Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sluge

Milovan Brkić

Ovih dana, kada srpski šizofreni predsednik sprovodi preuzeti zadatak od američkih okupatora da potpiše kapitulaciju i preda Kosmet, svu srpsku imovinu, crkve, manastire, Pećku patrijaršiju, rudnike, centrale, javljaju se srpski intelektualci koji pišu peticiju da ga podrže. Akademici (predvođeni Vladimirom Kostićem), pisci i novinari javno telale da Kosmet treba predati!

Velika propaganda laži ih orkestrirano prati. I ona njima podilazi.

Sve što je mogao, ili što se moglo, Vučić je predao i prodao.

Šta je to u ljudskom biću, što ga vodi prema izdaji svog naroda i nacionalnih interesa.

Setio sam se kada su Nemci okupirali po drugi put Srbiju, te 1941. godine, srpski intelektualci su pisali peticiju kvislingu Milanu Nediću, podržavajući njegovo služenje okupatoru. Među potpisanim je bila i pesnikinja Desanka Maksimović.

Posle rata mnogi od potpisnika podrške kvislinškoj vladi suočili su se sa odgovornošću zbog svog slugeranjstva.

Sklonost srpske intelektuale da služi gospodarima je za svako žaljenje. Potvrda tome su tomovi knjiga udvoričke poezije srpskim kneževima, kraljevima, predsednicima.

Hoće li se današnja služinčad suočiti sa posledicama svog delovanja? Siguran sam da hoće.

Kada se okupatori iz Vašingtona, nakon što Srbiju ostave smoždenu, opljačkanu, satanizovanu, zaokupljeni svojim brigama, kako da i sami ne ostanu bez Države, povuku, njihove sluge će morati da idu ulicama, da budu pljuvani, procesuirani, da im se istražuje imovina, da ih pokoljenja pamte kao smeće.

Poslanici opozicije u Narodnoj skupštini pokazali su pravo lice zločinca Vučića. Pobrojali mu račune, zlodela... i to sve u samo jednom zasedanju.

Beda rađa revoluciju. Ili, što bi rekao pesnik - Narod je ovde umirat sviko, u svojoj krvi da nađe leka.

Čemu nas istorija još uči? Gde god su Amerikanci došli da tlače, iza njih je ostalo more krvi, smrada i zlodela.

Sve svoje diktatore i saradnike oni su smakli. Počev od Sadama Huseina, Norijege i drugih latinoameričkih diktatora. Čak ni general Pinoče nije ostavljen na miru. Pred smrt su ga stavili u zatvor.

I Vučića i njegov kartel sustići će ista sudbina, bez obzira što to danas ne izgleda tako.

Koliko smo narod nepokoran, svedoče i dve zamenice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Bojana Savović i Jasmina Paunović. Niko živ ne bi pomislio da u tužilaštvu, na čijem je čelu skot Nenad Stefanović, razvratni homoseksualac, postoji glas razuma. Amerikanci su ''reformisali'' pravosuđe i učinili ga servisom za zaštiti Vučićevog kartela. Ali...

Dve zamenice tužioca su savesno sprovele istragu protiv šestorice prijavljenih iz kartela sadašnjeg ministra Gorana Vesića. Izdale su nalog policiji da ih privedu i zadrže u dvodnevnom pritvoru, a potom sa krivičnom prijavom privedu tužiocu, a potom sudiji.

Tužilac Stefanović je izbezumljeno počeo da im preti, vređa ih. On to redovno čini, kada mu zamenice ne pokažu da su ponizne i poslušne.

Da bi se dodvorio gazdi Vesiću, obe zamenice je suspendovao. Promenio im je raspored dužnosti, pokušavajući da Vesićeve ljude spasi procesa. One se, međutim, nisu pokrile ušima. Izašle su u javnost, tražeći ''razumevanje'' od građana. I dobile su ga. Kolega koji ih je zamenio ostao je pri predlogu da donese rešenje o sprovođenju istrage, kao i predlogu da im se odredi pritvor.

Ako u najporobljenijoj pravosudnoj instituciji, kakvo je Više javno tužilaštvo, postoje hrabri sprovodnici pravde, koliko ih još ima u sudovima? I koliko će njihovo oglašavanje u javnosti da okuraži druge sudije i tužioce, da počnu da primenjuju zakon, a ne da ga tumače, ili spovode naredbe Vučićevog kartela i njegove mafije.

Kada su Ameri otišli iz Avganistana, ostavili su, hladno, sve svoje saradnike, doušnike. Na milost naroda Avganistana.

Sada razumem postupke onih koje su Amerikanci bombardovali nasumice, iz aviona, dok su bili na svojim poljima, dok su radili teške poslove. Mnogo njihovih sunarodnika, koji su bili dupelisci okupacionim vlastima, ubijeno je javno na trgovima. Ili obešeno.

Ta slika će postati svakodnevica u Srbiji, nakon obaranja Vučićevog kartela sa vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane