Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Ko će pre nestati kao država - Srbija ili SAD-e

Nek propadne, nije šteta

Legendarni plivač Milorad Čavić, državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nastupajući za reprezentaciju Srbije i osvajač medalja, nakon što je suspendovan sa svetskog prvenstva u Holandiji, zbog nošenja majice sa natpisom ''Kosovo je Srbija'', rekao je da bih silno voleo da njegove dve države (Srbija i Amerika) više ne budu dve najomraženije zemlje na planeti. Srbija se, nažalost, davi pod strašnom stegom Sjedinjenih Država, koje su i same pred raspadom i koje čekaju crni dani. Biće skoro propast sveta, misao je koja opseda najveći deo Amerikanca, koji se suočavaju sa bedom, najcrnjom korupcijom, ratnohuškačkom politikom... Nek propadne nije šteta, odgovor je koji priželjkuju milijarde onih koji još žive na planeti, a koje su Jenki nameravali da svedu na ''zlatnu milijardu''

Milovan Brkić

Dok su u Moskvi 20. Marta ruski predsednik Vladimir Putin i kineski predsednik Si Đinping saopštavaili svetu istorijsku odluku o saradnji, kojom će srušiti američku hegemoniju i stvoriti bolji, pravedniji svet, u Ohridu su Amerikanci, predvođeni Gabrijelom Eskobarom, ''naterali'' srpskog predsednika AleksandraVučića da klimoglavom potvrdi njihovu nameru da satru Srbiju. Zauvek. To nije samo njihova, već i njegova odluka. On na tom pitanju radi već deceniju.

Ko zna šta je sve Vučić ''usmeno'' pristao da se desi Srbiji.

Banditi iz Stejt Departmenta, koje zastupa Gabrijel Eskobar, završavaju svoj krvavi pir nad napaćenom Srbijom. I to u trenutku kada se i Sjedinjene Države spremaju da se razdružuju i postanu regionalna sila.

Bankotres, koji u ovom broju opisuje Branko Dragaš, dovešće do zemljotresa u ovoj državi, koja je lažnim novcem podmićivala lidere malih i nemoćnih država da im američka elita skida gaće, pljačka banke, rudnike, otima fabrike, ubija građane...

Ova bivša velesila, koja je pretila da će svojim oružjem satrti većinu država, sada postaje drugorazredna država. Njena vojska je u rasulu, međunacionalni sukobi su na ivici pucanja, u armiju niko od građana više ne želi, a ruske hipersonične rakete, vasionskokosmičke snage i klimatsko oružje sposobni su da ovu državu, koja se smatrala čuvarom demokratskih vrednosti, pošalje dođavola.

Toga postaju svesni i američki generali i admirali, kao i obaveštajna zajednica, koji takođe znaju da njihovoj državi niko ne preti i ne želi njenu propast, ali se odnarodovana elita iz Demokratske stranke okrenula protiv celog sveta, a sada i protiv svojih građana!

Kraj je štampanju lažnih dolara, zaduživanju koje plaćaju svi građani planete...

Ali, jednom i tom nasilju i šizofreniji mora doći kraj!

Neminovnu propast najavio je dolaskom u Belu kući vremešni i senilni Džozef Bajden, željan da pusti krv građanima Rusije, Kine, Irana i mnogim drugim narodima, koje još nije napala njegova armada.

Taj zločinački plan pokazala je i Strategija nacionalne bezbednosti SAD, a 2022. je javno saopšten plan za svetsku dominaciju.

Mnogo toga je rečeno o američkim pretenzijama na svetsku dominaciju, ali do nedavno je bilo uobičajeno da se sve optužbe više razmatraju sa kategorijama teorije zavere. Dakle, 12. oktobra 2022. objavljen je zvanični dokument koji potvrđuje ono što se ranije smatralo plodom mistifikacija teoretičara zavere - nove Strategije nacionalne bezbednosti SAD.

Politikolozi nisu obraćali pažnju na ovaj dokument, očigledno ometeni trenutnim- aktuelnim informacijama. U međuvremenu, odredbe artikulisane u Bajdenovoj strategiji senzacionalne su u njihovoj iskrenosti. Tri nove strateške pozicije zapravo proglašavaju američku tvrdnju radikalnom promenom sistema svetskog poretka.

Prvo, Sjedinjene Države su proglašene "globalnom" zemljom. ("Sjedinjene Države su globalna sila sa globalnim interesima"). Globalna država je potpuno nova ideološka konstrukcija. To nije ni supersila, ni država lidera, kako su Amerikanci tvrdili pod Obamom.

SAD-e, navodi se u Strategiji, prevazišle su tradicionalnu podelu unutrašnje i spoljne politike. ("Prekidamo liniju podele između spoljne i unutrašnje politike"). To znači da su sve operacije u inostranstvu koje organizuju američke vlasti legitimne za njih kao globalnu silu. Otuda "pravo" da se zbaci bilo koja nacionalna vlada i da se pošalju trupe u bilo koju državu.

Drugo, prvi put od smrti svetskog socijalističkog sistema, imenovan je ideološki neprijatelj SAD. Ranije su strategije o međunarodnom terorizmu govorile kao o pretnji, ali se nije pominjala ideologija koja pokreće terorističku taktiku. Optužbe protiv islama su bile u opticaju, ali strateški dokumenti nisu dovedeni na nivo strategijskih dokumenata.

U novoj Strategiji, autoritarizam se proglašava globalnim protivnikom Sjedinjenih Država i njegovog saveznika. ("Najurgentniji strateški problem... dolazi iz država koje kombinuju autoritarnu vladavinu sa revizionističkom spoljnom politikom").

Sprovodi se klasifikacija autoritarnih sila. Iran i Severna Koreja pripadaju prvom nivou mogućih pretnji. Rusija je u Američku strategiju uključena u autoritarne države drugog nivoa, sposobne da postanu izvor regionalne nestabilnosti, ali da nemaju sposobnost da promene svetski sistem.

Autoritarne sile prvog nivoa uključuju Kinu, jedinu, prema rečima programera Strategije, sposobnu da postigne promenu u sistemu svetskog poretka. Proglašava se nova bipolarnost: slobodni svet protiv autokratije.

Činjenica da je autokratija, a ne totalitarizam kao u 20. veku, proglašena ideološkim neprijateljem Amerike povezana je sa procenama o svrgavanju autokrata u njihovim državama, što podrazumeva suprotstavljanje moći "civilnog društva".

Treće, model globalizacije je revidiran u svom uspostavljenom razumevanju kao otvorenom svetu bez granica i drugih barijera. U strategiji se ističe da je globalizacija učinila svoje i donela odgovarajuće beneficije Sjedinjenim Državama.

Danas, međutim, očuvanje njenih principa dovodi do jačanja Kine. Otvorenim svetom i slobodnom konkurencijom, Narodna Republika Kina objektivno nadigrava SAD i preuzima vođstvo. Kina je ovladala principima globalne igre, tako da njena pravila treba menjati. ("Prepoznajemo da je globalizacija donela ogromnu korist Sjedinjenim Državama i svetu, ali sada su potrebna prilagođavanja kako bi se rešile dramatične globalne promene, kao što je povećanje nejednakosti unutar i između zemalja, pojava NR Kine-a kao našeg najozbiljnijeg konkurenta...")

Strategija daje detaljnu listu pretnji predstavljenih u paketu globalnih problema našeg vremena: klimatske krize, globalnog zagrevanja; pretnje energetskoj bezbednosti; nove pandemije; biološko oružje; pretnje bezbednosti hrane; širenje nuklearnog oružja; međunarodni terorizam; Transnacionalni zločin...

Problemi u svetu smatraju se nacionalnim problemima Sjedinjenih Država. Strategija dovodi do zaključka da se globalni problemi našeg vremena mogu rešiti samo ako postoji globalna država za koju se i same Sjedinjene Države izjašnjavaju.

U Strategiji nacionalne bezbednosti u verziji J. Bajdena više nego ikada od smrti SSSR-a mnogo pažnje se posvećuje Rusiji. I više nego ikada tokom ovog vremena, odnos prema njoj je dat u oštro kontradiktornoj perspektivi.

Rusija je u američkoj Strategiji nacionalne bezbednosti okarakterisana kao imperijalistički agresor; kao autokratija koja ugnjetava sopstveni narod; kao izuzetno neefikasan sistem bez šansi za vođstvo. Navodi se da je neophodno naneti Rusiji strateški poraz u Ukrajini, što daje svaki razlog da se Sjedinjene Države pozicioniraju kao strana u sukobu.

Može se smatrati nezabeleženim uvođenje određene osobe u Strategiju nacionalne bezbednosti. Nije u pravilima za ovu vrstu dokumenta. Takav je postao ruski predsednik Vladimir Putin, predstavljen u zvaničnom američkom dokumentu kao protivnik slobode. Označiti šefa druge zemlje u sopstvenoj Strategiji nacionalne bezbednosti kao jednu od spoljnih pretnji je zapravo bacanje celog sistema međunarodnog prava u smeće.

Strateški kurs koji je najavila Bajdenova administracija opisan je kao "sveobuhvatna strategija odvraćanja". Ključ ove definicije je karakteristika složenosti.

Strategija sveobuhvatnog odvraćanja otkriva se u dokumentu kao integrisanje svih raspoloživih resursa"slobodnog sveta" kako bi se pobedile svetske autokratije.

U praksi, ovo je globalni hibridni rat u nedostatku bilo kakve mogućnosti kompromisa.

Zapravo, Američka strategija nacionalne bezbednosti, nazvana pravim imenima, deluje kao javno deklarisani plan za postizanje svetske dominacije. Na ovom nivou i u tako iskrenim oblicima, vidimo ga prvi put u istoriji.

U Moskvi je održan sastanak predsednika Putina i ruske elite sa liderima afričkog kontinetna. Dogovorom Ruske Federacije i Kine, uz čvrstu saradnju sa Iranom, Saudijskom Arabijom, Indijom, Meksikom, Brazilom..., predsednik Putin je, zajedno sa kineskim predsednikom Si Đinpingom poručio da će Afrika postati lider Novog Sveta. Ruski predsednik je poručio da će, za početak Rusija sve tržišne viškove hrane besplatno, uz pomoć trgovačke flote Kine, pokloniti afričkim državama. Afrika neće više biti zemlja gladnih, koju surovo pljačkaju banke iz Sjedinjenih Država, uz pretnju agenata CIA i Stejt Depatmenta, da će ih okupirati američka vojska, ako ne plaćaju danak.

Sjedinjene Države, preko noći, postaju Imperija u rasulu. Američki dolar, pomoću kojeg je Amerika dva veka tlačila ostatak planete, postaje hartija bez vrednosti.

Saudijski princ je poručio Vašingtonu da će im ova zemlja i dalje prodavati naftu. Ali ne za dolare! Nego moraju da je plate u drugoj valuti, ili robi!

Kakav šamar otuđenoj eliti koja godinama planira kako da na zemlji ostavi samo milijardu ljudi, koji treba da rade za bandu iz Vašingtona.

Dakle, Amerika nema robu koju proizvodi za prodaju, nema i trgovačku mornaricu, a Kina je utrostručila cenu prevoza.

Niko se više, osim srpskog diktatora, ne plaši administracije iz Vašingtona!

Američka duboka država odlučila je da u borbi sa Rusijom, danas i sa Kinom, Iranom, Saudijskom Arabijom, žrtvuje Evropu. Zemlje Evropske Unije uvučene su u rat sa Rusijom, preko Ukrajine. Evropska Unija je postala crvotočna, a njena bezbožničko-pederska elita vodi građane u smrt. EU je u punom rasulu.

Oružje Ruske Federacije je dovoljno da zaustavi podivljalog Džozefa Bajdena!

Sa pažnjom, koju SAD-e nikom nikada nije ukazala, Ruska Federacija sprovodi specijalnu vojnu operaciju u Ukrajinu, bez demonstracije vojne nadmoći i teritorijalnog ugrožavanja država Evropske Unije i SAD-a. Moskva ih pušta da se same uruše i nestanu. Pritom, građane USA-a i Evropske Unije, Rusi i Kinezi, nijednom rečju, ne vređaju. Ne pljuju po njihovoj istoriji, veri, kulturi... S druge strane one su izložene napadu na njenu tradiciju, veru, kulturno nasleđe...

Zašto više niko ne može pomoći Sjedinjenim Državama?

Sjedinjene Države su postale smrtno bolesno društvo. Više od 55 miliona građana SAD-a je ekstremno siromašno! Mnogi žive na ulici, pod šatorima, a da, istovremeno, kao nikada u istoriji, ova država uništava viškove hrane! I ne pomišljajući da njom nahrani svoje gladne građane. Više od 100 miliona Amerikanaca nema adekvatno rešeno zdravstveno i penziono osiguranje. To je,dakle, jedna trećina Amerikanaca.

S druge strane, otuđeni centri moći, poput milijardera, berzanskog špekulanta Džorža Soroša, troše milijarde dolara poreskih obveznika na propagiranje svoje ''ideološke politike''. Komunisti bi rekli, politike ''levog skretanja''.

Ovaj 92. godišnjak je ''bacio oko'' na Balkan. Hoće svom sinu Aleksandru da stvori tvorevinu ''Otvoreni Balkan''. On je taj zadatak na realizaciju poverio državnom sekretaru Entoni Blinkenu. Zato njegov izaslanik Gabrijel Eskobar pokušava da to sprovede, ne kao svoju, već kao ideju Nemačke i Francuske! Nije lako objasniti svetu otkud američka vojna baza na teritoriji Kosmeta, koji je, još uvek, u sastavu Republike Srbije. Uh, ti kindžali, sarmati, posejdoni... Koji američki vlastodršci su nakon okupacije postali vlasnici imovine na Kosmetu, koju još otplaćuje srpska država!

Sjedinjenim Državama i njenim vazalima iz Evropske Unije (Francuskoj, Nemačkoj, Holandiji...) se žuri da Vučić potpiše odlazak Kosmeta iz Srbije, da im hitno proda svu preostalu imovinu, pa da ga smaknu. jer očekuju da i njihovi neprijatelji imaju razlog da sa Vučićem namire račune.

Pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik američkog sekretara za odbranu, u intervjuu na Jutjub kanalu Judging Freedom, saopštio je da je ovih dana bio u Beloj kući i da se iznenadio kada je video da je Džozef Bajden još u Ovalnom kabinetu, dodavši da misli da neće u Beloj kući biti duže od 90 dana. Takav rasplet događaja on očekuje. Doteralo je cara do duvara!

A pukovnik Mekgregor je sigurno obavešten čovek.

Nakon što je holandski premijer Mark Rute platio sudiji i tužiocu Međunarodnog krivičnog suda u Hagu da izda nalog za hapšenje predsednika RF Vladimira Putina, zbog navodnih ratnih zločina u Ukrajini, razumni ljudi u svetu su se uplašili. Mada je raspamećeni Džozef Bajden pohvalio, na sva usta, takvu odluku.

SAD uvele sankcije zvaničnicima Međunarodnog krivičnog suda u Hagu, saopštila je 3. septembra 2020. godine Bela kuća!

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela je sankcije protiv dvoje zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda zbog nastavljanja istraga protiv Amerikanaca oko navoda o ratnim zločinima.

Državni sekretar SAD Majk Pompeo juče je objavio uvođenje sankcija protiv glavne tužiteljke MKS-a Fatue Bensude i šefa odeljenja za pravosuđe, komplementarnost i saradnju Fakisa Mošokoka u najagresivnijem do sad potezu administracije predsednika Trampa da pokuša da spreči istragu tog suda u moguće ratne zločine američkih vojnih i obaveštajnih zvaničnika, preneo je Si-En-En (CNN).

Pompeo je rekao da je to deo poteza administracije protiv Tribunala, koji ima sedište u Hagu zbog vođenja istraga o SAD i njihovim saveznicima.

Sankcije uključuju zamrzavanje sredstava koje imaju u SAD ili potpadaju pod američke zakone.

Pompeo je rekao da je sud, u kome SAD nikad nisu učestvovale, „potpuno slomljena i korumpirana institucija".

„Nećemo tolerisati njegove nelegitimne pokušaje da podvrgnu Amerikance pod njegove nadležnosti", rekao je Pompeo u Stejt departmentu, na konferenciji za novinare.

On je dodao da pored sankcija za dvoje zvaničnika ljudi koji ih snabdeaju „materijalnom podrškom" u istrazi protiv Amerikanaca bi takođe mogli da se suoče sa sankcijama.

Sud je osudio taj korak kao napad na vladavinu prava i međunarodni sistem uspostavljen Rimskim ugovorom kojim je tribunal formiran 2002. godine.

SAD se nisu uključile u MKS zbog zabrinutosti da bi sud mogao da se koristi za politički motivisane istrage protiv američkih vojnika i zvaničnika. Američke administracije jedna za drugom su zadržale taj stav mada su neke, među kojima i administracija predsednika Baraka Obame, su prihvatile ograničenu saradnju sa tim sudom.

Trampova administracija je, međutim, bila otvoreno neprijateljski nastrojena prema sudu i osuđivala je Bensudu i druge zbog nastavljanja istraga protiv Amerikanaca.

Dakle, Sjedinjene Države ne prihvataju postojanje ovog suda, koji je još pod njenim sankcijama i zapleni imovine, ali podržavaju ga kada su optužile ruskog predsednika, za nepostojeće zločine.

Odluka najsnažnijih ekonomskih i vojnih sila da se ujedine, da izbace dolar kao platežno sredstvo, primoraće Sjedinjene Države da se otrezne. Nažalost, izgleda da je kasno! Pritom, treba imati u vidu da se svi potlačeni narodi vraćaju sebi i traže savezništvo sa novim savezom.

U Sjedinjenim Državama je 106 banaka pred kolapsom. Dva veka je ova država živela na prodaji straha prem latinoameričkim, afričkim i bliskoistočnim državama.

Da li je mogla opstati država koja je ostvarivala prihod u visini od 70 procenata BDP-a prodajom ''usluga".

Mnogi zamišljaju da će vrlo brzo kineski trgovački brodovi, ili američka mornarica, iz luka u Nju Orelansu i Njujorku izvoziti radnu snagu u države Afrike. Kunta Kinte se vraća domovini, mogući su naslovi. Osim, ako američki građani ne razvlaste svoju elitu i hiljade njihovih milijardi ne vrate u budžet, da oporave privredu, infrastrukturu.

Administracija iz Vašingtona ne čuje ničije mišljenje, predloge. Ona još uvek preti. Svima i svakom, a krvavo se provode i njeni saveznici iz Evropske Unije. Njihovi građani su u stalnoj pobuni, i moguće je da uskoro i Evropa počne da se vraća sebi, da se oslobodi sodomističkih elita na čelu sa Makronom, Šolcom, Ruteom, Berbokovom, koje prete javnom osudom i Isusu Hristu!

„Naši dobri predlozi i želje se čuju samo kada ih prati pristojan arsenal oružja", rekao je 23.03.2023. Dmitrij Medvedev zamenik predsednika SB RF i istakao da "postoje posledice" za odluku MKS da izda nalog za hapšenje predsednika Vladimira Putina.

''Odluke Međunarodnog krivičnog suda (MKS), poput one o izdavanju naloga za „hapšenje" predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, stvaraju kolosalan negativan potencijal", izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

„Posledice postoje, a one se sastoje u tome da takve odluke stvaraju ogroman negativan potencijal", rekao je Medvedev u intervjuu vodećim ruskim medijima, uključujući i „RIA Novosti".

1

Čekajući kaznenu ekspediciju

Administracija iz Vašingtona je u velikom problemu. Američka vojna služba snimila je akciju planiranja i izvođenja akcije oko rušenja trase gasovoda Severni tok 1 i Severni tok 2. Zaveru je obznanio najugledniji američki novinar, dobitnik Pulicerove nagrade. Odluku je doneo predsednik Bajden, podstaknut agresijom savetnika za nacionalnu bezbednost Džejka Salivena, ministra odbrane Lojd Ostina, državnog sekretara Entoni Blinkena i direktora CIA Vilijama Bernsa.

Šteta se meri desetinama milijardi dolara. Kremlj je saopštio da će čekati još dva meseca na odgovor iz Vašingtona, a onda će tražiti odgovornost onih koji su to organizovali i sproveli. I sprovešće kaznenu akciju. Ta diverzija se ne oprašta, ne od tako moćne vojne sile, kakva je, danas, Rusija. U grupi odgovornih je i nemački kancelar Olaf Šolc, koji je znao za akciju i prikrio je. Amerikanci žele da predsednika Bajdena suoče sa odgovornošču za taj teroristički akt, da sami ne snose posledice.

2

Ko je ovaj starac?

Soroš se ženio tri puta. Prva žena mu je bila Nemica, (ne-Jevrejka) koja je tokom rata ostala siroče i koju su Soroševi roditelji obožavali. Druga žena mu je bila Suzan Veber, a treća Tamiko Bolton. Ove dve poslednje su mnogo mlađe od njega. Sa prve dve ima decu, sveukupno petoro.

Oktobra 2011. godine Soroš je pozvao lidere Evrozone da oforme snažnu ekonomsku vladu Evrope koristeći federativne alate kao što su zajednička blagajna, zajednički fiskalni nadzor, itd, i ukazao na pogubnost nacionalističkih rešenja za ekonomsku krizu.

Što se tiče Kine, Soroš kaže da nakon što je Kina porasla gledajući samo svoje interese, mora napokon početi da se gleda i interese drugih zemalja (ovo se inače uklapa u generalnu prognozu koja kaže da kada bi sada kineski ekonomski mehur eksplodirao, u samoj se Kini to skoro i ne bi osetilo dok bi čitav ostatak sveta ispaštao). On takođe smatra da ne samo da je kineska ekonomija danas življa od američke, nego Kina ima i funkcionalniju vladu od Amerike!

Njegov sin Aleksandar je homoseksualac, koji je često zanoćio u zagrljaju Aleksandra Vučića.

Upućeni tvrde da često izdaje naređenja Džozefu Bajdenu, koja on i ne razume, ali ih sprovodi, prosleđujući ih saradnicima.

Gospodin Soroš je glavni krivac što je na čelu države Srbije još uvek šizofreni zločinac Aleksandar Vučić, koji je satro Srbiju.

3

Progon Hrišćanstva i u Izraelu.

Izraelski zakonodavci su predstavili novi zakon kojim se širenje jevanđelja kažnjava sa dve godine zatvora.

Možete li da zamislite kakav urlik do neba bi prolomili Jevreji širom sveta, kada bi se, na primer, u Rusiji, sličan predlog zakona o promovisanju Tore uneo u Državnu Dumu?

A u Izraelu živi, najmanje tri miliona Rusa, odnosno Jevreja sa potvrdom, koju su doneli iz Rusije. Oni govore ruski, imaju svoje televizije, novine, radio stanice... I srce im je i dalje u Ruisiji, jer se, dosta njih, vraća u Rusiju

U Jerusalimu se, na jednom kvadratnom kilometru nalaze Zid plača, Grob Hristovog vaskrsnuća i džamija Al Aksa...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane