Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Politički analitičar iz Mađarske Vlastimir Vujić upozorava da Srbiji u evropskom prdlogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine najveća opasnost preti u članu četiri

Sa Kosmetom u UN prestaje državnost Srbije!?

Politički analitičar iz Madjarske, Vlastimir Vujić, upozorava da Srbiji u evropskom predlogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine najveća opasnost preti u članu četiri. Jer, sa Kosmetom u UN prestaje državnost Srbije!?

B.Gulan

Ako bi Beograd to dozvolio poništio bi Srbiju koju zvanično imamo u njenim državnim granicama, morao odmah da ukine Ustav i sve druge zakone, kao i da započne postupak verifikacije – NOVE DRŽAVE?

U evropskom predlogu za normalizaciju odnosa Beograda I Prištine, U članu četiri stoji da - „STRANE POLAZE OD PRETPOSTAVKE DA NIJEDNA OD NJIH NE MOŽE PREDSTAVLJATI DRUGU U MEDJUNARODNOJ SFERI ILI DELOVATI U NJENO IME. SRBIJA SE NEĆE PROTIVITI ČLANSTVU KOSOVA U BILO KOJOJ MEĐUNARODNOJ ORGANIZACIJI"...

Koji krajnji cilj „krije" otvaranje vrata tzv. Kosova u međunarodnim organizacijama?

KRAJNJI CILJ SU - UJEDINJENE NACIJE! DAKLE - POTVRDA NJENE DRŽAVNOSTI I PROLAZ (kao države!) u NATO (ne u Evropsku uniju?). NOVIM GRANICAMA NA BALKANU ALIJANSA BI POTPUNO „ZAOKRUŽILA" PROSTOR ZAPADNOG BALKANA I ZAVRŠILA PROCES KOJI JE POČEO NATO AGRESIJOM NA SRBIJU 1999. GODINE. Rešavanjem kosmetskog pitanja na liniji zapadnih interesa,

Vašington, Berlin i Pariz bi rešili i uticaj Rusije na Zapadnon Balkanu.

ZBOG TOGA JE U PRVOM PLANU KOSOVO, A NE SANKCIJE MOSKVI!

Srbija ni pod kakvim uslovima ne sme da dozvoli ulazak Kosova u Ujedinjene nacije! Zašto? Zato što bi to značilo ODRICANJE OD SOPSTVENE DRŽAVNOSTI. Srbija je u međunarodno priznatim granicama (koje podrazumevaju KiM u njenom sastavu!) - članica Ujedinjenih nacija. To Beogradu garantuje Rezolucija 1244 koja podrazumeva KiM u sastavu Srbije. ONOG TRENUTKA KADA BI TZV. KOSOVO POSTALO ČLANICOM UN U SVOJIM GRANICAMA - ISTOG TRENUTKA SRBIJA U SVOJIM GRANICAMA NE BI POSTOJALA! AKO BI TO DOZVOLILA PONIŠTILA BI SRBIJU KOJU ZVANIČNO IMAMO U SADAŠNJIM DRŽAVNIM GRANICAMA, MORALA BI ODMAH DA UKINE USTAV I SVE DRUGE ZAKONE, KAO I DA ZAPOČNE POSTUPAK VERIFIKACIJE NOVE DRŽAVE U UN (bez Kosmeta).

U kontekstu ovog evropskog predloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine (poznatog i kao Šolc - Makronov plan!) vrlo bitno je da se on analizira i kroz tri dodatna elementa. U PRAVNOM smislu ako bi Beograd prihvatio da Priština dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama - onda bi to prihvatio kao pravni koncept koji se primenjuje na svaki slučaj koji, zbog svoje jedinstvenosti, zahteva posebno i jedinstveno tumačenje od strane vlasti!... A U FAKTIČKOM smislu - to je odricanje od države Srbije u granicama u kojima je priznata kao članica UN, dok je U POLITIČKOM smislu to potez kojim se amnestira Zapad za zločinačko bombardovanje 1999. godine. Reafirmacija medjunarodnog prava i principa suvereniteta i teritorijalnog integriteta u slučaju Ukrajine vratila je I srpsko Kosovo i Metohiju (ponovo) na agendu, jer je u oba slučaja primenjen isti metod - OSPORAVANJE MEDJUNARODNOG PRAVA UPOTREBOM SILE. Srbija to mora da iskoristi na najbolji mogući način!

Kriminalna privatizacija

Na Kosovu i Metohiji je obavljena kriminalan privatizacija.Od 1.088.699 hektara zemljišta na koje su Srbi imali tapiju po katastarskim knjigama vise od 80 odsto uzurpirali su Albanci, dok je većina preduzeća prodata u kriminalnom procesu privatizacije čiji su temelji postavljeni Uredbom o privatizaciji koju je aprila 2005. godine proglasio Soren Petersen, tadašnji šef Umnika. Vjerovali ili ne, tim dokumentom je propisano da nije neophodno da se utvrdi porijeklo vlasništva, već se to može uraditi i posle prodaje, sudskim putem.

Već na prvih devet tendera, odžanih od kraja 2006. godine prodato je 145 preduzeća za ukupno 148 miliona evra. Kupci, isključivo Albanci, nimalo se nijesu obazirali na potraživanja koja su prema tim preduzećima imali fondovi i banke iz Srbije i Crne Gore.

Ova neviđean pljačka odvija se pdo orkiljem Ujedinjenih nacija, iako Rezolucijom 1244 Savjeta bezbjednosti nije predviđeno bilo kakvo učešće UN u promjeni svojinskih prava na Kosovu i Metohiji.

Suprotno opredeljenju da se stečena svojinska prava države, pravnih i fizičkih lica ne mogu menjati bez njihovog izričitog pristanka, Unmik je, samovoljno i protivno Rezoluciji 1244, uzurpirao svojinska praca i vlasništvo nad nepokretnostima i preduzećima.

Odluka privremenih institucija u Prištini o prisvajanju imovine Srbije - protivpravna, protivustavna, protivzakonita i ništavna, jer ne proizvodi pravne posledice.

Srbija je vlasnik 155 preduzeća u pokrajini, čija je imovina vrijedna više od 200 milijardi dolara. RS Srbija ima papir za svaki šraf, za svaku mašinu, za svaki kvadratni metar, svaki komad svoje imovine.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane