Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Dok Srbija grca u nemaštini, gladi i bolestima, srpski dikator je pozvao svoju toplu braću da se goste u Srbiji nedelju dana i prkose pravoslavnim građanima

Sukob gej lobija sa SPC u Srbiji

Evropske homoseksualne orgije zakazane za sredinu septembra u Beogradu, znače značajnu prekretnicu za istorijski razvoj mučenog, okupiranog Srbskog naroda . Trijumf homoseksualne sekte koja je preko preuzimanja dve veleizdajničke koalicione partije , se namerava proslaviti, homoseksualci koji su zahvaljujući delegatskom izbornom sistemu, neizabrani, potpuno preuzeli sve poluge finansijske i političke vlasti i moći u našoj domovini, moraju nastaviti dalju etapu veleizdajništva. Nakon promene svesti koja je po njima već završena u zombiranom narodu, krenu institucionalnom uvodjenju ideologije i religije homoseksualizma na ovim prostorima i potpuno eliminisanje Hrišćanstva i Avramističkog sistema vrednosti.

Stevan Zivlak

Prvi pokušaj sa uvodjenjem Zakona o istopolnim brakovima je odložen za nekoliko meseci, a ovaj nastupajući dogadjaj je dobro pripremljen, naložen od globalističkih centara moći i finansijski podržan iz domaćih državnih fondova otetih od naroda a i iz stranih pozajmica, koje će na kraju platiti mučeno hrišćansko roblje koje više nema nikakav uticaj niti prava odlučivanja na državnom nivou.

Posebno poniženje za SPC je predvidjeno od strane organizatora, da se strani homoseksualci -delegati, vode po Fruškogorskim manastirima, da obidju Sremske Karlovce, Bogosloviju, kako bi se srbsko monaštvo do kraja ponizilo a srbski pravoslavni manastiri stavili u položaj svojevrsnih zoo vrtova, na šta je ukazao u svom izlaganju i časni episkop Fotije, îštro se protiveći održavanju parade sodomita u prestonom gradu.

Za sada, dva episkopa SPC su jasno, glasno i nedvosmisleno istupila protiv nameravanih masovnih orgija koje Predsednik kao jedina trenutno izabrana izvršna vlast mesecima temeljno priprema sa gospodjom ili gospodinom Brnabić , ta manifestacija za njega objektivno znači krunu njegove političke karijere i potez koji bi po njemu značio garanciju moćnog svetskog gej lobija da može preživeti i uživati u stečenom bogatstvu.

Njegovo istupanje na TV u jednoj od mnogobrojnih terapijskih seansi, je bilo nevaspitano, bezobrazno i po njegovom starom običaju pokušavajući da skrene pažnju na sporednu osobu, Brnabić, sakrije sopstvenu odgovornost.

Uvodjenje Homoseksualizma kao vladajuće religije i ideologije u Srbiji je gospodin Vučić započeo prvim danom svoje vladavine, a institucionalno obnarodovao i prihvatio potpisujući Vašingtonski sporazum , koji u članu 13. obavezuje Srbiju da aktivno radi na dekriminalizaciji homoseksualizma u 69 država u kojima je ono strogo kažnjivo. Time je na medjunarodnom planu, Republiku Srbiju svrstao u red zemalja u kojima su religije i ideologije Nju Ejdža, uključujući homoseksualizam dominantne, dok je Svetosavlje,

Pravoslavlje, Hrišćanstvo, uopšte Avramistički moralni , sociološki i kulturni model, samo tolerisan dok se ne zabrani.

Nakon njegovog terapijskog pojavljivanja , krenulo je orkestrirano divljanje naprednjačkih propagandista po televizijama sa javnom frekfencijom, a na internetu je botovska mreža dovedena do usijanja, sve u odbranu ljudskih prava na različitost, prava homoseksualaca da menjaju svest Vašoj i Našoj deci, da mogu nekažnjeno vrbovati nesretni polugladni srbski narod po oprobanom naprednjačkom sistemu da moraš prihvatiti partijsku politiku, koja postaje otvoreno homoseksualna, ako misliš biti zaposlen u državnu službu itd.

Javnost mora biti upoznata sa činjenicom da je za hrišćanske crkve raznih denominacija homoseksualizam najveća gadost, najveći greh koji se kažnjavao sve do pre stotinak godina u Evropi smrtnom kaznom, brak izmedju muškarca i žene se smatra Svetom Tajnom, porodica je svetinja, obaveze izmedju supružnika, dece, baka i deka su prožeta ljubavi i mnogobrojnim moralnim pravima i dužnostima, te da se o tome mora voditi računa i u sekularnim društvima sa velikim procentom vernika, čija se ljudska prava i dužnosti moraju poštovati.

Promovisati nemoralno ponašanje i kršenje hrišćanskih moralnih vrednosti je apsolutno nedopustivo, a menjanje morala našeg naroda je protivustavno, svako javno iskazivanje i promovisanje homoseksualizma kao ideologije, pokreta ili religije je i danas kažnjivo u našem društvu.

Posebno treba da budu oprezni članovi političkih partija koje prihvataju ideologiju homoseksualizma, da se ne bi našli u situaciji da shvate da su prodali veru za večeru, večera je u zemlji Srbiji izuzetno oskudna i bedna.

Vodja je dao u zadatak mnogobrojnim propagandistima da časnog episkopa Nikanora banatskog prozivaju zbog stavljanje anateme, odnosno proklinjanja jednog od lidera homoseksualne sekte ili frakcije u SNS, gospodje ili gospodina Brnabić, ističući da on na to nema pravo.

Da li je episkop Nikanor izričući anatemu prekršio svoja episkopska ovlašćenja, i da li je realno očekivanje Vođe, da će se već na nivou Patrijaršije, u četiri oka ili iz ruke u ruku, naći način da se episkop Nikanor disciplinuje?

Takva očekivanja su nerealna, u istoriji su poznati slučajevi kada su crkveni velikodostojnici izricalianateme koje su bile veoma delotvorne i menjale svetsku istoriju.

Hrišćanstvo se zasniva na dubokim okultnim tajnama i ritualima, ono je zbog toga istrajalo preko dva milenijuma, mnoge od njih su ugradjene u Stari, a posebno u Novi zavet, o tome su napisane mnogobrojne teološke rasprave i knjige.

Ovde spominjemo dogadjaj koji se desio 11 marta 1314. godine kada su gorele mnogobrojne lomač širom Francuske na kojima su spaljivani Templari po nalogu tadašnjeg Rimskog Pape Klimenta V i francuskog kralja Filipa IV Lepog, koji su uništenjem Templarskog reda nameravali da opljačkaju njegovo ogromno bogatstvo sakupljeno tokom Krstaških ratova. Doveden na lomaču, veliki majstor templarskog reda Gi De Mole, je prokleo obojicu, koji su umrli tačno onako kako je to veliki majstor sa lomače i predskazao.

Kosovskom Zavetu ( kletvi ) cara Lazara, svi dobro znamo, preporučujem Vođi i njegovim saradnicima da s vremena na vreme pročitaju to štivo, to je najznamenitiji Kult kod Srba i dan danas.

Spomenućemo i anatemu koju je Patrijarh Arsenije Čarnojević naveo u povelji, gramati danoj Vladiki Danilu, 1700. godine, u kojoj izriče anatemu prema svima onima koji ne budu poštovali vladičanska prava koja su vladici Danilu data od strane Patrijarha srbskog. Ta anatema traje do dana današnjeg, loše su prošlii svi oni koji su nasrtali na Pravoslavlje na tim prostorima i pokušavali da unište pravoslavne korene hrišćanskog naroda .

Episkopska vlast je od Boga dana, treba biti poštovana i uvažavana od vernika SPC, agresivnost koju pokazuju politički propagandisti po medijima govori o njihovoj rešenosti da potpuno preuzmu religijski i verski život kod Srba, koji ima biti satanistički, sotonistički, te bi vernici trebali znati da nas svi ti nasrtljivci vode stazama greha do Sudnjega dana, što im ne smemo dopustiti.

Pomolimo se Gospodu za zdravlje našeg episkopa Fotija i episkopa Nikanora nadajući se da i njih neće pokositi korona ili neka druga prikladna bolest.

Pomolimo se i za našu zabludelu braću koja poklekoše otrovnim sodomitskim darovima Satane, njima je mnogo teže nego nama, težak je to greh koji nose na svojoj duši.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane