Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ono malo duše

Milovan Brkić

"Čovjek je, Senada, teški hajvan (stoka). I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže." reči su koje je u filmu Ademira Kenovića ''Ono malo duše'' izgovorio, prerano nas napustivši glumac Davor Janjić (1969-2022).

Prorok Ozej u Bibliji kaže: "Izgibe narod moj, jer je bez znanja!"

Šta Srbi moraju da znaju, da bi opstali?

Da biste planirali budućnost, morate da znate šta je sadašnjost, šta je bila bliska prošlost, a šta Srbiju i nas čeka u budućnosti! Kad takve istine znate, lakše ćete se orijentisati u budućnosti. Dovoljno je da ne dozvolimo mangupima da nas lažu i stalno žedne, za boljim životom, prevode preko vode!

Brojke mogu pomoći u razmišljanju i donošenju zaključaka.

Prema poslednjem popisu u Srbiji živi oko milion neoženjenih muškaraca, a neudatih žena oko 800 hiljada! Za poslednjih deset godina zemlju je napustilo oko milion ljudi, koji su otišli ''trbuhom za kruhom''. Nestajemo sa lica zemlje, a ne vidimo. Ili nećemo da vidimo.

U Deset Božjih zapovesti piše - Ja sam Gospod Bog Tvoj, nemoj imati drugih bogova osim mene. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

Mi činimo sve suprotno.

Mi se klanjamo lažnom Bogu Sunca - Aleksandru Vučiću koji sebe smatra božanstvom. Prepustili smo svoju sudbinu u ruke šizofreničnog ludaka koji sumanuto želi da nas satre sa lica zemlje. Laže nas, preti, pljačka, rasprodaje našu imovinu, zemlju, vode, rudnike... Samo u ovom broju opisana je njegova zločinačka aktivnost, od kojih saznanja boli glava.

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, vremešna kurva koja je iz njegovog pljačkaškog kartela nam poručuje - Aleksandre, nešto razmišljam i kažem sebi da te ovaj narod nije zaslužio!

Nismo, zaista zaslužili da nas u smrt tera upišani šizorenik. On nije bio naš izbor, nametnuli su nam ga centri moći iz Vašingtona, vešti manipulanti, malo preteći oružjem, malo podmićivanjem srpske elite, a sve sa ciljem da nas opljačkaju do gole kože, da nas oteraju u smrt, da nad nama vrše najcrnje eksperimente.

Diktator u naše ime potpisuje sve izdaje i prodaje, krijući to od naših očiju, a njegova Velika propaganda laži sve to predstavlja kao istorijske uspehe!

Osamio se i diktator. Niko ga više ne dočekuje srdačno. Ni kraljevi, ni carevi, ni sultani, ni šeici, ni predsednici drugih država kojima nas rasprodaje. Svi oni očekuju da ispuni još njihovih zadataka, pa da njegovu dušu predaju Svetom Georgiju i jorgovanu.

Obistinila se Disova poruka - Mi smo išli putem, put je bio dug, na kraju shvatismo da je bio krug. Ova šizofrena nakaza nas deset godina vrti u krug. Počeo je da laže i samog sebe. Pitaju me da li on veruje svojim lažima? Jer čovek koji laže mora da ima dobro pamćenje. On se ne trudi. On nas smatra stokom, marvom. Ogradio se grupom ološa , neobrazovanih, neupućenih, nekompetentnih, dao im je da kradu, uzeo ih je za saučenike...

Američki ambasadori nam postavljaju ministre, načelnike javnih službi, direktore policije i tajnih službi. Oni nas javno ruže i ponižavaju.

A bili smo tako hrabar narod. Imali smo Apisa i Crnu ruku, imali smo momke i devojke koji su u svim ratovima žrtvovali svoje živote za slobodu roda svog.

Ubili su Boga u nama. Ubili su veru u nama. Sveli su nas narkomani i pederi iz PINK-a na lud i veseo narod, koji ništa ne zna, ništa ne veruje, osim u svoje dupe. Vladar PINK-a Željko Mitrović podvodi i svoju kćerku glavarima iz Amerike.

Srećom, imamo više stadiona na koje možemo odvesti one koji su nepopravljivi ludaci, neradnici, bašibozuk koji je služio Vučićevom kartelu, da uništi narod, državu, da nam promeni istoriju, veru...

Na kraju je i šizofrenik promenio veru. Ne za večeru, već za milijarde evra koje je ostavio u Rijadu, Dubaiju...

Odlazeći iz Srbije, američki ambasador Kajl Sokt je na oproštajnoj večeri u Ambasadi iskreno poručio: ''Srbi, imate Svetog Georgija, što ne ubijete aždaju''.

Svi znamo ko je aždaja. Obraća nam se svaki dan porukama, koje smatra istorijskim. Milioni građana dobijaju želju da mu razbiju nos i njegove napućene usne.

Čovek koji je ubio u nama i ono malo duše, zaslužuje da skratimo njegovu despotiju.

Ima li još kuraži u nama?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane