Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Lešinari

Milovan Brkić

Evropska Unija je osnovala Evropsko tužilaštvo, nadležno da goni sve one koji se ogreše o zakone Unije, koji omaste prste poslujući sa evropskim fondovima, kreditnim linijama, investicijama, promovišu svoje prijatelje i kompanije da dobiju poslove koje finansira Unija.

I u Hrvatskoj su pale prve presude, a još desetinu prestupnika čeka da budu osuđeni.

Ursula fon der Lajen je na udaru evropske Ombudsmanke koja je sumnjiči da je odgovorna za trošenje nekoliko desetina milijardi iz fondova za kupovinu vakcina, pa i od farmaceutske kompanije u kojoj je njen suprug Hajko u upravnom odboru. Krug oko gospođe Ursule se polako, ali sigurno steže. Evropski parlamentarci je poimenično prozivaju i traže krivičnu odgovornost.

Kada su otkriveni tzv. Panamski računi, kancelar Austrije Sebastijan Kurc, pomenut u izveštaju, odmah je dao ostavku. Poljska vlada je morala da promeni zakone koji regulišu nezavisnost pravosuđa, a i premijer Orban je dozvolio da se zakoni ove zemlje usaglase sa briselskim, kako bi izbegao posledice.

Na evropskim prostorima, pa i šire, postoji samo jedan čovek koji može sve da radi. Nekažnjeno! (Volodimir Zelenski se ne računa).

Aleksandar Vučić, srpski diktator, već deset godina nemilice satire Srbiju. Opljačkao je državu za preko 30 milijardi evra koje je stavio na svoje ino-račune, plus novac koji su sebi u džepove stavili brat Andrej i otac mu Anđelko. Opet je reč o milijardama.

Za vreme njegove despotije on je u Rijadu promenio veru. Uzeo je islamsku, a kolebao se da pređe u protestante. Arapima je prodao zemljište, izvore, počeo, navodno, da sa njima gradi zloglasni Beograd na vodi, poklonio im je JAT... Njujork tajms je pisao da će Beograd na vodi uspeti, ako propadne!

Svi su bili njegova braća. Mamu Angelinu Merkel mogao je zvati u pola noći. Zanoćio je sa bratom Bin Zajedom u Jajincima, a svratio je u odaje Emanuela Makrona, u koje, tvrdio je, pre njega niko nije! S devojačkim osmehom je pričao o tom ''istorijskom događaju''. Kad je bio mrak, pojurila mačka miša, kad je bio mrak ...

Brata Si Đinpinga je predstavljao kao Boga. Ravnom sebi. Sebe smatra Bogom Sunca, Si Đinpinga Bogom Svemira.

I kod Redžepa Taipa Erdogana je mogao da skokne, kad god mu zatreba da sebi podigne ugled.

Uvek je, preko Aleksandra Babakova, mogao da ugovori sastanak sa Vladimirom Putinom. Susrete, o tapšanju po ramenu sa Viktorom Orbanom, Miloradom Dodikom i američkim ambasadorima da i ne govorim.

Iza ovog ludog stvora ostalo je more krvi. Imao je svoju uličnu vojsku, koju je predvodio Veljko Belivuk. Glavu su izgubili Oliver Ivanović, Vladimir Cvijan, Dragoslav Kosmajac ... i mnogo onih čija imena teško pamtimo. Stotinu ljudi je čamilo u zatvoru zbog lošeg izražavanja o Bogu Sunca. Neke su, savesne sudije, oslobodile, kao što je, nakon šest meseci utamničenja na istu pušten i zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Milan Malenović.

Dakle, svi u Evropi i belom svetu znaju da je Aleksandar Vučić vođa najjačeg narko kartela na svetu. U SAD-u je vođena opsežna istraga i poluzvanično su pušteni rezultati te istrage i optužnice koje su podignute protiv njega.

Ovih dana Vučić izjavljuje da zbog stanja na Kosovu otkazuje putovanje u inostranstvo. Čeka šta će reći njegov pobratim Goran Gogić zvani Tito, proglašen najvećim narko bosom koji je radio sa Vučićem. Strepi i Marko Đurić, bivši ambasador u Vašingtonu, koji je bio veza između Tita i Vučića.

Afere Belivuk, Dijana Hrkalović, Jovanjica su otvorene. Vučići su glavni akteri..

Kum Nikola Petrović je vlasnik srpskog pravosuđa. Podnosi nedeljno pet tužbi protiv novinara i poslanika. I sve dobija. Advokati su mu saradnici Ane Brnabić, sudije na platnom spisku, a ''kapetan policije'' Bratislav Gašić. U ovom broju opet pišemo o njegovim tužbama. Čovek koji je zgrnuo nekoliko milijardi, uzima i crno iza nokata novinarima.

Sve to znaju diplomati koji servisiraju Vučića u zločinima.

Goran Vesić je, očekivalo se, trebalo da ode na doživotnu. U Maderi je večerao sa ambasadorom Hilom. ''Koštala me večera milion dolara'' - hvalio se Vesić. Nadoknadiće ih, jer je postavljen za ministra, na mestu na kojem se krade naveliko. A Gabrijel Eskobar je ozbiljno upozorio naslednike u Beogradu da ne petljaju sa ološem iz Vučićevog kartela.Kako da se oslobodimo grabljivica koje čuvaju Vučića. Da li samo metak može da pomogne?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane