Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

U očekivanju dolaska teške jesenje krize, diktator se priprema za obračun sa nama

Pustiće nam krv

Srpski šizofreni diktator je uništio privredu, rasprodao resurse, javna preduzeća, šume, vode, rudnike, najkvalitetniju zemlju, zadužio nas je kineskim kreditima koje ne možemo nikada vratiti. Naterao nas je da budemo besplatni zamorčiči svetskim mafijaškim kompanijama, na kojima će eksperimentisati novim zarazama i epidemijama, od kojih će samo ove godine umreti više od 200 hiljada građana. Svestan svog zla, Vučić se sprema da uvede vanredno stanje, da nas zatvori u logor i pobije nekažnjeno, dok će to sve posmatrati američki ambasador Hil, koji se nauživao u ubijanju nedužnih Iračana od strane američke okupacione vojske, dok je bio ambasador u Bagdadu. Hoćemo li čutke ići na stratište

M. Grabež

Službenicima Policijske uprave Beograda saopšteno je na sastancima organizacionih grupa početkom meseca da su se u poslednje dve godine ''opustili''. Od zaposlenih se očekuje da budu uvek budni, oprezni, spremni na izvršenje naređenih zadataka. Od njih se traži, rečeno im je, da se ne intimizuju sa građanima, da se ne druže sa onima s kojima nisu u rodbinskim odnosima.

Pogotovu, rečeno im je, ne smeju da proveravaju registarske tablice skupih automobila i da ne daju podatke o vlasnicima drugim osobama, kao ni podatke iz evidencije o javnim ličnostima, koji su na pozicijama u izvršnoj vlasti.

Nešto se iza brda valja...

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio nam je da će SAJ (Specijalna antiteroristička jedinica) iz Batajnice dobiti najsavremeniju padobransku opremu. Moći će, zlu ne trebalo, da se spusti među demonstrante, ako opkole Diktatora ili nekog njegovog člana kartela.

Srpska policija je u punom rasulu. Uzbunjivači iz Ministarstva unutrašnjih poslova uputili su pismo preko Magazina Tabloid srpskoj javnosti, obaveštavajući je da se u vrhu MUP-a otuđeni centri moći bave obračunima sa onima koji su kandidati za visoke funkcije i da za velike pare prodaju informacije mafijaškim grupama i kartelima i stranim ambasadama.

Srpski policajci su slabo plaćeni, slabo opremljeni, uglavnom služe za zaštitu interesa Vučićevog kartela i mafije. Iole značajniji funkcioner SNS-a ima telesnu gradu, policija ga čuva, prati, obezbeđuje njihove poslove...

Od početka marta Srbija nema parlament, ima Vladu u ostavci... Okupirane su sve institucije. Sve odluke donosi šizofreni diktator, uključujući i one koje nam saopštava pomahnitali patrijarh srpski Profitirije.

U Srbiji se oseća velika napetost.

Bezbednosni sistem je stavljen u funkciju pripreme vanrednog stanja. Opserviraju se pojedinci, novinari, slobodni građani, utvrđuje njihova maršruta kretanja, sindikalni aktivisti, stranački aktivisti, adrese privremenog stanovanja, rezervne lokacije.

Iza srpskog diktatora je ostalo mnogo krvi i smrti koje nisu rasvetljene, ali se zna da je za njih odgovoran diktator i njegov kartel.

Najesen nas očekuje kolaps privrede. Užasna nestašica energenata tera diktatora da već počinje da preti da ćemo se smrzavati i da to moramo podneti.

Ovaj zločinac se toliko zadužio kod stranih centara moći, da kredite neće moći da vrate naredne generacije. On je založio svu javnu imovinu, rasprodaje EPS, Telekom, šume, vode, rudnike...

Na naplatu su pristigli anuiteti i rate za mnoge kredite, teški milijarde evra.

Srbiji preti mogućnost da nam Kinezi zaplene zemlju, blokiraju avione, proglase bankrot Srbije.

A od toga ima i goreg. Vučić je obećao američkom ambasadoru Kristoferu Hilu da može da sprovede eksperiment nad građanima Srbije. Vučić je dobio Hipokratovu medalju, a nad Srbima će se sprovesti eksperiment kozje alergije. Taj eksperiment bi mogao da odnese još 200 hiljada žrtava, nedužnih građana.

Najesen bi trebalo da počne da zaseda parlament. Narodna stranka ima svoje poslanike i oni će, uz još nekoliko njih iz opozicije, javno opisivati sve zločine diktatora i njegovog kartela.

Vučićeva vlast zasnovana je na potpunoj kriminalizaciji društva i institucija. Javna funkcija je pretvorena u pravo na otimanje imovine, novca, na pljačku bez odgovornosti.

Malo je sindikalnih organizacija spremnih da organizuju samostalno proteste. Srećom, opozicija se iščistila i pokazala svoje lice, pa trojanski konji, na čelu sa Đilasom, mogu samo da se kriju iza Vučićevih skuta.

U Srbiji je nezaposlenost velika. Zbog masovnog ukidanja radnih mesta u Evropi i velike migracije Ukrajinaca, nezapsoleni iz Srbije ne mogu dobiti posao u evropskim državama. Ostaće u Srbiji. Gladni, žedni...

Vučićeva kamarila nema više organizovanih ubilačkih navijačkih grupa, koje su za njega ubijale, zastrašivale...

U svaku porodicu u Srbiji Vučić je uneo nelagodu, strah i neizvesnost za život i preživljavanje.

Hoće li biti dovoljan Kristofer Hil da zaštiti njegove pljačke, ubistva, nasilje, masovno umiranje od epidemija, koje će naplatiti ovaj beskrupulozni Amerikanac, koji je odgovoran za smrt nekoliko stotina građana Iraka, kome je oteo zlato, novac, imovinu, živote i nadu?

U očekivanju vanrednog stanja, moramo se pripremiti. Da nas ne ubija kao stoku.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane