Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogled iz Moskve

Najomraženiji čovek Zapada poručuje

Pismo Vladimira Putina svetu: Dragi stanovnici naše divne planete Zemlje!

Ja, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, odlučio sam da se obratim svima vama direktno, zaobilazeći diplomate, vaše lidere i novinare. U Rusiji postoji takozvana „usmena predaja", gde je zabranjeno lagati, obmanjivati i preterivati. Zato ću govoriti vrlo iskreno kako bi se svi uverili u istinitost mojih reči.

Vladimir Vladimirovič Putin

Rusija je velika i bogata zemlja. Njena najvažnija vrednost je više od 150 naroda koji žive na teritoriji gde je pravda iznad svega. Ne trebaju nam nove teritorije.

Imamo energije i svih drugih resursa u izobilju.

Od vremena Velikog Tartara i Velikih Mogala, narodi Severne Evroazije nisu se razvili zbog naleta krstaških ratova i kolonizacije Amerike, Afrike, Indije ili narkomanije Kine, već zahvaljujući njihovom teškom radu i pacifizmu.

Oni koji znaju ruski jezik razumeju da je "ruski" pridev koji označava sve narode naše zemlje. Ruski Sloveni, ruski Tatari, ruski Jevreji, ruski Evansi itd. Svi Rusi u srcu, čak i ako se njihova kultura, njihov jezik i način života razlikuju. Pozdravljamo ovu raznolikost jedinstva.

Ponovo su ruski narodi Rusije prinuđeni da žrtvuju svoje živote da bi zaštitili svet od nacizma i fašizma. Zamenili smo 50 naših ratnih zarobljenika za 50 ukrajinskih vojnika. Ukrajinski vojnici su se lečili u našim bolnicama, dobili tri puna obroka dnevno i vratili se kućama.

Primili smo ruske vojnike kojima su odsečeni prsti i genitalije. Čak ni nacisti to nisu uradili u prošlom ratu.

Ove dokaze ćemo izneti u budućem suđenju.

Biće sramota za sve koji sada podržavaju ove gamade.

Vaši lideri u SAD, Evropi, Japanu, Australiji i drugde stali su na stranu ovih podljudi koji stavljaju civile, trudnice i decu ispred sebe u borbi i namerno sakate ratne zarobljenike.

Teško mi je da zamislim zdravu osobu koja podržava ova čudovišta.

A vaši Bajdeni, Šolci, Makroni i ostali demokrate mračnjaka * ne samo da štite kriminalce, oni ih aktivno naoružavaju, obezbeđuju im novac koji nije dovoljan za smanjenje cena u vašim zemljama.

Cene rastu, svet se ruši, ali ne zato što Rusi čiste Evropu od nacističkih zlih duhova, već zato što ćutite i čak podržavate novi talas nacizma.

Ovog puta nećemo ići u Berlin. Zaustavićemo se na našim istorijskim granicama, a svi nacistički zli duhovi, kojima će vaše vođe otvoriti vrata, daće vam novi „kristalni" život, kao što su to učinili nacisti, dodajući mu obrezivanje reproduktivnih organa.

Apelujem na sve one koji žele da žive i rade u svetu, podižu decu i druže se sa ljudima širom sveta. Pomozite Rusiji da se izbori sa novim rakom - ukrajinskim nacizmom. Ne Ukrajina, gde žive miroljubivi i vredni ljudi, već nacizam, podgrevan vašim porezima od strane SAD i NATO jastrebova.

Ako vaši lideri podržavaju nacizam, gurnite ih do krajnjih granica, uzmite vlast u svoje ruke.

Ukrajinske naciste od metaka štite civili, vaši vladari su pod izgovorom strašne Rusije, takođe odlučili da teret visokih cena i budućih nevolja prebace na stanovništvo. U Ukrajini, kao i kod vas, nacisti dobro žive iza leđa običnih građana, a obični građani moraju da pate - to su isti zločini u Ukrajini kao i na Zapadu.

Nismo prekršili nijedno svoje obećanje, a vaši lideri su ukrali 300 milijardi dolara i evra od ruskog naroda.

Kradu imovinu građana naše zemlje širom sveta, namerno sakate naše vojnike, zabranjuju ruski jezik, napadaju Crkvu Božiju.

Vidim kako u zemljama u kojima lideri pooštravaju sankcije Rusiji raste svest o tome šta se dešava i širi se talas protesta.

Morate razmisliti i zameniti političare koji vam se kriju iza leđa, mecima i nagradama. I ne odlažite više. Ako se ujedinimo, onda za još nedelju dana više neće biti nacista u Ukrajini, normalan život će biti vraćen u Evropi, SAD i drugim zemljama i zajedno ćemo suditi ukrajinskim nacistima i svim liderima koji podržavaju nacizam, u novom tribunalu.

Naš cilj je u pravu.

Pobedićemo nacizam.

Želim da podelim ovu pobedu sa svima, zajedno i što pre.

Vladimir Putin

predsednik Rusije.

(Da bi se ovo pismo proširilo širom sveta, podelite ga na mrežama širom sveta)

Putin: Naša specijalna operacija označila je početak radikalnog sloma američkog svetskog poretka

Nastup ruskog lidera koji nije ništa manje značajan od njegove reči u Minhenu 2002.

Vladimir PUTIN: Ovo je početak tranzicije od liberalno-globalističkog američkog egocentrizma u istinski multipolarni svet zasnovan ne na sebičnim pravilima koje je neko izmislio za sebe, iza kojih ne stoji ništa osim želje za hegemonijom, niti na licemernim dvostrukim standardima, već na međunarodnom pravu. Na istinskom suverenitetu naroda i civilizacija"

SAD i njihovim saveznicima je poručio: „Ovaj proces se više ne može zaustaviti. Tok istorije je neumoljiv, a pokušaji ovog kolektivnog Zapada da nametne sopstveni svetski poredak osuđeni su na propast"

ZAPADNE zemlje su pretrpele poraz sa samim početkom specijalne operacije u Ukrajini, izjavio je Vladimir Putin tokom sastanka sa liderima poslaničkih klubova u Državnoj Dumi.

Pritom je dodatno naglasio: „Trebalo je da shvate da su već tada izgubili jer je početak naše specijalne vojne operacije značio i početak radikalnog sloma američkog svetskog poretka. Ovo je početak tranzicije od liberalno-globalističkog američkog egocentrizma u istinski multipolarni svet zasnovan ne na sebičnim pravilima koje je neko izmislio za sebe, iza kojih ne stoji ništa osim želje za hegemonijom, niti na licemernim dvostrukim standardima, već na međunarodnom pravu. Na istinskom suverenitetu naroda i civilizacija, o njihovoj volji da žive svoju istorijsku sudbinu, svoje vrednosti i tradicije i da grade saradnju sa drugima na osnovama demokratije, pravde i jednakosti".

Predsednik RF je poručio SAD i njihovim saveznicima da je trenutak da shvate:

„Ovaj proces se više ne može zaustaviti. Tok istorije je neumoljiv, a pokušaji ovog kolektivnog Zapada da nametne sopstveni svetski poredak osuđeni su na propast".

Ukazao je da su rat u Ukrajini pokrenule su zapadne zemlje, da su one krivci za sve što se dešava:

„Rečeno nam je da smo započeli rat u Donbasu, u Ukrajini. Ne, upravo kolektivni Zapad ga je započeo organizovanjem i podržavanjem antidržavnog prevrata u Ukrajini 2014-te, a zatim ohrabrujući i opravdavajući genocid nad stanovnicima Donbasa. Upravo je kolektivni Zapad direktni podstrekač rata i krivac za ovo što se danas dešava".

Ocenio je da je Zapad želeo da izazove sukob kako bi prešao na novu etapu u borbi protiv Rusije, na novu fazu njenog obuzdavanja:

„Možemo reći da je u izvesnoj meri u tome i uspeo. I rat je pokrenut, i sankcije su uvedene. U normalnim uslovima bi to verovatno bilo teško uraditi".

Putin: SAD su za vreme pandemije naštampale dolara koliko za prethodnih 40 godina

07.07.2022.

SAD SU ŠTAMPALE 5,9 BILIONA DOLARA, A EVROPSKA UNIJA - 2,5 BILIONA EVRA

Povodom priprema za obnavljanje proizvodnje automobila „Moskvič", „Mladim liderima Rusije" je rekao: „To je složen izazov, ali cela zemlja čeka dobre rezultate. Ne preterujem: cela zemlja! Imamo dobro iskustvo sa „Aurusom". Napravili smo ga u saradnji sa partnerima. To je dobar automobil, a u njemu su naši i motor i transmisija. Sa njim smo dobili još jednu svoju inženjersku školu"

ZA VREME borbe protiv pandemije, Zapad je počeo da zloupotrebljava svoj monopolski položaj u valutnoj sferi. SAD su za dve godine naštampale novca koliko za prethodnih 40 godina - rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

Naveo je da su SAD štampale 5,9 biliona dolara, a evrozona - 2,5 biliona evra, što je i dovelo do krize:

„Sigurno stručnjaci znaju da je kriza počela da nastaje u periodu borbe protiv pandemije. Sjedinjene Države su svoju novčanu masu povećale za 38%. U EU je tempo bio isti".

U razgovoru sa pobednicima takmičenja „Lideri Rusije", Putin je napomenuo da je Zapad naštampani novac uložio u privredu i počeo da ga deli građanima:

„I mi smo tada radili otprilike istu stvar. Ali, pažljivo i ciljano, pa to kod nas nije dovelo inflacije sa kakvom se suočava Zapad".

Putin je mladim liderima Rusije rekao i da njihova zemlja mora dalje podizati i širiti svoj suverenitet, a i - patriotizam.

Odgovarajući na pitanje: kako je Rusija, s obzirom na to da je po veličini vojnog budžeta tek 7-8 u svetu, uspela da dođe i to najsavremenijih oružja koja nema niko u svetu, predsednik RF je rekao:

„Odgovor je vrlo jednostavan. Fokusiramo svoje napore i resurse - budžetske, političke i administrativne - na dostizanje rezultata u glavnim oblastima. To uspevamo i zahvaljujući štedi u Ministarstvu odbran.

U ovom kontekstu je naglasio: „Moramo se u još većoj meri oslanjati na domaću pamet i tehnologije, a ne praviti prostu zamenu proizvedenom na tuđim tehnologijama"

Povodom priprema za obnavljanje proizvodnje automobila „Moskvič", rekao je:

„To je složen izazov, ali cela zemlja čeka dobre rezultate. Ne preterujem: cela zemlja! Imamo dobro iskustvo sa „Aurusom". Napravili smo ga u saradnji sa partnerima. To je dobar automobil, a u njemu su naši i motor i transmisija. Sa njim smo dobili još jednu svoju inženjersku školu".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane