Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Javnost zna kako je već pola Ukrajine prodato, od onih koji su na njenom čelu

Psihopate i kriminalci

Gore navedene sorte ljudi, oduvijek su krojile sudbinu čovjeka i čovječanstva. Još iz Biblijskih vremena. U starim se zapisima nalazi njihov scenarij koji je obogaćen arhaičnim izrazima kako bi se sadržaj što dublje usjekao u pamćenje bogobojaznog, običnog i priprostog puka. Ako bi kroz povijest itko "nepozvan" iliti slobodouman posumnjao u zlouporabu odabranog i posvećenog pronositelja nauka i vjere bio bi drakonski sankcioniran.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Tko bi se primjerice poznatog papu Bordžiju (Alexsandar VI) usudio javno kritizirati ili nedajbože raskrinkati kao razvratnika, spletkaroša pa i teroristu-ubojicu taj bi vrlo brzo ugledao Kraljevstvo Nebesko!

Ili pak raskrinkati papinsku ideju pokretanja Križarskih ratova? Za javnost u svrhu oslobađanja i čuvanja Isusova groba koji su zaposjeli nevjernici i pogani muslimani. Crkvena vrhuška je sama sebi davala božanske moći te svima obećavala oprost svih dosadašnjih grijeha. Svakom sudioniku u tim "svetim" križarskim pohodima! Zar su i tadašnji kroničari bili slijepi ili korumpirani kao što su danas?

Nitko se niti tada nije usudio analizirati prljave i podle motive pokretanja križarskih ratova. I onda se sve svodilo na vokabular proizašao iz klerikalno velikaške kuhinje. Vojna je pokrenuta isključivo protiv pogana i nevjernika koji su zaposjeli Isusov grob. Stoga su to bili isključivo sveti i vjerski Križarski ratovi, u zaštiti groba Isusa Krista. Nikako u službi pljačke, paleži, ubijanja ili ratnog profiterstva! Tko bi tada pomislio drugačije završio bi na GALGAMA, makar se KRIŽARI sukobljavali i sa neposlušnim papskim vazalima!

Nakon završetka, realizacije takvih zloćudnih ideja, nakon zbrajanja opljačkanoga jer mrtve nitko brojio nije, ŠTAKORI bi se zavukli u svoje zlatom pretovarene i draguljima optočene brloge. Nastavili bi uživati u slatkom grijehu bluda, prežderavanja, pedofilije, pederastije i mnogo mnogo bestijalnim pohotama... Do sljedeće prilike, sljedećeg "svetog" pohoda!

Svaka identičnost iz povijesti sa današnjom podvalom Korone, klimatskih promjena, trovanjem zraka, vode, sijanjem GMO sjemena, cijepljenja sumnjivim i po život opasnim Fajzerovim dozama... Današnji "sveti povodi" za "opće dobro" identični su onima na koje nalazimo u povijesti ubijanja, porobljavanja i pljačkanja ljudskoga roda. Vidi se to i u cijelom svijetu na primjeru podvaljenoga rata između UKRajine i Rusije.

U kojemu poput korone podvaljenom ratu, montirana UKRajinska vrhuška u ime UKRajine, tobože brani interese UKRajinskog naroda i države od strane ruske okupacije. Već javnost zna kako je više od polovice Ukrajine prodano i u rukama baš onih koji su na čelu UKRajine UKRajinu davno PREprodali, onima koji se "brinu" za UKRajinu i UKRajince protiv Rusa i Rusije! Da, da, baš ti "dušebrižnici" žele da taj rat što duže potraje kako bi nakon rata sudjelovali u obnovi Ukrajine!? Poglavito u duhovnoj obnovi... Štoviše, u "obranu" UKRajine NOVOnormalni i NAPREDNI, uvukli su i cijelu "kršćansku" EUropu, NOVOnormalan svijet.

Vatikan sa sadašnjim papom na čelu želi da rat u UKRajini stane što prije! Ali, s druge strane, Vatikanski PUZAVAC poziva sve "savjesne i bogobojazne" da UKRajini pošalju što više oružja, jer je to legitimno. Valjda je zato UKRajinska pravoslavna crkva zauzvrat, ove godine slavila Božić 25. prosinca, kao mi rimokatolici. Jednakim se žarom papa Bergoglio također upire u obrani UKRajinskih interesa kao što se bori da svaki čovjek pa i dijete ima pravo na dostupnost "spasonosnog" cjepiva protiv masovno smrtonosnog Covid-19. Ako bi to "čarobno" cjepivo, daj Bože bilo Fajzerove proizvodnje, Sveti bi ga Otac i osobno blagoslovio!

Kao što vidimo iz povijesti, svi su se ratovi, "istraživanja" i otkrivanja NOVOG SVIJETA odigravali u ime najsvetijih ciljeva. Nikada za osobne probitke ili bilo kakve pljačke te likvidacije naroda poput Indijanaca ili danas Palestinaca.

To što su prijestolnice raznih carstava izgrađene mahom opljačkanim dobrima prešućuje se. Pa kad smo već kod najgramzljivijih ljudskih štetočina i parazita onda svakako Vatikan treba zauzeti jedno od najznačajnijih mjesta u povijesti ljudske prevare, podmetanja, pohlepe, grijeha, opačina i svekolike požude za tuđim!

Međutim, prijepora i neslaganja po mnogim pitanjima unutar i van Crkve ipak je je bilo i biti će. Tako se nadležni mudraci i ovlašteni pismoznanci niti dan danas ne slažu oko osobe, tko je autor poznatog odlomka iz Biblije koji nosi naslov Knjiga Otkrivenja. Vidi se to također iz izlaganja poznatog Salezijanca na tu temu.

ODGOVARA DON DAMIR STOJIĆ

Tko je autor Knjige Otkrivenja?

"Uvijek sam mislila da je autor knjige apostol Ivan, autor Evanđelja po Ivanu i Ivanovih poslanica. Danas sam slučajno u jednom starom broju časopisa Svjetlo riječi čitala tekst o spomenutoj knjizi gdje piše da nije tako..."

Poštovana!

Vidjelac iz Knjige Otkrivenja identificira se kao Ivan. Katolička enciklopedija dalje o tome piše: „Vidjelac pobliže ne otkriva svoju osobu. Međutim, iz tradicije znamo da je Vidjelac iz Otkrivenja Ivan apostol, sin Zebedejev, ljubljeni Isusov učenik. Krajem drugoga stoljeća Otkrivenje je priznato od povijesnih predstavnika najvažnijih Crkava kao autentično djelo Ivana apostola."

Među onima koji svjedoče za to autorstvo jesu važne osobe iz poslije apostolskog vremena kao što su sv. Hipolit Rimski, sv. Klement Aleksandrijski, Origen, sv. Justin, sv. Irenej Lionski...

Međutim, suvremeni egzegeti velikim se dijelom ne slažu s tim. Smatraju da su razlike u jeziku između četvrtoga Evanđelja i Otkrivenja prevelike da bi oba djela mogla pripadati istom autoru. Nadalje, ukazuju na razlike u teološkoj perspektivi između ova dva djela, a navode i neke druge razloge.

Eto, i u Bibliji se vide prekrajanja i "adaptiranja" po vlastitoj mjeri. Čuo sam da se slična stvar događa i sa Kur'anom. No, neka se o tome "svađaju" znalci. Ja sam ipak samo KUHAR koji svojim zapažanjima i ukazivanjima na NElogičnosti dodajem "mirođiju" ovakvoj eventualnoj raspravi.

Ovo sa autorom Knjige Otkrivenja neodoljivo me podsjeća na Zakon o prodaji INA-e, kojega je napisala i donijela tzv Račanova vlada. O kršenju tog Zakona po kojemu su naši državni lopovi prodali a lopovi iz Mađarske kupili INA-u je podrobno izvješćivao i Magazin Tabloid. Svi krive lopova bivšeg HR premijera Ivu Sanadera kako je on protuzakonito prodavao INA-u. To je notorna LAŽ koju NITKO ne smije iznijeti u javnost, osim pojedinih poput Tabloida. Namjerno se prešućuje da je to učinila tzv vlada RH na čelu Ivice Račana. U Zakonu jasno stoji kako su pri prodaju te naše mega kompanije trebala sudjelovati najmanje TRI ponuđača. I bila su na početku... Nakon raspisivanja natječaja Austrijski, Ruski i Mađarski. Međutim, Ruski se ponuđač u zadnji čas predomislio i povukao svoju ponudu. Ostala su dva ponuđača Austrijski i Mađarski.

INA je usprkos očitom kršenju Zakona o prodaji INA-e prodana Mađarima. Iako nadležni tvrde kako je u tom "biznisu" teklo sve po zakonu, dokazi tvrde suprotno. Tako je i sa autorom Knjige Otkrivenja. Autoriteti tvrde kako je autor evanđelista Ivan ali kako tvrde mnogi znanstvenici, argumenti upućuju da to nije istina. Po mojoj prosudbi, kao prilikom prodaje INA-e i u ovom slučaju laže onaj koji ima koristi od laganja. Danas vidimo kako se ostvaruje stara izreka, "U cara Trojana kozje uši!"

Čitateljima Magazina Tabloid želim sretan Božić i sve najbolje u Novoj 2023. godini.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane