Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Narodni heroj(i)

M. Brkić

Već smo zaboravili da smo u školi učili pesme o narodnim herojima.

''Znaš li mili sine, narodne heroje, to su junačine, nikog se ne boje''. Svi ozbiljni narodi pamtili su junake svoga doba, koji su pokazali odvažnost, hrabrost i žrtvovali se za svoj narod, u njegovoj borbi za oslobođenje od tiranije, stranih i domaćih okupatora...

Pamtimo još Boška Buhu, Savu Kovačevića, Zagu Malivuk, Jelenu Ćetković, Natu Jeličić..., hrabre Srbe koji su i koje su dale svoje živote za slobodu. Bili su mučeni, batinani, stavljani na muke Isusove, ali su izdržali. Umrli su ćutke, a to ćutanje je plašilo njihove tamničare, naše okupatore.

Ovih dana u tamnicu su bačeni novinari Dejan Petar Zlatanović, urednik YouTube kanala Srbin info, njegov novinar-pripravnik Kosta, Damnjan Knežević, vođa Narodnih patrola i još dvojica učesnika protesta ispred zgrade Generalnog sekretarijata Predsednika Srbije, na Andrićevom vencu, organizovanom kao znak poruke da Aleksandar Vučić ne sme da preda Kosovo i Metohiju.

Šizofreni predsednik Srbije, postavljen od strane američkih okupacionih vlasti, uspešno privodi kraju svoj zadatak. Smoždio je Srbiju. Opljačkao je za najmanje 50 milijardi evra, sve što se moglo rasprodati, rasprodao je... Tukao nas, je, ponižavao, uništavao nam jezik, veru, kulturu, reciklirao istroriju. U svojoj dugoj istoriji zločina, Sjedinjene Države nisu imale takvog ''vojnika'', koji je sve što su oni zamislili, ostvarivao.

Dejan Petar Zlatanović je težak invalid. Još od rođenja. Ali dok su pobunjeni građani protestovali po Beogradu, tučeni, mučeni i klevetani, teško hodajući, Dejan je svojom kamerom beležio događaje i upoznavao nas sa onim što nam vlast radi, ovekovečio je slikom i rečju one zlotvore koji su tukli zverski građane na protestima.

Na Sretenje je Dejan promenio ćeliju. Na najsuroviji način je uhapšen težak invalid, vezali su mu ruke na leđa, stavili kesu na glavu i vukli ga, kao vreću, do marice.

Malobrojni intelektualci, akademici, smo oni koji će stati u istoriji, podržali su uhapšene. Ponudili su seda ih zamene u zatvoru. Amerikanci to nisu odobrili. I ruski ambasador, hulja od čoveka, Bocan Harčenko je osudio ''pokušaj državnog udara''.

Možda će Dejan Petar Zlatanović preživeti. Možda. Možda će i ostala četvorica dočekati slobodu. Ono što Zlatanovića može da ubije je saznanje kako su sve istupali ološi, opravdavajući Vučićev zločin, a njega i Damnjana proglašavali policijskim provokatorima. Bože, to se samo može u Srbiji.

Pozivam građane da na prvom mitingu proglasimo, aklamacijom, Dejana Petra Zlatanovića narodnim herojem. Da se setimo i Vlade Cvijana, Olivera Ivanovića, žrtava Vučićevog zločinačkog režima. Tako ćemo poštovati Slobodu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane