Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučić će nas odvesti u smrt, ako ga ne smaknemo

Sa njim do samog gorkog kraja

Jedan od Hitlerovih saradnika napisao je posle rata memoare pod naslovom - ''Sa njim do samog gorkog kraja''. Znamo kako se rat završio i našta je Nemačka ličila kada je potpisala kapitulaciju. Sva razorena, srušeni mostovi, razoreni putevi, luke, aerodromi, gradovi... Glad, beda, bolesti.. To čeka i Srbiju, već za nekoliko meseci. Zato zločinca koji nas vodi tim putem treba odmah smaći

M. Grabež

Srbijom već deceniju vlada opasni ludak. Za razliku od Hitlera, koji je imao za saradnike načitane, obrazovane i sposobne ljude, Vučić se okružio skotovima sa lažnim diplomama srednjih, osnovnih, viših škola, pa i lažnim diplomama fakulteta i doktorata...

Uz pomoć onih iz Vašingtona, koji stoje iza njega, ispred njega su mnogi ležali i poslati su na groblje i zatvore.

Vučić nas je opljačkao i doveo do sudnjeg dana. Počeo je da laže i samog sebe. Vučić je prevario svoje kriminalce iz Srpske liste.

Veštački, ničim izazvan napravio je ratnu atmosferu, pretio prekidom pregovora i naredio svojim Srbima da napuste kosovske institucije. Onda je potpisao sve što je traženo od njega, za tablice i ostalo.

Vučić je dokazao da je poslušan, a krimosi iz Srpske liste su ostali bez funkcija u vlasti i policiji.On sad histeriše, napada Rašića i Radu Trajković, kao ljut je, tako hoće da zamaže oči Zvonku Veselinoviću i Milanu Radoičiću.

On tako izigrava sve svoje saradnike. Za sve loše, okriviće druge. On ništa nije i neće potpisati.

Kad je u Skupštini govorio o Kosovu, u oktobru, deset puta je pomenuo da je Dačić potpisao Briselski sporazum, a sad svi od njega, Vučića, traže da to sprovede u delo. Dačić se kezi kao lud, ne priča kako se Vučić, kao svinja, valjao pred baronesom Keti Ešton, plačući i moleći da se ne objavi njegov dosije, on će sve potpisati.

Tako i danas, umesto njega, u Briselu potpisuje predaju Kosova, institucija, imovine, svega, nesrećnik Petar Petković. Ili neko njemu sličan, koga Vučić tretira kao gmaza.

U toj priči ima još zanimljivih detalja

Ali, sve ovo i još mnogo toga u vezi sa „preoblikovanjem Srbije", obrađivala je i norveškoj vladi stavila na raspolaganje, Rita Augestad Knudsen, takođe Norvežanka, supruga Aljbina Kurtija, sadašnjeg premijera nepriznatog Kosova, koja se nalazi na poziciji višeg istraživača norveškog Instituta za međunarodne poslove. Naime, Rita Augestad Knudsen, direktan je saradnik spoljnopolitičke službe Kraljevine Norveške. Nedavno je u Beogradu potpuno nezapaženo prošla promocija njene knjige pod naslovom „Ideja slobode i samoopredeljenja", koju je na srpski jezik preveo i odštampao Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, a sve po dopuštenju Aleksandra Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 29. novembra, ove godine, da se i dalje kaje što je doneo odluku da Srbija odustane od iskopavanja litijuma i da je „ispao najgluplji predsednik na svetu".

Vučić je za TV Pink, komentarišući protest ekoloških aktivista ispred zgrade Vlade Srbije, rekao da Vlada nije donela nikakvu odluku, već je o svemu odlučivao on sam.

- Ne razumem zašto su protestovali ispred Vlade. Kad protestuju, treba da protestuju ispred Predsedništva a ja ću da im se obratim i da im lepo kažem - ljudi, vi uništavate zemlju. Cena je danas 82.500 dolara po toni litijuma, sa ovim rezervama to je 100 milijardi, je l' razumete šta radite Jadru, Osečini, Valjevu i celom Podrinju - rekao je Vučić.

On je ponovio da Ziđin „drži Bor" u kojem je prosečna plata 801 evro, u dinarskoj protivvrednosti.

Istakao je da bi od iskopavanja litijuma Loznici pripalo pet milijardi evra i da bi to bilo najbolje za zemlju, ali da su građani poverovali u teorije zavere, a da su vođe protesta „plaćale strane fondacije".

- Kolovođe su primale novac i uništile zemlju zajedno sa nama koji smo bili glupi i naivni da prihvatimo taj bezobrazluk u tu „silu" koja je umislila da može sve, i gorko se kajem zbog toga - rekao je Vučić.

Dakle, zbog javnog priznanja da on odlučuje i o iznajmljivanju rudnika, voda, zemlje, a da nema nikakva ustavna ovlašćenja, ovog šizofrenog skota bi u svakoj pravnoj državi priveli lekari, a potom predali sudiji i završili sa njim.

Ali, on ide dalje.

„Poslušaćemo savete Norvežana oko promena u energetskom sistemu"

Predsednik kaže da će Srbija poslušati savete norveških stručnjaka o tome kako da se uvedu promene u energetskom sistemu, jer kako je rekao „mi ne znamo to da uradimo".

- Mi to ne znamo, nemojte da se ljutite, ali ne znamo, jer ako nismo uspeli 60 godina da uradimo nešto, ako mislite da ćemo u godinu ili dve, to je nemoguće. Ali dobro je da imamo od koga da naučimo, kao MMF nekog da nas kontroliše da ne trošimo više nego što je potrebno - rekao je.

On je dodao da se ponosi time što će Srbija poslušati Norvešku čiji su stručnjaci rekli da od četiri energetska preduzeća, dobro rukovodstvo postoji samo u jednom, jer to znači da im „nije samo stalo da drže EPS kako bi imali novac za stranku".

- Nakon stabilnosti sistema, razmišljaće se i o ekologiji i zaštiti životne sredine, iako će ugalj biti potreban još 20 ili 30 godina - rekao je Vučić koji je boravio u Oslu gde je razgovarao sa norveškim zvaničnicima i privrednicima, uz asistenciju supruge Aljbina Kurtija.

Ko odobrava Vučićeva putovanja. Podnosi li on kome izveštaje o tome koliko ta putovanja koštaju, šta je ugovarao, potpisivao, dopisivao, obećavao...

I dok sikće na Kurtija, koji je od Vučića dobio sve što nije ni tražio, ovaj skot razmišlja da ode u Tiranu, kod Edi Rame, koji otvoreno predlaže da se njegova država ujedini sa Kosovom.

Srpskom zločincu je važno da iz Albanije idu transporti kokaina i da ga zbog tog ''hrabrog gesta'' da razgovara sa neprijateljima, pohvale oni koji tvrde da se Srbi još dugo neće probuditi iz sna.

Ako ga odmah ne smaknemo, odvešće nas sve u smrt.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane