla.

Što se tiče rata u UKRAJINI citiraću katoličkog BISKUPA iz Hanovera, koji reče da ako RUSI izgube nastaće unipolarni svet i TVORAC će ga ugasiti i našu planetu naseliti drugim bićima ili će početi kao pre 8 milijardi godina sa bakterijama i virusima.

Putin ne brani ćirilicu i pravoslavlje već Planetu od samouništenja, poručujući ZAPADU da možemo na njoj živeti sa različitim filozofijama i da je ta različitost bogastvo a ne proklestvo i da je ona tvorevina TVORCA.

Njegova poruka je i opomena je data preko polova magneta. Ako istoimene polove pokušate da spojite nastaje sila odbijanja, a ako rastavite neistoimene pojaviće se fluks između njih i ako u tom prostoru vrtite namotaj nastaće struja koja napolju stvara svetlost, toplotu, mehanički rad, hemiske procese... jednom rečju javlja se život.

Isto je i sa ljudima, nema života u spajanju istih polova. Ako sumnjate da TVORAC postoji, zapitajte se kako ste vi u prvoj trci života pobedili preko milion vaše braće i sestara i od čestice postali ljudsko biće i naša crkva ne služi OPELO samoubicama jer niste svojom voljom došli na ovaj svet i ne možete ga napustiti bez „saglasnisti” onoga koji vam ga je dao i jasno rekao šta od nas očekuje u toku našeg bitisanja.

Počeo sam sa Milanom Protićem pa da završim porukom mom prijatelju. Tužan si što propuštamo još jedan voz za EU, a potomak si ljudi koji su stvarali ozbiljnu i poštovanu SRBIJU.

Kao istoričar znaš kako je Poćorek prošao kada je bahato i uvredama krenuo da nas satre, a onda je fon Mekenzen opomenuo svoje vojnike da znaju da se bore protiv čestitog i hrabrog naroda i nakon pobede podigao spomenik srpskom vojniku u Topčideru u znak poštovanja.

Ti hoćeš u EU iz koje nam dolazi Šmit koji traži od nas veće poniženje nego Poćorek i bilo je za očekivati da mu se ti javiš i opomeneš. Naš voz ako uopšte stigne u EU biće prazan naših mladih i pametnih, pun ofucanih, učenih koji svoj nivo učenosti mere količinom prezira prema svom narodu i žure da „prime evropske vrednosti”.

Prof . Jovan Joca Mandić dipl. inž el.tehnike

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane