Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Pobeda homoseksualne ideologije u Srbiji

Pod zaštitom gey vlastodržaca

Kao što su i najavljivali homoseksualci (pederi i lezbejke ), takozvana LGBT ideološka i religijska organizacija su sa lakoćom održali EUROPRAJD u Beogradu i time udarili glogov kolac monoteističkim religijama, a posebno Svetosavlju u okupiranoj Srbiji. Parada neukusa, nasilja, primitivizma, pokazala je da sa njima nema života, ni šale, smatra saradnik Magazina Tabloid Stevan Zivlak

Stevan Zivlak

Održano je stotinak manifestacija, homoseksualci su se sjatili iz Evrope, sedam dana su orgijali i učvršćivali ideološke matrice Nju Ejdža među „neprosvećenim" Srbima a posebno su radili na daljoj organizaciji homoseksualne sekte koja je državnim udarom preuzela sve poluge političke, informacione i finansijske moći u zemlji. Srbi Svetosavci tako ostadoše bez sopstvene zemlje nakon tri decenije kontinuirane veleizdaje koja ih je sabila kao ovce u maleni tor predkumanovske Srbijice, pa im zatim i taj ostatak velikih srbskih zemalja, globalisti ovim potezom oduzeše i predadoše pederskoj bandi pravo da tu nesretnu koloniju dalje harači i rastrza po nalozima EU i USA.

Homoseksualna sekta je činom održavanja te evropske pederske manifestacije, homoseksualizam prevela na velika vrata iz privatnog u javni prostor, što će za njih izazvati velike teškoće u budućem političkom životu, bez obzira na uvedenu diktaturu koja je neupitna.

Činjenica je da se gospodin Vulin, koji je komandovao policijskim batinašima protiv mirnih hrišćana-učesnika litija, direktno eksponirao kao jedan od vodećih gurua homoseksualizma u Srbiji, gospodin Marko Blagojević koji je komandovao udarom policijskih snaga na hrišćane pred Narodnom bankom, mada nema nikakve funkcije u policiji takođe. Uloga gospodina Blagojevića u komandovanju policijom otvara mnoga pitanja, za nadati je da će policija i specijalne službe imati snage da razmotre profesionalno da li je takvo uplitanje članova pederske sekte dozvoljeno ili nije .

Tužna su lamentiranja advokata i nosioca mnogih drugih funkcija koje su mu dodeljene od SNS gospodina Đukanovića koji je roneći lažne suze sutradan, posle sramnih događaja na TV Pink, i okrivljavajući gospodina američkog ambasadora za pritisak protiv njihove sekte, omogućio održavanje ove protivzakonite i nemoralne manifestacije.

Treba reći istinu : EUROPRAJD je lično dozvolio gospodin Vučić, pre oko tri godine, zvanično je naša zemlja kandidovana da bude organizator te međunarodne manifestacije, evropska pederska družina je sa zadovoljstvom prihvatila tu njegovu incijativu , uložila velika sredstva , ojačala pedersku infrastrukturu u Srbiji i imala je pravo očekivati da se ta manifestacija i dogodi.

Potpisujući Vašingtonski sporazum, mučenik je slobodnom voljom, u skladu sa sopstvenim uverenjem, ne tražeći saglasnost čak ni njegove jednopartijske Skupštine, potpisao priznanje da je Srbija kao zemlja homoseksualaca, obavezna da promoviše homoseksualizam i bori se protiv svih zemalja koje ga ne priznaju kao ideologiju iliti religiju.

Problem za gospodina Vučića nije u tome što se slaže sa ideologijom homoseksualizma, već što je time prekršio Ustav Srbije, pošto je samovoljno, bez ikakve demokratske ili javne rasprave, preveo Srbsku državu i Srbski narod iz Pravoslavlja u Homoseksualizam.

Čovek koji je deset godina opstajao na mantri da je gospodin Tadić pobegao u Rumuniju da ne bi bio u Beogradu kada je proglašena nezavisnost tkzv.Kosova, učini to isto bežeći kao zec navodno u Njujork kako bi tamo navodno branio srbske interese, koji po njegovoj definiciji znače bezuslovnu predaju Kosova i Metohije, i omogućavanje da ta monstrum tvorevina bude primljena u OUN.

Uloga gospođe ili gospodina Brnabić u ovoj protivustavnoj raboti je velika, posebno stoga što je ona kao jedan od članova te netransparentne družine, svoje privatno uverenje, mimo ustavnih i zakonitih normi, pretočila u zvaničnu međunarodnu homoseksualnu ideologiju obaveznu u našem javnom prostoru . Srbski narod koji je deset godina nevoljno tolerisao njeno privatno opredelenje, je konačno dobio ono što je i zaslužio : da njihova nastranost postane pravno obavezujuća, za sve građane , a da se zarad njihovih uverenja hrišćani imaju pravo tamničiti, suditi, maltretirati, zatvarati i oduzimati im sva elementarna ljudska prava. Pevanje pravoslavnih pesama je juče bilo zabranjeno, kažnjivo i za policiju dovoljan razlog za tamničenje stotinak pravoslavnih vernika, i pored toga što su oni mirno protestovali i tražili da se poštuje pravni poredak. Već sutradan nakon parade, svi hrišćani se nazivaju antiglobalisti ili desni ekstremisti na svim zvaničnim medijima, što znači organizovani napad na veliku većinu domaćeg stanovništva.

Za gospodina Vulina je bilo dozvoljeno što su pred njegovim očima stranci pederi i lezbejke, šetajući ispred Hrama Svetog Marka, pokazivali satanističke simbole, urlali i skrnavili Hram pogrdnim povicima i pogrdnim gestovima i istaknutim parolama. Niko nije od njih uhapšen, za razliku od monahinja i monaha, vernika i mirnih učesnika litija koji su masovno legitimisani, hapšeni, oduzimane su im lične karte od neidentifikovanih lica, jednom rečju diktatura pedera je pokazala svoje lice u punom sjaju.

Hram će se morati ponovo osveštati, a da li će neki od episkopa ponovo izreći anatemu, to ćemo već videti. U svakom slučaju SPC sigurno neće preći preko otvorenog, nasilnog uvođenja homoseksualne ideologije i preuzimanja vlasti nedemokratskim putem od pederske sekte u Srbiji, na reakciju Svetosavsku crkvu obavezuju i stavovi blaženopočivšeg Patrijarha Pavla koji su izrečeni na Sentandrejskoj skupštini, posle koje je i došlo do smene prethodnog diktatora Miloševića i uvođenja demokratije, koja se obavezala da poštuje hrišćanski, odnosno avramistički moral srbskih građana i da u tom smislu se to zaštiti Zakonom o crkvama i verskim zajednicama iz 2006.godine.

Gospodin Vučić je protivustavno i mimo odredbi citiranog zakona, ukinuo ministarstvo vera, stavio lično i svojevoljno preko polovine članova tog zakona van snage i postavio naprednjačkog supervizora u patrijaršiju, istaknutog člana homoseksualne sekte gospodina Selakovića, koji u kontinuitetu pokušava da ostvaruje cesaropapističke aspiracije nad Svetosavskom crkvom.

Da napomenemo našim vernim čitaocima, pripadnost homoseksualne sekte ne obavezuje člana sekte da bude homoseksualac, on je obavezan da provodi učenje , propoveda moral i osvaja društveni prostor u ime i za račun Nju Ejdža, koji na taj način širi globalizam i ukida nacionalne osobenosti država, naroda , uništava porodične vrednosti , itsl.

Članovi dve partije koje su potpuno zarobljene i osvojene od homoseksualne frakcije, to su SPS i SNS, se nalaze u teškoj situaciji, pošto su u ogromnom broju to porodični ljudi koji vole svoju zemlju. Njima je izuzetno teško, pošto će morati konačno da svate da imaju unutar svoje partije posla sa opasnom ekipom, oni ne osvajaju vlast silom i prevarom da bi svima bilo bolje, već da bi bila izmenjena svest Srbima kako bi bili u potpunosti raseljeni i uništeni od globalizma.

Uništenje Srbije kao države je konačni cilj tih satanista, tačnije reći sodomita, čuvajte se braćo od onoga što nam sledi, pojačajmo molitve našem Gospodu da nas zaštiti od velikog zla među nama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane