Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Požarevac nazaduje, policajci uz naprednjake, a gradski funkcioneri napreduju i pune džepove

A Zabela je tako blizu

Policija u službi lokalnih funkcionera napredne stranke, dva napredna inspektora ljube skute gradonačelniku Požarevca, a poverenici SNS, Miodrag Stepanović i Saša Pavlović, udruženim snagama, bez pitanja gradskog odbora SNS i samovoljno, svojim lošim postupcima urušavaju i ovo malo što je ostalo zdravo u Požarevcu.

Marko Krk

Vojin Popović i ražalovani Goran Mitić, dva druga, dva naprednjaka, dva žestoka momka, dva partijska inspektora, verna partiji i gradonačelniku Saši Pavloviću, odnedavno su nezasluženo i na čuđenje mnogih kolega postali agenti SKOPI ( Služba za kriminalističko - obaveštajne poslove) u Požarevcu.

Podsećanja radi, da se vratimo malo u prošlost, Vojina Popovića je zaposlio SPS u MUP. Radio je na poslovima kao pomoćni radnik, imao je malo veća zaduženja od kafe kuvarice, vremenom je završavao neke škole i na veliko čuđenje postao inspektor, a uz to dobio je i nadimak od starijih kolega na osnovu njegove inteligencije i operativnog rada, pa su ga nazvali, Voja - TELE.

Prolazilo je vreme, vlasti i partije su se menjale i došlo je vreme SNS, za narod zlo vreme , a za Popovića je došlo zlatno vreme da volšebno napreduje uz naprednjake i njegovog prijatelja Sašu Pavlovića gradonačelnika grada Požarevca. Kreću seanse i druženja, vožnja na gondoli sa ostalim pajtosima koji pripadaju naprednjacima i naravno sledi napredovanje u službi - od prošle godine postaje operativac SKOPI. Pitaju se mnogi, ko je njega preporučio za operativca ove elitne službe. Da li partija, gradonačelnik ili pak neki policijski starešina koji nije sagledao njegova dosadašnja operativna znanja, rezultate i sposobnosti koja su bila ravna nuli?

Njegov napredni drug i brat, Goran Mitić, tatin sin, koji je trebao da bude izbačen iz MUP -a, zbog nasilničkog ponašanja 2013. god, kada je pretukao jednog vlasnika kafića i stavio mu pištolj u usta, ali zato smo dogurali dovde gde jesmo, bez institucija koje su u blatu korupcije. Mitić je imao planove da postane načelnik OKP, pa za neku godinu i načelnik policije, a u stvari on nije bio dorastao ni da bude šef opšteg kriminala, mislio je da će veze i partija da mu pomognu da napreduje.

Loši su mu bili mentori, a i suluda ideja tadašnjeg načelnika policije Srđana Lazića da postavi Mitića na tako jednu vađnu poziciju, a imao je bar tri ili četiri operativaca koji su bili bolji, stručniji i sposobniji od Gorana Mitića. Bilo kako bilo, on je pre par meseci sklonjen sa mesta šefa opšteg kriminala i mnogima je laknulo, a neki su i slavili njegov odlazak.

Ova dvojica su klasičan primer kako se urušavaju institucije, postavite ovakve mlade persone bez profesionalnih rezultata na značajne funkcije koji rade za svoju partiju i gradonačelnika grada Požarevca, umesto, da u SKOPI rade časni i prekaljeni operativci sa velikim iskustvom i dokazani u svom poslu kao što je izvesni Džavrić, a ne partijski jurišnici koji će da posmatraju požarevačke opozicione lidere sa kim se druže i komuniciraju. Postoji sumnja, da Mitić i Popović koriste svoj položaj i da privatno rade za gradonačelnika - da ga obaveštavaju o svim okolnostima na političkoj sceni u Požarevcu i Kostolcu.

Osim ove dvojice, interesantnu ulogu ima i njihova šefica SKOPI u Požarevcu, napredna Dijana Cvijović, koja je na volšeban način uz partiju i poznatog supruga, a bez ikakvih profesionalnih rezultata napredovala u rukovodioca. Dijanin suprug je Darko Cvijović, večiti načelnik koji je nekoliko puta zloupotrebljavao svoj položaj kao načelnik službe za terorizam, vrlo blizak sa vrhom napredne stranke. No, da se vratimo na atraktivnu Dijanu Cvijović, koja je oduvek u službi imala oslonac za koji se čvrsto držala, u odeljenju za korupciju kao inspektor bila je uvek uz kolegu Miloša Stojkovića, a volela je i da se vozi u njegovom BMW - u. Stalno je u uskoj i kratkoj garderobi kao na modnoj pisti da bi iskazala svoje atribute i privukla pažnju, umesto da radi svoj posao za koji je plaćena. Inače, kako tvrde, neki iskusni policajci nije mogla gora ekipa da se skupi na jednom mestu u SKOPI, a odnosi se na Dijanu, Gorana Mitića i Vojina Popovića.

Loš i zao naprednjak.

Udružili se loš naprednjak - gradonačelnik Saša Pavlović i zao naprednjak - doktor Miodrag Stepanović, glavni poverenik SNS u Požarevcu, da upropaste i ovo malo što je ostalo od grada Požarevca i Kostolca. Ono što ih spaja je političko neznanje, pokvarenost, nadobudnost i politička nekorektnost.

Miodrag Stepanović - zvani Bufalo Bil je preko svog oca stekao diplomu, političku funkciju, kupovao je nagrade i povelje i političke fotelje, a u poslednje vreme počeo je da kupuje i parcele u užem centru grada u vrednosti od 400 hiljada evra da bi zidao stambene objekte, jer mora pošteno zarađeni novac da se uloži u neki biznis.

Njegove partijske kolege sa čuđenjem govore, koliko novca ima ovaj mladi političar. Neko za ceo svoj radni vek, jedva stekne jedan stan i automobil, a porodica Stepanović ima milione. Imajući u vidu da su na sumnjiv način stekli milione i nekretnine, pa se postavlja pitanje. Miodrag i njegov otac Dobrica Stepanović očigledno da nisu malo kraduckali, već su kontinuirano menjajući partije 30 godina mnogo uzimali?

Treba ispitati, odakle mladom Stepanoviću toliko novca, jer ako ovako nastave za par godina kupiće pola grada. Gde je veliki novac, tu je i politika, moć i korupcija. Željan vlasti i političke moći, a sada je vreme da se novcem sve kupuje, pa je tako Stepanović, glavni naprednjak u Požarevcu, od kada je preuzeo gradski odbor SNS, nikad gora situacija nije bila, zapravo, iskusni i pošteni naprednjaci su i očekivali loš scenario u SNS, jer vrlo dobro znaju mladog Stepanovića i njegovo čudno ponašanje, sulude postupke i ideje.

Gradski odbor više od dva meseca, deluje kao da je raspušten. Najveći politički promašaj koordinatora Luke Petrovića je taj što je postavio nesposobnog Sašu Pavlovića za gradonačelnika i rehabilitovao sirovog Miodraga Stepanovića za poverenika SNS. Jer najveće zlo napredne stranke je upravo Stepanović, koji svojim neznanjem, suludim idejama, ograničenim razmišljanjem, pogrešnim partijskim postupcima i lošom kadrovskom politikom, urušava partiju i grad Požarevac, a velikim delom u svemu tome pomaže mu nervozni gradonačelnik Saša Pavlović koji se u poslednje vreme, kako kažu, pogubio i veoma čudno se ponaša kao da nije sav svoj, ipak, priznao je da voli selo i najbolje poznaje seoski život - štalu i njivu, čak je na prošloj sednici Skupštine grada rekao za govornicom da je u politici još od 14 godine, gde su ga odbornici kada su videli i čuli njegovo neartikulisano ponašanje i kratke ispade kao luda Mara, prosto su bili zgranuti i u čudu, jer njemu treba jedan dug odmor, pa da razmisli da li da se vrati na posao, pošto poznaje seoski život, daleko bolje bi obavljao seoske dužnosti od sadašnjeg glumatanja i politikanstva koji vodi samo u propast.

Sve u svemu njegov dosadašnji rad su mnogi ocenili kao pozitivnu nulu - večiti projekti i planovi grada u najavi, bez strategije i znanja da se ovaj grad pokrene u dobrom pravcu. Postavio je sluge oko sebe koji mu govore da je najpametniji i najsposobniji, a ponaša se kao da je izvan partije. Jedino Pavloviću idu žene od ruke. Pokazalo se da su ostaci kadrova još od Baneta Spasovića, pre svega Saša Pavlović i njegovi savetnici iz kabineta, pojedini tajkuni, i neformalni savetnici iz kafana doprineli ovakvu ružnu sliku nerazvijenog Požarevca u svim segmentima, a uz svu tu tragediju pridružio im se Miodrag Stepanović koji vodi kadrovsku politiku po principu kako kaže moj tata Dobrica Stepanović.

Svašta je Požarevac trpeo, ali ovakve nesposobne prevarante iz SNS nije mogao ni da sanja da će doći jednog dana da vladaju. Udružili se loš i zao da i ovo malo Požarevca što je ostalo uruše do kraja.

Jedan od kontroverznijih gradskih naprednjaka, bez mnogo pameti i vaspitanja je Bojan Dinić, nekada seoski momak, perspektivni poljoprivrednik i stočar iz Bubušinca koji je odrastao na seoskoj kaldrmi i uz buđenje petlova, učlanio se u SNS, i postaje sa privatnom diplomom fakulteta, član gradskog veća za tri resora, a ništa ne zna.

Mlad, politički neiskusan i konfliktan, a nadobudan i pun sebe, uspeva da sedi na dve stolice, malo kod Miodraga Stepanovića, pa promeni kod Saše Pavlovića. U vreme izborne kampanje, boravio je od ujutru do uveče u stranačkim prostorijama, njegove stranačke kolege su mislile da on nešto pametno radi za partiju, a on je sve vreme flertovao sa devojkama iz SNS, a kako blizina čini svoje, rodio se i jedan prisan odnos između njega i lepe Mare koja je tehnički sekretar u stranci. Šaputali su jedan drugome na uvo i intimno družili kao dva goluba.

Inače, Bojan Dinić je podbacio u radu i skupljanu sigurnih glasova kao funkcioner napredne stranke na skorašnjim izborima, više se očekivalo od njega, jer je imao značajnu političku funkciju u gradskoj upravi. Nije zadovoljio očekivanja svojih poverenika, a na gradskom odboru ga je ribao Miki koordinator, jer je predao netačne spiskove sigurnih glasova sa pogrešnim brojevima telefona i ličnim podacima.

Seoskom momku Bojanu Diniću, više ide od ruke poljoprivreda, stočarstvo, flertovanje sa koleginicama iz SNS, pa i sedenje na dve stolice, nego politika i resori za koje je zadužen. Nekome članstvo u partiji donese ugled u društvu, nekome radno mesto, a nekome da flertuje i da postane lokalni Don Žuan. Svako treba da radi ono što najbolje zna!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane