Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Uoči sudnjeg dana srpskog diktatora i srpske države

Smrt gospodina Goluže

Svaka ptica svoga kobca ima, kažu. Aleksandar Vučić, nakon decenije surove diktature nad građanima Srbije, oceća da iznad njega kruže gavrani. Vrani. On se još kurobeca, ali je malaksao. Udaraju ga sa svih strana. Traže da ispuni obećanja. Ustvari, time pravdaju sopstveni pohod da ga skinu s vlasti i ostave bez glave. Podseća na ranjenog vuka, koji može da opasno ujede, ali je jasno da će da iskrvari. Proleće dolazi. Ko odlazi?

Milovan Brkić

Duboka država Sjedinjenih Država je počela ubrzano da radi na zameni diktatora u Srbiji. Aleksandru Vučiću je istekao rok upotrebe. Bio je koristan za njih, najviše za sebe. Pustoš koji ostavlja iza sebe tipično je američki projekat. Postavi diktatora, on sve pokrade, uništi, a onda ga smakneš. Ponudiš ga porobljenim građanima, kao žrtvu i dobiješ njihovu zahvalnost.

Mnogima se žuri da vide kraj srpskom šizofrenom diktatoru. Za građane Srbije njegovih 11 godina diktature je ostavilo neizbrisiv trag u njihovim životima i dušama. Pokušao je da nam reciklira istoriju, kulturu, veru (koju je i sam promenio, uzevši u Rijadu muhamedansku veru - Adem Musliju)... Njegov kartel je uništio srpsko selo, poljoprivredu, zemljište, vode, rudnike... Rasprodao je sve što se prodati moglo. Kineze je doveo da nas porobe. Njega se možemo otarasiti, ali njih nikako. Oni će tražiti svoje. A uzeli su mnogo.

Kineska ambasadorka priča saradnicima da kada mora da se sretne s Vučićem, na njegov zahtev, popije po tri bensedina, da bi ostala pribrana pored ovog skota.

Nemci su, zajedno sa Francuzima, ponudili svoj plan kako da Vučić ozvaniči nezavisnost Kosova i zauvek ga odvoji od Srbije, a da Srbiju porobi.

Vašington je vođa parade, pa odlaže realizaciju tog projekta. Oni odlažu, ali Vučić hoće da potpiše. Da potpiše, pa da utekne. Ali gde?

Srpski tiranin me podseća na gospodina Golužu, junaka novele Branimira Šćepanovića (Smrt gospodina Goluže). Goluža dolazi u primorski grad. Izjavljuje da je došao da se ubije. Svi ga tetoše. Laskaju mu, goste ga, čašćavaju, podvode mu žene, kćeri... A onda, kada dolazi vreme za samoubistvo, njemu se osladio život. Ali... Smrt ga čeka.

Srpski diktator je putovao po belom svetu. Išao je ne večere u Njujork, Vašington, Beč, Pariz, pio vina u najskupljim restoranima. Prebacivao je milione i milijarde evra i dolara na strane račune. Zaduživao je Srbiju milijardama dolara.

""Braćom"' je zvao Si Đinpinga, Bin Zajeda, Sebastijana Kurca, Emanuela Makrona, Taipa Erdogana...

Svi su žmurili na njegove pljačke, ubistva, nasilje nad građanima...

Uvidevši da ga okružuju ''nečastvive sile'', diktator je požurio da prizna nezavisnost Kosova i uvede sankcije Ruskoj Federaciji.

Srpska opozicija je pokazala koliko je on ranjiv. U direktnom prenosu skupštinskog zasedanja, poslanici su razotkirli njegove pljačke, prevare, zle namere...

Stani malo od Doboja Mujo, povika narod. Šta priznaješ, šta potpisuješ, šta prodaješ? I kome?

Vučićev kartel se smatra jednim od najopasnijih na svetu. Sina Hoakima Guzmana, Ovidija, uhapsili su nedavno u Meksiku. Poginulo je nekoliko vojnika i više ljudi iz njegove garde. Ali je uhapšen. Sudiće mu se za zločine.

Vučićev kartel je prošvercovao toliko droge, koliko je Ovidije Guzman, sin El Čapa, proizvodio u Meksiku!

U svakoj čorbi Aleksandar, negov brat Andrej i prijatelji bili su mirođija. I niko nije kažnjen. Putuju po svetu, trguju, bogate se. Ali...

Shvativši da u policiji više nema zaštitnika, da niko neće da ga čuva i rizikuje život za platu koja im je povećana za dve hiljade dinara, diktator Vučić je odlučio da primi u vojsku, u specijalne policijske jedinice, novih 5.000 ljudi! U Žandarmeriji ima preko 7.000 hiljada, ali nije dovoljno. U velikom je strahu Aleksandar Vučić. On zna šta je činio. Uplašio se gladnog naroda, koji će se boreći za život, može uzeti živote njegovom zločinačkom kartelu.

Bratislav Gašić je verni sluga, ali je u MUP-u Srbije okružen mnogim ''crnim kutijama'', koji su svedoci onoga što on, po Vučićevom nalogu, radi. Sada diktator smera da i Bezbednosno informativnu agenciju pripoji Ministarstvu unutrašnjih poslova, da sve bude pod Gašićevom šapom. Kakav ludački potez. Sam protiv svih. Više ne veruje, očigledno, ni Aleksandru Vulinu. Niko, osim njega, ne zna zašto. U strahu su velike oči!

To je pokazao i na Sretenje, 15. februara, kada su ispred zgrade Predsedništva Srbije, održane demonstracije pod parolom "Ne damo Kosovo". Skup je uredno prijavio prof. dr Dejan Mirović, biši Vučićev partijski drug.

Te večeri, kada je skup nekoliko hiljada protestanata okončan, Vučić je naredio hapšenje ''kolovođa''. Potvrdio je saradnicima da je nalog dobio od američkog ambasadora u Beogradu. Lično. Sa spiskom za hapšenje, ako mu je verovati.

Njegovi policajci su brutalno oborili na zemlju jednog od govornika - Dejana Petra Zlatanovića, urednika portala i YouTube kanala Srbin info. Zlatanović je od rođenja težak invalid. Policajci su ga, prema snimku, brutalno oborili na zemlju, šutirali ga i vezali mu lisicama ruke na leđa, mada on ima problem i sa levom rukom. Tako uhapšenog su ga slikali i pokazivali, preko Velike propagande laži, stavili mu kesu na glavu i vukli ga, kao pseto ulicom!

Specijalista za davljenje kesom u MUP-u Srbije je izvesni Nevenko Marić, zamenik načelnika Službe za organizovani kriminal, koji je osumnjičen da je 2002. godine, poslednjeg dana oktobra, kesom udavio poznatog slikara Dragana Maleševića Tapija u zgradi gradske policije.

Podivljali diktator je optužio govornika na tom skupu Damnjana Kneževića da je posetio ''zločinačku organizaciju Vagner,'' da je Rusija naručilac protesta.

Petoricu protestanata su uhapsili. Pored Dejana Petra Zlatanovića uhapšen je njegov 20 -godišnji novinar Kosta, Damnjan Knežević i jedan momak iz Bačke Palanke, kome su dan ranije pronašli lovački karabin. Eto grupe koja napada ustavni poredak, koji je, inače, srušio diktator Aleksandar Vučić.

Krivičnu prijavu je potpisao načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić, koji je inače, suprug ministarke Irene Vujović, koja se lako odaje muškarcima. Potom je Nenad Stefanović, viši javni tužilac naredio svom zameniku da zahteva pritvor protiv ove petorke, a istražni sudija Višeg suda u Beogradu Ksenija Marić postupila je po naređenju i odredila im je pritvor, pod optužbom ''napada na ustavni poredak''. Zaista jadno.

Uzalud su prof. dr Dejan Mirović, podnosilac prijave za održavanje skupa, pisac Kovačević i mnoge druge javne ličnosti ponavljale javno rečenicu Zlatanovića - Ko potpiše, njega ubiše! -tražeči da budu uhapšeni.

Bes građana je sve veći. Glad i smrt se valja ulicama, putevima, šorovima Srbije.

U tekstovima koje objavljujemo u ovom broju opisuju se akcije međunarodne policije na pripremanju hapšenja Vučića i njegove bande.

Austrijska policija i FBI-a već tri godine pripremaju dosije 10.000 građana Srbije i Crne Gore. Reč je o najtežim kriminalnim delima koja su počinili samo u Austriji.

Tužiteljka Laura Koveši tražila je od Evropske komisije da joj dostavi izveštaj o utrošku svakog evra koji je dodeljen Srbiji iz predpristupnih fondova, donacija, kreditnih linija, pomoći za nabavku vakcina i lekova u vreme epidemije Korona virusa.

Evropska komisija je službeno zatražila od Srbije - Ministartsva finansija da joj do 15. marta dostavi taj izveštaj, mada sa njim raspolaže Tužilaštvo, jer je preko Narodne banke Srbije poznato ''odlivanje'' para u Vučićeve džepove i džepove njegovog kartela.

Niko iz inostranstva nije osudio ni protest, ni Vučićevo nasilje. Oglasio se samo ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko, osudivši napade na srpskog predsednika. Ambasadorov istup osuđen je u Moskvi, a general Leonid Rešetnjikov opisao je Vučića kao lažova i prevaranta (objavljujemo reagovanje Leonida Rešetnjikova i potpisnika ovog teksta, tim povodom). Vlasnik Vagnera je poručio Vučiću da oni ne organizuju mitinge. Oni ubijaju!

Ipak, nađeno je diplomatsko rešenje. Vučić je hitno, zvanično, pozvan na Sajam naoružanja u Abu Dabiju (UAR). Sa ''braćom'' iz Emirata Vučić je u lošim odnosima. Niko ne zna zašto je uzeo islam u Rijadu, zašto je promenio veru, koliko novca ima u Emiratima, koga je sve prevario, ko je stvarni vlasnik zločinačkog projekta ''Beograd na vodi'', kome nema kraja i koji se, kao hidra širi uz Savu.

Upućeni tvrde da je svratio i pod čador Ruske namenske industrije na sajmu.

Posle razgovora počeo je devojano da se osmehuje, mada je otišao kao pokisao golub

Javio se preko PINK-a podanicima.

Naglasio je da Srbija mora da ima snažnu vojsku. U suprotnom, neće nas biti. Nestali bismo kao zemlja za tri dana, dodao je Vučić.

Vučić je pozvao mlade ljude da se prijave u specijalne jedinice, navodeći da će im osnovna plata biti 220.000 dinara, a da će im ukupna primanja premašiti dve hiljade evra.

Objasnio je da će specijalne jedinice biti organizovane u vidu piramide, a pored ostalog imati snažniji deo mehanizovanih jurišnih bataljona, kao i specijalne pešadijske jedinice, a specijalne jedinice biće naoružane i tenkovima i pancirima.

Vučić je pozvao mlade momke da se prijave na konkurs, i dodao da je veliki broj upita poslat već prvog dana. "Molim ljude da se što pre prijave i u Žandarmeriji će imati takve uslove. Moramo da imamo snažnu vojsku", rekao je Vučić ponovivši da sve zemlje ulažu ogromne količine novca u naoružanje.

"Imamo tenkove, fali nam ljudi"

Kako kaže, svi kupuju najbolje, tenkove za 12 do 13 miliona evra, a Srbija za milion i po do dva.

Kaže i da Srbija ima veliki broj tenkova, ali nema vozače i nišandžije. "Zato moramo da imamo veće plate, a svako će primati preko 260 hiljada, značajno preko 2.000 evra", istakao je Vučić.

"Moj poziv mladim momcima i devojkama da dođu u Vojsku Srbije i vide šta želimo da napravimo", rekao je on.

Upozorio je da niko neće moći da opstane ko nema snažnu vojsku, a dodaje da su važni i zdravstvo i ekonomski napredak. "Svi su razumeli da se odigrava nešto veliko i spremaju se za nešto veliko, narednih dana očekujemo velike najave i razvoj sukoba u negativnom smeru", ocenio je Vučić i dodao "mi moramo da čuvamo svoju zemlju".

Vučić je obišao štand Srbije gde su izloženi svi proizvodi, od terenskih vozila do uniformi.

Tom prilikom upitao je proizvođače zašto ne povećaju kapacitete i rekao im da za pet puta povećaju nabavku materijala.

"Moramo da probamo da imamo sve, svaku bojevu glavu", rekao je Vučić.

"Pregovaramo sa Francuzima o kupovini 'rafala'"

Vučić je rekao da Srbija pregovara sa Francuzima o kupovini višenamenskih borbenih aviona 'rafal', kao i da bi to bilo najveće izdvajanje srpskog vojnog budžeta, koje bi stajalo i do tri milijarde evra.

Na pitanje novinara da li bismo mogli da na rate platimo avione 'rafal', Vučić je rekao da to nije problem, ali da bi onda naš račun bio i tri puta veći, kao i da je plan da kupujemo najnovije i najmodernije mašine.

"To bi onda bila velika snaga, moglo bi da se dejstvuje preventivno i bili bismo mnogo jači", rekao je Vučić.

Rekao je da velike nade polaže i u našeg "obada", kao i da PR-DC radi sa "Krušikom", ako bi se moglo da se stavi 12 mina u dron.

"Nora je, takođe, velika stvar i već sada može tri hica u minutu da ispali. Ima 12 haubičkih metaka, a napravićemo do kraja godine da ima 30. To bi bio strašan napredak 'nore', koja onda postaje fantastično oruđe. Zatim, radimo i na 'aleksandru', po kralju Aleksandru, novo oruđe sa 155-262 mm kao što je 'nora', koje će imati još brže ispaljivanje - šest u minutu, to će biti velike novine i velika stvari".

Dodao je da se radi i na modularnoj raketnoj artiljeriji.

U trenutku dok se ovaj broj bude štampao u Podgorici (27. februara), srpski diktator će u Briselu razgovarati sa Aljbinom Kurijem. Evropski komesar Žozep Borhelj i ''pregovarač'' Miroslav Lajčak nastaviće razgovore. Posrednici najavljuju da će Vučić potpisati priznanje Kosova.

Američki ''pregovarč'' Gabrijel Eskobar je u Budvi saopštio Milu Đukanoviću da se nada da će međunarodno priznanje Kosova biti proglašeno krajem aprila, ili početkom maja.

Nepodnošljiva lakoća otimanja teritorije se nastavlja.

Ima li nade da Vučića isključe iz pregovora oko satiranja Srbije?

I Sjedinjene Države su u problemu. Dok zamenica državnog sekretara za spoljne poslove Viktorija Nuland preti nuklearnim napadom na Rusiju, njen suprug u najuglednijim medijima tvrdi da će se Sjedinjene Države raspasti.

Sve je primetnije da je vođa Duboke države predsednik Bajden sve usamljeniji u nameri da zgazi svet. Evropu je pregazio, ali dalje ni makac.

Dok je pred generalima držao svoju tiradu o snazi nacije, njegovi seizi su ustali da aplaudiraju. Prisutni generali su sedeli na svojim mestima kao voštane figure. Nisu ni trepnuli.

Sve više je onih iz Demokratske stranke, koji žele da maknu predsednika Bajdena i njegovu ekipu, koju još čine - momak iz Pentagona, kako ga oslovljava predsednik Bajden (Lojd Ostin, ministar odbrane), državni sekretar Entoni Blinken, njegova zamenica Viktorija Nuland i direktor CIA Berns.

Težak udar samovolji Bajdenove ekipe zadao je legendarni Simor Herš, bivši novinar Njujork tajmsa, dobitnik Pulicerove nagrade, koji je otkrio na koji način je predsednik Bajden i njegova ekipa izvršila diverziju na gasovodu Severni tok 1 i Severni tok 2. Nije naneta šteta samo Rusiji, već i Nemačkoj, Danskoj i drugim Bajdenovim saveznicima iz Evropske Unije, koji su finansirali izgradnju gasovoda.

Očigledno je da je gospodin Herš preneo samo dokaze koje su mu dale američke službe i politička elita SAD-a i Demokratske stranke, koja želi da se oslobodi Bajdenovog ratovanja sa ostatkom sveta.

Nema nikakve sumnje, a to najavljuje i ekonomsita Džefri Saks, Amerika će se suočiti sa posledicama Bajednovog terorizma. U svakom slučaju, ni Ruska Federacija neće ostati dužna. Osvetiće se, sasvim je sigurno, za uništavanje njene imovine.

Srpski diktator je na vlasti nadživeo predsednika Baraka Obamu, Donalda Trampa, a nada se i Džozefa Bajdena. Njegova velika propaganda laži najavljuje da će jedan opozicioni političar biti uhapšen zajedno sa Bajdenovim sinom!

Vučić je, kao gospodin Goluža u priči Branimira Šćepanovića, okružen onima koji mu laskaju, podilaze, čašćavaju ga, tapšu po ramenu. Ali, svi oni, čekaju da ispuni obećanje. On se tome protivi, ali oni su uporni.

Srbiju, u svakom slučaju, očekuju teški dani. Smrt se nadvila nad našim glavama. Bolje grob, nego rob, prisećamo se parole koje su uzvikivali oni koji nisu hteli pakt sa Hitlerom.

Proleće dolazi, a mi živimo u Srbiji.

1

Prokleta je ova nedelja

Strašno lice ništavila

(15. februara 2023. godine)

Srpski diktator Aleksandar Vučić je u nedelji iza nas pokazao da ga ne zanima Ustav Srbije, koji krši svakodnevno. Uhapsio je petoricu građana koji su prisustvovali mitingu za odbranu Kosova i Metohije, a među njima i Dejana Petra Zlatanovića, urednika Srbin info portala i njegovog 20. godišnjeg novinara Kostu i Damnjana Kneževića lidera narodnih patrola. Potom je otišao na Minhenski bezbednosni forum na kojem je bio prisutan građanin i na kojem, da ima morala, ne bih ni prisustvovao, jer za razliku od njega, gospođa Osmani je bila uvršetana u listu zvaničnih govornika.

Milovan Brkić

Na dan srpske državnosti, na Sretenje, srpski diktator Aleksandar Vučić pretio je učesnicima najavljenog mitinga podrške Kosovu i Metohiji, kao sastavnom delu Srbije, zakazanom ispred zgrade u kojem radi srpski diktator.

Miting je uredno prijavljen, a prijavu je potpisao prof. dr Dejan Mirović.

Nikakvih incidenata nije bilo, sve dok Vučić nije naredio hapšenje ''ekstremista''. Policija, koja je postupala po nalogu načelnika Uprave kriminalsitičke policije MUP-a Srbije Ninoslava Cmolića, supruga aktuelene ministarke Irene Vujović, oborila je na zemlju novinara Dejana Petra Zlatanovića, urednika Srbin ingo portala, koji je direktno prenosio miting, kao i njegovog novinara Kostu, koji je stajao daleko od učesnika protesta.

Zlatanović je težak invalid, te spočitavati njemu da hoće nasilno da ruši ustavni poredak, koji je u Srbiji urušio diktator Aleksandar Vučić i njegova kamarila, u najmanju ruku je nehumano. I ako je od diktatora, mnogo je.

Nakon dvodnevnog mučenja, u kojem je krvnički pretučen uhapšeni Damnjan Knežević, oni su privedeni sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, da im sudija Ksenija Marić odredi pritvor, što je ona i učinila, sprovodeći nalog predsednika suda Aleksandra Stepanovića.

Dan kasnije oglasio se i ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko, osudivši napade i pokušaj nasilnog rušenja Vučića.

Dan ranije Vučić je optužio Rusiju da stoji iza mitinga, navodeći da je uhapšeni Knežević bio u poseti zločinačkoj organizaciji Vagner koja je u sastavu ruske armije!

Zvanično saopštenje prenela je i Ljubinka Milinčić, urednica srpskog izdanja Sputnjika.

Gospodin Harčenko je ništarija koja u Beogradu ne zastupa interese svoje zemlje, već interese Aleksandra Vučića. Najamnik je ograničen najamninom, zapisao je Marks, a Bocan Harčenko to potvrđuje. Vučić ga plaća 20 hiljada evra mesečno, kao savetnika u NIS-u, s namerom da kada uvede sankcije, Harčenkovog sina postavi za direktora. Upućeni veruju da se Harčenko neće vratiti u Rusiju, kada ga opozovu. Zbog kriminala, o kojem smo obavestili i Državnog tužioca Ruske Federacije.

Druge ambasade su oćutale i miting i hapšenje. Zvanično, ali su upozorile Vučića da prelazi crvene linije.

Za razliku od ambasadora Bocan Harčenka, ruski mediji su oštro osudili napad vlasti na demonstracije i nasilje koje je iskazano prema uhapšenima. Teškim rečima je i general Leonid Rešetnjikov, bivši visoki rukovodilac Federalne spoljne službe bezbednosti koji je istu predstavljao i u Beogradu, opisao diktaturu Aleksandra Vučića.

I Ljubinka Milinčić, urednica Sputnjika, dupeuvlakač je Aleksandra Vučića, čija kćerka je dobila nameštenja i visoku platu.

Kremlj bi morao što pre povući ambasadora iz Beograda, kome je odavno istekao mandat, kako ne bi Rusija izgubila saveznika u građanima Srbije, koji su otišli da brane njenu teritoriju i u srcima većine građana Srbije, Rusija je simbol otpora fašizmu i nacizmu.

Potom je Vučić otišao na dvodnevnu Konferenciju o bezbednosti u Minhenu, šaljući nam preteće poruke da svi od njega traže priznanje Kosova i uvođenje sankcija.

Danas, u nedelju, 19. februara, dobio sam pismo iz Minhena, od čoveka koji je bio tamo prisutan.

''Poštovani Gospodine Brkiću,

šaljem vam sajt sa bezbednosne konferencije u Minhenu odakle možete videti da je među govornicima Vjosa Osmani a da Vučić Aleksandar ne postoji tamo, niti ima ikakvu ulogu, osim tradicionalnog šetača po hodnicima pošiljaoca izmišljenih tekstova u cilju zastrašivanja javnosti i razume se, polemike sa srpskom opozicijom u njegovim tzv medijima.

Pola sata kasnije, dobio sam dopunu pisma.

U njemu piše da je ime Vučića pomenuto u najavi Olafa Šolca da na marginama konferencije razgovara sa Makronom i Vučićem o pitanju Srbije i Kosova. I ništa više

Kanzler Scholz nutzt seinen Aufenthalt in München zum Beispiel für eine

ganze Serie von Gesprächen am Rande der Konferenz.

Mit Macron und dem serbischen

Präsidenten Aleksandar Vucic will er über

den Konflikt zwischen Serbien und dem

Kosovo sprechen

Srpski mediji, međutim, izveštavaju da je neprimećeni srpski diktator bio važan gost, od koga su svi tražili priznanje Kosova i uvođenje sankcija Rusiji, mada nisakim nije pričao!

Podignimo se i smenimo Vučića sa vlasti.

Bocan-Harčenko: Osuđujemo pretnje upućene sa skupa kod Predsedništva

Beta16.02.2023. 16:23

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je Moskva opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa „prijateljskom Srbijom" i osudio pretnje upućene sa skupa koji je održan u blizini Predsedništva Srbije.

„Rusija je opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom i ne meša se u unutrašnja pitanja Srbije, što je jasno naglasio i MIP Rusije u komentaru od 13. februara", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Predstavnici okupljenih na protestu protiv francusko - nemačkog plana za Kosovo nisu sinoć uspeli da predaju svoje zahteve u Predsedništvu, posle čega se većina okupljenih uputila do policijske stanice u Ulici Majke Jevrosime.

Odred policije pod opremom za razbijanje demonstracija sprečio je približavanje ulazu u zgradu Predsedništva, pa je ispred zgrade oko 19.30 sati do koškanja učesnika protesta sa policijom pod punom opremom za razbijanje demonstracija.

Okupljeni su uzvikivali „idite na Kosovo" prisutnim policajcima i gađali zgradu jajima.

A.

Leonid Rešetnjikov: Licemer i prevarant Vučić naveo Srbiju i njen rusofilski narod da se preda Zapadu

Sada će Vučić grubim metodama pokušati da razbije patriotske organizacije i progura odluke o predaji Kosova, što Srbiji otvara put ka EU i svuda dalje. Primer Crne Gore je očigledan

Doktor istorijskih nauka Leonid Petrovič Rešetnjikov, penzionisani je general-potpukovnik i nekadašnji načelnik Informativno-analitičke uprave ruske obaveštajne službe SVR. Danas je predsednik neprofitne dobrotvorne Fondacije „Nasleđe" i šef Katedre istorijskih arhiva Moskovskog državnog fakulteta za kulturu. U Srbiji je postao poznat kao direktor Ruskog instituta za strateška istraživanja (RISI) - do smene 2016. godine.

Rešetnjikov je na svom Telegram kanalu podelio ocenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su na protestu protiv francusko-nemačkog plana bili „ekstremisti" i antidržavni elementi, i prokomentarisao

Istovremeno, Vučić, koji već gotovo jasno ispunjava zadatak dubokog Zapada da Srbiju uvede u EU i NATO, oslanja se na značajan deo srpskog stanovništva, tradicionalno levo orijentisanog.

To stanovništvo iz godine u godinu glupo glasa za Vučića, „jer je za prijateljstvo sa Rusima". Vučić je dugo vešto igrao na kartu rusofilstva, obmanjujući stanovnike malih gradova i sela svoje zemlje, donekle i ruske političare i institucije. Dobijajući brojne znake pažnje i podrške Moskve, ovaj licemer i prevarant je naveo Srbiju i njen, u osnovi rusofilski narod, da se preda Zapadu.

Istovremeno, van pažnje naše političke elite ostale su prave patriotske snage, koje dugi niz godina pokušavaju da uspostave saradnju sa Rusijom. Plašili su se da ne uvrede prijatelja Vučića. Bio je zaista uvređen i zahtevao je da Moskva ne dozvoli bilo kakav kontakt sa srpskim rodoljubima. I sam sam to iskusio.

Sada će Vučić grubim metodama pokušati da razbije patriotske organizacije i sa punom ozbiljnošću progura odluke o predaji Kosova, što Srbiji otvara put ka EU i svuda dalje. Primer Crne Gore je očigledan.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane