Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje

Ko vlada svetom - Aleksandar Vučić, njegov kum Nikola Petrović ili...

Dokle možemo da ćutimo i da ih trpimo

Serije o narkobosu iz Kolumbije Pablu Eskobaru i o Hoakimu Guzmanu, El Čapu iz Meksika pokazale su strašno lice ništavila narko bosova. El Čapo izdržava doživotne u Sjedinjenim Državama, Eskobar je usmrćen hicima kolumbijske vojske.Vučićev kartel je još na slobodi, mada opkoljen. Kada će uslediti ti poslednji pucnji.

Milovan Brkić

DEA je nastavila da danonoćno radi na pronalaženju i hapšenju narko kartela koji godišnje otruju po milion ljudi, samo u SAD-u toliko, u Evropi da i ne govorimo i zgrnu stotine milijardi dolara ili evra.

Niko nije ni slutio da će Srbija konkurisati za odredište najvećih kriminalaca na planeti.

ANA BRNABIĆ je posle večere sa Alekom (Vučićem) tvitovala: Srećna sam što imamo Vučića, najjači si na svetu (31. oktobra, ove godine). „Hvala, Anči", napisao je Vučić na Instagram profilu „Budućnostsrbijeav".

Mogu li se napraviti poređenja između pokojnog Eskobara i El Čapa, sa jedne i Aleksandra Vučića i njegovog kuma Nikole Petrovića i njihovog kartela, s druge strane.

O, pa velika je razlika. Možda će im samo kraj biti isti.

Hapšenje Gorana Gogića, zvanog Tito na aerodromu u Majamiju, i odvođenje u zatvor, podiglo je na noge Vučićev i kuma Nikole kartel.

U perverzijama prednjači Aleksandar Vučić. Poput Alistera Kroulija, napravio je sektu kojoj nije nametnuo samo političke i kriminalne, nego i seksualne devijacije. O tome je javno svedočila Milena Jovančević, koju je Vučić sablaznuo već na prvom razgovoru.

- Tražila sam prijem kod Vučića jer 2014. godine nisam stavljena na listu odborničkih kandidata pred beogradske izbore, a obećali su mi. Vučić me saslušao i rekao da, ako hoću da napredujem u stranci, moram da znam samo tri stvari: da jedem, pijem i da se jebem. Šokirala sam se. Rekla sam mu da sam udata, imam sina od šest godina... „Pa, šta? Dobro izgledaš, a svi više vole mlade mame, nego starlete..." - napisala je Jovančević na jednoj društvenoj mreži.

Pokojni Pablo i utamničeni Hoakim Guzman, El Čapo, delili su zarađeni novac i šakom i kapom. Gradili su obdaništa, bolnice, škole, plaćali školovanje siromašnoj, a pametnoj deci. Slično je to činio i El Čapo. Imao je svoje vojnike koji su ginuli za njega. Obojica su one, u koje bi posumnjali, kažnjavali metkom iz mraka, ili u leđa.

Vučić je našim parama plaćao svoju vojsku, Eskobar i Guzman su to činili svojim novcem.

Dok su njih dvojica podmićivali domaće političare, policajce, kongresmene i vojnike, Vučić je svoju vojsku plaćao budžetskim parama, a njega su svi morali da podmićuju.

Samo u EPS-u je zaposleno 10.000 onih koji primaju prosečno 100 hiljada mesečno, a da nikada nisu kročili u firme ovog javnog sistema! Oni su bili botovi, koji su veličali Vučića, njegovu porodicu i klan. Morali su da jedu, piju i da se jebu! Lepili su plakate, veličali Vučića, išli od kuće, do kuće, terali da se za njega glasa, ide na mitinge, nose parole, lepe plakete, zastrašuju stari kojima nije do života i glasanja. Delili su lanč pakete uoči svakog glasanja, terali građane da autobusima prate šizofrenog ludaka.

Umesto da kažu -Slava mu, uzvikuju Živeo Vučić.

Upućeni znaju da je preko 350 hiljada zaposlenih u javnim preduzećima i lokalnoj samoupravi - višak! Plaćaju ih iz budžeta.

Šta će biti sa njima kada Vučić svom kumu proda EPS, Telekom, bolnice, apoteke.... Svi će ostati bez posla. Kukaće iz sveg glasa, psovaće, ali Vučića više neće biti tu.

Koliko možemo poniženja da istrpimo? Zašto ćutimo, saginjemo se.

Raul Kastro Aleksandra Vučića je njegov brat Andrej. Bolešljiv, ali surov, nemilosrdan. Njega je zajašio kum Nikola Petrović. Kum je danas, posle braće Vučić, najbogatiji čovek u Srbiji, možda i u svetskim razmerama.

DEA odavno zna da Andrej, Aleksandar, Nikola Petrović, Dragan Đilas i njihova bratija ulažu velike pare u ševrc narkotika. Podeljeni su sektori. Sa Kosmeta ide heroin, preko crnogorskih luka kokain i marihuana.

Kolumbijska i meksička vojska su nemilosrdno ganjale Hoakima Guzmana i Pabla Eskobara. Pabla je i ubila, Guzmana uhapsila.

Krug oko narkokarela se zatvara. Mnogo si nervozni, već su izgubili nadu da će se ovim zločincima išta desiti.

Dea je, uz pomoć crnogorske tajne policije i Dritana Abazovića, opkolila Mila Đukanovića. Spremaju ga za razrešenje, pa za Velje brdo. Već su postali duhoviti. Odbegli Radoje Zvicer poslao je, da mu rade zauzubice, 400 kilograma čiste koke za Srbiju, nalepiviši na pošiljkama glavu Aleksandra Vučića.

Za ranjenim vukom laju i mali kučići.

Mnogo je zla ostalo iza Vučića. Hiljade ljudi je uhapšeno, ako je nešto loše o njemu reklo.

Kada je američki novinar posetio čuvenog gangstera Al Kaponea u zatvoru, molio ga je da mu odgovori samo na jedno pitanje - Ko su mu došli glave - FBI-a stalnim praćenjem, ili novinari čeprkanjem po njegovim poslovima. Kapone se nasmejao. odgovorio je - ma idite molim vas, kakva FBI-a, kakvi novinari, mene su uništili materijalni troškovi!

Kumov konsiljere, advokat, uz odobrenje Al Kaponea, objasnio je novinaru šta to znači. Ako bi, rekao je advokat, uzeli kao tačne optužbe da je kum ubio mnogo ljudi, korumpirao mnogo sudija, policajaca, kongresmena, onda je reč o iznosu od preko milijardu dolara, koju je morao da isplati. A kum je zaradio u ovoj godini samo pola milijarde. Imao je, dakle, velike troškove i morao je da padne.

Kakav je slušaj sa Vučićem? Ovaj Bog Sunca, kako ga opisuje Obaveštajna zajednica Amerike, svuda je imao udela. Prodavao je zemlju, izvore, pašnjake, rudnike, državna i javna preduzeća, oružje, pljačkao je kreditne linije, pare iz predpristupnih fondova, srpske banke su bile praonice novca svetskim parajlijama. A najviše novca je zaradio trgovinom droge. Koristio je diplomatsku poštu, transporte je obezbeđivala srpska policija. Naplaćivao je zaštitu, samo od Darka Šarića je uzeo pola milijarde dolara, preko računa na Malti...

Gde su nestale pare? U Sjedinjenim Državama ih ima 25 milijardi, ali kao da nisu njegove. Blokirane su. U Emiratima je imao milijarde, ali ih je CIA popisala, pa ih je potom prebacio u kineske i ruske banke,da ih propere i osuši. U Kini se nakupilo preko 2,5 milijarde evra, skoro isto toliko u bankama u Moskvi.

A imao je i troškove. Plaćao je gopođu Merkel, kupovao je svakodnevno skupa, najskuplja odela, pića, satove, poklone, išao je po belom svetu u najelitnije restorane.

Imao je najskuplje savetnike. Plaćao je i šakom i kapom Metju Palmera, pa državnog sekretara Majka Pompea, Trampovog čoveka Ričarda Grenela, Toni Bler mu je bio savetnik, milion (evra )mesečno.

Računi sve veći, džepovi sve tanji.

Niko se više ne javlja. Sprema se da pobegne od 300.000 onih koji su bili njegova vojska, a preko noći će ostati na ulici. Prezreni, i u opasnosti da završe po zatvorima, ludnicama..

Hapšenjem Tita oko njega se steže krug. Federalni sudija mu je nakon saslušavanja odredio pritvor, bez mogućnosti da plati kauciju. FBI-a tvrdi da su dokazi čelično tvrdi. Čovek koji je pobegao sa originalnim diplomatskim pasošem Aleksandra Vučića, ima šta da potvrdi. Kako se sastajao sa Markom Đurićem, ambasadorom u Vašingtonu i još nekoliko američkih država u kojima je boravio Tito. Đurić je bio kurir, koji je donosio novac za šefa u Beogradu.

Da podsetimo, Tito je bio telohranitelj braće Kličko iz Ukrajine. Zato je Vučić podržavao Ukrajinu, i javno i tajno. Slao j oružje, koje je plaćao Tito, da vrati dug braći Kličko, uglednim bokserima i svetskim šampionima. Braća Kličko su pružali zaštitu Radoju Zviceru, pa su ga prebacili u Tursku, a kada je pao u Turskoj, platili su sinu Erdoganovom da ga izbrišu iz spiska uhapšenih u akciji hvatanja ubica šefa tog klana iz Crne gore, mislim da se zvao Jovica Vukotić. Isplatu je izvršio Tito i smestio ga u Južnoj Americi. DEA je sve to uredno pratila.

Zašto je Marko Đurić u Beogradu, a ne u Vašingtonu? Kao ambasador on ne može da napušta zemlju u kojoj je akreditovan, osim ako je na odmoru. Da li je njegov susret sa predsednikom Bajdenom, ustavi bio njegov oproštajni prijem, jer je dogovorno povučen, kao kurir Vučića, Tita i narko mafije? Predsednik prima ambasadore u oproštajnu posetu, pa je to uradio i predsednik Bajden. Malo je verovati da je to učinio zbog novca.

Dakle, DEA je strpljivo čekala vreme, kada su političke elite zauzete sobom, pa je uspela da pokrene slučaj, koji će pokrenuti, neminovno, sve postupke i niko neće moći da spreči privođenje pravdi Aleksandra Vučića, kuma Nikole Petrovića, brata Andreja...

Koliko je Vučić u problemima da stvara keš, govori i podatak da je Mađarska uputila zvaničnu notu Srbiji da neće tolerisati trgovinu migrantima. Samo na trgovini migrantima Vučić je zaradio peko 100 miliona evra!

Uz pomoć srpske pogranične policije i nekih funkcionera mađarske pogranične policije, ispod prokopanih tunela iz Srbije je otišlo oko 50 hiljada arapskih migranata. Bez zadržavanja u Mađarskoj, odlaze u Nemačku, Slovačku, Češku...

Na taj način skuplja keš, a deo daje i organizatorima za prevoz... Zbog toga bi se i Mađarska i Srbija mogle uskoro naći pod sankcijama evropske unije. Ali Vučiću su važne pare.

Vlada Sjedinjenih Država je stavila na crnu listu biznismena sa Kosmeta Zvonka Veselinovića, a Kosovo je raspisalo i intrepolovu poternicu. Zvonko je svu imovinu prvo prepisao na svoju suprugu, pa na poslovnog ortaka Nikolu Petrovića, koji je francuski državljanin i važna karika u narko lancu. On ima jake veze u Južnoafričkoj Republici, odakle su kretale narko pošiljke ka Evropi.

Srpska bezbednosna služba predala je agentima američke službe spiskove i tarnsakcije imovine između Veselinovića i Petrovića, pa će DEA, u okviru procesa Titu i ostalima koje će pohapsiti, a pod stalnim su nadzorom, pokupiti i svu imovinu kuma Nikole. Uz pomoć srpske policije identifikovana je većina Nikolinih firmi, pa i ona u of šor zonama, preko kojih želi da kupi, za malo para EPS, a keš plati kumu Aleksandru.

Magazin Tabloid je na stalnoj meti i udaru Nikole Petrovića i njegovog kartela. Njegovi advokati iz kancelarije Igora Isailovića, poslovnog partenra Igora i Ane Brnabić, podneli su do sada 174 tužbe, skoro svim sudovima.

Prošle nedelje javni izvršitelj Mirjana Dimitrijević donela je zaključak da naplati od izdavača ovog magazina Slobodne Štampe iznos od 150 hiljada, plus troškove postupka, jer nije skidala iznos od zarade Milovana Brkića. Petoro zaposlenih u ovom preduzeću ne primaju zaradu, jer preduzeće posluje sa gubitkom, a živi od donacija. Ovaj kriminalni akt, prethodno je primenila izvršitelj Sanja Spasić, po nalogu Nikole Prtrovića, pa je pre dva meseca skinula isti iznos sa računa privrednog društva. Prigovor na zaključak zadržava izvršenje, a Prvi osnovni sud u Beogradu, kako nas je obavestila v.f. predsednika ovog suda, postupajući sudija je odbila da se izjasni povodom traženja informacije predsednice suda o toku postupka.

Podneli smo prigovor na zaključak izvršiteljke Dimitrijević, priložili smo izveštaj Poreske uprave Srbije, dokaze o plaćanju doprinosa za socijalno i penziono osiguranje i dokaz da ne primamo zaradu, tako da privredno društvo ne može biti opterećeno plaćanjem tuđih računa. Gospođa Dimitrijević je bila šef izvršnih sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu. Lako je zaključiti kakav je njen uticaj na sudije. Kćerka ove gospođe je zamnica javnog tužioca!

Nikola Petrović, u sprezi sa advokatima Ane Brnabić, podržan doskorašnjim direktorom BIA Bratislavom Gašićem, a danas ministrom unutrašnjih poslova, prate srpske novinare, njegove poslovne prijatelje, a podnošenjem tužbi protiv novinara, tražeći visoke naknade za ''povredu duševne boli i ugleda'' otimaju prihode od ionako siromašnih redakcija, a izvode ih pred krivična veća, zbog ''uvrede'', tražeći takođe stroge sankcije.

U svom izveštaju Evropska komisija navodi da je stanje medijskih sloboda u Srbiji nazadovalo, a korupcija u pravosuđu se još više pogoršava.

Možemo li se spasiti od zla zvanog kum Nikola Petrović i njegove organizovane mafije. Kako je za deset godina,Vučićev kum, na čistoj korupciji, zaradio milijarde dolara i evra.

Pred očima međunarodne javnosti Vučićeva mafija najsurovije muči i pljačka novinare (nije samo reč o našoj redakciji) uz pomoć sudova, koje je Nikola Petrović privatizovao. Svi njemu služe.

Juče sam se pobudio. Glasno sam se pitao, zašto to ja ne rešim. Ruka lomna, a bolesno telo, a kleca mi bolesno koleno, sećam se stihova. Pa se, opet, sećam izreke, pušak posta, junaka nesta.

Kao u pesmi bolesni Dojčilo.

U petak, 4. novembra, dobili smo odgovor zamenice predsednice Višeg suda u Beogradu, a povodom pritužbe na rad izvršnog odeljenjas Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji treba da oluči o prigovoru na nezakonito rešenje javne izvršiteljke Sanje Spasić, koji je kod preduzeća, izdavača lista, uzla 170 hiljada, mada nono nije izvršni dužnik.

Predhodno je v.f predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu Violeta Saveljić Dolašević obavestila nas o toku predmeta, ocenjujući našu pritužbu osnovanom, ističući da je trađila izjašnjenje od sudije, ali da joj ona nije odgovorila. Sigurno je i ta gospođa jedna od onih iz VUčićevog jata, koje, kako on od njih trađi, treba da jedu, piju i da se dobro jebu.

Porazio nas je odgovor gospođe Nataše Milutinović, koja je potpisala odgovor u ime Višeg suda u Beogradu, a koji je sročio predsednik suda, koja je našu pritužbu na neefikasnost suda u reševanju po prigobvor na rešenje izvfšitelja koji nam je oteo 170 hiljada dinara ocenila neosnovanom.

Piše gospođa Milutinović: obaveštavamo Vas da Uprava Višeg suda u Beogradu nije saglasna sa ocenom osnovnog suda u odgovoru koji Vam je upućen, već prema oceni Uprave ovogh suda ista je neosnovana

. Dalje navodi: ''Imajući u vidu da je da je spisom predmeta zaduđena sudija Marija Sudarević Miladinobvić 5. 9. septembra, te kako je uobičajenoi rok rešavanja predmeta ''IpvI'' upisnika JEDNA GODINA i TRI MESECA, određenom od strane Apelacionog suda u Beogradu, a koji rok u navedenom predmetu nije prekoračen, samim tim pritužba je neosnovana.''

Predsednik suda, da mu ime ne pominjemo, pominje ga više puta Veljko Belivuk u tekstovima koje objavljujemo, pokazuje i šalje poruku da on stoji čvrto iza prijatelja Nikole Petrovića. Jer Nikolaje vlasnik srpskog pravosudja.

Dakle: izvršitelj, koji posluje kao privatna kompanija, upisana u Agenciju za privredne registre, zaključkom naloži Narodnoj bancvi da nekom preduzeću, privredenom društvu, skine sa računa pet miliona evra, prebaci ih na svoj račun i potom ugasi firmu. Pokupi pare i ode u inostranstvo. Opljačkani izjavi prigovor i mora da čeka JEDNU GODINU I TRI MESECA da su taj zaključak poništi! Ko će nadoknaditi štetu, izgubljenu nzaradu opljačkanom preduzeću, privatniku ili građaninu? Izvršitelj je kompanija, kao i svaka druga, koja može da prestane sa radom. da bankrotira.

Šta se dešava sa kućom koju ''trećem licu'' izvršitelj oduzme i uknjiži na ime kupca, po slobodnoj pogodbi. Šta će biti sa iseljenom porodicom dok sud za godinu i tri meseca ne poništu tu odluku? Ko će platiti za stres, za neserću, a smrtne slučajeve članova porodice? Na sajtovima sudova u beogradu po 25 sudija odlučuje u izvršnim predmetaim ai još doliko stručnih sardanika piše njihove odluke.

Ovakvo nasilje nije bilo nikada u Srbiji. nema ga ni u svetu.

Da li je srpsko pravosuđe reformisao američki USAID?

Da li se samo oružjem moramo braniti od te pošasti.

Evropski istražitelji su regisrovali da 40 privatnih izvršitelja iz Srbije ima firme u of šor zonama i da iznose milione dolara i evra na inostrane račune, pljačkajui građšana najsiromašnije zemlje na planeti.

Drogirani peder

Blizak poznanik Nikole Petrovića obavestio me je da Nikola, povećava dnevne doze kokaina. Kada se našmrče, opušten je i možeš ''na leb da ga mažeš''. Sada se odao muškarcima. Kada do tog stadijuma dođu, gangsteri brzo propadnu.

Glosa

Pozivamo građane, prijatelje, čitaoce, da nam pomognu. Da nas osvete. Mi smo učinili sve što smo mogli da sprečimo zločinačku bandu šizofrenog Vučića da ne uništi Srbiju. Bili smo sami, sami, usamljeni.

podeli ovaj članak:

Natrag