Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

(Ne)milosrdni anđeli

Milovan Brkić

Američki ambasador u Prištini Filip Koset podneo je prošle godine nadređenima u Vašingtonu izveštaj da je nemoguće raditi u ambasadi u ovim uslovima. Opisao je i da je život građana u Prištini nesnošljiv, uslovi života vojnika u Bondstilu su opasni po njihovo zdravlje.

Odgovor je bio kratak. Sjedinjene Države su prijatelj Kosova i njenih građana.

I dok kosovski Albanci muku muče da sačuvaju goli život, ili da pobegnu koliko ih noge nose, umesto o njihovim životima, banda iz Sjedinjenih Država misli samo o svojim interesima. Ne zanimaju ih ni životi njihovih vojnika, plaćeni su, pa nek umru. Interesuje ih samo da otmu jezero, elektrane, rudnike. Njima je dovoljno. Ne zanimaju ih građani. Ni život na ovim prostorima.

Kosovska predsednica je posthumno odlikovala Bo Bajdena, sina predsednika SAD-a Džozefa Bajedna, koji se, preko ambasadora Koseta pismom zahvalio.

I dovoljno je da kosovska elita živi, ili da pripremi, kao i premijer Kurti, bekstvo za Norvešku, sa torbom punom para.

Kada čizma američke vojske izgazi zemlju, ljude, imovinu i zemlju države koju satiru, jer, iako je daleka hiljadama kilometara, ''ugrožava nacionalnu bezbednost SAD-a'', postavljaju marionetsku vladu, kojoj saopštavaju da im je žao što su morali da intervenišu i ističu da veruju da će njihove dve države ubuduće graditi prijateljske i bratske odnose. Ako neko od okupiranih preživi okupaciju.

Vremešni i gotovo senilni američki predsednik je u kratkoj turneji po Bliskom istoku, sa svojim bivšim prijateljima, oštro zapretio Iranu da će ga bombardovati, ako nastavi da pravi atomsko oružje.

Ovih dana razgoropađena američka elita povela je svoje poslušne saveznike u rat protiv Ruske Federacije, preko Ukrajine.

Prvi put u svojoj istoriji su Amerikanci dobili po njušci. Inflaciju, proteste, nezadovoljne građane. I saveznike koji su haosu.

Međusobno posvađani, pripadnici Duboke države i nevidljivih centara moći, doveli su do pada najvernijeg saveznika, britanskog premijera Borisa Džonsona, kome Bela kuća nije mogla ničim pomoći da ostane na vlasti. Britanci su se pobunili, hoće da odlučuju o svojoj sudbini. Džonson je, svakako, najsnažnija ličnost u vladajućoj partiji, ali se našao na pogrešnoj strani.

Potezi Duboke države uzdrmali su Evropu. U Holandiji su ustali svi farmeri, proizvođači hrane, voća i povrća, podržani od udruženih prodavaca. Premijer Mark Rute ucenjen je od koalicione stranke koja se bavi zaštitom životinja. Pederima su važnije životinje od ljudi. Dobili su lekciju, a Duboka država poruku.

U Italiji je pala vlada. Mario Dragi je igrač centara moći, ali Italijane zanimaju njihovi životi.

U Francuskoj je Makro dobio lekciju. Izgubio je parlament i Vladu, tek ga očekuju optužbe za kriminal, ubistva, nasilje i pljačku, koje su počele da se objavljuju.

U Nemačkoj je na udaru kancelar Šolc, koji bi mogao da ode i na robiju. Prisustvovao je partijskoj žurci na kojoj su pozvane devojke i momci dobili tabletu za uspavljivanje. Mnogi su u tom stanju silovani! Nemačka ima još uvek nezavisne sudove i policiju..

Meni se čini da se time pripremaju javnosti tih država za izlaznu strategiju iz ukrajinskog rata. Nova vlast bi mogla da promeni politiku prema Rusiji, a da to ne izgleda kao poraz. Sve ostalo će zaista zaviti Evropu u crno.

Svet je počeo da se menja, a kuda će otići, teško je pretpostaviti. Na planeti ima puno nuklearnog oružja, koje bi moglo da pobedi život na planeti.

Koju su sudbinu (ne)milosrdni anđeli namenili Srbiji?

Poslali su nemilosrdnog ubicu Kristofera Hila, penzionisanog diplomatu, da se napije krvi građanima Srbije, koje je pre ti decenije ružio i pretio im.

Njemu ne smeta što Vučić teroriše građane. Ne smeta mu ni njegov kartel, kojeg je Obaveštajna zajednica SAD-a opisala kao najopasniji na planeti.

Meni je pre dve nedelje ponuđen ''dosije'' gospodina Hila. Uljudno sam odbio da ga objavim, jer mi je potrebno dva meseca da ga prevedem. Ovaj čovek, koji je pri kraju života, rad je da uzme život stotinama hiljada Srba, podržavajući otvoreno zločinca Aleksandra Vučića.

Ako ga mi zbacimo s vlasti, vratićemo gospodina Hila kući, neka se igra rata u svojoj zemlji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane