Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Po mom mišljenju

OTIMANJE KOSOVA I METOHIJE

Ako kreneš pogrešnim putem, gde god da stigneš na pogrešnom si mestu. Primitivni pragmatizam, koji karakteriše našu spoljnu politiku više od decenije, donosi gorke plodove našoj domovini i približava nas najvećoj sramoti u sveukupnoj srbskoj istoriji.

Stevan Zivlak

Ako krenemo od početaka ratnih operacija NATO pakta protiv naše zemlje, ne može se negirati da se radilo o običnom neobljavljenom ratu, da je jedna od zemalja u ratu bila i Albanija, pored svih NATO tadašnjih članica te da je deo teritorije Rapublike Srbije okupiran. Okupacija KiM traje do danas, NATO trupe su na toj teritoriji, izgradjena je najveća američka vojna baza u Evropi kod srbskog carskog grada Uroševca, koga naš predsednik uvek nazove na svojim tv seansama Ferizaj, ta okupacija i dalje traje.

Sa Albanijom do danas naše vlasti nisu pokrenule pitanje njihovog učešća u ratu protiv Srbije, to pitanje je veoma ozbiljno i brzo će doći na red, što može za albansku državu da donese niz neprijatnih iznenadjenja.

Samozvani domaći De Gol, i njegov saučesnik u veleizdaji gospodin Dačić je potpisivanjem Briselskog sporazuma, prihvatili zamenu teza : težište je prebačeno na zaštitu Srbske manjinske zajednice na KiM i pravljenje nevladine organizacije tkzv. Zajednice srbskih opština, umesto da se sa NATO okupatorima raspravi pitanje nelegalne okupacije, izgradnje vojnih baza na našoj suverenoj teritoriji i vraćanje celokupnog suvereniteta Republici Srbiji, koja je zauzvrat prihvatila sve zapadne vrednosti, izabrala lezbejku za predsednika Vlade, privilegovala strane kompanije i favorizovala ih da mogu nesmetano pljačkati našu radničku klasu i potrošače, uvela transgendersku ideologiju itd. Zašto to rade naprednjačke vlasti, ako im te zapadne vrednosti ne prihvataju suverenitet domovine, i gde je kraj toj promeni tradicionalne svesti Srbskog naroda.

Osnovni postulat na KIM je sledeći : Srbi su na toj teritoriji konstitutivni narod, a albanci nacionalna manjina, sve ostalo je neprihvatljivo. Ako bi proterali sve Srbe sa te teritorije, ništa se neće promeniti, sem što bi nesretni albanci doživeli sudbinu turaka u Srbiji, kada se bude ostvarilo oslobodjenje te teritorije, borba protiv okupatora je dobro poznata našem narodu.

Naše vlasti prihvataju da nacionalna manjina u Srbiji može formirati svoju vlast na Srbskoj nacionalnoj teritoriji, da iz političkog života izbaci lojalne albanske gradjane i preostale Srbe, i da po nalozima NATO pakta gradi čistu terorističku državu zasnovanu na segregaciji, zabrani svih ljudskih i gradjanskih prava lojalnih albanaca o Srbskom stanovništvu da i ne govorimo.

Time u potpunosti saradjujemo sa nacistima iz Zapadne Evrope na stvaranju nacističke države albanske nacionalne manjine, koja je prototip nizu nacističkih država koje se stvaraju na prostorima Balkana i Istočne Evrope, što je nevidjena regresija ljudske civilizacije, koja će sigurno biti pobedjena od antifašističkih snaga koje su već počele da likvidiraju na ukrajinskom tlu te monstrum paradržavne tvorevine.

Fašizam u Evropi ne sme pobediti u 21 veku, antifašističke snage se i kod nas moraju probuditi i biti mnogo aktivnije nego do sada, da Srbi ne završe na pogrešnoj tamnoj strani istorije.

Na žalost, režim Slobodana Miloševića je likvidirao antifašizam na ovom tlu i otvorio vrata minornim političkim grupama koje su na kraju dovele do okupljanja ljotićevskih ideoloških pristalica koje kao interesno udruženje zainteresovano za lične benefite, uspe da do kraja uništi demokratiju u našoj zemlji, da prihvati saradnju na rušenju poslednjih ostataka suvereniteta i teritorijalnog integriteta, sve zarad nekog maglovitog obećanja o zlatnom dobu u EU kada jednog dana budemo primljeni u tu nacističku tvorevinu.

Koliko bi bio inteligentan političar koji bi težio ulasku u Treći Rajh, posle Hitlerovih poraza pod Staljingradom ? Na žalost, nama se taj oblik inteligencije javlja kod današnjih naših vlasti, dobro i prolazimo ko nam je na čelu.

Šta činiti, čemu se nadati ?

Vlast, ako je nacionalno odana, treba bez odlaganja, da donese deklarativne akte u kojima će pre svega proglasiti da je deo teritorije Srbije pod okupacijom trupa NATO pakta i Albanije, i zatražiti od te vojne organizacije da se neodložno počnu pregovori za ponovno vraćanje suvereniteta državi Srbiji na toj okupiranoj teritoriji. Sve kvislinške vlasti na toj teritoriji se moraju bez ikakvog oklevanja proglasiti kvislinškim, veleizdajničkim a svim gradjanima koji učestvuju u toj kvislinškoj administraciji treba obećati pravično sudjenje.

Albansku državu treba odmah pozvati da vrati sa okupirane teritorije sve svoje vojne i policijske trupe, da odmah prestane da podržava separatizam i da zamrzne odnose sa svim kvislinškim vlastima koje pokušavaju da nelegalno oduzmu deo svete Srbske zemlje.

Treba zabraniti sve albanske političke partije, pokrete i organizacije koje rade na secesiji a njihove članove identifikovati i nakon privodjenja suditi po zakonima ove zemlje.

Lojalnom albanskom stanovništvu treba garantovati sva ona ljudska, gradjanska i ljudska prava koja imaju Srbi na teritoriji Republike Albanije, to je reciprocitet za koji se zalažu i koji treba da dobiju.

Zbog velikih devijacija na toj teritoriji, treba razmišljati o uvodjenju specijalne ( vojne ) uprave za tu teritoriju, a o budućoj autonomiji se može razgovarati tek posle obezbedjenja sličnih prava Srbskom stanovništvu u Albaniji.

Sa angloaameričkom koalicijom treba početi tajne razgovore o prihvatanju Londonskog ugovora iz 1915. godine, a sa evropskim nacistima treba prekinuti sve dalje razgovore na ovu temu te obavestiti OUN o delovanju EU i njenih članica koji su potpuno izašli iz mandata koji im je poveren i velikom kršenju medjunarodnog prava u procesu dosadašnjeg navodnog pregovaranja.

Ako se zauzmu čvrste temeljne pozicije, nikakva ratna opcija nije moguća, niti sa njom neodgovorno treba plašiti stanovništvo, svi dosadašnji incidenti na toj teritoriji su prouzrokovani neozbiljnom politikom Srbskih anacionalnih vlada koje su se nadale da će trgujući sa teritorijom sopstvene države, umiliti okupatora. Te nade su bez osnova, onaj koji je te pregovore vodio treba neizostavno da podnese ostavku, pošto je njegova veleizdaja ili amaterizam i doveli do potpunog sloma dosadašnje Srbske politike.

Treba se držati Zaveta Svetog cara Lazara i biće sigurno završeno to pitanje onako kako to i Gospod Bog očekuje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane