Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ulov

Milovan Brkić

Na TV Prva je 20. oktobra Aleksandar Vučić imao svoje 8.764. istorijsko obraćanje naciji.Voditeljka ga nije ništa pitala, a da to ranije njen sagovornik nije odobrio.

A mogla je da mu čestita godišnjicu njegovog Zakona o informisanju, poznatijeg kao Vučićev zakon, koji je on objašnjavao u Narodnoj skupštini Srbije, koja ga je usvojila 20. oktobra 1998. godine. Bio je to najteži zakonski udar na slobodu javne reči u tom veku.

Tadašnji ministar informisanja Vučić je objasnio da Srbija može da pobedi NATO alijansu, ali se mora surovo kazniti svaki onaj ko priča drugačije od zvanične politike i širi defetizam.

I bilo je tako.

Svaki građanin, koji se ''osećao povređenim'' nekim tekstovima u nezavisnim medijima, mogao je da podnese prijavu sudiji za prekršaje, koji je u naredna dva dana morao da donese presudu, a u naredna dva dana i da je izvrši, ne čekajući pravnosnažnost.

Podsećamo da su samo jednom presudom sudije za prekršaje i izrečenom kaznom gašeni mediji, poput Dnevnog Telegrafa, Evropljanina... a ostalima su to bile poruke da ćute.

Sumanute ministrove zamisli i presude sprovodio je njegov zamenik Miljkan Karličić, čija supruga je danas agresivni direktor Neuropsihijatrijske bolnice Laza K. Lazarević u Beogradu. Nije slučajno što je nju postavio na tu funkciju, jer u ovoj ustanovi bi bilo mesto i za njegovo lečenje i njegovih kumova i članova kartela. Ko zna!

Istorijsko gostovanje 8.764 Aleksandra Vučića bilo je upriličeno povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije u pregovorima oko članstva.

U tom izveštaju konstatovano je da u sveri medijskih sloboda nema nikakvog napretka! Ima nazadovanja!

Ni posle 25 godina od njegovog zloglasnog zakona, sadašnji srpski diktator ne voli da mu se protivureči. Svi mediji su pod njegovom kontrolom Velika propaganda laži, koju čine mediji, kojima se ne zna vlasnik, ko plaća njihovo štampanje, proglašava ga herojem, svetskim liderom, čovekom kome se ceo svet divi, koga su po ramenu do skora tapšali svi svetski državnici.

Svi zločini ovog sumanutog čoveka se opravdavaju, ili prećutkuju. Velika propaganda laži nam poručuje da ako ode Vučić, ni nas nema. Gotovi smo.

A da smo država u kojoj se slobodno iznose stavovi građana, novinara, opozicionara, Vučić bi u bukagijama bio odveden u Zabelu.

Utire se put njegovom odlasku u Požarevac.

Njegov partijski kolega i borac Veljko Belivuk je na izjašnjavanju o krivici pred Višim sudom u Beogradu, opisao svoju ulogu po nalogu svog partijskog druga Aleksandra Vučića. Sva pitanja koja je on postavio imaju smisla i javni tužilac bi, istog časa, krenuo u istragu. Pita Belivuk kako je moguće da u kući u Ritopeku, koja je bila pod nadzorom BIA, VBA i Uprave kriminalističke policije, postoje snimci o ulasku više lica, a da nema nijedan snimak da on iz te kuće izlaze. Kako onda svi ti bezbednjaci nisu ušli u kuću i sprečili ubistva?

Tužilac bi odmah ispitao i njegove tvrdnje da je učestvovao u rušenju Savamale, razbijanju više demonstracija građana i da je sa Vučićem ugovarao poslove u stanu Katarine Šišmanović, koja je još živa i zdrava?

Vučića opkoljavaju, on to shvata, ali javnost ne želi da se suoči sa istinom.

Njegovi iz kartela traže otkup, pokušavaju da se sakriju.

Željko Mitrović je od Šolaka kupio Grand produkciju, jer vlasnik N1 i Nova S i listova Nova i Danas želi da se oslobodi viška kanala, a treba mu svež novac. Mitrović je shvatio da se na ovaj način može otkupiti.

Ovih dana Mitrovića je napala Televizija Prva, zbog trgovine sa Šolakom, a uplašeni narkoman neprestano objašnjava na svojoj televiziji da je to samo posao, što bi rekli Kumovi saradnici, kada objašnjavaju izdaju - Nije ništa lično, to je samo posao.

Nakon Mitrovićevog svedočenja u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, uhapšen je još jedan saučesnik u Kosovskoj Mitrovici, koji će sarađivati. Mitrović i Dragan J. Vučićević su pod optužbom, čeka se samo dan kada će se sve objaviti.

Zato Vučić, za svaki slučaj, najavljuje ostavku i stacioniranje na sigurno mesto, Bež' te noge, posraću vas.

Jesen pred nama biće hladna i teška. Za Vučića i njegov kartel, ona će biti vruća. U jesen je ulov najveći, znaju lovci.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane