Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ivica - doživotna

Milovan Brkić

Dugo sam razmišljao oko naslova. Da li da bude - Ivica- doživotno, imajući u vidu da je na čelu Socijalističke partije već 23. godina, ili Ivica - doživotna, jer će privođenjem pravdi pred ovozemaljskim sudom za sve što je radio dobiti kaznu doživotnog zatvora.

Oba naslova sadrže istinu. Dačić će na čelu SPS-a ostati do kraja života na slobodi, a ostatak će doživotno provesti u zatvoru. Pa šta mu Bog da.

Prijatelj me uverava da će se Ivica, ipak, spasiti marice.

Odgovarajući pre neki dan na pitanje kada će predati, kao ministar spoljnih poslova Kosmet, ili šta nas dalje čeka, on lukavo odgovara da sve to zna ''predsednik Vučić'' i da njega treba pitati! Kad je potrebno on mu se uvuče u pantalone, kad je gusto, on se izmakne. I tako mu u izmicanju i primicanju prolazi i život i karijera.

Izmicanje i primicanje od Velikog Vođe, šizofrenog Vučića, postaje glavna veština u njegovom kartelu, stranačkim jurišnicima i dupeuvlakačima.

Ministar unutrašnjih dela Bata Gaša bio je pozvan da se 31. januara, sa saradnicima, pojavi u Vašingtonu, na razgovoru sa ljudima istih funkcija i zvanja sa kojima je maja 2019. godine razgovarao njegov kolega Nebojša Stefanović. On je tom prilikom, upoznat sa ''poslovima i zadacima'' koji su mu saopšteni, a u cilju čišćenja Srbije od najjače mafije na planeti, koju predvodi Aleksandar Vučić, sa bratom Andrejem i njihovim kartelom.

Sastanak sa srpskim ministrom Bata Gašom je odložen za nekoliko dana, dok se ne vidi šta će sve Don Aleksandar da učini na realizaciji svojih zadataka, koje je primio i obećao izvršiti. Februar je mesec gde će viknuti na Batu, a on će klimanjem potvrditi da je sve razumeo. Možda će da krene i da ''privodi pravdi''.

Svesni da je đavo odneo šalu, i da u Sjedinjenim Državama ni bivši ni sadašnji predsednik nisu zaštićeni od ovozemaljskog suda,Vučićevi polupismeni ''kontroverzni biznismeni'' strepe od razvoja događaja. I bili bi, a i ne bi, blizu Vučića. Da kada krene u bežaniju, ili počnu da ga hvataju, ne budu blizu, da mogu da se odmetnu, da krenu u bežaniju. Bežte noge, posraću vas.

Svi ne mogu stići i uteći. Čeka ih zatvor, hapšenje.

A tu je nemilosrdni čovek, kome je mesto u zatvorima u koje je slao i slaće još mnogo ljudi. Srpskom pravosudnom mafijom rukovodi predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. Punu deceniju.ON osuđuje, naplaćuje, pomiluje, a njegova doskorašnja supruga Aleksandra Stepanović rukovodi izvršenjem kazni u svim zatvorima u zemlji. Mnogo je krvi, nasilja i mrtvih osuđenika ostalo u njenom mandatu. Kolika je uloga u tome njenog doskorašnjeg supruga, istraga će lako utvrditi, mada mrtva usta ne govore, ali živa svedoče.

Aleksandar je sebi stvorio harem. Napravio je dete mladoj sudiji Mirjani Madić, u istom sudu je i njegova metresa Dušica, koja je bila portparol, a oko njega se muva i banjalučanka Branka Jevđić, aneoreksično devojče, koja, istina, poznaje pravo, a presuđuje kako je Aca kaže. U ovom broju smo tom primatu posvetili 6 stranica.

Plaše se Vučićevi milijarderi. Odrekli bi se i para i imovine, samo da na miru, u nekoj od svojih velelepnih vila, umru u anonimnosti, daleko od očiju gladnih građana, željnih krvi i osvete.

Više se niko ne divi obeznanjenom šizofrenom Vučiću.

Nemojte se diviti poslu radnika dok ne vidite kakav će mu biti kraj, podučavao je Prorok Muhamed svoje sledbenike, čiju veru je u Rijadu prihvatio Aleksandar.

Želi ljudima ono što želiš sebi, poručio je Prorok Muhamed. Vučić nikome nije želeo dobro, osim samom sebi. Samo je grabio,varao, lagao, rasprodavao, šenlučio i šepurio se. Ubijao je, puštao je krv onima koje nije voleo, a skoro nikog nije voleo, osim samoga sebe.

Munjom opaljen grm na surom proplanku stoji,

Kô crn i mračan div. I guste travice splet

Gordi mu uvija stas - i gorski nestašan lahor

Leluja šaren cvet.

I zima dođe već, i svojom studenom rukom

Pokida nakit sav i goru obnaži svu,

Al' mnoga zima još sa hladnim vetrom će doći,

A on (ne)će biti tu, poema je Vojislava Ilića Mlađeg.

On neće više biti tu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane