Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Trgovci djecom pod zaštitom lokalno / globalne mafije

I dalje otimaju

Zadnji demokratski izabrani predsjednik SAD-a Donald Trump u svojem mandatu nije započeo niti jedan rat kako tvrde dnevni promatrači. Kao mnogo puta do sada, objavili su netočan podatak. Odnosno, obmanuli su javnost. "Promaklo" im je navesti kako je Predsjednik SAD-a jedan rat ipak objavio. Objavio ga je trgovcima djecom. Beogradski Magazin Tabloid nije propustio vijest o Trumpovoj objavi rata trgovcima djecom staviti pred svoju publiku. Bilo je to krajem 2020. godine. Uoči reizbora Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Poznato je kako su Donalda Trumpa na tim predsjedničkim izborima doslovce javno pokrali pripadnici političke kriminalne grupe, koja je nakon krađe predsjedničkih izbora u SAD-u, zasjela na čelo SAD-a i danas pokušava izigravati globalnog policajca. To su činili desetljećima unatrag. Rusku su Federaciju kriminalci primjerice, naprosto doveli pred gotov čin. Kako bi obranila svoje vitalne interese, Ruska je Federacija morala vojno intervenirati u Ukrajini!

EUropska se unija priključila bandi iz SAD-a i daje im svekoliku podršku. Poznato je kako EU i njene pipke nikada nitko nije birao, već su se sami instalirali i oformili kao EU. Ta činjenica dovoljan je razlog da posumnjamo kako se isključivo radi o grupici sumnjivaca, koji zastupaju interese šačice drugih moćnih mega sumnjivca. Dodamo li podatak kako je sam vrh EU-a kontaminiran organiziranim kriminalom, tada slika postaje jasnija, tko zapravo vlada i EUropskom unijom. Također, mnoga lica koja su osuđena u vlastitim zemljama zbog kriminala, odlaskom na pozicije EU-a, dobivaju imunitet od progona zbog počinjenja ikakvih kaznenih djela.

Hrvatski primjer je Tonino Picula. Stoje jasni i nedvosmisleni dokazi kako je izravno sudjelovao u međunarodno organiziranoj likvidaciji srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića. Također, da je zajedno sa ekipom sumnjivaca i kriminalaca pokušao podmetnuti Hodorkovskog, "globalnog" kandidata na predsjedničkim izborima u Ruskoj Federaciji. Srećom, zavjera je na vrijeme otkrivena pa lopovima nije uspjelo svojega čovjeka montirati na čelo Rusije kao što joj je to uspjelo montirati na čelo Ukrajine! Što bi se dogodilo da je globalnoj mafiji to uspjelo, kao što im je uspjelo u slučaju micanja Donalda Trumpa sa pozicije?

Ne smijemo niti zamisliti što bi se tada dogodilo! Mafija bi vladala cijelim "naprednim" svijetom i razvijala svoja "demo/N/kratska" dostignuća i vrijednosti. Svi MI osjećamo ih na vlastitoj koži. Dizanjem cijena hrane, energenata, inflacijom, sijanjem mržnje prema Rusiji i Rusima, naoružavanjem Ukrajinske marionetske vlade. Hrvatska tzv vlada ide i korak dalje.

Osim što svekoliko zbrinjava i ukrajinske ratne bjegunce, pokušala je pružiti gostoprimstvo ukrajinskim vojnicima, kako bi RH pretvorili u poligon za uvježbavanje ukrajinskih vojnika u ratu protiv Rusije!? No, ta im se paklena zamisao u posljednji trenutak izjalovila jer odluka državnih lopova nije dobila zeleno svjetlo sabora/parlamenta.

Tko je krađom predsjedničkih izbora u SAD-u najviše profitirao? Između ostaloga i trgovci djecom! Trumpova je administracija Hilari Klinton, Bila Klintona, meksički CEMEX i mnoge trgovce djecom stavila na crnu listu jer se sa tim zlotvorima napokon moralo temeljito obračunati, stati im na kraj, zaštititi svu djecu svijeta.

Prisjetimo se kako je Magazin Tabloid tada opisao Donald Trumpovu objavu rata TRGOVCIMA DJECOM.

Profesor G. Jurišić prenio je putem Facebook-a vijest kako je Donald Trump odlučio stati na kraj trgovini djecom. Kratku objavu prenosim u cijelosti.

"Predsjednik Trump se ne šali, otvoreno je u TV-kameru rekao, da se svjetska elita bavi trgovinom djecom i pedofilijom, i to već desetljećima, ali da će to sada prestati. " ..."Ne želite znati što sve rade djeci nakon što ih otmu i prebace u inozemstvo, ali to će sada prestati!" (Trump).

Time je predsjednik Trump otvoreno kriminalizirao globaliste i najavio njihov kazneni progon. To je loša vijest za naše vlastodršce u Republici Hrvatskoj!

Zašto je to loša vijest za naše vlastodršce u Republici Hrvatskoj? I da li samo za vlastodršce u Republici Hrvatskoj?

Ovom temom bavi se Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba. Dakle, krađom predsjedničkih izbora u SAD-u, trgovci djecom također su odahnuli. Rat protiv njih koji je objavila administracija Donalda Trumpa je obustavljen. Krađom i prevarom vratili su se na čelo SAD-a! Ovih dana buknula je vijest o hapšenju "posvojitelja" afričke djece od strane državljana Republike Hrvatske.Uhitile su ih Zambijske vlasti pod sumnjom da su prokrijumčarili djecu iz Konga.

Zanimljivo je kako je jedan "posvojitelj" vijećnik Skupštine grada Zagreba, a pripada tzv stranci "MOŽEMO". Zna se da se ta tzv stranka financira iz fonda velikog "filantropa" George Šoroša. Da, da... To je kriminalac kojega sam zbog kriminala i terorizma prijavio američkom pravosuđu na postupanje putem ambasade SAD-a u Zagrebu. Ruska Federacija također je digla međunarodnu tjeralicu za George Sorošem zbog kriminala! Također znamo kako je taj lik želio svojega kandidata montirati na čelo Ruske Federacije u liku Hodorkovskog, kako Zelenskog montira na vrh ukrajinske vlasti i moći te ga tretira kao svog trkaćeg konja! Eto, taj lik je uspio na čelo Zagreba postaviti mentalno/moralno/sexualno/rodovsko iščašene likove poput gradonačelnika i ostale mu ekipe ŠOROŠEVIH PRLJAVACA. Jedan od njih uhapšen je pri "plemenitom" pokušaju usvajanja malog crnčića. Baš egzotično. Onako po ŠOROŠ filantropskoj špranci.

Jasno, cijeli zločinački sustav RH digao se u prvi mah na noge i počeo pričati o nehumanim zatvorskim uvjetima u Zambiji gdje se "obrelo" i gdje sada čami osmoro hrvatskih DOBROTVORA. Očito je kako se do sada s razlogom nisu dotakli svekoliko pogubnih uvjeta života zatvorenika u zagrebačkom zatvoru Remetinec. O tome bruji i EU "napredni" svijet i zgraža se nad nehumanim uvjetima u tom prenapučenom hrvatskom zatvoru!? Ministar tzv policije odnosno REŽIMSKE MILICIJE u prvi je mah grmio kako sva "usvojena" djeca imaju uredne HRVATSKE PAPIRE. No, zaletio se jer su mu javili kako su neki od papira ipak falsificirani odnosno kupljeni u HR institucijama! Ugrizao se prvi MILICAJAC za jezik i sada tobože POLICIJA vrši unutarnju kontrolu o valjanosti izdanih dokumenata. Saznali smo kako jedno afričko dijete košta 200 EUra pri izravnoj "kupnji" od nesretnih roditelja. Također se zna kako u konačnici to isto afričko dijete krajnjeg "KONZUMENTA" košta paprenih 25 tisuća EUra. Tko sve stavlja razliku kupoprodaje nesretnog djeteta u vlastiti džep? Državno/režimski prekupci i nakupci. Od ZG gradskog vijećnika Šoroševa MOŽEMO do tzv ministra HR POLICIJE odnosno Plenkovićeve MILICIJE. Jasno, cijeli će HR ali i EU zločinački sustav bjesomučno svim raspoloživim sredstvima isticati humani karakter izleta u Afriku osmero trgovaca djecom HR državljana. Opanjkati će Zambijske zatvorske vlasti i Zambiju o nehumanom postupku EU građana koji su eto, iako krivotvorenom papirologijom iz siromaštva željeli otrgnuti afričku djecu.

Sjetimo se kako su režimski lopovi branili poznatog kirurga Zorana Bahtijarevića iz Dječje bolnice u Zagrebu. Da, onog cijenjenog i humanog lika koji je doslovce ukrao zdravi bubreg bebi od godine dana a drugi, onaj bolesni bubreg "sfušao". Beba je naposljetku jedva preživjela i morala je ići na dijalizu u bolnicu Rebro. I o tom slučaju pisao je i Magazin Tabloid! Također se i tzv tadašnja HDZ-ova vlada i njihov tzv ministar zdravstva Darko Milinović stavila na raspolaganje u obranu kradljivaca i trgovaca organa! Sjetimo se i tzv policija je načinila neku istragu u tom slučaju, ali džaba. Tadašnji je tzv ministar zdravstva oformio "posebnu komisiju" koja je utvrdila kako je dr. Bahtijarević savjesno obavio posao ali sa nesretnim završetkom! Bahtijarevića je tek tada krenula karijera prema ZENITU. Doktor Zoran Bahtijarević bio je dugogodišnji liječnik nogometne reprezentacije Hrvatske. Kada mu je postalo tijesno u Hrvatskoj uhljebio se poput svih "naprednih" kriminalaca ala Tonino Picula u EUropi. Konkretno, UEFA ga je pozvala da se tamo bogato uhljebi. Koliko znam, nesretna beba je u međuvremenu dobila bubreg od donatora. Danas je to djevojka. Međutim, zbog posljedica "liječenja omiljenog kirurga" svaki se dan prisjeti Zorana Bahtijarevića.

Shvatila je i MILICIJA Davora Božinovića kako su falš dokumenti loše napravljeni. Toliko loše da su ih razotkrili i neki pripadnici Zambijskih plemena. Neće se stoga niti ŠOROŠEVI FILANTROPI moći tako lako oprati od učešća u ovoj prljavoj raboti. Iz Božinovićeve izjave se jasno može iščitati, kako izravne TRGOVCE DJECOM nitko ne može spasiti zatvora te ih i sam tzv ministar MUP-a RH pušta "niz vodu". A on tzv MINISTAR će biti amnestiran od bilo kakve odgovornosti, poglavito učešća u ovom kriminalu kao i cijela REŽIMSKA MILICIJA. Ako postane pregusto, "ministra" će uhljebiti EUropska unija.

Evo izjave raskrinkanog TRGOVCA DJECOM Davora Božinovića.

"Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je danas da se hrvatska policija uključila u aferu Zambija, odnosno slučaj pritvaranja četiri para posvojitelja djece iz Konga zbog sumnje jer su neki od hrvatskih dokumenata u tom procesu izdani mimo propisa ili su krivotvoreni." Na žalost, tako djeluje svaka država kojoj se na čelu nalazi zločinačka organizacija.

U primjeru Republike Hrvatske to je još očitije i tragičnije. Cijelome svijetu poznato je kako je baš tu zločinačku organizaciju procesuiralo i osudilo HRVATSKO PRAVOSUĐE. Djeluje nevjerojatno ali mafija koja se usprkos sudskoj odluci još nalazi na svojoj poziciji, na čelu RH, svakodnevno pokazuje kako smo žrtve ozakonjenih kriminalaca i kriminala.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane