Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Buđenje pacova

Milovan Brkić

Svaki rat je pretnja životu. Ovaj najnoviji, koji se već godinu dana vodi na tlu Ukrajine, sukobio je Rusku Federaciju sa Sjedinjenim Državama i Evropskom Unijom. To je treći svetski rat po redu, beleže istoričari.

Američka Duboka država dovela je u Belu kuću Džozefa Bajedna, da okonča započetu ''eru smrti''.

Sledbenici gospodina Bajdena poželeli su da na planeti zemlja ostave samo ''zlatnu'' milijardu ljudi. Ostale da potamane raznim pandemijama, pomorima svakojake vrste... Umirućima je dato u zadatak da plate svoju smrt, na kojoj su stotine milijardi inkasirale farmaceutske kompanije, prodajući im, pre odlaska u ''večna lovišta'' vakcine.

Trebalo je to sve izdržati. Preživeti...

I u Srbiji je Vučićev kartel drpio ogroman novac. Prvo je šizofreni predsednik potrošio milijarde kupujući opremu, respiratore, vakcine, lekove... "Ne pitajte me kako plaćam. Posle mi sudite" poručivao je ovaj skot..

Želja za životom, odnosno nagon za životom i produženjem vrste, opet je pobedio.

Duboka država je počela sama da tone. Predsednik Bajden je ostao skoro usamljen. Postao je brod koji tone. A taj brod svi napuštaju.

Prvo j Ilon Mask kupio twiter, izgubio je milijarde na ovom pazaru, ali je oslobodio društvene mreže. Otpustio je one koji su cenzurisali istinu, pa i nalog predsednika Trampa. Onda su se oslobođeni YouTube kanali... Pa fejsbuk.

Osim Ilona Maska i mediji u SAD-u i Evropi počeli su da šire istinu.

I sam predsednik Bajden i njegov sin Hanter su stavljeni pod sudsku istragu. Republikanci traže sravnjivanje računa. Dobitnik Pulicerove nagrade, bivši novinar Njujork tajmsa uvalio je Bajdenovom okruženju vruć krompir, optužujući ih za zaveru da sabotiraju Severni tok 1 i 2. Detaljno je opisao tu zločinačku akciju.

Novinari ne prave vesti, već ih samo čine javnim. Tako je i ovaj žurnalista zabeležio samo ono što su mu insajderi poverili, želeći da se zločini američkog predsednika obelodane. Biće to kamen oko vrata koji će udaviti američku Duboku državu, u kojoj je ostala samo još grupa staraca. Što duboka država bude padala dublje, život će u ovoj državi postati duži.

Na otvorenom prvenstvu Australije finalni meč je posmatrao i Bil Gejts, čovek koji je obećavao da će zamračiti sunce. Novak Đoković je pobedio, pokazujući da je on sam pobedio Zapad i njegov zločinački projekat. Gejts je došao da mu to potvrdi, bez reči, svojim prisustvom.

Mnogo pacova iz okruženja predsednika Bajdena spremno beži sa tog broda.

I srpski diktator Aleksandar Vučić je na putu za pakao. Bog Sunca, kako on sebe smatra, zaleteo se da sam prizna Kosovo, uvede sankcije Rusiji, rasproda preostala javna preduzeća, spakuje zlato i pobegne za Norvešku.

Gospodari su ga pustili. Plakao je pred poslanicima srpskog parlamenta, pravdao se da je stegnut, da mu svi prete i da nema kud. Mora da prizna Kosovo, tako se od njega traži, da plaćamo ratnu štetu, da zaplenimo rusku imovinu.

Srpska opozicija mu je očitala lekciju, građani su obavešteni o svim njegovim zlodelima, pljačkama, izdajama...

Onda su oni, na čije se pretnje Vučić pozivao, saopštili da od toga ništa nije tačno! Počev od ambasadora Kristofera Hila, pa do ruskog veleposlanika Bocan Harčenka.

Kao da se ništa nije desilo, Vučić je počeo likovati. Dobro, onda ne idem više u Brisel. To ga je držalo čitava dva dana, dok trećeg nije opet počeo da cvili. Mora da prizna nezavisnost, to se od njega traži.. Prete mu.

U subotu, 11. februara iz Brisela je stigla vest da su uhapšena još dva poslanika Evropskog parlamenta, zbog korupcije, a da je istraga stegla krug i oko većine evropskih komesara.

Pod sudskom istragom su predsednik Tramp i Bajden.

Da li će i nakon 11 godina najsurovije pljačke, ubistava, trgovine narkoticima, ljudima i imovinom, Vučić ostati nekažnjen! Ko je od njega stvorio nadčoveka?

Kada u Srbiji bude uhapšen samo jedan ključni igrač iz njegovog kartela, ova zločinačka grupa će se raspasti. Izgleda da je i šizofreni i upišani diktator toga svestan. Cvili, ali zna da je đavo došao po svoje. Ako je pod istragom američki predsednik, zašto je onda njegova lopovska družina na slobodi?

Stiže proleće.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane