Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Europrajd pokazao strašno lice ništavila evropske gey populacije i svu bedu srpske gey vlasti

Njihovo dupe važnije od naših života

Na sajtu američke obaveštajne službe CIA objavljen je spisak smrtnosti u svim zemljama na planeti. Tužan rekord pripao je, opet, Srbiji. Ona je na prvom mestu po smrtnosti svojih stanovnika u prošloj godini. Srbija je u svemu poslednja. Crna rupa.

Počev od 12. septembra počela je nova okupacija Srbije. U sadejstvu sa srpskom vlašću, koju čine pripadnici gey zajednice Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, Ana Brnabić, mandatar za sastav nove vlade i većine ministra u ostavci, evropski homoseksualci odlučili su da se promovišu sedam dana u Beogradu, sa završnom šetnjom ulicama Beograda, planirano je 15.000 šetača iz evropskih država. Naravno, tu je bila planirana poseta manastiru Fenek (pravoslavnom hramu) gimnaziji iz Sremskih Karlovaca, koncerti, tribine... Evo kako im je i (nama) bilo...

Marica Babić

Na sajtu CIA predstavljena je i država Srbija. U njoj žive, navodi se, pravoslavni 84,6%, katolici 5%, muslimani 3,1%, protestanti 1%, ateisti 1,1%, ostali 0,8% (uključuje agnostike, druge hrišćane, istočnjake, jevreje), neprijavljeni ili nepoznati 4,5% (procena za 2011.).

Ateista je samo 1,1 odsto.

Budući da su građani Srbije najvećim delom pravoslavne vere, da i katolika ima 5 odsto, može se zaključiti da je Srbija dominantno hrišćanska država, sa ostalim verskim zajednicama, koje nisu diskriminisane.

Pojedine vladike Srpske pravoslavne crkve pozvale su vernike na litije, kojima bi iskazali svoju privrženost pravoslavnim i hrišćanskim vrednostima.

U tri šetnje koje su uključile i do 100 hiljada vernika, a podržao ih je patrijarh srpski Porfirije, građani su iskazali svoje protivljenje da evropski gey aktivisti prošetaju ulicama glavnog grada. Pozivali su se na činjenicu da u pravoslavnim zemljama gey populacija nema prava javnih manifestacija.

Pozvali su se i na Mojsijevu knjigu Postanja.

Citiramo je.

Glava 1

....................

27. I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božjem stvori ga; muško i žensko stvori ih.

28. I blagoslovi ih Bog, i reče im Bog: Rađajte se i množite se, i napunite zemlju, i vladajte njom, i budite gospodari od riba morskih i od ptica nebeskih i od svih zveri što se miče po zemlji.

29. I još reče Bog: Evo, dao sam vam sve bilje što nosi seme po svoj zemlji, i sva drveta rodna koja nose seme; to će vam biti za hranu.

30. A svim zverima zemaljskim i svim pticama nebeskim i svemu što se miče na zemlji i u čemu ima duša živa, dao sam svu travu da jedu. I bi tako.

31. Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro beše veoma. I bi veče i bi jutro, dan šesti.

Srpski predsednik (Vučiću pederu), koji je kandidovao Srbiju za održavanje ovogodišnjeg Europrajda, poručio je više puta građanima Srbije da je Europrajd otakazan. I tačka, rekao je. Šetnje neće biti.

Građani porobljene Srbije, kojom surovo vlada najcrnja banda na svetu, koju, uglavnom čine pripadnici gey zajednice (predsednik Srbije, premijerka, većina ministara...) ustali su da litijama spreče održavanje promocije bluda i razvrata, koji su suprotni javnom moralu.

Uplašen, Vućić je naložio Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije da zabrani šetnju ulicama Beograda evropskih homoseksualaca, a njihovu žalbu odbio je i Upravni sud Srbije.

Evo i razloga zašto je odbijena žalba stranih organizacija za šetnjom ulicama Beograda.

Upravni sud, u veću sastavljenom od sudija: Jasminke Vukašinović, predsednika veća, Jasmine Minić i Gordane Bogdanović, članova veća, sa sudskim savetnikom Marijom Josifov Alimpijević, zapisničarem, rešavajući u upravnom sporu po tužbi tužioca Gorana Miletića, direktora za Evropu i MENA region Predstavništva stranog udruženja Civil Rights Defenders, Kralja Milana 10/5, 11000 Begorad, čiji su punomoćnici Tijana Kojović i Relja Radović, advokati iz Beograda, Bulevar kralja Aleksandra br. 28, protiv tuženog Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Direkcije policije, Uprave policije, radi poništaja rešenja 03.3 broj: 212-1169/22-73 od 14.09.2022. godine, u predmetu javnog okupljanja, u nejavnoj sednici veća, održanoj dana 16.09.2022. godine, doneo je

P R E S U D U

I Tužba SE ODBIJA

II ODBIJA SE zahtev tužioca za naknadu troškova upravnog spora.

O b r a z l o ž e nj e

Osporenim rešenjem odbijena je, kao neosnovana, žalba tužioca podneta dana 13.09.2022. godine u 18,52 časova na e-mail adresu MUP-a Republike Srbije info mup.gov.rs i na e-mail adresu Policijske uprave za grad Beograd supbgmup.gov.rs na rešenje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Policijske uprave za grad Beograd, Policijske stanice Stari grad 03.15.23 broj: 212- 114/22 od 13.09.2022. godine, kojim se ne dozvoljava šetnja prijavljena od strane tužioca za dan 17.09.2022. godine, sa početkom u 16,00 časova u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne Skupštine i prijavljenom trasom do stadiona Tašmajdan.

Tužbom podnetom Upravnom sudu neposredno, preko punomoćnika, dana 15.09.2022. godine, tužilac je osporio zakonitost rešenja tuženog organa 03.3 broj: 212-1169/22-73 od 14.09.2022. godine iz svih zakonom propisanih razloga. Ponovio je navode žalbe, citirao ocenu tih navoda od strane tuženog organa, te ukazao da isti nisu pravilno ocenjeni i da je osporeno rešenje suprotno odredbi člana 8. Zakona o javnom okupljanju, čl. 20. i 54. Ustava, i članu 141. stav (4) Zakona o opštem upravnom postupku. Osporio je ocenu tuženog organa da prvostepeno rešenje sadrži navode o trasama obe šetnje, jer se u prvostepenom rešenju tačna trasa šetnje nigde ne spominje, pošto se u izmenjenoj prijavi šetnje od 12.septembra 2022. godine navodi: "Finalna trasa i spisak ulica kojima će se učesnici kretati biće dostavljena naknadno u dogovoru sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Vladom Republike Srbije".

.....

Takođe, sud je cenio navod tužbe da je prvostepeni organ izvršio neposrednu diskriminaciju iz člana 6. Zakona o zabrani diskriminacije, prema pripadnicima LGBT + populacije i svim drugim građanima Republike Srbije koji podržavaju manifestaciju "EuroPride 2022", tako što je ograničio njihovu slobodu okupljanja usled njihovog ličnog svojstva, dok ista sloboda okupljanja protivnicima manifestacije "EuroPride 2022" nije uskraćena, te da je na navedeni način prvostepeni organ ispunio glavni zahtev protivnika manifestacije "EuroPride 2022" da se ona neodrži.

Međutim ovaj navod tužbe, po oceni suda, nije osnovan iz razloga što u konkretnom slučaju nije zabranjeno održavanje manifestacije "EuroPride 2022", kako to tužilac u tužbi pogrešno navodi, već prvostepenim rešenjem, primenom Zakona o javnom okupljanju nije dozvoljena šetnja prijavljena od strane tužioca za dan 17.09.2022. godine.

Neosnovan je navod tužbe da je osporeno rešenje doneto suprotno odredbi člana 141. stav (4) Zakona o opštem upravnom postupku, jer upravni organi nisu utvrđivali relevantne činjenice i pogrešno su zaključili da postoji opasnost od nasilja, uništavanja imovine ili narušavanja javnog reda u većem obimu. Ovo sa razloga što i po nalaženju suda iz obrazloženja osporenog i prvostepenog rešenja kao i dokaza u spisima tuženog organa, u kojima se nalaze i podaci određeni i označeni stepenom tajnosti "STROGO POVERLjIVO" u koje je sud izvršio uvid, pravilno ocenjeno da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost da bi prilikom održavanja prijavljenog javnog okupljanja -šetnje došlo do nasilja, uništavanja imovine ili drugih oblika narušavanja javnog reda u većem obimu, zbog čega ono nije dozvoljeno.

Pomenuti podaci određeni i označeni stepenom tajnosti "STROGO POVERLjIVO", nisu mogli biti navedeni u obrazloženju osporenog rešenja budući da se ti podaci čuvaju kao tajna, u skladu sa odredbama člana 6. stav 3. Zakona o evidencijama i obradi podataka u oblasti unutrašnjih poslova ("Službeni glasnik RS", br. 24/18) i člana 4. Uredbe o bližim kriterijumima za određivanje stepena tajnosti "državna tajna" i "strogo poverljivo" ("Službeni glasnik RS", br. 46/13).

Po oceni suda, ni ostalim navodima tužbe se ne dovodi u pitanje pravilnost i zakonitost osporenog rešenja.

S obzirom da je sud odlučio o tužbi u roku koji je propisan odredbom člana 23. Zakona o upravnim sporovima za odlučivanje o zahtevu za odlaganje izvršenja rešenja, to o podnetom zahtevu za odlaganje izvršenja rešenja, nije posebno odlučivano.

Na osnovu navedenog, nalazeći da osporenim rešenjem nije povređen zakon na štetu tužioca, Upravni sud je, primenom odredbe člana 40. stav 2. Zakona o upravnim sporovima, odlučio kao u stavu I dispozitiva presude.

PRESUĐENO U UPRAVNOM SUDU

Dana 16.09.2022. godine,

28 U. 38615/22

Za tačnost otpravka

Upravitelj pisarnice

Dejan Đurić

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin iz sata u sat je saopštavao da neće biti dozvoljene šetnje učesnika Europrajda, niti učesnika litija. Angažovao je 6.200 policajaca grada Beograda, da obezbede red i mir. I Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović, poznati gey u srpskom pravosuđu, poručio je da će litijaši biti najstrožije kažnjeni, ako se pojave na ulicama.

A onda se pojavio On, Kristofer Hil, ambasador SAD-a u Beogradu, protektor Srbije, koji se sastao sa Vučićem. I Vučić je pao, pa ustao i zbrisao avionom za Njujork tog 17. septembra, uz obrazloženje da 21. septembra govori pred generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija. Uspravila se premijerka Ana Brnabić sa svojom suprugom Milicom Đurđić.

Evropski pederi prošetali su Beogradom, njih nekoliko stotina, do Tašmajdana, na koncertu. Prošli su pored crkve Svetog Marka i Ruske pravoslavne crkve, pored nje. Jedan Albanac je nosio kartikaturu Hrista, skinuo je gaće i pokazao golo dupe, dok su njegovi sunarodnici uzvikivali Kosovo Republjik. Učesnici su uputili poruku od evropskih pedera za podršku Ukrajini, ispred Ruske pravoslavne crkve. Na čelu su bili pomenuti Kristofer Hil, Čeda Jovanović, Nenad Čanak... Onda je bio koncert na Tašu. Pozdravila ih je Ana Brnabić. Onda su se pederi posvađali i pobili. Bilo ih je nekoliko stotina, više i ne mogu stati na Tašmajdan.

Tu sramotu nisu prenosile srpske televizije, osim onih tzv 'nezavisnih''.

Policija je surovo tukla građane Srbije, koji su hteli da se šetaju u svojoj zemlji i gradu, za razliku od evropskih pedera koji su čuvani kako američki predsednik Bajden. I njega čuva manje policije, kada na krilima svog aviona donosi demokratju malim narodima.

Stotine građana pretučeno je od razularenih policajaca iz Brigade policije sa Banovog brda.

Oglasio se i glavni peder srpskog tužilaštva Nenad Stefanović, porukom da će svi oni koji su protestovali protiv njegove tople braće, biti strogo kažnjeni.

Predsednik (Vučiću pederu) nije se oglasio iz Njujorka. Lepo mu je u šetnjama sa Markom (peder) Đurićem.

Žao mi je. Nastupaju teški dani za srpske pedere, kojima, do sada, nije ni dlaka falila s glave. Treba da izdrže prezir građana sa kojima rade, žive u istoj zgradi, idu istim autobusom, vozom...

Nisu svi oni bogati kao ološ zvana Goran Miletić, koji primaju milione evra, da njihovi plaćenici hule na Hrista i na građane Srbije, koji su 90 odsto hrišćanske vere.

Da li je ovo početak ustanka u Srbiji?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane