Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Uoči sudnjeg dana Srbije i njenog diktatora

Igraju se delije, nasred zemlje Srbije

Već nedeljama srpski diktator, umobolni Aleksandar Vučić, poručuje opljačkanim građanima Srbije da su na njega nesnošljivi pritisci da prizna nezavisnost Kosova, da uvede sankcije Rusiji. Ali on će se, poručuje, opirati koliko god može i dokle god može! On se sastaje i sa Kurtom i Murtom. I svima obećava. Šta mu to mučenom rade, pitaju se već probuđeni građani.

M. Brkić

Neki misle da mu zavrću jajca, prete oduzimanjem preko 25 milijardi dolara na računima u bankama Sjedinjenih Država, da mu pod nos poturaju spisak nepokretne i pokretne imovine u ovoj, još uvek nerazjedinjenoj zemlji. Da mu pominju milijarde evra u kineskim, ruskim i arapskim bankama...

Srpskog predsednika podsećaju na njegove žrtve, na ubistva iza kojih stoji, za premlaćivanje građana, političkih oponenata, novinara... za korumpiranje svetskih i belosvetskih diplomata

Srpskog diktatora zaskaču. Tako se on u svom istorijskom obraćanju 8.764 (20 oktobra na TV Prva požalio da su ambasadori zemalja Kvinte zatražili hitan prijem za sutra (21. oktobar).

"Pojma nemam šta hoće, verujem da će mi doneti neki od dokumenata koji su već objavljeni u Albanijan postu'' - samosažaljivo nas je obavestio Vučić

I ambasadori Kvinte su sat vremena bili u kabinetu srpskog tiranina. Šta su mu rekli? Šta su tražili, a šta im je on obećao.

Vučićeva velika propaganda laži je već javljala kako Aleksandar trpi velike pritiske, kako mu se preti, ali se on neda. Sve dok ga konačno ne pritegnu.

Isto veče, 21. oktobra u emisiji Oko magazina RTS-a pojavio se gospodin Gabrijel Eskobar, izaslanik Stejt departmenta za Balkan.

Gospodin Eskobar je na ovu poziciju otišao sa mesta zamenika ambasadora u Beogradu. (Zahvaljujući njemu, a i stalnim prozivkama u Magazinu Tabloid da od Vučića uzima velike količine novca, da mu prenosi šta mu se sprema u Stejt departmentu, povučen je ambasador Entoni Godfri, a potom je izbačen iz Stejt Departmenta, što se do sada nije dešavalo). Biranim, diplomatskim rečima, g. Eskobar je demantovao vesti koje su Vučiću, kako on to tvrdi, preneli ambasadori zemalja Kvinte (Britanije, Francuske, Nemačke, Italije i SAD-e).

''Niko ne traži momentalno priznanje Kosova, niti uvođenje sankcija Rusiji, jer se Srbija po ovim pitanjima konstruktivno ponaša'' - poručio je gospodin Eskobar.

Upućeni tvrde da je Aleksandar Vučić pobesneo. Uzalud sva njegova oglašavanja u ''istorijskim obraćanjima naciji'' da mu se svakodnevno preti, sa svih strana, kada gospodin Eskobar kaže suprotno.

Ranije bi to tiranin lako rešio. Odrešio bi kesu i preko savetnika Toni Blera milionima bi kupio sebi podršku. Ali ni Eskobara ni Kristofera Hila nije moguće kupiti. Oni znaju sa kim imaju posla i kakva mu je sudbina namenjena.

Dok odlaže da formira Vladu, do zadnjeg dana roka u kojem je to moguće, Vučić traži od svojih saučesnika javnu podršku. Ona je, na njegovu žalost, sve slabija od najbližih partijskih drugova i kartela. Odriču ga se u službama bezbednosti, u policiji, u državnim organima...

Jedino se javljaju trojanski konji iz srpske opozicije. Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borko Stefanović na sva usta telale da se Kosovo mora priznati kao nezavisna država, da se Rusiji moraju uvesti sankcije, da se Kini mora predati deo teritorije, zbog uzetih kredita, da se Doduku treba udariti noga u dupe.

Biografije ovih skotova Magazin Tabloid je godinama objavljivao i doprineo je da se i iz Brisela pošalje vest da je Dragan Đilas zaista trojanski konj srpske opozicije, potvrđujući da je on opljačkao milione od građana Srbije i da je umešan, sa braćom Vučić, u mnogim zlodelima i kriminalu.

Vučić ide dalje...

Sprema se da utekne, pre nego što Kinezi zatraže naplatu kredita, uzimanjem zemlje i rudnika.

Iako nam njegov brat Edi Rama poručuje da mora da prizna Kosovo, Vučić i dalje odlučno insistira da sa ovim skotom stvara tzv Otvoreni Balkan, ili Veliku Albaniju. Uzeo je velike pare.

Brat Bin Zajed ga je posetio prošlog meseca, hladan kao Antarktik, stavljajući mu do znanja da je u Rijadu primio islamsku veru, ali da se pravi lud, što je, po toj veri, akt najveće uvrede i izdaje, koja se najteže kažnjava. Ostavio mu je kratak rok da se uzetoj veri vrati, ili...

Vučić jeste lud, ali zna kakvi su Kinezi i Arapi osvetnici, ko sve, osim njih, traži njegovu glavu.

U Srbiju su, javlja Velika propaganda laži, došli agenti svih stranih službi.

Igraju se delije, nasred zemlje Srbije. A mi ćutimo. Trpimo i gladni i žedni i smrznuti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane