Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Nema zaštite ako vas pljačkaju Vučićevi izvršitelji, kumovi i kartel, pod zaštitom suda

Uzmi pušku, pa se brani

Neka nas pljačka do mile volje, samo da i njima da ono što oni traže, logika je onih koji su odlučili da satru Srbiju, podržavajući zločinca kakav je Aleksandar Vučić i njegova mafija

M. Brkić

Dana 12. januara privatni izvršitelj Mirjana Dimitrijević uručila je privrednom društvu ''SLOBODNA ŠTAMPA'' izdavaču Magazina Tabloid: Istine i zablude'' Zaključak od 16. decembra 2022. godine kojim nalaže privrednom društvu da odmah obustavi izvršenje njenog rešenja o izvršenju. Navodi se broj rešenja, ali se ne navodi ko je dužnik.

Teško je uzdržati se od ovog nasilja koje nema ni meru ni smisla.

Pogađate da je reč o Vučićevom kumu Nikole Petroviću, jednom od najbogatijih ljudi u Srbiji, koji je to bogatstvo stekao kao kum srpskog diktatora.

Do sada je gospodin Petrović podneo više od 170 tužbi protiv urednika i izdavača ovog magazina. Podsećamo da je 6. maja. na Đurđevdan 2019. godine, uz pomoć jakih policijskih snaga i javnog izvršitelja, Petrović ispraznio prostor u kojem je poslovalo preduzeće, koje nije imalo nikakve veze sa pravnim licem koje je obavezano da zajedno sa potpisnikom ovih redova, plati iznos od 150.000 dinara, plus troškove postupka, zbog ''povrede časti i ugleda''. Oteli su stolove, stolice, kompjutere, stare novine, kasu, olovke... Sve je to procenjeno da vredi 700 evra!

Zbog privremene mere, kojom je magazinu zabranjeno da objavljuje njegove fotografije i ime, dva puta je Prvi osnovni sud u Beogradu naložio da mu urednik isplati iznos od po 150.000 dinara.

Budući da ne primamo platu, zbog poslovanja, jer se štampamo u Podgorici, što povećava dvostruko troškove, dve javne izvršiteljke Sanja Spasić i Mirjana Dimitrijević su odlučile da iznos naplate skidanjem novca sa računa privrednog društva. Ta rešenja su nezakonita, privredno društvo je izjavilo prigovor Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ali one su novac prinudno naplatile.

Zahvaljujući prijateljima i poštovaocima lista, uspeli smo da da dobijemo 350.000 dinara donacija i nastavimo sa izlaženjem.

Vođa zločinačke bande koja u šaci drži srpsko pravosuđe, pa i naš magazin, je Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, inače sudija Vrhovnog kasacionog suda, prijatelj Nikole Petrovića.

Njegova zamenica Nataša Milutonović nam je dostavila pisani odgovor da odgovor koji nam je dostavila tadašnja v.d. predsednica Prvog osnovnog suda u Beogradu Violeta Dolašević nije osnovan, kao ni naš prigovor, jer na prigovor o izvršenju sud je, navodi Nataša, po ''stavu Apelacionog suda u Beogradu'' mora da se odluči u roku od jedne godine i tri meseca".

Izvršitelj vam otme kuću, vi tražite zaštitu suda, a on vam odgovori u roku od jedne godine i tri meseca, poništi rešenje, ali vi više nemate kuću, izvršiteljka proglasi stečaj i nema ko da vam plati.

U tekstu Predraga Popovića u ovom broju navedeno je da izvršiteljka Dimitrijević godišnje zaradi 600 hiljada evra! To su tri godišnje plate američkog predsednika!

Nikola Petrović je angažovao advokata Igora Isailovića, kuma i poslovnog partnera Ane Brnabić i njenog brata, koji je svu imovinu g. Zvonka Veselinovića prebacio na ime Nikole Petrovića, jer je Veselinović stavljen na crnu listu Sjedinjenih Država. Gospodin Isailović prebacuje novac na inostrane račune narko dilera i trgovaca oružjem.

Gospođa Mirjana donosi rešenje da nalaže privrednom društvu da ODMAH prestane da izvršava njen zaključak o izvršenju, rešenje je donela 16. decembra, a uručila ga je 12. januara!

Više javno tužilaštvo u Beogradu dobilo je krivičnu prijavu protiv izvršiteljke Mirjane Dimitrijevuić, koja nije jedina, ali će, rečeno nam je, sigurno biti odbačena, jer je i njena kćerka zamenica javnog tužioca.

Sasvim je moguće da tiranin Vučić odluči da svakodnevno, s prvog sprata Predsedništva zapišava građane. Policija će ih privoditi kao marvu, a šizofrenik će da mokri po njima.

Da li će se ambasadori Nemačke, SAD-a, Francuske... grohtom smejati i aplaudirati čoveku koji je najopasniji kriminalac na planeti.

Možda bi prestali da se smeju da neki od nas opljačkanih, krenemo da se branimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane