Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ko kuca, otvoriće mu se,

ko zapuca, oslobodiće se

Milovan Brkić

Pokret "Kreni-promeni" održao je 3. marta performans ispred zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, zbog podrške ambasadora Kristofera Hila kompaniji Rio Tinto i iskopavanju litijuma u Srbiji.

Nakon što je okončan performans, na kom su okupljenima deljena hrana iz lanca brze hrane Mekdonalds, ambasador Kristofer Hil se pojavio i započeo razgovor sa Manojlovićem, koji mu je izneo razloge zbog kojih je nezadovoljan njegovom izjavom.

„Smatramo da je apsolutno nedopustivo i doživljavamo je kao neko vrstu parafraze koja znači - 'ako nemate demokratiju, ješćete litijum'. Duboko verujemo da je Vaša izjava u suprotnosti sa nekim vrednostima iz zemlje iz koje dolazite. Tomas Džeferson je rekao: 'Da je demokratija tamo gde se vlast plaši naroda, a diktatura tamo gde se narod plaši vlasti'. Mi smo predali Narodnu inicijativu Narodnoj skupštini vezano za iskopavanje litijuma i ona još nije stavljena na dnevni red, čime je prekršen Ustav. Niti je poslušana reč najvećih naučnih imena u Srbiji. Imali smo velike nerede i proteste u Srbiji zbog ovog pitanja, ovo smatramo direktnim mešanjem... Verujem da, ako je vama u interesu mir na ovim prostorima, da nećete podržavati ovaj projekat ni na koji način", rekao je Manojlović, koji se pritom zahvalio ambasadoru Hilu zbog toga što je izašao da razgovara sa njima.

Meni su pošle suze kada sam video pristojnog Srbina Savu da gleda, bez straha, u oči čoveka, koji je u Iraku odgovoran za nekoliko desetina hiljada ubistava nedužnih Iračana, za najsuroviju pljačku koju je američka vojska izvršila okupacijom ove zemlje. On je došao čista srca, bez straha i bez namere da se udvara. Pred očima mi je slika skotova Dragana Đilasa, Borka Stefanovića, Gorana Vesića... koji donose pune koverte i zaklinju se da će i oni verno da im služe.

Došlo je vreme da počnemo da se osećamo kao ljudi.

Setimo se Miloša Obilića, koji je usred njegovog čadora ubio sultana Murata. (Rasporio ga od učkura do grla bijeloga). Nisu Srbi gola govna, kako nas u Ambasadi ove zemlje opisuju.

Pa se prisetimo Gavrila Principa. Pa parola, kada smo prvi Hitleru rekli ne - Bolje grob, nego rob!

Pa bombardovanja Srbije, kada je kapetan naše vojske oborio nevidljivi američki avion F 117 raketom s ramena. Pentagon je bio u šoku, ali imao je posla sa hrabrim ljudima.

Danas je i Amerika okupirana. Dobili su genetski modifikovanu zločinačku vlast, koja želi da pobije nekoliko milijardi ljudi na planeti.

Genetski modifikovani zločinci, na čelu sa predsednikom Bajdenom, sekretarima Ostinom, Blinkenom, Skotom i direktorom CIA, prete svakoj zemlji. Raketama, mučenjem... Njihova politika je prolila more krvi u Ukrajini, u Turskoj...

I svet se budi. Budi se i Istok i Zapad. Tužno je gledati kako senilni predsednik drži u rukama ''puške'' na kojima piše šta treba da kaže sagovornicima, kako da im zapreti nestankom sa planete.

Opaki su ti zločinci, kojih se danas stide većina Amerikanaca.

Ko zapuca, oslobodiće se. Prestaće da bude rob. Najznačajnije obaveštajne službe vodile su istragu kriminala na Balkanu. Hiljade zločinaca iz vrhova vlasti su obrađeni. Indentifikovani su im računi, imovina, spiskovi članova njihovog kartela. A onda je došao zločinac sa svojim sinom Hanterom i njihove pare su prešle u njihove džepove. Trud hiljade agenta DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca ostali su u čudu.

Sve njihove istrage preselile su se u u ruke drugih obaveštajnih službi drugih zemalja. Srbija je jedina na planeti ostala pod punom zaštitom. Nijedna policijska akcija nije mogla da uđe u našu zemlju.

Izgleda da je i tome došao kraj, da hapšenje može da krene iz Beča ili Londona...

Zato Vučić, svestan da će svi njegovi iz kartela na poternice, pokušava da stvori novu partiju. Da ih se otarasi.

Ali, kasno je.

Deo države Oregon, naseljen republikancima, raspisao je referendum da se pripoji državi Ohajo! Da li je zaigrala mečka i pred Bajdenovom kućom?

Ko će nas osloboditi tiranije, ako ne mi? I kad, ako ne sad! Motke u ruke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane