Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Javno preduzeće Subotica Trans je u transu od kriminalnih radnji nametnutih rukovodilaca

Azovci iz Subotice

Molili bi Vas da objavite ovo pismo jer je situacija u J.P Subotica Trans - Subotica neizdrživa od mafije koja rukovodi tim javnim preduzećem.

***

Dana 6. maja 2021. godine za generalnog direktora postavljen je Dejan Ljubisavljević, kriminalac koji je svojevremeno radio u policiji i iz iste je izbačen zbog toga što je radio za mafiju, a kao dokaz da je na sopstvenoj svadbi kao inspektor policije od mafije dobio stan i nov auto na poklon, i posle toga je dobio otkaz.

Njegovim dolaskom ovo javno preduzeće postaje grobnica za zaposlene, jer nečovek zajedno sa svojim saradnicima, tehničkim direktorom Feher Opletan Žoltom i rukovodiocem javnih nabavki, Katona Arpadom uz pomoć, službenice računovodstva Ćupić Branke, koja je trebalo da ode u penziju, međutim slatke su kriminalne parice, referentom javnih nabavki Rajčić Jasnom (osoba bez stručnog ispita), šefom obezbeđenja Panevski Nenadom opljačkaše sve što stignu.

Naručuju se delovi za autobuse lošeg kvaliteta, po višestruko višim cenama, poslovni partneri se ucenjuju za reket, primer je saradnja sa firmom “Omnia” iz Beograda sa kojom ima sklopljenih pet ili šest javnih nabavki. Direktor sa svojom švalerkom Kovač Monikom i svojim bratom Lukić Bojanom opljačka bukvalno sve.

Primera radi, za 10 meseci samo na razlici ulja za motore autobusa prisvojili su 10 miliona dinara, celu reprezentaciju za 2022. odnela je švalerka za rezerve hrane ,jer se zna da će biti nestašice, ona ga posle radnog vremena zadovoljava dok njen muž sa decom čeka kao kreten ispred firme.

Krade se mnogo na gorivu, u toku je potpuna pljačka firme. Recimo par rupa koje su krpljene na asfaltu u krugu preduzeća plaćene su 1,5 miliona dinara, dok je za svoje potrebe direktor Ljubisavljević uzeo kantu bitempere koja je koštala 1.800 dinara i četkice za kosačicu koje koštaju 130 dinara i naravno i to je išlo na račun Subotica Transa.

U toku jeseni pod prinudom kao njegovi robovi radili su Dušnoki Ferenc i Nađ Vince i to sve bez naknade, dobili su samo platu u Subotica Transu. U novembru prošle godine došao je račun bez robe za dvadeset autobuskih guma. Vozni park je potpuno nebezbedan u toku vožnje na gradsko liniji br. 16 ispao je motor u toku vožnje i u tom trenutku autobus je bio pun putnika, posle toga, takođe na redovnoj gradskoj liniji ispao je menjač autobusa, u ovom trenutku naručuju se stare gume po nekoliko godina koje su izvučene iz nekih magacina, koje su potpuno suve i nebezbedne i koje u toku vožnje mnogo tresu, jer su nestabilne, dok se od firme umesto polovične cene iste te gume naplaćuju po najvišoj mogućoj ceni.

Dana 31.12.2021. vođen je prijem mnogo guma, račun je stigao dok gume nijedan prodavac tog dana NE ISPORUČUJE. Mesečno u radionici nestane goriva iz desetak autobusa, i sve to završi na ulici u Čantaviru kod tehničkog direktora koji to prodaje na crno. Sve kradeno iznosi se servisnim vozilom.

Organizaciju iznošenja kradene nafte organizuje šef obezbeđenja, bivši portir, takođe sa kupljenom diplomom Panevski Nenad. Mafijaša direktora u J.P Subotica Trans postavio je namesnik koji rukovodi gradom i on se zove Dragan Popović, čovek koji sve opljačka, bez obzira što na Zlatiboru ima četiri hotela gde za džaba šalje članove SNS-a.

Popovićevi hoteli na Zlatiboru su; Lovćen sa 5 zvezdica, Srbija, Romanija i četvrti je ???. Direktor Ljubisavljević je rekao tehničkom direktoru, jebem mater onom Popoviću, traži mi u kešu 4 miliona, ne mogu da izvučem sve smo opljačkali. Pre dve godine čovek koji je ukrao preko magacina 15.000.000. dinara, (petnaest miliona), nije odgovarao niti je pokrenut postupak, bez obzira što krivična prijava i danas stoji u fijoci kod internog revizora, Šešević Biljane, koja je pri dolasku Dejana Ljubisavljevića predala kompletnu dokumentaciju kriminalnih radnji starog direktora Aleksandra Aleksića koji trenutno radi kao direktor pijaca.

Čovek koji je ukrao iz magacina te silne milione zove se Milan Mrvoš i on je za te pare kupio nov fordov automobil i kupio je diplomu fakulteta u Senti i odmah je od Opštine Subotca unapređen na novo radno mesto u Industrijsku zonu u Subotici za mesečnu platu od 156.000. dinara. Molimo Vas da ovo pismo objavite, da dođete u J.P “Subotica Trans”, ovo pismo pišemo malo uvijeno, da ne bi glava sa ramena letela.

Za kraj, svi direktori u Subotici u Javnim preduzećima su kriminalci, kojima su obrisani kriminalni dosijei, i kojima je suđeno. Ko je tim ljudima obrisao dosijee? Ko je od njih ubica, ko je od njih radio sa drogom, ko je od njih pljačkao i sada pljačka, dok su u policiji kartoni čisti, a u stvarnosti nije tako.

Za kraj direktor J.P Subotica Transa Dejan Ljubisavljević u svom kabinetu napastvovao je pravnicu koja je došla da traži posao i devojka je jedva uspela da pobegne od manijaka. Pravnica se zove B. Krneta, izbeglica iz Dalmacije i vrlo je lepa i atraktivna devojka. Ima toliko mafijaškog, da prosto čovek na moment ne može da se seti, u toku je kupovina diploma, kupljena je diploma Fero Čabi vozaču autobusa i čovek je za mesec dana postao saobraćajni tehničar, cena diploma koju je firma uplatila je 380.000 dinara, diploma je kupljena u Novom Sadu škola se zove KP.UG, sledeći kojima je firma uplatila diplomu je Monikina sestra Vild Zorica inače KV kuvarica, zatim direktorov brat Lukić Bojan koji je KV frizer, zatim vozač Vojnić Jadrić Bela koji ima osnovnu školu, i Vukelić Ivana koja je KV frizer, uskoro će biti diplomirani ekonomista sa VII stepenom, inače Ivanin muž je kriminalac koji je ležao ili još leži u Mađarskom zatvoru. Direktorov brat daje svojoj supruzi službenog Nisana da vozi za sopstvene potrebe.

Dobro bi bilo da pišete o ovome i možda da se uključi i Srbin info na čelu sa Dekijem Zlatanovićem.

Kakav je smeštaj u Hotelima na Zlatboru možete pitati Radu na br. kad je nazovete recite da ste iz Subotice da vam je Monika dala broj, da treba da idete u Popovićev hotel, tako ćete saznati mnogo toga. Pošteni ljudi se izbacuju iz kancelarija i vrši se neviđeno zlostavljanje i maltretiranje

Kontakt tel; od Panevski Nenada je 069 dotični je pogodan jer je mnogo glup i ima kupljenu diplomu, kreten ne zna bukvalno ništa, pogodan je za obradu uz kaficu.

Uz dopis vam dostavljamo privezak sa ključeva automobila šefa javnih nabavki Katone Arpada koji propagira veliku Albaniju dok se o Srbiji pogrdno izražava. Definitivno na čelu Subotica Transa je organizacija poput Azova, mrze Srbiju i pljačkaju je dok veličaju Albaniju i vole je.

Pozdrav prijatelja iz Subotice

Iza svakog mafijaša stoje braća Vučić

Ovih nema ni u Kolumbiji

Zovem se Aleksandar Cakić, živim na Karaburmi, ulica ....... Imam veliki problem koji nikako ne mogu da rešim, tako da ste mi vi ostali kao poslednja nada. Evo o čemu se zapravo radi.

***

Radio sam u jednom salonu keramike (stovarište) ,,BB GROUP’’ i salonu nameštaja ,,NATUZZI” 2 god. neprijavljen-na crno. Bilo je obećanja od sledećeg, pa sledećeg meseca i tako dve godine. Kada sam video da od toga nema ništa podnosim prijavu Republičkoj inspekciji rada rad na crno.

Obzirom da je poslodavac izuzetno moćna osoba i veoma bliska vladajućoj partiji, istom javljaju istog dana za prijavu. Poslodavac me zove na razgovor u subotu 11. maja 2019. god. gde obavljamo razgovor i gde ja uz najgore moguće pretnje dobijam otkaz. Ponuđeno mi je da u ponedeljak 13. maja odem do inspekcije i povučem prijavu, a da će mi on nakon toga dati nešto para, što naravno nisam prihvatio imajući u vidu da mi duguje dve godine radnog staža i još par hiljada eura. Kažem duguje, jer sam mu za sajam turizma 2018. god. napravio oko 20-tak pultova, zašta mi je trebao platiti oko 2.000 eura.

Zatim tu je prekovremeni rad, dnevnice, praznici, rad na sajmu za dve godine, poslednja plata plus za 11 dana maja, pa godišnji odmor do maja i još toga, što sve ukupno sa stažom iznosi par hiljada eura.

Ja sam u subotu dobio otkaz gde mi je poslodavac rekao kako mu je inspektora istog dana javila za moju prijavu, i ko da je čitao rekao mi šta sam sve napisao. Ja sam tu dobio otkaz, inspektora izašla na teren u ponedeljak 13. maja i naravno mene nije našla. Izjave su dale kolege kako me ne poznaju i neznaju o kome se radi, a kasnije daju izjavu kako su me tu viđali kao kupca, iako smo zajedno radili 2 god.

Posle toga ja pokušavam putem krivične prijave da dokažem da sam tu radio kako bih mogao da dođem do pravde i svog novca. Međutim, kako mi je i sam poslodavac rekao da dobro znam ko je on, da su i Vučić i njegov brat Andrej i sve vladajuće strukture njegove, tj njemu bliske, da mu ne mogu ništa, da može da mi smesti da me neko polomi, prebije, da mi smesti zatvor tako što će mi poslati u stan policajce i svedoke i da će me onda u zatvoru j... bati crnci do smrti. Istog sam momenta podneo prijavu policijskoj stanici Palilula, šta se dalje desilo ne znam. Da malo skratim, da vam još u kratkim crtama objasnim najbitnije detalje.

Podnosio sam prijave i predsedniku Aleksandru Vučiću, tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću, ministarstvu rada i zapošljavanja, UKP-u, sudstvu....i ne znam kome sve, ali nikada nisam dolazio do neke pravde.

Priložio sam mnoštvo dokaza kao i desetak svedoka koji bi svedočili da sam radio u pomenutom salonu, ali od toga nikada niko i ništa nije uzimao u razmatranje. Na kraju sam se obratio i kabinetu predsednika Vučića, g-dinu Miloradu Veljoviću i ispričao celokupnu situaciju, i mnogo, mnogo više nego što sada pišem, gde mi je on obećao pomoć i sigurnu isplatu od strane poslodavca.

Išao sam kod njega u kabinet dva puta na razgovor i to mi je izgledalo da će se sigurno rešiti. Međutim, od toga ništa, čak više ni na koji način ne mogu da stupim u kontakt sa g-danom Veljovićem još od januara i ako mi je obećao da će me pozvati i primiti na razgovor. Ja sam mu se u više navrata obraćao i pismenim putem i zahtevao odgovor dokle se stiglo sa mojim predmetom, koji naravno nikada nisam dobio.

Ja sam njemu na zadnjem viđanju, kao i u poslednjem obraćanju pisanim putem rekao i obećao,da u slučaju da se moj problem ne reši spreman sam da sebi oduzme život, i to ili samozapaljivanjem benzinom ispred skupštine gde ću prvo protestovati-štrajkovati nekih 5 dana, ili skočiti sa Brankovog mosta.

Zadnji put sam mu se pismeno obratio pre nekih mesec dana i dao rok da mi reše problem do 15 juna, ukoliko to ne reše ja ću se ponovo za koji dan obratiti predsedniku Vučiću, kabinetu Veljoviću kao i policijskoj stanici Stari Grad da mi se omogući nesmetano protestovanje i štrajk glađu od tačno navedenog datuma i na tačno određenom mestu.

Imam u planu da uradim ovih dana pa mi je zato itekako potrebna vaša pomoć i Vaš savet. Inače moram na kraju da vam objasnim o kome se tačno radi. Reč je o vlasniku turističkih agencija BIG BLUE i KONTIKI Ivanu Radojeviću- Montoji. Sigurno znate o kome se radi. Izuzetno moćan na svim poljima. Štiti ga, lično znam, pukovnik policije, Vučićev brat Andrej suvlasnik (bar tada bio kada sam radio, sada ne znam) tih salona i još dosta toga. Ako ste u situaciji da mi pomognete oko rešavanja problema, oko mog protesta ispred skupštine, pozovite me da se dogovorimo kako sve to organizovati. Voleo bih da mi pomognete da to izađe u javnost, kako i ko je javio Montoji za prijavu, kako je i zašto tužilaštvo tako reagovalo da nisu pogledali moje dokaze i pozvali svedoke...

Samo da napomenem na kraju da ja živim u vanbračnoj zajednici 27 god, i da sam očuh autističnoj devojci od 30 god koja ima i najteži oblik epilepsije, višestruko je ometena u razvoju i invalid je 100 %. Da napomenem još samo i to da sam unazad možda 2-3 meseca pokušao putem poruka da se dogovorim sa Ivanom pa čak i njegovom majkom ali mi nisu odgovarali na poruke.

I da vam kažem da je moj život posle svega veoma ugrožen, a tek će biti kada izađem na ulicu. Molim vas da me kontaktirate. Hvala na razumevanju.

Aleksandar Cakić

podeli ovaj članak:

Natrag