Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Influenser Baka Prase rastura Željka Mitrovića

Ružičasti je drogirani ubica bez savesti

Karijera Željka Mitrovića je obeležena političkim transformacijama, medijskim skandalima i brutalnim uništavanjem protivnika. Vlasnik Pinka je predvodio kampanje u kojima je lako i brzo demolirao Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Sašu Jankovića, Savu Manojlovića i sve ostale političare i kritičare njega lično ili vlasti kojoj služi. Još brutalnije, Mitrovića sada uništava jutuber Bogdan Ilić, tzv. Baka Prase. Za razliku od opozicionih lidera, koji moraju da glume političku korektnost, Baka Prase svojoj armiji od dva miliona pratilaca na You Tube plasira poruke bez uvijanja: Željko Mitrović je našmrkani debil, koji je ubio svoju ljubavnicu, a njegov sin je bio u bratskim odnosima sa Veljom Nevoljom, oni su mafija koja ponižava našu državu i narod...

Piše: Peđa Apis

Iza Željka Mitrovića je 28 godina političkih i medijskih ratova. U svaki je ulazio da bi zaštitio svoju poslovnu imperiju ili da bi dokazao lojalnost trenutnom gospodaru. Iz svakog rata izlazio je kao pobednik. To mu nije bilo teško, uvek je za protivnike imao pojedince koji nisu dorasli njegovoj brutalnosti i lakoći s kojom upotrebljava laži, uvrede i spletke, kao što nisu imali ni medijski prostor za odgovor na sve prljave optužbe.

Uveren da je nedodirljiv, Mitrović se upustio u rat sa Bogdanom Ilićem, najuticajnijim balkanskim influenserom. Očekivao je da će ga, kao Dragana Đilasa ili Boška Obradovića, demilitarizovati s nekoliko tvitova i specijalnom emisijom punom kleveta i uvreda. Ili da će ga uplašiti kao Savu Manojlovića verbalnim nasiljem i tračevima. Osokoljen tim pobedama, Mitrović je odmah, posle prve medijske čarke, na Ilića udario prekomernom silom.

Uzroci sukoba se nalaze u neraščišćenim računima iz Mitrovićeve i Ilićeve saradnje od pre tri godine. Povod je slučajno iskrsnuo krajem avgusta, kad je Ilić u direktnom prenosu na You Tube rekao da mu „masnokosi" Mitrović duguje novac. Kasnije, jutuber je detaljno objasnio kako je počeo medijski rat.

- Zašto me napada masnokosi? Pa, zato što je nadrogiran 24 sata dnevno. Pijan kao letva, prvi put u lajvu, izjavio sam da mi Mitrović duguje pare, kao što mi zaista duguje. Imali smo neku saradnju i on mi nije isplatio sve do kraja. Zatim on mene zove i kaže: „Bato, načinio si mi veliku štetu što si ono rekao. Kakve pare ja tebi dugujem? Zašto nisi prozivao tu firmu, nego mene?" Pa, budalo jedna, s tobom sam pričao, ti mi duguješ pare, a ne neka firma. Kao, mora da proveri. Onda me opet zove i ispucava bez blama: „ Ti meni duguješ pare i sad ću krivično da te gonim." Važi, ćao. Tu kreće priča - objasnio je Baka Prase u jednom videu na svom You Tube kanalu.

Mitrović je odmah pokrenuo žestoku kampanju. Optužio je Ilića da je sarađivao sa Veljkom Belivukom, koji ga je istovremeno tukao i reketirao. Zatim, Mitrović i njegovi mediji plasirali su optužbe da je Ilić odgovoran za samoubistvo influenserke Kristine Kike Đukić. Silovao je maloletnice i prenosio im polne bolesti. Ilić je imao i burnu gej aferu s nekim Milošem. Pored toga, nije plaćao porez državi. Mitrović je snimio dokumentarni film u kome su Pinkovi eksperti ponovili sve te optužbe protiv Bake Praseta.

Međutim, Mitrović je precenio svoj i potcenio je uticaj Bake Praseta. Sad mora da se suoči s posledicama koje trpi na medijskom frontu. Svaki dan pratioci You Tube kanala i Instagram naloga Bake Praseta, njih 2,2 miliona, gleda i sluša teške optužbe na račun vlasnika Pinka.

Umesto da se, kao što su radili političari i ostale Mitrovićeve žrtve, povuče i ućuti, Baka Prase je uzvratio rafalom storija na svom You Tube kanalu i Instagramu. Uzvratio je Mitrovićevom stilom i rečnikom, da ga bolje razumeju konzumenti Pinka.

- Mitrović je mentolčina. Ne znam kako je napravio ono što je napravio, ne znam kome je lizao bulju, čija je govna jeo, ali on je predrogiran, IQ minus 200. Iskompleksiran je, paranoičan, našmrkan, ne može čisto da razmišlja, a i nije baš najbistriji. I masna mu je kosa, buraz. Kako možeš da razmišljaš sa masnom kosom? Nikako! Sad pokušava da me poveže sa Veljom Nevoljom. Priča Željko Mitrović da su me gepekovali, lupali mi šamare... Sarađivao sam sa Veljom Nevoljom. Šta pričaš? Iscimali su me da dođem na rođendan kod nekog klinca, za pare. Rekoh, može. Za pare išao sam na više rođendana, i ćao. Tu se završava odnos. Ali, od koga si uzimao gudru, čoveče? Ko ti je nabavljao belo? Šta je radio tvoj sin s njima? Zašto se priča da je tvoj sin bio brat s njima? To se ćuti! To niko ne zna? Pa, sad se zna - rekao je Baka Prase.

Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, prvi se uključio u rat protiv Bogdana Ilića. Mlađi Mitrović mu je, preko zajedničkog poznanika, poslao poruku: "Ispao si bezobrazan prema našoj porodici, mogli smo da dug rešimo za dva dana". Preko medija je pozvao Ilića na tuču.

- Da ne bi bilo posle da smo mi batinaši, da država stoji iza nas, što je notorna laž, imam jedan fer i sportski predlog, koji jeste malo staromodan, ali i dalje spada u džentlmenski sportski-olimpijski sport. Izazivam te ovim putem da izađeš sa mnom u ring, sportski, ponavljam sportski, u poznatom olimpijskom sportu, na boks ili kikboks meč, a pravila ostavljam tebi da izabereš, kao i datum, mesto i uslove. Sav prihod od meča ide u humanitarne svrhe, za bolesnu decu. Samo želim da pokažem kolika si kukavica od čoveka i koliko si ljudi zavio u crno svojim terorističkim namernim upropaštavanjem tuđih života na internetu - napisao je Aleksandar Mitrović.

Baka Prase je prihvatio izazov, ali pod uslovom da Mitrovići plate tri miliona evra u humanitarne svrhe. Što im teško, imaju 900 miliona evra. U odgovoru, Baka Prase je podsetio na ubistvo Andree Bojanić.

- To veče, kad je udario Andreu Bojanić, nije zastao da vidi šta se desilo, nije otišao u policiju da prijavi udes, otišao je do ekipe na Bežanijskoj kosi i nudio 30.000 evra nekome od svojih drugara da preuzmu krivicu. Bolesniku! Da nisi bio govno od čoveka, gnjida, zastao bi da proveriš. Sram te bilo, gnjido. Kad je napravio to sranje, prvo je rekao: "Ja neću moći da učestvujem u nekim trkama". To je savest! Sad meni poručuje da sam napravio problem, moraću da stojim iza svojih reči. Pogubio se lik? Šta je umislio? Gle, on sad mafija! "Ej, ja znam Velju Nevolju, pa ću sad da mafijam. Ja sam Mitrović!" Druže, ti si retard! Šta mi mafijaš preko drugara. Ne budi pičketina, nego me pozovi i reci to što imaš, a ne da drugaru šalješ poruke, jajaro jedna. Šta je bilo pre devet godina, kada si pokupio devojčicu sa 140 na sat? Ubio dete, dobio nanogicu 11 meseci. Gde je proveo kućni pritvor? U Italiji. Zašto je dobio kućni pritvor za ubistvo? Zato što tata ima avione, kamione. Debil, ubica koji treba da leži u zatvoru, meni mafija zato što zna likove po gradu. Ljubavnica Željka Mitrovićeva se „predozirala" u Hajatu. Njena majka je htela da istera istinu o tome, ali i ona je, „slučajno" poginula. Objaviću čime je Mitrovićeva ljubavnica ubijena. Dostaviće mi dokumentaciju koja će pokazati kojim lekom je usmrćena Ivana Bodržić. Nakon toga je, a to znam iz poverljivih izvora, majci ponuđeno 100.000 evra da prekine da istražuje. Na sahrani joj je to ponuđeno. Ako se saznalo za tri ubistva, možete zamisliti za koliko se ne zna. Ovo su bolesnici koji terorišu narod, koga god stignu, samo da bi dobili ono što žele. Ubistvo im nije problem jer nemaju savest, jer su prešmrkan do besvesti. Gudra im je spržila mozak. Napravili su distrek, koji puštaju po svim televizijama: "Izvadite koplje i napad na prasca. Udri ga, udri ga. Udri, sine, udri ga." Ovo je bukvalno pretnja smrću. Željko Mitrović poziva svog sina da me udari na pešačkom prelazu. Uzeo je novi X6, pa malo da ofarba branik, kao što je već radio - kaže Baka Prase, stavljajući Mitrovića u problem kakav nikada pre nije imao.

Baka Prase ne mari za političku korektnost. Prima i uzvraća jednako brutalne udarce.

- Okrenuo je sve medije protiv mene. Ima Pink, Informer, Telegraf, Blic, Kurir... Pokušava da me uništi. Ali, kako, buraz? Kako to planiraš kad sam ja najjači medij na Balkanu? Pa, ja imam više gledalaca nego Pink. On nije navikao da mu se neko suprotstavi, da neko kaže nešto protiv njega, neko ko ima ovoliku slobodu govora kao ja. Do sada, on krene na nekog političara, glumca, koga god, uzme i čereči ih, a oni nemaju dovoljno prostora da mu odgovore zato što ih medijski zaspe i uguši. A, meni može da se uguši na mom kurcu. "Imam pare, imam medije", kaže masnokosi. Šta imaš? Imaš 650 godina i belo u nosu, to je sve što imaš. Koga boli kurac za to! Najebao si, masnokosi - poručuje Baka Prase i poziva na otpor: "Dosta je bilo da neko ko ima pare može da mlati kurcem nekažnjeno, da bude najjači, ne može mu niko ništa... Bitno je da se izborimo za pravdu kad nas, male ljude, napadaju kriminalci i medijski giganti, koji šmrču po ceo dan. Vreme je da se stane na put ovoj mafiji."

Željko Mitrović nema rešenje. Nije uspeo da uplaši Bogdana Ilića, ni da ga kupi i ućutka. Što je, po Mitrovića najgore, Baka Prase nije politizovao sukob, ne bavi se temama na kojima su insistirali prethodni protivnici Pinka. Međutim, protiv Mitrovića je animirao i kanalisao publiku koja je bila nedostupna opozicionim liderima. Podržali su ga mladi, koji nisu politički angažovani, ne mare ni za Aleksandra Vučića, ni za opozicionare. Iako nemaju političke motive, napadom na Mitrovića nanose najveću štetu naprednjačkom režimu, čiji je Pink najčvršći oslonac. Nehotice, Mitrović je pokrenuo rat u koji je uključio milionsku armiju omladinaca, koji će, pre ili kasnije, poraziti i njega i njegovog aktuelnog gospodara Vučića.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane