Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sveže ideje

Milovan Brkić

Upitan šta misli o susretu Edi Rame, Aleksandra Vučića, makedonskog i crnogorskog premijera u okviru ''projekta'' Aleksandra Soroša nazvanim ''Otvoreni Balkan'', američki ambasador Kristofer Hil je to opisao u jednoj rečenici. To su sveže ideje, izbegavajući da opisuje ovu kaljugu u koju nas uvlači ostareli Džordž Soroš, preko svoga sina.

Igra mečka pred čičinom kućom, uskoro će i pred našom, počinju da se sećaju ove izreke zabrinuti Amerikanci. Izvoznici demokratije na krilima supersoničnih aviona, ružičastih i plišanih revolucija i ideja i sami su u sosu koji su poslednjih sto godina spremali drugim narodima i državama.

Pre deset dana guverner države Vašington uveo je vanredno stanje u ovu saveznu državu.

Autobusi puni migranata stižu u Vašington iz Teksasa. Šalje ih republikanski guverner te države, Greg Abot, koji kaže da predsednik Džo Bajden nije učinio dovoljno da obezbedi južnu granicu sa Meksikom.

Prema podacima gradskih vlasti Vašingtona, odnosno distrikta Kolumbija, više od tri hiljade nedokumentovanih migranata je stiglo u glavni grad Amerike iz Teksasa od aprila.

Pridošlice nemaju gde da odsednu i mnogi se još uvek nalaze na Junion stanici - glavnoj železničkoj i autobuskoj stanici u Vašingtonu, gde su ih autobusi dovezli.

Gradonačelnica Vašingtona Mjuriel Bauzer izjavila je da su skloništa za beskućnike u prestonici prepuna migranata iz Teksasa i Arizone, i da su neki od migranata bili "prevareni" kada im je rečeno da se ukrcaju u autobuse za glavni grad Amerike.

Više država na čijem čelu su republikanci-guverneri, odlučilo se da odgovori odlučno merama senilnog predsednika da u SAD-e dozvoli, nekažnjeno, ulaz hiljadama latinoameričkih migranata, čije izdržavanje pada na teret pograničnih država.

Nešto se opasno kuva u ovoj zemlji, u čiju demokratiju i institucionalnost su verovali svi sužnji ovog sveta.

Ali... Došlo vreme da i kod njih krene.

Berzanski špekulant Soroš je opisao događaje rečima koje obeshrabruju.

''Najveći neprijatelji Amerike nisu Kina i Rusija, nego Republikanska stranka, Donald Tramp i Vrhovni sud.'' - rekao je gospodin Soroš, čije poruke su odjeknule širom Amerike, izazvavši opasnu buru. Najuticajniji listovi ga citiraju, bez simpatija, mada su glasila Demokratske stranke.

Amerika godinama počiva na dva integrativna stuba. Na dolaru i Vrhovnom sudu SAD-a.

Dolar je, ispostavilo se, lažan, niko više u njega ne veruje, ali Vrhovni Sud Amerike je institucija čije odluke su konačne i ne podležu zvaničnoj kritici. Ako nema Vrhovnog suda i poverenja u njega, nema ni ove države.

Da zlo bude izglednije, potrudio se i senilni predsednik Džozef Bajden, koga citiramo: ''Republikanska stranka je polu-fašistička organizacija. Njeni članovi su naoružani, ali oni imaju lako oružje, a mi imamo avione.''

Koji smo to mi, predsednik Bajden nije rekao, a bolje je da to uopšte nije rekao, jer se njegove reči šire državom, kao opasna pretnja još uvek važećeg predsednika.

Njegove reči nepovratno dele građane ove države.

Ko će voziti avione, kojima g. Bajden preti građanima- članovima Republikanske stranke.

U kakvu je to poziciju predsednik doveo ''onog momka iz Pentagona", misleći na državnog sekretara Lojda Ostina, koji mora da razmišlja kakve naloge će davati oficirima, pitajući se ko je od njih ''demokrata'', a ko republikanac?

Urušavanje institucija u Sjedinjenim Državama je opasan početak urušavanja svetskog poretka. Mala grupa senilnih staraca iz Demokratske stranke, rešena da porobi svet i potamani nekoliko milijardi ljudi, pred sam kraj svojih prljavih života, rešila je da razbije i državu u kojoj su postigli sve što su želeli.

Američke službe već spremaju dosije predsednika Bajdena i njegovog osinjeg gnjezda koje je pokralo nekoliko stotina milijardi dolara, spremajući se za krađu na novembarskim izborima za Kongres i Senat.

Analitičari kažu da će ''demokrate'' biti do nogu potučene. Da li će protiv ''lakog naoružanja'' građana - republikanaca, predsednik Bajden podići avione! Na koga će ih slati?

''Sveže ideje'' iz Vašingtona uvek su obarale male narode. Sada su Amerikanci na dnevnom redu.

Neka Bog spasi Ameriku.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane