Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Diktator prevario Srbe, više ih nema u kosovskim institucijama, sad su na poternicama

Vučić pobedio, Srbi poraženi

Ratne igre na Kosovu i Metohiji završene su pobedom Aleksandra Vučića i njegovih albanskih političkih i poslovnih partnera. Srbi su izbačeni iz kosovske policije, pravosuđa i ostalih institucija, razoružani su i prepušteni na milost i nemilost militantima oko Aljbina Kurtija. U ratu protiv zdravog razuma, koji je Vučić vodio preko Pinka, Informera i ostalih naprednjačkih medijskih oruđa, učestvovali su prevaranti svih vrsta: Ana Brnabić, patrijarh Porfirije, Dragan J. Vučićević, general Milan Mojsilović, Dragoslav Bokan, Dragan Đilas, Beli mag Neđo, Boško Obradović, Vojislav Šešelj, Andrej i Danilo Vučić... Na kraju, predstavu s pevanjem i pucanjem okončao je američki ambasador Kristofer Hil, koji je naredio Vučiću da ukloni barikade i spusti zavesu na kosovskoj pozornici.

Predrag Popović

Rat je završen. Na Kosovo je mirno. Kao na groblju. Srpski vrhovni grobar je obavio posao. Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Aljbin Kurti nisu mogli da isteraju Srbe iz kosovskih institucija, to je uspeo Aleksandar Vučić.

Na Kosovu više ništa neće biti isto kao pre decembarskih tenzija, barikada, ratne histerije i medijske halabuke. Albanci su dobili etnički čistu policiju i pravosuđe, a Srbi strepnju da u svakom trenutku mogu da budu optuženi za terorizam, pa i uhapšeni zbog pobune na koju ih je naterao Vučić.

Po njegovom nalogu napustili su radna mesta, skinuli uniforme i razdužili oružje, prepustili sve poluge vlasti Albancima, postavili barikade oko kojih su tri nedelje drhtali od straha i hladnoće, da bi na kraju, opet po njegovom nalogu, uklonili kamione s puteva i otišli kući, poraženi i poniženi.

Vučić je ludačku predstavu počeo pre četiri meseca, navodno zbog pretnje albanskih vlasti da će oduzimati vozila sa srpskim registarskim tablicama. Iako je Vlada Srbije potpisala sporazum, kojim se obavezala da više ne izdaje srpske registracije, Vučić je nastavio da diže tenzije.

Naredio je ministrima i poslanicima sa tzv. Srpske liste da napuste vladu, parlament i lokalne organe vlasti. Odlikovao je Srbe koji su napustili kosovsku policiju. Političku krizu, koju je Kurti nameravao da okonča vanrednim izborima u četiri srpske opštine, Vučić je produbio izazivanjem incidenata u prostorijama izbornih komisija. Kurti je to proglasio terorističkim napadima, naredio je hapšenje osumnjičenih Srba, na šta je odgovoreno barikadama na ulicama Kosovske Mitrovice i nekoliko prelaza na administrativnoj liniji.

Nekoliko puta je dolazilo do pucnjave oko barikada, ali nije utvrđeno ko je u tome učestvovao. Vučić je od KFOR-a zahtevao da, u skladu sa Rezolucijom Saveta bezbednosti 1244, dozvoli ulazak do hiljadu srpskih vojnika i policajaca na Kosovo. Kao što je i očekivao, od toga nije bilo ništa. Kosovska vlast je pustila uhapšenog srpskog bivšeg policajca Dejana Pantića u kućni pritvor, a američki ambasador Kristofer Hil je odlučio: "Dosta je bilo, oni koji su postavili barikade treba da ih uklone".

- Predsednik Aleksandar Vučić je zamolio Srbe da se povuku sa barikada. Dobili smo nikada jače garancije od Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije za naš narod. Srbi su ponovili da veruju samo predsedniku Vučiću i da veruju samo u njegove garancije - objavio je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Tako, u najkraćim crtama, izgleda scenario po kome je Vučić režirao igrokaz. Naravno, glavnu ulogu je namenio velikom sebi. Otkad je došao na vlast, u izgradnji svog kulta ličnosti značajan prostor je dao kosovskoj temi, koju je eksploatisao na najrazličitije načine. U noći pred potpis Briselskog sporazuma valjao se po podu, plakao i pretio samoubistvom, nije hteo da pristane na tu kapitulaciju. Briselski sporazum je kasnije proglasio fantastičnim diplomatskim uspehom, koji Srbima garantuje formiranje autonomnog entiteta kroz Zajednicu srpskih opština.

Sa Hašimom Tačijem je, u jesen 2017, sklopio političko-poslovni dogovor, kojim je planirana podela Kosova i razmena teritorija. Srbija bi dobila sever Kosmeta, a albanska nezavisna država Kosovo pripojila bi opštinu Bujanovac i deo Preševske doline. Na taj način bili bi stvoreni uslovi za međusobno priznanje i trajno rešenje kosovskog pitanja. Džon Bolton, tadašnji savetnik za bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, u memoarima je opisao taj plan o podeli Kosova, za koji je autorstvo pripisao Vučićevom savetniku Toniju Bleru. Bolton je otkrio da je tu ideju sabotirala nemačka kancelarka Angela Merkel. Tači je završio u haškom pritvoru, a Vučić je zadržao 300 miliona evra, koje je dobio za taj posao. Da bi opravdao honorar, Vučić je obmanjivao javnost u Srbiji kako "na Kosovu više nijedan metar nije naš" i da više nema nijednog Srbina u Kosovu Polju, Čaglavici i mnogim drugim mestima južno od Ibra.

- Ne možemo svi sve da dobijemo. To bi značilo da smo svi sve izgubili. Ne možemo svi sve da izgubimo. Najbolje je da svi izgubimo mnogo, da bismo ponešto dobili. To može da bude jedina pobednička formula. Sve drugo je katastrofa za sve nas - rekao je tada Vučić.

Iako je bilo očigledno da "pobednička formula", u kojoj će svi pretrpeti katastrofu ako ne izgube mnogo, ne predstavlja pregovaračku strategiju, nego F dijagnozu, Vučić je nastavio da tera po svome. Svi simptomi su upozoravali na metastaze s kojima je vrhovni pacijent pre mesec dana pokrenuo ratne igre.

Registarske tablice, najava neregularnih izbora, hapšenje policajaca... Vučić je to iskoristio kao povod za ratnohuškačke akcije, kojima je nameravao da ostvari dva cilja: da stranim gazdama sa Zapada dokaže da još ima upotrebnu vrednost i, podjednako važno, da pred građanima Srbije potvrdi samoproklamovani status apsolutnog gospodara života i smrti.

Vučić je izgubio podršku Vašingotna i Brisela. Zapadni centri moći su komunikaciju s njim sveli na nivo ambasadora, a i to samo u slučajevima krajnje nužde. Amerika i EU su mu uskratili podršku zbog kriminalnih kombinacija međunarodnih razmera. Iako Vučić pokušava da stvori utisak kako zapadne diplomate na njega vrše pritisak zbog odbijanja da uvede sankcije Rusiji, konkretni potezi SAD i EU potvrđuju da je na udaru zbog kriminalnih aktivnosti. Evropska komisija je u novembru zabranila Srbiji uvoz ruske nafte.

Europol je otkrio švercersku mrežu, kojom je ruska nafta iz Srbije prodavana privatnim kompanijama iz Bosne i Hercegovine, a potom plasirana na tržišta u Francuskoj, Austriji i Italiji. Američke službe su nedavno razotkrile šverc ruskog veštačkog đubriva preko Albanije i Crne Gore. Kao organizatori te šeme označeni su Andrej Vučić i Nebojša Petrić, vlasnik novosadskih kompanija "Galens" i "Promist".

Ameriku i Evropsku uniju više ne interesuje da li će i kada će Srbija uvesti sankcije Rusiji. Prema njihovoj proceni, Srbija je propustila da to uradi na vreme, sad više nije bitno. Svestan toga, Vučić pokušava da svoje tzv. zapadne prijatelje odobrovolji na sve načine. Nedavno je u Tirani potpisao rezoluciju, kojom se obavezao da uvede sankcije Rusiji i u potpunosti sledi spoljnu politiku Evropske unije.

Pošto su predstavnici Srbije, postupajući po Vučićevom nalogu, i ranije u međunarodnim institucijama glasali protiv Rusije, papir iz Tirane mu nije bio dovoljan, pa je podigao ulog. Otvoreno je napao Rusiju i predsednika Vladimira Putina, i to u kontekstu kojim je povezao Ukrajinu i Kosovo.

- Šta drugo da radimo nego da razgovaramo? Bolje da hiljadu dana razgovaramo, nego da ratujemo... Nećemo da ratujemo dok oni ne napadnu. Nema tu nikakve filozofije, situacija je jako teška za nas. Potrebno je što pre ovo završiti da se Putin ne bi pozivao na kosovski presedan - rekao je Vučić sredinom decembra, prilikom posete Azerbejdžanu.

Da bi se dodvorio Zapadu, Vučić optužuje Putina da zloupotrebljava Kosovo. Ne samo što koristi terminologiju Madlen Olbrajt - bombardovanje Srbije, okupacija i odvajanje Kosova kao "presedan" u međunarodnim odnosima - Vučić optužuje Putina i Rusiju da nanose štetu Srbiji. Takvim trikovima ne može nikoga prevariti. I u Vašingtonu i u Briselu svi dobro znaju da Rusija predstavlja mnogo ozbiljniju prepreku za kompletiranje međunarodnog priznanja albanske republike Kosovo i, naročito, za njeno učlanjenje u Ujedinjene nacije, nego Srbija. Da se o statusu Kosova pita samo Vučić, a ne Putin, taj posao bi odavno bio obavljen.

To zna i Vučić, zato nije smeo ni da se izjasni, ni da prihvati ni da odbije, predlog Ministarstva spoljnih poslova Rusije da se hitno zakaže sednica Saveta bezbednosti UN-a zbog pogoršanja situacije na Kosovu i Metohiji. Vlast u Srbiji nije odgovorila na ponudu Rusije.

Umesto toga, Vučića je procenio da će se zapadnim gazdama svideti što optužuje Putina zbog Ukrajine i Kosova. Da šarada bude potpuna, Vučić je to izjavio u Azerbejdžanu. Političkim antiruskim i antiputinovskim performansom nameravao je da prikrije švercersku pozadinu posete Azerbejdžanu. Još u februaru, čim je počeo rat u Ukrajini, Vučić i njegovi poslovni ortaci otvorili su nekoliko firmi u Bakuu kako bi preko njih trgovali sa Rusijom.

Naprednjačke kompanije su kupovale rusku robu, na nju stavljali azerbejdžanske deklaracije, i prebacivali na srpsko i ostala tržišta u regionu, a i šire. Amerika i EU su prećutno odobrile taj sistem podrivanja ekonomskih sankcija, pošto su i sami u njega uključeni. Pod njihovom kontrolom Azerbejdžan, od početka rata u Ukrajini, izvozi desetostruko više gasa i petostruko više nafte i električne energije nego što može da proizvede.

Svima je jasno da su to ruski energenti, ali nikome na Zapadu ne pada na pamet da zatvara taj švercerski kanal dok je cena povoljna. U taj posao je uključena i Srbija. Osim ruskih energenata, Vučićevi poslovni ortaci preko Azerbejdžana trguju i drugom ruskom robom, a u obrnutom smeru izvoze sve što mogu, od jabuka i žita, do hemijskih proizvoda.

Na ratu u Ukrajini Vučić profitira finansijski, a na ratu na Kosovu i finansijski i politički. Osim što je pokušao da stranim centrima moći dokaže da im je još potreban za rešavanje problema u regionu, Vučić je decembarskom ratnom predstavom građanima Srbije pokazao da je spreman na sve samo da bi produžio boravak na vlasti.

"Vođi je potreban stalni rat. Mora da drži građane u stalnom strahu od neprijatelja kako bi mu dali svu moć koju želi. Ljudi hoće da žive, pa se odriču svojih prava i slobode. To je moguće samo ako su uvereni da je neprijatelj svuda oko njih", davno je napisao Džordž Orvel. Vučić je i ranije, još dok je bio velikosrpski radikal, naučio da strah koristi kao alat za kontrolu masa. Njegova strategija vladanja u osnovi ima samo tri komponente - strah, laž i nasilje. Lažima i nasiljem, medijskim i pravosudnim, uplašio je političke protivnike i koalicione partnere, tajkune, intelektualce, novinare, sve... Vučić je celo društvo zarazio strahom. Obični građani se brinu za golu egzistenciju, pa pre beže u inostranstvo ili pristaju da glasaju za SNS, nego da se bore protiv tog zla.

Dizanjem tenzija oko Kosova, Vučić je u tu igru uvukao mnoge pojedince iz svih struktura, ne štedeći nikoga iz vojske, crkve, medija... Niko, nijedan general iz Vojske Srbije ili zvaničnik iz Ministarstva odbrane, nije ni pokušao da se suprotstavi Vučićevoj nameri da ih zloupotrebi u svom igrokazu. Iako Zakon o vojsci, u članu 33, jasno ističe da je "zabranjena upotreba Vojske u političke svrhe", ministar odbrane Miloš Vučević na zvanična saopštenja i pisane izjave, pored vojnih obeležja stavlja i logo Srpske napredne stranke. U svakom saopštenju, Vučević se zaklinje na odanost "vrhovnom komandantu" Vučiću. U naletu megalomanske mašte prevazišao je čak i vučićevski nivo baronisanja, pa je najavio stvaranje jedinice od 5.000 specijalaca. Toliko specijalaca nema ni Francuska vojska, koja ima oko 270.000 pripadnika, što je za 255.000 više od Srbije.

Za razliku od Vučevića, koji takvim ulizištvom bruka samo sebe, svi oficiri su pristali da slede njegov primer, da osramote i sebe i uniformu koju nose. Ćutke su prihvatili Vučićev zahtev da šesti put u poslednjih godinu dana dižu nivo borbene gotovosti. Opet su, kao i uvek, postupajući po naređenju, na padinama Kopaonika postavili šest haubica i rasporedili desetak četa pešadinaca naoružanih školskom municijom. U tom pojasu, pet kilometara od administrativne linije sa Kosovom, Vojska Srbije ne sme da koristi bojevu municiju. Ipak, to ne smeta generalu Milanu Mojsiloviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije, da i on zvecka praznim oružjem.

- Upravo sam završio sastanak sa vrhovnim komandatnom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Tema je bila situacija na Kosovu i Metohiji. Razumećete, ne mogu da pričam o detaljima razgovora. Trenutno sam u putu ka Raškoj. Zadaci koje je dobila Vojska Srbija i ja kao načelnik Generalštaba su precizni i jasni i biće sprovedeni. Situacija je kompleksna, zahteva prisustvo Vojske Srbije - rekao je general Mojsilović.

Načelnik Generalštaba je na taj način sproveo precizne i jasne Vučićeve zadatke na frontu koji se nalazio u studiju televizije Pink. Iako je dobro znao da vojnici, naoružani ćorcima, neće maknuti ni metar dalje nego što im dozvole kontrolori iz Bondstila, general Mojsilović je svesno učestvovao u stvaranju ratne atmosfere, a sve zarad Vučićeve patološke potrebe da plaši narod ratom.

I patrijarh Porfirije je pristao da odigra značajnu ulogu u Vučićevoj predstavi. U prvom činu, 24. decembra, najavio je dolazak na Kosovo, malo s namerom da bude uz srpski narod, malo da bi služio liturgiju u Peći za katolički Božić. Albanske vlasti mu nisu dopustile ulazak na Kosovo. Te noći, patrijarh je održao dramatičan sastanak s Vučićem.

"Predsednik Vučić će od patrijarha Porfirija tražiti blagoslov da, kao car Lazar, brani Kosovo", najavio je Vučićev bilten Informer.

- Dajem ti blagoslov. Idi, care, ratuj! - Da je to Porfirije rekao Vučiću, on bi dokazao da se zasluženo nalazi na tronu Svetog Save, a Vučić bi završio u krevetu klinike "Laza Lazarević".

Nažalost, Porfirije je dopustio da ga Vučić zloupotrebi.

- Situacija na Kosovu i Metohiji je veoma, veoma ozbiljna i tenzije su dostigle tačku iz koje mogu da se otvore putevi koje niko od nas ne želi i koji nas ne bi odveli u nešto što bi nam donelo mir i kakvu-takvu ravnotežu. Jučerašnja zabrana mog ulaska na Kosmet bila je tužna za mene, ali i našu braću i sestre, naše monahinje, monahe i sveštenstvo, koji su očekivali da poglavar njihove crkve dođe u Pećku patrijaršiju da se, s njima, Bogu pomoli u ovim teškim trenucima. Sigurna je činjenica da samo mi između sebe, svojim naporima, možemo bolje razumeti jedni druge, a vekovima na prostoru Kosova i Metohije žive zajedno Srbi i Albanci. Srbi su na Kosovu i Metohiji gotovo 15 vekova. Ako postoji dobra volja, može se naći put u zajednički život i može se naći put koji vodi u okvir u kojem za svakog ima mesta - rekao je Porfirije novinarima, pozirajući pored Vučića.

Porfirije je, tako, stao u red sa generalom Mojsilovićem, Dragoslavom Bokanom, Nebojšom Krstićem, Predragom Sarapom i ostalim Vučićevim bozundžijama, među kojima su se istakli i mnogi lažni opozicionari. Boško Obradović, lider Dveri, priznao je da neće "obarati Vučića zbog Kosova". Ni vođe ostalih pseudo-patriotskih organizacija, od Milice Đurđević do Miloša Jovanovića i vanparlamentarnog Vojislava Šešelja, niko nije hteo i smeo da odbije učešće u Vučićevom zveckanju praznim oružjem. Naprotiv, u to su se uključili i lideri tzv. opozicionih stranaka, poput Dragana Đilasa.

- Podržavam barikade, jer je ljudima više svega došlo preko glave. Svaki dan je neka nova provokacija, nov problem od strane Kurtija. Plašim se eskalacije, ljudi su naoružani i velike su tenzije. Kurti svakodnevno pravi sve veću krizu da bi se naši ljudi odselili. Sve se svodi na to da li će ostati naših ljudi koji će živeti dole. To mora da mude suština naše politike. Ako narod ode, o čemu onda više da pričamo? O svemu treba da pričamo, osim o priznanju Kosova i njegovom članstvu u Ujedinjenim nacijama. Sve ostalo dolazi u obzir. Ovo je tema koja zahteva jedinstvo i zajednički stav svih ljudi u Srbiji. Najlakše je vikati "Ua, Vučiću", ali fokus opozicije treba da budu konkretni predlozi, a ne skandiranje Aleksandru Vučiću - rekao je Vučićev predsednik Stranke slobode i pravde.

Osim što je uspeo da raširi strah od rata, Vučić je prezentovao jedinstvo političkih, vojnih, crkvenih, medijskih i ostalih štetočina, koje parazitiraju na njegovoj kadrovskoj deponiji. Takva patologija nije mogla da prođe bez ostalih Vučića, prvenstveno bez brata Andreja i prestolonaslednika Danila.

- Ima jedan što neće da se preda, a Boga mi znam i drugog - poručio je Danilo Vučić na Instagramu, ispod fotografije iz vinskog podruma u Jajincima, gde su on i njegov otac sedeli ispred zida s flašama.

Da je spreman da krene u boj na Kosovo, Danilo je dokazao i drugom fotografijom, na kojoj je pozirao s vinskom čašom u desnoj i sa Roleksom Oyster Perpetual od 10.000 evra na levoj ruci. Dok ne zaduži vojnu uniformu, Danilo se zadovoljio Boss majicom od 150 evra.

Kakav je div-junak Danilo, takav je i njegov otac Aleksandar. To tvrdi svedok-pozadinac Dragan J. Vučićević: "Zapamtite, njegovo ime je Aleksandar Vučić i večeras je u Raški rekao Srbima da će prvi poginuti, ali naš narod neće dati. Postoje ljudi koji žive za Srbiju, a ne za sebe." Urednik Informera je zaboravio da naglasi da je Vučić još pre 25 godina prvi put dao život za Kosovo.

- Amerikanci lete 15.000 kilometara da bi ubijali po Iraku i Avganistanu. Englezi su išli do Foklanda da odbrane svoje pravo na ostrva na kojima nema ničega, osim nekoliko ovaca. A mi, Srbi, razmišljamo da li da branimo naše Kosovo i Metohiju, gde je nastala Srbije, bez čega nema Srbije. Vi razmišljajte koliko hoćete, ja ću ići da sa oružjem branim naše pravo na Kosovo i Metohiju, pa makar prvi poginuo - rekao je Vučić 20. oktobra 1998. godine u Narodnoj skupštini, kad je, kao ministar informisanja, objašnjavao zašto njegov Zakon predviđa progon svih koji "šire defetizam".

Tada nije otišao na Kosovo i nije poginuo, pa je umesto ordena dobio ključ od stana u ekskluzivnom naselju na obali Dunava. Ni sada nije otišao da prvi pogine, ali od Vučićevića je dobio tri srcolika smajlija na Tviteru. Od Armenda Muje, poslanika Kurtijeve stranke Samoopredeljenje, Vučići su dobili značajan medijski poklon - "spisak srpskih kriminalnih organizacija i njihovih rukovodilaca koje treba uhapsiti". Na spisku se nalaze Civilna zaštita iz Kosovske Mitrovice, koju su formirali Goran Rakić i drugi pripadnici tzv. Srpske liste. Tu su i "ekstremističke desničarske organizacije vezane sa Rusijom, Srpskom pravoslavnom crkvom i Srpskom akademijom nauka i umetnosti".

- Severnu brigadu su formirali Andrej Vučić, Milan Radoičić, Zvonko Veselinović i Radule Stević. Narodne patrole vode Damjan Knežević, Aleksandar Filipović i Danilo Vučić. Znam da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njegov brat Andrej, sin Danilo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i šef BIA Aleksandar Vulin igraju te igre - napisao je Muja baš ono što je Vučićima bilo potrebno da se predstave kao zaštitnici, a ne izdajnici Kosova.

Medijski rat je završen odlukom Kristofera Hila, američkog ambasadora u Beogradu. "Razumemo frustracije srpske zajednice na Kosovu, razumeli smo zbog čega prosestuju, ali vreme je da uklone barikade. Ljudi koji su ih postavili, neka ih oni uklone, pa da nastave sa političkim procesom, sa smanjenim tenzijama, kako bismo rešili pitanja koja su veoma važna", rekao je Hil.

Vučić je postupio po naređenju. Zaboravio je na obećanje da barikade neće biti uklonjene dok se kosovska policija ne povuče sa severa pokrajine i dok se ne formira Zajednica srpskih opština. Na kraju, dovoljno je što je bivši policajac Pantić prebačen u kućni pritvor. "Uklonili smo barikade. To je znak da Srbi treba da se gube odavde, sa Kosova. To je poklon od našeg predsednika i veleizdajnika. Na barikadama smo bili 20 dana, a sad nam je još teže, sad nam je nož stavljen pod gušu. Sramota! Žalosno! Nema tu Srbina" - kažu ogorčeni Srbi s Kosova.

Patološka predstava s pevanjem i pucanjem pokazala je koliko je Vučić slab i uplašen. U panici, pokušavajući da produži boravak na vlast, morao je da histeriju digne na nivo pretnji ratom, pa i vlastitom pogibijom. Nehotice, otkrio je način na koji Srbija može da se oslobodi njegove tiranije. Kad bi, umesto na Jarinju, barikade bile podignute oko zgrade Predsedništva, u rekordnom roku bi kapitulirao i Vučić i njegova armija parazita u uniformama, mantijama i Boss-ovim majicama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane