Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Ratne igre srpskog diktatora oko Kosmeta

Predaje već prodane i izdane

Srpski šizofreni diktator je saopštio da neće putovati u inostranstvo, dok traje ''drama na Kosmetu''. Niko više ne želi da se sretne sa njim, a njegova nakazna premijerka se slika u začelju onih sa kojima se zvanično sastaje. Svi beže od Vučića, kao od gubavca. On se trudi da se dodvori, da ''izađe u susret braći iz Evropske Unije'' i da prihvati predlog Makron-Šolca. Da Evropa pobedi Ameriku. Pa zanoćio je on sa Makronom u njegovim odajama. I platio ga je pošteno, poslovima vrednim milijardama evra. On je odavno prodao Srbe na Kosmetu, sada je u akciji njihove predaje. Vašington je besan i na njega i na Kurtija. Rusi ćute i čekaju.

M. Brkić

Stanovništvo Kosmeta je očajno. Albanci beže iz pokrajine koliko ih noge nose. U ovom broju objavljujemo kartu na kojoj se vidi da 434 naseljenih mesta na Kosmetu više nisu naseljena. Pusta su. Albanci su utekli.

Na Kosmetu dobro žive samo mafije. Srpska, kojom iz Beograda upravlja Aleksandar Vučić, a u ''bordu'' vlasnika srpskog roblja su Zvonko Veselinović, Milan Radoičić, Nikola Petrović, Andrej Vučić ... Ramuš Haradinaj i njegovi su braća pomenute mafije. Među njima nema zle krvi.

Aljbin Kurti se osamostalio, pa i on, kao i Vučić, kada jave iz Brisela, Berlina ili Pariza, zateže uže. Poteže tablice, a javno se izvinjava Srbima da je ''Kosovo i njihova država i da treba lepo, kao i on, da žive.''

On će, kada mu istekne mandat, otići u Norvešku, tamo mu je žena i imovina. I većina Albanaca sa nestrpljenjem očekuje viznu liberalizaciju, pa da uteknu. Srbi će ostati na Kosovu, suđeno im je. Ni banda Aleksandra Vučića ne može da ih iseli.

Suočeni sa opštom propašću svojih ekonomija i država, zbog nametnutih sankcija Rusiji i pobunom građana, koja može preći u građanski rat, Šolc i Makron traže od svojih pulena da se Kosovo međunarodno prizna. I Kurti i Vučić hoće, ali se Vašingtonu ne žuri. Šta će Nemci i Francuzi na Kosmetu, pitaju se, kada i Rusi žele da se oko toga pitaju?

Vučiću su, očigledno, 7. novembra, dan uoči glasanja za američki Kongres i Senat, očigledno aktivirane poternice, kao i njegovom pulenu Marku Đuriću, koji je bio njegov kurir u poslovanju sa narkomafijom iz Paname, Bolivije, Kolumbije, Ekvadora, gde je boravio njegov pobratim Tito. DEA ih je našla, uoči izbora, kada niko živ od moćnika ne može da ih amnestira, niti da stane iza najpoznatijeg narko bosa Tita, koji je ravan Hoakimu Guzmanu, Eskobaru.

Vučić je, o strašni Vučić, podigao vojsku. Dva miga da nadleću u blizinu granice, strogo vodeći računa da budu 20 kilometara dalje od granice, jer da KFOR ne digne svoje, kako Kumanovski ugovor dozvoljava.

Slika se Vučić ''u kopnenoj zoni'', daje izjave o svemu i svačemu, u prisustvu nesrećnog načelnika General-štaba Mojsilovića, koji je od vojnika po ugovoru dogurao do generala. Niko ga u vojsci po liku ne pamti, jer mu je glava uvek bila u pantalonama njegovih pretpostavljenih. On je sa Kosmeta, kao i rođak mu Zvonko Veselinović.

Nećemo dati da proteruju Srbe, kaže, bez imalo stida svinja Vučić. On koji je zabranjivao Srbima da napuste kosovske institucije, policiju, da dovedu prištinske vlasti u teške neprilike. Ne, nikako, kako da se zameri Albancima kojima je Srbe prvo prodao, a sada mora i da ih preda.

Svinja iz Kruševca Bratislav Gašić je stotinu agenata poslao na Sever Kosmeta, da špijunira Srbe i da im prete da moraju da slušaju šta im gazda kaže.

Prethodno je Vučić predao sve što se prodati i predati može. Gazivode, rudnike, sve, ama baš sve. To je njemu platio Hašim Tači, na ruke 200 miliona dolara!

Šta može Vučić da radi na Kosmetu. Vojskom ne može da uđe, niti to planira, jer bi KFOR slistio svakog vojnika. A sa Rusima Vučić više nema nikakvog kontakta. Što da mu odmažu.

Kada bi Srbi napustili kosovske institucije, kada bi Albanci im uzeli vozila, Vašington bi bio primora da Kurtiju zavrne uši. Sigurno je da oni, oko Kosova, imaju njihove vojske dogovor. Nemci i Francuzi nisu u toj kombinaciji.

I dok namrgođeni šizofrenik uverava javnost da pored njega živog niko Srbima ne sme ništa, pokazujući kako šalje migove da obore dron u proizvodnji Željka Mitrovića, Ana Brnabić u Berlinu potpisuje sporazume kojim Srbija priznaje sve kosovske diplome, lične karte, dokumenta. Zašto su diplome i dokumenta nevažne, a važne su tablice?

Sve ''ratove'' koje je Vučić vodio - Srbi su izgubili. Red bi bilo da i on padne. Od naše ruke.

1

Bio jednom jedan dron

Kakav dron?

Strašan dron.

Gori nego avion.

Strašno, strašno!

Leteo je on bez takta

Iznad vojnih objekata.

Strašno, strašno!

Leteo je, bio zao

Dok ga Aca jednog dana

Nije Migom izbrisao.

Strašno, strašno!

podeli ovaj članak:

Natrag