Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kupleraj u ženskom zatvoru

Poštovani čitaoci,

Evo malo novina iz K.P.Z. „Požarevac" za žene.

Pre otprilike godinu dana K.P.Z. za žene dobio je novog upravnika, Rodoljuba Rončevića i novog načelnika službe obezbeđenja Gorana Stanojevića.

Na to ti se mi osuđenice obradovale, zahvaljujući Bogu što će konačno pravda ući kroz vrata ovog Zavoda . Jadne mi! Ponadale se boljim uslovima od hrane, kantine, poseta, proširenih prava, higijene, zdravstvene nege,i zaštite itd.,itd.

Kad ono, MUĆAK! Što bi naš narod rekao „Jedan se otegao, drugi se protegao" ili „Sjaše kurta, da uzjaše Murta"

Jedino po čemu su slični je to da uspevaju da od današnje činovničke plate voze mercedese i audije (gorivo, registracija, održavanje). Svaka im čast, 100% mora da su dobri ekonomisti čim uspevaju to da isfinansiraju, a znate da naši Upravnici, Direktori i ostali foteljaši, uz dobra kola vole i druge lepe stvari koje idu uz to...

Moram priznati da postoji ta jedna razlika između starog i novog upravnika K.P.Z.-a, a to je da je ovaj novi mlađi, lepši, modernije oblačenje i držanje ima, pa se sve zaposlene devojke i udate žene polomiše oko njega! To je inače uobičajeno u zavodu. Svi su srećno oženjeni i udati, ali švalerisanja po zavodu su, kao i nepravda, sastavni deo ZIKS-a, koji se inače poštuje samo po tačkama koji njima odgovaraju.

„Dostojanstveno robijanje", jedna od prvih članova ZIKS-a uopšte ne važi. I dalje na sve zahteve, pitanja i molbe ili žalbe osuđenih lica dobijaju se tradicionalni odgovori kao što su :

Kad se steknu uslovi

Došla si u zatvor da tražiš pravdu, zapamti da „Krivu Drinu" ne možeš da ispraviš ...i slično

Blagi užas i katastrofa. K.P.Z. „Požarevac"za žene ima svoj Zakon, ZIKS, pravila i dugu tradiciju i kulturu koja se jako poštuju, zakon R.S. ovde ne važe, jednostavno ne postoji, na žalost nas osuđenica.

Ja, osuđenica Tanja Machoud-Lakić borim se protiv nepravde koja mi je ovde naneta, od dolaska u ovaj zavod 16.01.2020.god., ali neuspešno, jer u zatvoru pravde nema, tako mi svi nadležni kažu, a ja samo tražim da mi dokažu da su u pravu, ali obzirom da nisu u pravu ne mogu to ni da mi dokažu, a da priznaju svoje greške ne mogu, ne žele, neće, jer previše su sujetni za takve stvari.

Takođe svi imaju putera na glavi, pa svako svakog drži u šaci i prema tome niko, nikom ne sme da se zamera i zato rade sve i svašta i niko im ne sme ništa. Kako je to moguće? Zašto? Da li u ovoj državi postoji neko ko je viša institucija od K.P.Z.-a Požarevac(porodičnog i privatnog zatvora)? Nemaaa...!!!

Novi Upravnik potpisuje laži i nepravdu koja mi je nanetau K.P.Z.-u, između ostalog nanošenje teških telesnih povreda, od strane osuđenice Sandre Andrejević koja mi je 26.01.2021.god.slomila nos i Uprava K.P.Z-a je to zataškala, uskratila mi je medicinsku pomoć, naplatu naknade štete, od osiguranja preko kojeg sve osuđenice imaju kolektivno osiguranje od „DDOR OSIGURANJA"!

Batine od komandirice, laž na disciplinska kažnjavanja i još mnogo toga vezano lično za mene, da ne pominjem sva moguća dešavanja u zavodu koja se zataškavaju.

Ja sam samo podnela"tužbu" protiv osuđenice Sandre Andrejević za nanošenje teških telesnih povreda predmet KTR.977/21-207 Osnovnom sudu u Požarevcu gde sam dokazala da je Uprava K.P.Z-a sve zataškala. Posedujem svu medicinsku dokumetaciju, osiguranje gde mi je ustanovljeno 3% invalidnosti i kroz knjigu protokola unutrašnja kontrola može da proveri da zahteve za naknadu štete niko, nikada nije poslao, već sam sama to uradila zbog čega i dan danas snosim posledice. Želja mi je da, ako ima neko ko može da pomogne nama osuđenicima u K.P.Z.-u za žene Požarevac - to i uradi!

Mene su u zavodu kompromitovali, diskriminisali, uništili mi ugled, dostojanstvo i naneli veliki bol kako psihički, tako i fizički, a najgore mi pade duševni bol koji su mi naneli.

I dok ja tako moram da živim sa tom nepravdom, osuđenice koje imaju polne odnose sa komandirima super prolaze, pogotovo, ako još ostanu i trudne onda su na konju.

Na žalost takav slučaj imamo u K.P.Z.-u za žene Požarevac gde je upravnokov dobar prijatelj komandir osuđenici napravio dete, a niko nije snosio nikakve sankcije, već naprotiv on je samo vraćen u matični zatvor, a ona glumi sultaniju. Komandir je inače oženjen i ima dvoje dece, ali za njega zakon ne postoji, kao ni za nju!? Tačno je da nema pravde, ali ja ću se za moju izboriti kako tako. A da bih uverila sve u istinu mojih reči u sledećem broju otkriću imena dotičnih ljubavnika i tražiti od Ministarstva pravde da se uradi DNK-a, kako bi istina izašla na videlo.

Pozdrav.

osuđena Tanja Macshoud

podeli ovaj članak:

Natrag