Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

IZDAJA

Branko Dragaš

Odustajem od pisanja ekonomskog teksta. Bilo bi neumesno da pišem o ekonomiji u trenucima kada Uzurpator i njegova kriminalni klan, podržan od zombiranih mediokriteta autošovinista i estradnih patriJota, salonsko-slavski nezaklanih Srba, koji su, gle, čuda, ništa im nije smetalo, mada se mrze i negiraju, odlučili, tačno onako kako sam i predvideo, na prvi mig Uzurpatora, da se udruže i da postanu udarna pesnica nasilničkog režima u izdaji Kosova i Metohije.

Podsećam vas da smo na stranicama ovih novina od prvog dana, kada je ratni huškač i ratni profiter, radikalni šovinista, doveden od strane krstaša na vlast, otvoreno i hrabro pisali da je on prevarant, da je ucenjen i da je doveden da prizna nezavisnost terorističke države Kosovo.

Pristao je da , prema planu svojih gospodara, ispuni vekovni san krstaša o konačnom uništavanju Srba i Srbije. Nažalost, uprkos našem opominjanju, ukazivanju, apelovanju i iznošenju svih dokumenata, dokaza o tome da se veleizdaja uveliko sprema i odvija, priprema i planira, da se Srbi nalaze na putu biološkog nestanka, dok je Srbija pretvorena u koloniju, naša zavedena, povodljiva, okupirana, uplašena i izmanipulisana javnost nije nam verovala.

Mislili su da preterujemo. Dozvoli su Uzurpatoru da se ustoliči i nametne kult ličnosti.Javnost ništa nije pokušala da uradi da se zaustavi nacionalna tragedija u kojoj se danas nalazimo. Pojedinačne pokušaje uličnih protesta, kako autošovinista, tako i estradnih patriJota, uopšte ne računam da su imali nameru ozbiljno da ugroze totalitarni politički sistem i uspostavljeni kulta ličnosti jednog nesposobnog, pokvarenog, banalnog i perverznog manipulatora, Kralja Ibija, već su svi ti dogovoreni, namešteni i organizovani protesti bili osmišljeni upravo od tog istog pokvarenog političkog špekulanta, koji je po svaku cenu nastojao da nezadovoljstvo građana kontroliše, preusmeri, obesmisli i uputi u smeru koji omogućava učvršćivanje njegove vladavine.

Čast, naravno, pojedincima koji su iskreno pozivali narod na ulice da se suprostave uništavanju i izdaji Srbije, ali oni nisu mogli, zbog cenzure medija, da dopru do građana i tako nije bilo kritične mase neophodne da bi se izvršle sistemske promene u društvu. Prihvaćeni potrošački mentalitet bankrotirane Zapadne civilizacije, odsustvo građanske svesti, izgubljeno dostojanstvo prezaduženog i porobljenog čoveka, gubitak nacionalne svesti pred povodnjom agresivnih neoliberalnih parola, stavova i ucena, zatvaranje, lobotomiranje, bockanje, zastrašivanje, bolesti i ubistva, sve je to uticalo da se izgubi kritična masa koja može da ustane u odbranu države i naroda.

Žrtvovanje je postalo besmisleno u potrošačkoj civilizaciji, koja veliča pohlepu, hedonizam, nagomilavanje, otimanje, proždiranje, prevare, gubitak moralnih načela i nameće obolelom društvu vladavinu ološa. Najveći krivci za našu nacionalnu propast su srbski rodoljubivi intelektualci, koji su se prodali, ućutali, uplašili i koji su nesposobni da se udruže u borbi za spas države i naroda.

Palanački autošovinisti pseće ponizno šene i dodvoravaju se američkom korporativnom fašizmu, koji pokušava, izazivajući ratne sukobe u svetu, nekako da zaustavi sigurnu propast prezaduženog, nadrogiranog i istorijski potrošenog neoliberalnog kapitalizma u rasulu. Prosto je neshvatljivo kolika je to lenjost duha, gubitak istorijskog osećaja odgovornosti i odsustvo elementarne hrabrosti srbske rodoljubive inteligencije da se uozbilji, udruži i da zajedno povedu okupirani narod u borbu za slobodu. Svedok sam toga već decenijama.

Nismo uspeli, godinama unazad, da stvorimo jaku državotvornu, nacionalnu, političku snagu koja bi, bazirajući se na osnovnim principima odbrane države i naroda, kako su to, inače, radili naši hrabri preci u prošlosti, bila danas sposobna da se suprostavi poludelom veleizdajničkom režimu, da stane na čelo izbezumljenog naroda, da povede narod i da izvrši neophodan istorijski preokret. Sve sam pokušao, što je bilo u mojoj moći, da dođemo do tako jedne moćne političke snage, ali nije mi uspelo.

Pogazio sam sebe i pristao na saradnju sa nekim sa kojima se ne bih nikada ni rukovao, samo da se maknemo sa mrtve tačke, da nešto organizujemo i da novim političkim principima ponudimo spas države i naroda, ali ni to nije vredelo. Moram da priznam, da je Uzurpator, vešto manevrišući i potkupljujući mnoge na javnoj sceni, igrajući na sujete pojedinaca, uspeo da razdrobi, razmrvi i uništi svaki pokušaj organizovanog političkog otpora, pobune ili opasnog protesta, koji bi bili umereni na promenu političkog sistema.

Nije, dakle, krivica u njemu što dosledno ispunjava preuzetu agendu naših vekovnih neprijatelja, napisao sam da je on doveden na vlast da to odradi i da će ga, nakon toga, krstaši da šutnu, kako bi našli nove glumce za neke nove predstave, nego je problem u nama što smo mu dozvolili da se takav zao čovek, pokvaren i podao, razmaše, da zavlada, da okupi ološ na vlasti i državu dovede pod potpunu okupaciju. Svako danas snosi svoj deo krivice za nastalu tragediju. Krivi su oni koji su glasali za njega. Krivi su oni koji su izlazili na izbore i tako mu dali legitimitet.

Krivi su oni koji glume opoziciju i sede u Skupštini, koji danas ne znaju šta da rade, jer se ogolila njihova prevara građana. Krivi su oni koji nastupaju na režimskim medijima i ne smeju, zbog lične samocenzure, ništa da kažu o tiraniji Uzurpatora.Krivi su estradne srpske patriJote i salonsko-slavski Srbi, koji prazne državne budžete za svoje propale lične projekte.

Kriva je nacionalna inteligencija što je razmrvljena, kukavička, parazitska, logoreična i što nema smelosti da se ujedini u rušenju tiranije. Krivi su građani koji lajkuju, šeruju, komentarišu, šalju linkove, sve rade, ubeđeni da će kriminalni i totalitarni režim sam da se sruši. Uvereni da će neko,ipak, drugi da nas oslobodi od okupacije. Međutim, niko nas neće da oslobodi.

Budući oslobodilac je naš novi gospodar. Mi nećemo gopodara. Mi hoćemo da osvojimo našu slobodu. Tako su radili naši preci. Zato moramo sami da se oslobodimo, ako hoćemo da živimo u slobodi. Ako čekamo nekoga drugoga, moraćemo da platimo. Račun je danas došao na naplatu. Nema više vrdanja. Kako to uvek biva u istoriji, taj račun će morati da plati povodljivi srbski narod. Nemojte da se čudite. Tako je uvek bilo.

Na Titaniku koji tone, svi smo brodolomnici. Pitanje je ko će da se spasi, jer počinje ogorčena borba za opstanak države i naroda.Oni koji misle da mogu negde da pobegnu i da se sakriju od problema, biće razočarani jer neće imati gde da pobegnu. Bekstvo na željeni i obožavani Zapad neće biti moguć, jer će krvava revolucija pobunjenih građana da zahvati čitav Zapad. Buntovni Francuzi samo nagoveštavaju šta se sve sprema na Zapadu. Biblijski finansijski slom će potpuno da uništti njihov lažni životni standard, koji je nastao na štampanju lažnog novca.

Dr Propast je prošle nedelje napisao - dobro došli u vek katstrofe! Pisao sam već o tome da je XX vek počeo brodlomom Titanika i da smo dobili svetske ratove, fašizam, nacizam, komunizam, socijalizam i neoliberalizam. Različite oblike totalitarizma. XXI vek je počeo velikom prevarom i urušavanjem STC u Njujorku.

Nakon toga, nastaje američki korporativni fašizam, koji vrši nasilje nad čitavom planetom. Srbija će da bude potopljena nadolazećim finansijskim cunamijem. Srbija je bankrotirala. Al,i Uzurpator pokušava to da sakrije od naroda. Krug naše nacionalne tragedije se zatvara. Najavili smo da će krstaši da pritegnu Uzurpatora i da će ga prisiliti da uradi sve ono što je pristao pre dedet godina, kada su ga ustoličili i kada su mu dozvolili da krade, laže, vara, otima i kriminalizuju čitavo društvo.Radikalni šovinista, ratni huškač i ratni profiter postao je naprednjački autošovinista, drugosrbijanac, EU taliban i neoliberalni fundamentalista. Bedan, kukavan, gnjecav i ništavan puzi pred svojim gospodarima, koji ga preziru. Sve to radi samo zbog sebe.

Njega država uopšte ne zanima. Srbe patološki mrzi. Pokušava da se nekako izvuče iz nevolje u koju nas je uveo.Krstaši su postali opasni. Prete. Svestan je da su ga potrošili. Ostala je završnica igre. Uplašen za sebe, spreman je Srbiju da uništi.Tako smo dospeli do današnje kapitulacije.Sve što sada gledamo u javnosti : njegovo kukanje, prenemaganje, plakanje, sedenje u ćošku, ostavka, napuštanje propale stranke i najava da će za opstanak države da žrtvuje svoju političku poziciju, sve je to laž, prevara, loša gluma, prizeman igrokaz, kupovina vremena i podla manipulacija, koja ima za cilj da izazove sažaljenje kod onih koji su naivni, povodljivi i neprosvećeni, koji treba da stanu uz njega i da ga podrže u velikoj nacionalnoj izdaji.

Uzurpator hoće da ostane na vlasti, jer on ne može bez vlasti da živi. Pitanje pred kojim smo se našli je sudbina Srbije ili sudbina Uzurpatora. Koga će građani da podrže? Neko mora da izgubi. Uzurpator hoće da žrtvuje Srbiju.Hoće da zadrži totalitarni politički sistem i da se tako spasi. Treba mu klijantelistički sistem koji uništava državu i naciju.Uspeo je da pokori SPC, SANU, Univerzitet, institucije i da sve medije stavi pod svoju kontrolu.

Odlazak nesrećnog patrijarha u Ameriku na dodatno lobotomiranje, u trenucima kada se lomi istorija Srba, najbolji je dokaz da smo ostavljeni i izdani od svih i da moramo sami da se izborimo za svoju slobodu. Maske su, napokon, sve pale. Sad se vidi ko je ko. I ko za koga radi. Kapitulacija je test za porobljene Srbe.

Test inteligencije. Ako ostanemo ravnodušni, mirni i nezainteresovani za sudbinu Kosova i Metohije, ako dozvolimo da se ta izdaja ostvari, ako se povučemo pred agresivnim autošovinistima, koji su dobili 55,5 miliona dolara od administracije iz Vašingtona da pomognu Uzurpatoru u izdaji Kosova, uvođenju sankcija Rusiji i rasprodaji preostalih nacionalnih resursa, onda će naša tragedija da se nastavi. Neće da se zaustavi izdajom Kosova.

Propaganda autošovinista, da će, predajom i priznanjem Kosova, Srbija da postane bogata i srećna zemlja, jer se oslobodila teškog balasta Kosova, budalasta je i plitkoumna. Naša tragedija će da se nastavi. Krstaši će tražiti da se otcepi Vranjska oblast, Raška oblast i Vojvodina. Srbija je na rasprodaji. Vode je ludaci i budale, koji sve rasprodaju, samo da bi njima bilo dobro.Narod je apatičan, nezainteresovan i potkupljen. Krstaši se neće da zaustave, dok nezaklani Srbi ne budu saterani pod jednu osušenu šljivu. To je osveta za sve što smo ih vekovima nervirali i što smo bili neposlušni. Ako se danas ne pobunimo,onda ćemo uskoro, sasvim sigurno, da se nađemo u digitalnom koncentracionom logoru.

Izgubićemo sve što smo do sada imali. Ako odlučimo da se borimo za sebe, svoju porodicu i potomke, onda možemo da se oslobodimo sadašnje okupacije.Nećemo da budemo digitalni robovi. Zombirani potrošački idioti. Nećemo da izgubimo ljudsko i nacionalno dostojanstvo, jezik, kulturu i našu drevnu civilizaciju. Pravi je trenutak za pobunu.Propast Zapada i građanska revolucija probuđenog naroda na Zapadu su naši istorijski saveznici.Možemo da uspemo, jer je Istok ustao protiv šizofrenih Upravljača sveta.Imamo jedinstvenu istorijsku priliku da spasimo državu i narod. Jedini put za spas Srbije je - UDRUŽIVANjE svih građana, iz zemlje i rasejanja, koji vole Srbiju.Kucnu je čas!

Nemamo više vremena za gubljenje. Nema čekanja! Dani su u pitanju. Masovna, mirna pobuna građana na ulicama Srbije je nužnost. Jedino rešenje za spas države i naroda. Jedino rešenje za spas naših potomaka. Nemamo prava da im uništimo budućnost. Nemamo prava da ih ostavimo u digitalnom koncetracionom logoru.

Masovne demonstracije moraju da budu ORGANIZOVANE. Izlazak na ulice bez minimum 100.000 ljudi, koji će ostati na ulicama, dok se ne smeni Uzurpator, vlada i Skupština, nepotrebno je gubljenje vreman. Treba nam kritična masa. Koja može da izvrši kvalitetnu promenu sistema.

Ne trebaju nam Kurte i Murte! Zalažem se za novi politički i ekonomski sistem. Trebaju nam ljudi koji mogu da povedu proteste. Udruženi rodoljubi, koji nemaju sujete i ne rade za režim.Interes Srbije mora da bude iznad naših ličnih interesa.Kako do promene političkog sistema? Nekoliko stotina hiljada nezadovoljnih građana na ulicama svih gradova Srbije mora da blokira Srbiju.Neka sve stane da se Srbija spasi.

Blokadom sedišta Predsednika Srbije, Vlade i Narodne Skupštine moraju da se oni primoraju da daju ostavke.Šta posle toga? Svi predlozi i ljudi već postoje za formiranje VLADE NARODNOG SPASA.Koja će za godinu dana uspotaviti novi politički i ekonomski sistem.Nakon toga, održaće se prvi slobodni i fer izbori u Srbiji. ZA SPAS SRBIJE!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane