Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Reakcija na tekst u dnevnom listu Danas od dana 1. jula 2022. godine u kome se spominje ime predsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Momčila Vidojevića

Metak iz mraka

***

Beograd, 1. jul 2022. godine.

Povodom teksta koji je izašao u štampanom i internet izdanju dnevnog lista „Danas" pod naslovom „Ko su bili „targeti" Dijane Hrkalović" u kojem se između ostalih spominje i ime predsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Momčila Vidojevića, obaveštavamo medije i javnost u Srbiji o sledećem:

- U potpunosti su tačni navodi koji se odnose na „targetiranje" Momčila Vidojevića od strane bivše visokopozicionirane i veoma uticajne radnice MUP-a Dijane Hrkalović o čemu smo već posedovali informacije da je Vidojeviću bila ozbiljno ugrožena bezbednost u šta i sada sumnjamo, te da su navodi u tekstu i spominjanje Dijane Hrkalović samo jedan nažalost mali deo od onih informacija sa kojima smo raspolagali o mogućoj likvidaciji u čijoj pripremi je uključen veliki broj lica.

Između ostalih, po informacijama kojima raspolažemo, pored Dijane Hrkalović u pripremi likvidacije su bili uključeni i pojedini starešine u policiji, policajci ali i njegova dva najbliža saradnika u sindikatu, policajci Jelenković Miloš i Radovanović Živko preko kojih su, tada u bliskim odnosima Stefanović i Hrkalović organizovali nasilno preuzimanje sindikata kako bi Vidojević bio „laka meta" za egzekuciju.

Povodom svih naših informacija podnošenjem krivične prijave obavestilismo nadležno tužilaštvo koje ni posle nekoliko meseci ne mareći za ličnu bezbednost Vidojevića ništa nije preduzelo povodom te prijave.

Na kraju molimo novinare lista Danas da isprave grešku koju su naveli u jednom delu teksta da je tada Vidojević bio predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije sa čijeg je mesta nasilno smenjen a sada je predsednik sindikalne organizacije Novi policijsko sindikalni savez.

Novi policijsko sindikalni savez

Napomena redakcije

U Magazinu Tabloid, broj 397 (link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=397&cl=15 objavili smo tekst, koji potvrđuje navode da je pomenuta državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović sa svojom bandom odgovorna za mnoga ubistva, a i ona koje je planirala, a koja nisu, srećom, izvršena. Prenosimo naslov i podnaslov iz pomenutog teksta.

Ekskluzivno: kako su bivši direktor BIA-e i kum sadašnjeg, naručili ubistvo policijskog službenika koji je "mnogo pričao"

Metak iz mraka

Kriminalna grupa koju je predvodio bivši direktor BIA-e, Saša Vukadinović, njegov zet Zoran Jovanović, zatim tužilac Miljko Radisavljević, načelnik PU Kruševac Miljan Petrović, sadašnji direktor BIA-e Bratislav Gašić, zatim tužilac Jovanović i Zoran Trnavac (kum Bratislava Gašića), spremala je likvidaciju policijskog službenika i predstavnika policijskog sindikata Saše Lukovca. Za izvršitelja likvidacije (ubistva), planirali su da angažuju bivšeg pripadnika 63. padobranskog puka, Dejana Plavšića iz Kruševca. Zatečen drskom ponudom i nizom ucena, Plavšić je odbio da počini ovaj zločin i o svemu obavestio naciljanu žrtvu Sašu Lukovca. Tada se mač ove kriminalne grupe okreće protiv Plavšića i taj teror traje do današnjih dana. Objavljujemo njegovo pismo upućeno Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a Srbije i Aleksandru Vučiću.

Gospodin Momčilo Vidojević dao je 1. jula YouTube kanalu TV Tain intervju, koji možete pogledati na ovom linku () a koji otvoreno ukazuje šta se događa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Na meti mafije iz MUP-a (Olivere Munjić, načelnice Obaveštajne službe i njenog intimnog prijatelja Tomislava Radovanovića) našao se i glavni urednik Magazina Tabloid, zbog pisma policijskih uzbunjivača, u kojem su opširno opisali stanje rasula u srpskoj policiji i ko njome vlada. Pomenuta lica su stavila urednika na sve mere, da utvrde ko su autori pisma, jer su pretpostavili da će stupiti u kontakt sa njim. Stavljanje na sve mere objasnili su ''zahtevom američkih obaveštajnih službi da im pribave podatke o uredniku i njegovim kontaktima..

podeli ovaj članak:

Natrag