Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Srpski čuvari reda su mizerno plaćeni, izloženi progonu, maltretiranju po nalogu ministra koji je ovejani kriminalac i odgovoran za višestruko ubistvo

Policija se još brani ćutanjem

Bog se dragi na Srbe razljuti... Nakon što ga je Veliki Vođa abolirao od krivične odgovornosti za smrt sedam duša u helikopteru, koji je po nevremenu iz Novog Pazara prevozio majku sa detetom do Beograda, umesto u Kragujevac, da bi se tadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar slikao kao i Veliki Vođa kako pomaže sirotoj raji, Bratislav Gašić, poznatiji kao Bata Santos, odlučio je da u Kruševcu sagradi crkvu pokajnicu. Pod Bagdalom. Sve radove su izvodili dunđeri koji znaju posao, Bata ovoga puta nije radio keramiku, mada je taj zanat, zlata vredan, izučio u srednjoj školi. Kada ga je Vođa ustoličio za direktora Bezbednosno informativne agencije, Bata je odlučio da pokajnicu pretvori i u svetilište tajne službe. U pokajnici je oslikana freska sa njegovim i likom rođenog brata, a freska majke i oca je odmah do njih. Da se zna ko su Gašići. Danas je don Bata ministar unutrašnjih poslova. Njegove grehe neće moći oprati ni crkva pokajnica.

Vladimir Molotok

Ministar policije Gašić „Reketom i diktaturom” vrši progon časnih i poštenih policijskih službenika - sindikalnih aktivista, naslov je saopštenja koje je 28. februara uputio Novi policijsko sindikalni savez, čije rukovodstvo je 3. marta u Press centru UNS-a održalo konferenciju za štampu na kojoj je upoznalo javnost sa mnogim zanimljivim podacima o stanju u Ministarstvu unutrašnjih dela.

„Od dolaska na čelo Ministarstva unutrašnjih poslova ministar Bratislav Gašić stavio je do znanja da neće dozvoliti slobodno sindikalno delovanje u policiji i slobodno a javno iznetu reč pravde pritom nudeći, po saopštenjima njemu dragih sindikata sa kojima redovno sastanči, da će prosto rečeno „reketiranjem” časnih i poštenih policijskih službenika izvrši povratak na posao onih koji su odlukom sudskih organa dobili postupak protiv MUP-a.

Takođe, neće dozvoliti da se u policiji poštuju Ustav, zakoni i međunarodne povelje koje garantuju slobodu sindikalnog rada i delovanja i pritom da ti isti sindikalni aktivisti slobodno istupe u javnost.

Primer prethodne dve tvrdnje su predsednik ovog sindikata Momčilo Vidojević i potpredsednik Zdravko Rajević.

Naime, Upravni sud već dva puta po istoj optužbi oslobađa predesnika sindikata Momčila Vidojevića i pravno stvara uslove za povratak na radno mesto sa koga je protivzakonito proteran 2017. godine, ministar Gašić preko svoje saradnice Dragane Trajković donosi novo, gotovo isto Rešenje o PRESTANKU RADNOG ODNOSA a da pritom Vidojević ni ne bude vraćen na radno mesto.

Povodom donetog Rešenja Upravnog suda kojim je usvojena tužba Vidojevića, ministar je formirao tročlanu komisiju u kojoj je između ostalih bila i Trajković te su krajem decembra Vidojeviću i njegovom advokatu predočili da je za njih „slučaj čist i da moraju da postupe po presudi Upravnog suda”.

Tada je nastao problem jer je Vidojević odbio da bude „reketiran” odnosno da se u potpunosti odrekne pripadajuće mu novčane naknade u zamenu za povratak na prethodno radno mesto. Očigledno je da ministar Gašić preko svojih najbližih saradnika vrši „DIKTATURU NAD PRAVOM I PRAVDOM” i stavlja do znanja građanima Srbije i zaposlenima u MUP da neće poštovati Ustav i zakone R Srbije.

Da će za Gašića Ustav i zakoni biti samo mrtvo slovo na papiru dokaz je i taj što uprkos nekoliko dopisa za prijem i dalje ne želi da primi jedino delegaciju ovog sindikata i da ne samo neće pregovarati sa predstavnicima ovog sindikata već i da će po svaku cenu da izvrši teror i progon istih pa pored protivzakonitog raskida radnog odnosa Vidojeviću, preko svojih saradnika pokreće i disciplinski postupak protiv potpredsednika Zdravka Rajevića, jednog časnog i poštenog policijskog službenika kome se stavlja na teret to što je istupao u javnost i to isključivo kao predstavnik sindikata.

svemu ovome a i o mnogim drugim okolnostima i kriminalnim radnjama Novi policijsko sindikalni savez održaće ovih dana konferenciju za medije i javnost o čemu ćemo vas posebno obavestiti’’, navedeno je u saopštenju.

A na konferenciji održanoj 3. marta u Press centru UNS-a, iznet je podatak da je oko 9.000 policijskih službenika poslednjih nekoliko godina napustilo srpku policiju, uglavnom zbog izloženosti teškim pritiscima, nasilju, progonu, sramoćenju. Nekoliko službenika se ubilo na svom radnom mestu, a ministar je i to pokušao da sakrije.

Koliko je stanje u srpskoj politici dramatično, govori i činjenica da od 1. januara 2022. godine ona nema direktora policije, čak ni zamenika direktora niti vršioca dužnosti te funkcije. A po Zakonu o policiji, njom rukovodi direktor policije.

Kome odgovara da srpska policija nema direktora, već te poslove, neovlašćeno obavlja lice koje nije izabrano na javnom konkursu, a bira ga Vlada Srbije?

Dakle, sva rešenja koje je potpisalo nestatuso lice koje obavlje poslove iz delokruga rada direktora su - nezakonita.

Od dolaska na vlast DOS-a, očekivalo se da će i policija dobiti svoj sindikat. U svakoj pravoj državi on postoji, deluje, protestvuje za svoja prava, pregovara sa ministrom i Vladom...

Svi ‘’posleratni’’ ministri policije, počev od saveznog ministra Zorana Živkovića, zatim Dušana Mihajilovića, (naročito Dragana Jočića), Ivice Dačića, Nebojše Stefanovića, pa do današnjeg Gašića, užasavali su se pomisli da razgovaraju sa sindikatom policije.

Podsećamo da je prvi predsednik prvog Nezavisnog sindikata policije Milosav Vasić tri puta dobijao otkaz u policiji, zbog sindikalne aktivnosti. Tri puta ga je sud vraćao na posao, što je rukovodstvo moralo, pod pritiskom iz inostranstva, da ga vraća na posao, da bih ga protekom kraćeg vremena opet otpustilo. Vasić je bio hapšen tokom akcije „Sablja”, ali ga je sud oslobodio! Današnji ministri ga ne bi vratili ni pod pretnjom da ih streljaju.

Spisak policajaca koji su oterani iz policije i uništena im karijera, život i porodica je zastrašujući. Najteže je bilo za vreme ministrovanja Dragana Jočića. Tadašnjim zakonom je bilo omogućeno da policajac dobije otakaz ako je protiv njega samo podneta krivična prijava. Ništa nije pomoglo. Ni činjenica da je prijava bila lažna, da je odbačena, da je policijski službenik oslobođen. Sudovi su odbili sve tužbe za povratak na posao, pozivajući se na zakon, koji je kasnije Ustavni sud Srbije tu zločinačku odredbu poništio kao nezakonitu i protivustavnu. Policijski službenik je zauvek ostao bez posla u policiji, sa izglednim šansama da se više nigde ne zaposli.

Veći broj policijskih službenika se ubio, teško razboleo...

Manje nasilja nad policijom, po pitanju otkaza sa posla, bilo je za vreme ministrovanja Ivice Dačića. On je otpuštao policajce, samo pod pritiskom političke elite.

Najstrašniji napad na policiju izvršen je za vreme ministrovanja Nebojše Stefanovića. On je, po nalogu svoga gospodara Aleksandra Vučića, smislio plan kako da ‘’očisti policiju’’ od onih koji su bili poslati da služe na Kosmetu, da na njihova mesta dovede poslušne momke iz Srpske napredne stranke.

Sačinjen je plan da nekoliko hiljada policajaca, sa dugim policijskim stažom, bude premešteno na izmišljeno radno mesto - ispitivanje rizika (!)

Srpska javnost je bila šokirana ovim paklenim projekom. Oni koji su vršeći svoju dužnost i naređenja, da služe na Kosmetu, prvo bi bili prebačeni na izmišljeno radno mesto, a potom bi, zbog ukidanja tog radnog mesta, njih nekoliko hiljada ostalo bez posla. Penziju bi godinama čekali na birou rada!

Srećom, tadašnji direktor policije Milorad Veljović istupio je u javnosti i cirkularnim pismom obavestio članove vlade, da će odbiti da potpiše rešenja o premeštanju najsposobnijih policajaca na nepostojeće radno mesto, a potom da ih otpusti. Objasnio je da stotine njih poznaje lično, kao čestite ljude i poštene proifesionalce. Najavio je da će pozvati sindikat da stupi u štrajk! Sindikalni lideri su se pravili ludi, ali je Vlada Srbije povukla zakon iz procedure.

Ministar Nebojša Stefanović je ostavio pustoš iza sebe i svog ministrovanja. Kriminalizacija društva je dovedena do stepena nepodnošljivosti. Policijom je rukovodila Vučićeva miljenica Dijana Hrkalović i njena organizovana kriminalna grupa. Ona je kasnije uhapšena, a Nebojša je postavljen za ministra odbrane.

Progon policijskih službenika traje nesmanjenom žestinom. Najteže je stanje u Policijskoj upravi Beograda, na čijem je čelu, po drugi put, Veselin Milić, o kome je srpska štampa objavila stotine tekstova, opisujući njegov kriminal, nasilje, pljačke, bogaćenje...

Iza Nebojše Stefanovića ostalo je mnogho nasilja. Podsećamo na slučaj otpuštanja inspektora Trbovića i Milana Dumanovića, koji su bili izloženi i sudskom progonu. Nakon više od tri godine, oni su, pravnosnažno oslobođeni od optužbi, a Dumanoviće je vraćen u radni odnos, bez angažovanja na poslu.

U policiji je Momčilo Vidojević poznatn kao jedan od najhrabrijih policajaca, čestit sindikalni aktivista. On je otpušten s posla, a Upravni sud je tri puta poništio rešenje o otpuštanju.

Poznato je da u Upravnom sudu većina sudija su obične hulje. Oni poništavaju rešenja o otkazu, ali su ovlašćeni da u sporu pune jurisdikcije nalože da se otpušteni vrati na posao pod pretnjom prinudnog izvršenja. Istina, Zakonom o upravnim sporovima je predviđeno da je tužena strana (MUP) dužna da sprovede presudu suda, ali to ostaje mrtvo slovo na papiru.

Sindikalni aktivista Zdravko Rajević je pod novim disciplinskim postupkom zato što je kao podpredsednik sindikata ‘’istupao u javnosti’’. Protiv njega je načelnik Policijske uprave u Beogradu Veselin Milić podneo i privatnu krivičnu tužbu zbog ‘’uvrede’’. Koja to tvrdnja može uvrediti čoveka takve biografije, kao što je gospodin Milić?

Da li će Momčilo Vidojević živ dočekati da se izvrši presuda Upravnog suda i da ga vrate na posao, kako bih mogao otići u zasluženu penziju? On nije ni mrava zgazio, ali je čovek koji sprečava njegov povratak, odgovoran za smrt sedmoro ljudi u aferi helikopter. Za Srspki telegraf Gašić je rekao da ga je na taj kobni čin nagovorio tadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar! Tom izjavom on je priznao svoju krivičnu odgovornost i zbog težine posledica tog zločina, tužilac je morao odmah da zatraži njegovo hapšenje i izvođenje na sud.

Dok je bio na čelu BIA, direktor te Agencije Bratislav Gašić kriv je za najteže prestupe - pljačkanje stotina miliona dolara i evra, koji su potrošeni osnivanjem tajnih firmi, preko kojih su izgubili milione dolara i evra, kockajući se na tržištu novca. A reč je o iznosu od preko milijardu dolara.

Dolaskom u Ministarstvo unutrašnjih poslova, Gašić je na ključna mesta doveo svoje saradnike iz Bezbedonosno informativne agencije. Goran Colić je bio načelnik Pete uprave (Službe za nadzor zaposlenih u BIA), a sada je pomoćnik minuistra i načelnik Službe unutrašnje kontrole! On ne poznaje u policiji nijednog službenika: Poslovi policajca i sluđženika BIA su potpuno različti. Policija je javna,a rad u BIA je tajan, izvan očiju javnosti. BIA je vladina agencija!

Čim je stupio na ovu dužnost Colić je Sluđžu unutrašnje kontrole pretvoriou servis za korolu opozicije i novinara! Tako se na mere (prisluškivanje, uhođenje, tajna ozvučenja kola, stana...) primenjuju tako što se te mere, zvanično, sprovode prema ‘’osumnjičenim policijskim službenicima, a dopisuju se i brojevi mobilnih i statičnih telefona stranačkih aktivista, novinara... sa kojima ‘’osumnjičeni’’ policijski službenici nemaju nikakve veze. Doduše, prate se i sindikalni aktivisti policije.

Dok je doskora rukovodio kontraobaveštajnom zaštitom u BIA, Colić je izvršio stotine krivičnih dela neovlašćenog prisluškivanja i odavanja službenih tajni, rasprodajom informacija prikupljenih neovlaščenim snimanjima.

Goran Colić je homoseksualac. “”Znam ga od pre deset godina. Vozio je džip i škodu i dolazio svake nedelje na depilaciju.Tek kasnije sam sanao da je derpe i da ga to promoviše u službi’’

Za načelnika Uprave kriminalističke policije Gašić je postavio izvesnog Ninoslava Cmoliča (koji se odmah proslavio hapšenjem petorice sa protesta, među kojima je i Dejan Petar Zlatanović). Njegova najnovija supruga je Irena Vujović, ministarka u Vladi Srbije.

U srpskoj policiji još rade pristojni i pošteni policajci, inspektori, načelnici.

Setimo se kako je prošao inspektor Dejan Jović, koji je usmrećn, prvo osramoćen, optužen lažno, pa oslobođen. On je pošteno vodio istrage o Savamali, ubistvu Vladimira Cvijana, o ubistvu Jelene Marjanović, Vlastimira Miloševića...

Da ne zaboravimo Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je kao zamenik načelnika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja narkotika, otkrio najveću uzgajivačnicu marihuane. Nakon što je uhapsio Predraga Koluviju, stavljen je na nišan. Vučić ga je lično optužio da je hapšenje „poštenog” Koluvije, državljanina Nemačke i višestruko osuđivanog, rezultat Milenkovićeve namere da optuži Vučićevog „čestitog” brata Andreja, koji bi mogao biti osuđen na nekoliko stotina godina zatvora, da smo pravna sržava.

Gospodin Milenković i njegove kolege su izložene progonu, ugroženi su im i životi. Zaštienog svedoka, kapetana Vojne obaveštajne službe Saše Vujisića, koji je dobio azil u SAD, Vučić je pokušao da pronađe i likvidira, plaćajući ogromnu sumu novca bivšem direktoru Agencvije za nacionalnu bezbednost Ričardu Grenelu, koga mesčno plaća po 100 hiljada dolara, kao svog ličnog lobistu. Srećom, DEA je uspela da sačuva svedoka, da ga ne pronađu agenti CIA, a Vučić potom likvidira.

Nebojša Blagotić je bio inspektor Kriminalističke policije u sektoru Privrednog kriminala, PU u Nišu, a bez svog zahteva i znanja dobio je rešenje o prevremenom penzionisanju 7. oktobra 2015. godine, nakon što je referisao o slučaju na kojem je radio. Gostujući na prress konferenciji, penzionisani inspektor je rekao da je istragama o direktoru jednog preduzeća u Nišu u zloupotrebama, koje je istraživao, pomagao i jedan od aktuelnih većnika Grada Niša koji je član Srpske napredne stranke.

Kasnije je otkrio i druge detalje koji sežu do samog vrha države i SNS-a.

Postupajući po prijavi, gospodin Blagotić je istraživao slučaj teške korupci zajedno sa kolegama, a po nalogu tadašnjeg zamenika Višeg javnog tužioca u Nišu.

Nakon prikupljenih dokaza, tužilac je naložio da se privede 11 lica. Među njima je bilo i lice iz Sremske Mitrovice, koje je, kako je kasnije utvrdio, bio kum Aleksandru Vučiću. Drugo lice je bilo iz Beograda, takođe u najbližim poslovnim vezama sa srpskim dikatorom. Reč je o Draganu J. Vučićeviću, glavnom uredniku Informera.

Inspektor Blagotić je sa nalogom zamenika javnog tužioca iz Niša, posle slinih peripetija, uspeo da kuma iz Mitovice privede tužiocu, a sudija za prethodni postupak je i njemu odredio pritvor, mada je brzo pušten, ali to već nije zanimalo inspekora Blagotića, jer on nije sudija.

Sa privođenjem Vučićevića nije išlo lako. Ama baš nikako. Blagotić je pozvan u MUP, gde mu je saopšteno da od toga treba da odustane. Podsetili su ga, kao da on to nije znao, da je reč o jednom od najboljih slugu Aleksandra Vučića.

Kako se Blagotić držao naloga tužioca, kao pijan plota, tadašnji direktor policije Milorad Veljović doneo je rešenje o prestanku radnog odnosa, s pravom na starosnu penziju.

Inspektor je podneo tužbu, Upravni sud je to rešenje poništio.

Na konferenciji održanoj 3. marta ove godine, g. Blagotić je opisao kako su tekli pregovori sa njim da ga isplate u kešu, a vrate u službu po ugovoru o privremenim poslovima. Osnovni sud u Nišu kaznio je MUP Srbije zbog neizvršenja odluke o vraćanju na rad Blagotića.

Pregovori o isplati na crno vođeni su sa njim na auto putu, ali je on tu ponudu odbio.

Reč je o inspektoru koji je bio jedan od najbolje ocenjenih u niškoj Policijskoj upravi i koji je vodio neke od najvećih istraga malverzacija i zloupotreba u privrednom kriminalu, a posebno se istakao u hapšenju “naftne mafije” 2013. godine

Niški inspektor tvrdi da su podaci iz policijskih istraga preko BIA išli ka SNS-u! „Ovo nisam doživeo za 27 godina karijere,” rekao je on.

Pozivajući se na tajnost same istrage, Blagotić kaže da ne može javno da otkrije identitet tih ljudi, ali tvrdi da o svemu postoje dokazi

- Doživeo sam nešto što nisam u karijeri dugoj 27 godina. U toku rada po toj operativnoj obradi koja se odnosila na izvršene zloupotrebe od strane direktora jednog privrednog društva u Nišu, došli smo do saznanja da tom direktoru dostavljaju informacije pojedini pripadnici BIA, da se isto tako veoma angažuju pojedini uticajni članovi SNS-a u Nišu da mu pomognu - kaže Blagotić.

Blagotić tvrdi da pojedini pripadnici BIA-a iz Niša i ti uticajni članovi SNS-a rade “ekipno”, odnosno organizovano, a da podaci cure čak i iz predmeta u koje BIA nije bila uključena.

- Pripadnici BIA nisu zvanično bili uključeni u rad po tom predmetu. Taj predmet radi isključivo Odeljenje kriminalističke policije i da su oni imali neke informacije, oni su trebali da nama proslede te informacije, da nama pomognu. Međutim, nije ta situacija, već oni rade suprotno od toga, oni informacije o tom predmetu dostavljaju tom direktoru - kaže Blagotić.

Ovim, dodaje, ne optužuje sve pripadnike BIA-e iz Niša, već samo “pojedine pripadnike” te tajne službe, koji su “radili ono što ne treba da rade”.

- Imali smo situacije da su dostavljali informacije o predmetu, da l je nešto opasno ili nije opasno... i to su radili indirektno, prenosili su saznanja ovim uticajnim članovima SNS, pa oni prenosili direktoru. Da li su oni znali da je ovaj predmet pod operativnom obradom, ne znam. Mi smo do tih saznanja došli operativnom obradom - kaže Blagotić.

Iz istrage su curile informacije čak i o identitetu građana koji su policiji pomagali da otkrije zloupotrebe.

Podsetimo, inspektor Nebojša Blagotić je posle 27 godina provedenih u niškoj policiji iznenada penzionisan odlukom tadašnjeg direktora Policije Srbije Milorada Veljovića

Penzionisan je, kako tvrdi, samo dan nakon što je Veljoviću dostavio izveštaj o akciji koju je vodio.

Srećom, Nebojša Blagotić je imao sreće, što su ga mediji podržali. Počev od niških Južnih vesti, do YouTube kanala, pa i sami sudovi i Tužilaštvo.

Mnogi nisu imali sreće. Ućutkivani su pretnja da će im pobiti porodicu, linčovati ih. Banda Aleksandra Vučića je štitila sve pripadnike svog kartela.

Na nesreću, policija se i danas brani ćutanjem od napada tajkuna, mafijaša, a najviše od najviši rukobvodilaca u policiji.

Danas je na čelu policije Bratsilav Gašič Don iz Kruševca.

Vreme je da zaključim: Oslobađanjem Srbije od Vučićevog kartela, svim stradailim, umrlim, ubijenim a i još živim hrabrim policijskim služebnicima, Narodna skupština Srbije bi morala, Ukazom, da se oduži, da ih proglasi zaslužnim građanima, da ih odlikuje za hrabrost. I da svima nadokandi štetu zbog zla koje su im nanele Vučićeve bande iz Vlade Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Slike tih sluđženika morale bi da stoje na ulazu u svaku Policijsku upravu i stanicu, a na drugoj strani fotografije svih onih koji su činili zlodela i koji će biti osuđeni.

Na konferenciji za novinare govorila su i dvojica advokata. Božo Prelević i Ivan Ninić, koji su i ovom prilikom kuražili sindiklne aktiviste.

Inače, osim ovog sindikata, u javnosti se, kritikama vlasti i rukovodstva, oglašava još Policijski sindikat Sloga, čiji čelnici su takođe izloženi teškom prognu i maltretiranju. i otpuštanju s posla.

Uglavnom, za sada se srpska policija branui ćutanjem, a policajci vode usamljene borbe za svoja prava.

Početkom godine, policijski službenici su dobili povišicu od 2.100 dinara mesečne plate, a rukovodiocima je dato po 35.000 dinara. verovatno da ih zavade i nateraju da dušmanski proganjaju one koji su i onako, slabo plaćeni.

1

"GAŠIĆU CARE, TI SI KRUŠEVAČKI DON KORLEONE" Sin bivšeg ministra objavio urnebesan snimak na Instagramu

Fudbaler Milan Gašić, srednji sin visokog funkcionera SNS Bratislava Bate Gašića, podelio je na svom Instagram profilu snimak na kojem ga možemo videti kako dok vozi svoja skupa kola u pozadini ide pesma napisana u čast njegovom ocu. (23.09.2016.)

"Gašiću, care, Gašiću, care hvala ti za asfalt i za trotoare! Gašiću, kralju, najjača si faca u ovom našem kraju", ori se iz zvučnika u automobilu mladog fudbalera.

Pesma "Gašiću, care" je nastala pre oko dve godine i pravi je hip-hop hit, a posvećena je njegovom ocu, Bratislavu Gašiću, tada ministru vojnom, potom direktrou BIA, a danas ministru unutrašnjih poslova.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane