Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Temeljni MOTIV uništenja ljudske vrste (1)

Zove se novac

Našim čitateljima u ovoj i sljedećoj kolumni želim ukazati na jedan još nigdje objavljeni pogled sadašnjeg lokalno globalnog kretanja politike i društva u cjelini. Do danas nismo nigdje niti od ikoga čuli niti pročitali ijedan osvrt o temeljnom motivu, zašto nositelji i promotori "naprednog civilnog društva" ljudsko društvo žele svesti na zlatnu milijardu! Hrvatski pisac i publicist Zoran Vukman, ponukao me na razmišljanje i pisanje na takvo do danas nigdje izneseno promišljanje.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Što je temeljni motiv likvidacije ljudske populacije na zlatnu milijardu od strane "civilno / naprednih" elita?

Zlotvori imaju racionalan razlog pobiti i svesti nas na "zadanu brojku". O tom razlogu nismo do sada nigdje čuli. Poglavito ne od strane globalističkih medija i "struke"! Nije to samo njihov hir bolesnih monstruma, niti samo sotonska opačina i rat protiv Boga. Psihopate i kriminalci svojim zločinom zapravo štite vlastiti opstanak, koji je ugroženiji što vrijeme duže teče a nas još nisu pobili. Razlog naše eutanazije vrlo je bizaran na prvi pogled. Takav razlog je prisutan i u svakodnevnoj životnoj formi, u uporabi kod nas običnih ljudi. Zove se novac.

Zlotvori su novac i sve što dolazi s novcem, kroz stoljeća sticali na najprljaviji način. Danas, sadašnja generacija zlotvora, krvavu stečevinu nastoji zadržati na isti način. Zlodjelima. Otvoreno su prije tri godine objavili i provode masovne likvidacije kroz lažnu pandemiju, i načinu "liječenja" tzv masovno smrtonosne bolesti zvane Covid-19. Od tada, monstrumima vrijeme opstanka brzo prolazi. Kao suhi pijesak kroz prste... U panici su jer "posao" im presporo ide.

Ljudsko društvo nisu niti jače prodrmali, a kamo li srušili. Štoviše, postalo je svjesno opasnosti u koju ga guraju napredno civilizirani razbojnici, pozicionirani kako lokalno tako i globalno. Zato sada našim "dobrotvorima" prijeti opasnost da kreatore zla ljudsko društvo strovali sa trona, a ne PSIHOPATE I ZLOTVORI ljudsko društvo!

Jasno, u "alate" rješavanja "ljudskog pitanja", bolesnici rabe i rat koji su potpalili i u UKRajini i zaratili protiv Ruske Federacije! Zato je Zoran Vukmanova analiza okidač ove kolumne zanimljiva jer objektivno oslikava stanje rusko ukrajinskog sukoba. Pošto se radi o neovisnom gledištu jednog poznavatelja materije, intelektualca i publiciste, vrijedno je sa sadržajem ove kratke analize, upoznati javnost ma gdje god se to može.

Hodorkovski je podrijetlom iz rusko-židovske radničke obitelji da bi odjednom devedesetih godina u Jeljcinovoj eri postao jedan od najbogatijih tajkuna u Rusiji. Nitko ga na Zapadu ne pita kako je došao do milijardi. Kad su mu porasla krila i kad je kao zapadni agent pomislio da može početkom dvijetisućitih ući u politiku i rušiti Putina i Rusiju (kao neki novi jebeni Lenjin), onda je završio tamo gdje mu je bilo mjesto - na katorgi u Sibiru. Sada sere po Zapadu nakon što mu je car ukazao milost i pustio iz tamnice gdje bih ga ja ostavio dok ne strune. Na Putinovu milost odgovara daljnjim rovarenjem. Masonski JL mu redovito daje prostor i pozornost kao što je svojedobno i Berezovskom - za kojeg znamo kako je završio.

Taj kriminalac Hodorkovski, umjesto da se pokrije ušima i da je sretan što mu se car smilovao, kenja i podjaruje nove vatre uokolo, iako je politički, ljudski i intelektualno zapravo jedna usrana i beznačajna mizerija. Američka jezovita biden-blinkenovsko i woke Propaganda prodaje nam fore o Rusima čudovištima dok se svaki normalni Zapadnjak pita koji k. radi Biden u Kijevu, što bi trebali raditi Ameri i Englezi na Krimu i kako su to Rusi idioti ako su odjebali gnjide poput Hodorkovskog, za razliku od nas Hrvata i drugih naroda u EU koji vlastite izdajnike i lopove tetošimo?

Ukrajinci koji su taoci Zelenskog i naci-banderovaca, umjesto da okrenu oružje na marionetsku kliku i Zelenskog, agenta cia-e u Kijevu, oni ginu kao topovsko meso za pentagonske interese! Jedini izlaz iz ovoga rata i svjetskog rata bio bi građanski rat u Ukrajini u kojemu bi Ukrajinci svrgnuli Zelenskog i postigli sporazum s Rusijom! Ali to ne daju zlotvori SAD/UK kojima je slavenski Kijev postao glavna CIA baza u Europi odakle vode operacije s ciljem slamanja i uništenja Rusije koja se samo brani. Putinov rat je obrambeni. I to je brutalna istina. Invazivni će postat u onom trenu kad pentagonski zlodusi pokrenu otvoreni rat između NATO vazala i Rusije, kad fudranje oružjem preraste u sukob vojnih snaga NATO zemalja i Rusije.

Europski lideri su retardirane kukavice, uvode Europu u veliki rat koji nikomu nije u interesu osim Washingtonu. Usporedbe Hitlera i Putina su propaganda za debile. Ovaj rat u Ukrajini ne podsjeća na Drugi svjetski, nego na Prvi svjetski rat. S jednom razlikom: na čelu Rusije nije loš vojskovođa iako dobri car Nikola II., nego car Putin.

Na tu činjenicu svjetska masonerija i dalje ne računa.

Analizu Zoran Vukmana prokomentirao sam. Služio sam se vlastitim saznanjima na temu koju je objavio na Facebooku.

Zoran Vukman vjerojatno nisi svjestan kako si napisao dobar tekst. Govorim to kao dugogodišnji vojnik pješak u ratu protiv međunarodnog organiziranog kriminala. Poglavito kada pišeš o kriminalcu Mihailu Hodorkovskom. Šoroševom i NOVOnaprednom konju za utrku protiv Predsjednika Ruske Federacije. U tančine sam tada analizirao događaje. Ne znam da li se sjećaš detalja kada su kriminalci nakon hapšenja sumnjivca u Rusiju poslali svoje, mislim američke advokate, kako bi branili svoju uhićenu ragu za utrku. Načinom kao što sada Plenkovićev režim brani nakupce malih crnaca iz Kongo / Zambije.

Dan poslije moje objave analize, slučajno ili ne, ruske su vlasti protjerale bjelosvjetske "dobrotvore" iz Rusije. Hodorkovski je na prvom suđenju dobio čini mi se 8 godina robije. Na kasnijim suđenjima još nekoliko godina. Sveukupno 13 godina zatvora. Predsjednik Ruske federacije ga je nakon 10 godina zatvora pomilovao, a smeće opet pljucka ruku koja ga je milovala?! Tako rade okorjeli beskrupulozni kriminalci!

Ne samo Rusi, shvatili su i drugi činitelji sigurnosne zajednice, kako iza Mihaila Hodorkovskog stoji moćna banda kriminalaca, koju je tada 2002. godine predvodio George Šoroš. Namjera je bila jasna. Na "američki" način, na izborima svrgnuti dosadašnjeg Predsjednika, kao što su to kasnije 2020.g., učinili sa Donaldom Trumpom te i u Rusiji namjeravali "izgraditi i ojačati civilno društvo".

Otprilike kako ga grade i jačaju sadašnji Šoroševi MOŽEMOvci na čelu Zagreba, koji su neki od njih sada zatvorenici u Zambiji, zbog organiziranog šverca djecom! Jasno, Rusija si nije dozvolila takvu avanturu pa su LOPOVA strpali u zatvor a Šoroša kasnije stavili na međunarodnu Interpolovu tjeralicu kao kriminalca!

Također, koincidencija ili ne. Učinili su to nakon što sam George Šoroša kao kriminalca i teroristu, putem veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, prijavio njihovom pravosuđu?! No... BANDA ne miruje.

Na kasnijim predsjedničkim izborima u Rusiji, 2012.g., bandi terorista priključio se OESS predvođen "našim" Toninom Piculom, njemačkim tzv političkim vrhom. Priključuju se i poslušnici i njihova služinčad.. srpska, hrvatska i nizozemska "politika". Zatim lopovska organizacija EU. Moćna banda kriminalaca, zar ne?! Koja se otvoreno podigla protiv ljudske vrste. Sada ratuje s Ruskom Federacijom. Da, treba ovoj BANDI dodati i kradljivce zadnjih predsjedničkih izbora u SAD-u. Onda bi TO bilo TO.

Sreća u toj nesreći, zahvaljujući i mojoj dugogodišnjoj borbi u ratu protiv LOKALNOglobalnih lopova, OLOŠA i svekolikih propalica, o tome su obaviještene sigurnosne zajednice te pošteni i profesionalni pojedinci. Stoga, ne bi bilo ništa neobično da se napokon otarasimo svih "naprednih" ideja i načina života, koje nam desetljećima nameću ZLOTVORI i njihova sadašnja garnitura nositelja "svekolikog" NOVOnormalnog svjetonazora.

Dana 5. siječnja o.g., sam prijateljima iz Ruske Federacije poslao pismo pod naslovom "Molba za pomoć". Po tko zna koja koincidencija ili ne ali od tog datuma međunarodna banda svakodnevno trpi udarce, raskrinkavanja i demontažu. Ne mogu se pojedinci pa i državne administracije poput Hrvatske. EUrounijske više kriti niti smokvinim listom zvanim demokracija. Ne mogu više govoriti o njihovoj borbi za boljitak svojih državljana ili građana EUropske unije.

To više nije vjerodostojno. Raskrinkani su kao interesna i moćna skupina LAŽOVA. Na svaku njihovu LAŽ o brizi za nas, stigne i udari ih nova afera u kojoj su glavni protagonisti kriminala i svekolikog kršenja zakona. Tada javno pokazuju kako su obične siledžije. Vinovnici i zaštitnici kriminalnih radnji. Tada dokazuju kako su na pozicijama odlučivanja i vlasti, isključivo došli SNAGOM MIŠIĆA a ne snagom zakona, legaliteta i legitimiteta. Došli su načinom INSTALIRANJA, izbornih prevara... EU pokazuje kako je izmišljena zajednica grupice ljudi, koja radi isključivo u interesu šačice pojedinaca a ne stanovnika u toj uniji.

Posljednja u galopirajućem nizu afera je trgovina / šverc malih crnaca iz Zambije. Ona pokazuje kako je u nju zaglibila paralelna država. Duboko ogrezle vladine institucije, policija, Ministarstvo vanjskih poslova primjerice i mnoge nevladine udruge. Kako hrvatske tako i euro unijske institucije, koje sebe proklamiraju kao lučonoše. Sami sebe montiraju i proklamiraju nositeljima CIVILNOG DRUŠTVA. Istog društva čije "vrijednosti" su pokušali i još pokušavaju instalirati diljem svijeta. U Ruskoj Federaciji također!

Nitko, ali baš nitko, racionalan i slobodouman ne vjeruje i zazire od skupine beskrupuloznih nitkova.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane