Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Kako je dvostruki Vučićev kum jači od El Čapa

Na ljutu ranu, ljutu travu

Vučićev dvostruki, kum Nikola Petrović, za samo deset godina ''poslovanja'' uz zaštitu braće Vučić i direktora BIA Bratislava Gašića, podneo je samo protiv Magazina Tabloid 170 tužbi, sudovima svih nadležnosti. I dok je on zaradio milijardu evra, spremajući se da utekne u Francusku, čiji je državljanin, nas pljačkaju njegovi advokati i izvršitelji, od kojih ne pomaže zakonska zaštita. Takve bande nema na planeti

M. Brkić

Kada je došao na vlast, šizofreni Aleksandar Vučić je odlučio da za svoje saradnike angažuje ljude bez obrazovanja, znanja, morala, koji će mu biti odani sledbenici.

Za vršioca funkcije direktora JP Elektromreže Srbije septembra 2012, Vlada Srbije, na predlog tadašnjeg potpredsednika Vučića, postavlja njegovog kuma Nikolu Petrovića, koji ne ispunjava uslove, ali ga ista Vlada u novembru imenuje za direktora.

Kum Nikola je završio višu poslovnu školu, ali nema ni potrebno radno iskustvo. Ali, kum nije dugme, pa ga potpredsednik postavlja na čelo najprofitabilnijeg javnog preduzeća.

Za vreme direktorovanja Nikola preduzeće dovodi do propasti, a sebi utire puteve za gradnju mini hidroelektrana i distribucije električne energije.

Više američkih kongresmena piše potpredsedniku SAD-a da se u Srbiji stane na put korupciji Vučićevog brata Andreja i kuma Nikole Petrovića.

Ko pomene njegovo ime, Nikola odmah tuži. Andrej zove i sudije skaču na noge.

Na nišanu je naročito Magazin Tabloid.

Tri predsednika suda su na usluzi. Predsednica Prvog osnovnog suda, predsednik Višeg suda u Beogradu i predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković.

Ko tuži, dobije spor.

Samo protiv Magazina Tabloid advokati Nikole Petrovića podneli su 170 tužbi, sudovima svih nadležnosti.

Imovina gospodina Petrovića je, prema izveštaju Poreske uprave dostavljene Eurostatu, premašila milijardu evra.

Kada je njegov poslovni partner Zvonko Veselinović stavljen na američku Crnu listu, svu imovinu je preneo na Nikolu Petrovića. Njemu niko ništa ne može.

Na suđenju, upitan koju školu je završio, odgovorio je da je diplomirao ekonomiju na Omega Univerzitetu 2011. godine. Uvidom smo ustanovili da je to crnački duhovni univerzitet u Južnoafričkoj republici. Ali, sa Univerziteta su nam otpisali da duhovni brat Nikola Petrović nije ni upisivao taj fakultet, a u regionu drugog Omega univerziteta nema!

I sazidao je Nikola kuću, vrednu četiri miliona evra na Dedinju, kupio Diposov stan, najskuplja auta....

Za deset godina, milijarda evra.

Na Đurđevdan, 6. maja 2019. godine, izvršitelji su, uz pomoć policije, iz redakcije lista, čiji izdavač je DOO Slobodna štampa, izneli svu imovinu, mada preduzeće nije dužnik gospodinu Petroviću. Policiju je poslala zloglasna Dijana Hrkalović, a personalni računari novinara odneti su u MUP, na izlistavanje. Banda iz MUP-a je uživala čitajući privatne prepiske novinara. Sve je to izvršitelj proračunao da vredi 800 evra!

Sutradan su ambasadori Kvinte posetili Vučića. Nekoliko YouTube televizija je snimilo pljačkanje redakcije.

Svi koji su to videli, bili su uzbuđeni i postiđeni.

Jedan od ambasadora mi je rekao da ne postoji zemlja na planeti u kojoj bi se to moglo desiti.

Osam dana kasnije ministar policije pozvan je u Vašington. Primljen je na najvišem mogućem nivou. Upoznat je, kao i njegovi saradnici, sa nepodnošljivim kriminalom i nasiljem koji se u Srbiji sprovodi. O pljačkanju građana, fondova, narko transportima...

Nismo uspeli da povratmo novac.

Slede tužbe, presude, žalbe...

Nikola Petrović menja advokate. Prvo je bila Vesna Lončar, supruga ministra Lončara, onda Nemanja Vasiljević, kada je direktor BIA bio Aleksandar Đorđević, sa kojim je Nemanja držao kancelariju. Sada je Igor Isailović, poslovni partner Ane Brnabić...

Magazin Tabloid i njegov izdavač teško posluju. Proterani smo da se štampamo u Pogorici. Tu su troškovi prevoza, carina, špediteri.

Budući da izvršitelj nije mogla da naplati ''penale'' na koje je zamenik predsednika Višeg suda u Beogradu, Ivan Ilić oglobio glavnog urednika, zabranivši mu da objavljuje sliku Nikole Petrovića, ona je izdala nalog da se novac skine sa računa privrednog društva! I tako smo 5. septembra ostali bez 170 hiljada dinara. Protiv rešenja izvršitelja dozvoljena je žalba izvršnom sudiji, taj prigovor smo podneli, ali u predmetu I. 1213/2019 sudija nije doneo nikakvu odluku. Nije zainteresovan, a obavezan je, jer prigovor zadržava izvršenje.

Predsednik (V.F.) Prvog suda je izvesna Violeta Dolašević Saveljić, koja služi mafiji sa Kosmeta, kojoj je teško pobrojati sva kriminalna dela.

Obratili smo se predsedniku Višeg suda u Beogradu Aleksandru Stepanoviću, tražeći da nas obavesti o razlozima zašto izvršni sudija nije sprečio izvršitelja da nas opljačka.

Evo odgovora portparola suda

''Povodom Vašeg obraćanja upravi suda 5.9.2022. godine, obaveštavam Vas da predsednik Višeg suda u Beogradu ne postupa u predmetu Prvog osnovnog suda u Beogradu koji navodite u svom mejlu. Takođe, ukoliko smatrate da se postupak u tom predmetu odugovlači, da je nepravilan ili da postoji bilo kakav uticaj na njegov tok, odnosno ishod, možete podneti pritužbu na rad prvostepenog suda, dok će ovaj sud preduzeti sve mere iz delokruga svoje nadležnosti propisane odredbom člana 9v Sudskog poslovnika kojim je predviđeno da Viši sud prati postupanje nižestepenog suda po podnetoj pritužbi kada utvrdi da izveštaj nižestepenog suda ne sadrži sve potrebne podatke za ocenu osnovanosti pritužbe traži dopunu izveštaja od nižestepenog suda i preduzima druge mere radi otklanjanja propusta u radu nižestepenog suda po podnetoj pritužbi.

S poštovanjem,

Tatjana Matić

koordinator za medije

Grupa poslanika narodne skupštine Srbije obećala nam je da će na prvoj sednici Narodne skupštine Srbije postaviti poslaničko pitanje i tražiti formiranje radne grupe da se istraži nasilje Aleksandra, Andreja Vučića i kuma Nikole Petrovića.

Jedan čitalac nas je posetio i citirao staru mudrost - Na ljutu ranu, ljutu travu.

Ima nas, kaže, računajte na nas. Recite gde su. Ostalo je na nama.

Ako se ne oslobodimo bande Aleksandra Vučića, podaviće nas.

1

Bata Santos

Snažnu podršku u ''biznisu'' Nikola Petrović ima od Bratislava Gašića, direktora BIA. U restoranu u Zemunu, Nikola je ponudio Gašiću dva stana, ako otkrije ko našim novinarima dostavlja podatke o njegovom poslovanju.

Gašić je višestruki kriminalac iz Kruševca. Vučić ga je spasio od krivične odgovornosti za višestruko ubistvo. Po nalogu Vučića BIA prati i prisluškuje sve one koji su na poslovnom putu i Nikoli Petroviću, a ne samo braći Vučić. Agenti BIA zastrašuju seljaka, čije potoke Petrović otima za svoje mini hidroelektrane.

Od ove mafije može nas spasti samo pobuna. Ili smrt!

podeli ovaj članak:

Natrag