Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Poruka ruskom ambasadoru Aleksandru Bocan Harčenku

Marš iz Srbije

Stanimir Jović

U intrevjuu za vladin list Izvestiju ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Bocan Harčenko oštro je napao srpsku "prorusku "opoziciju i pozitvno ocenio razgovore Aleksandra Vučića u Briselu i Ohridu. Intervju je preneo u celini portal Vaseljsnka.rs

Ambasador je pohvalio odluku srpskog šizofrenog diktatora Vučića da prizna nezavisnost Kosmeta!

Iz Moskve, međutim, građanima Srbije se šalju drugačije poruke. Da li je reč o prevari, ili se ambasador rukovodio ličnim interesima?

Magazin Tabloid je već objavio da je gospodin Harčenko prijatelj sa srpskim diktatorom. Njihovo poslovanje je impresivno. Iz kase NIS-a Harčenko mesečno za ''savetodavne usluge'' dobija po 20 hiljada evra! On tvrdi da te pare daje za finansiranje aktivnosti Federalne spoljne obaveštajne službe.

Kriminal, u koji je upleten vremešni ruski ambasador, kojem je istekao mandat, impresivan je. I uperen je i protiv interesa Ruske Federacije, a ne samo građana Srbije.

U 2021, godine beogradska filijala Sberbanke oprala je preko 300 milijardi dolara ruskim tajkunima! Ministarstvo finansija je zabeležilo svaku transakciju, a kao ''mali znak pažnje'' guvernerka Jorgovanka Tabaković je dobila na račun u banci u Moskvi više od 270 miliona evra! Vučić preko dve milijarde i 200 miliona dolara!

Pranje para izvršeno je pod budnim okom Aleksandra Babakova, bivšeg savetnika ruskog predsednika. On je, inače, državljanin Rusije, Ukrajine, Srbije, Izraela...

Ambasador Harčenko je, takođe, uzeo lepu proviziju. Milione dolara, koje je, na njegov račun u Izraelu, prebacio gospodin Babakov.

A Babakov je i dalje prijatelj sa Dimitrijem Peskovim, portparolom Kremlja! Peskov je otac petoro dece, Babakov ga puni novcem, jer mu kćerka živi u Londonu i javno se kurva! Babakov plaća Dimitriju sve informacije.

Upućeni tvrde da je platio smenu Dmitrija Rogozina, nakon što je on Rusiju snabdeo kindžalom, posejdonom, samartom... Potom je platio Ukrajincima da ubiju Rogozina, dajući precizne informacije gde se nalazi. On je slučajno preživeo, a pokušano je ubistvo i načelnika GŠ Gerasimova. Ko je osim Babakova, stajao iza ovih aktivnosti?

Sve to nije tajna u Rusiji.

Iz Hersona se vojska povukla, jer u Hersonu g. Babakov ima veliku imovinu, koju je stekao još pre Majdana.

Rusija ima probleme sa ambasadom u Srbiji i Jerevanu. Oba ambasadora tvrde da plaćaju (Jermeni) I Srbi, boravak kćerke ministra Sergeja Lavrova, koji sprečava njihovu smenu.

Ponašanje ambasadora Harčenka brine Kineze!

Prilikom susreta u Moskvi, predsednik Si Đinping je ''izrazio nadu'' da će dogodine predsednik Putin dobiti još jedan četvorogodišnji mandat. Kinezi veruju u dogovore sa njim, rekao je, a ruski novinar je komentarisao da Kinezi imaju izvesne sumnje oko prevrtljivosti nekih ruskih funkcionera. (Nije samo Lavrov mica sa dva lica!). A prilikom posete gospodina Si Đinpinga, Lavrov je sedeo u drugom redu, mada je ugovarao ovu posetu. Njega, sve češće zamenjuje Sergej Rjabkov.

Ambasador Harčenko je ugovorio da nakon uvođenja sankcija Rusiji, od strane AV, njegov sin postane vlasnik NIS-a. Pare će dati Babakov!

Koliko Harčenko prezire građane Srbije, svedoči i njegovo držanje 17. marta, posle 21 sat, kada je izašao iz Narodnog pozorišta, sa obeležavanja Pogroma nad Srbima na KiM. Držao je ruke u džepovima. Prilazili su mu ratni invalidi, sa strahopoštovanjem su želeli da se rukuju sa njim. On je, ne vadeći ruke iz džepova, rekao da ne želi da se sa njima pozdravi. Ni da se fotografiše. Trajalo je to duže od 23 minuta, dok nije stigao njegov vozač.

Veliko zlo je Srbiji naneo gospodin Harčenko. On snabdeva informacijama Vučića, koje mu daju, za novac, agenti Federalne spoljne obaveštajne službe Rusije.

Ko je ova ruska ništarija?

Ranih osamdesetih godina, Državna bezbednost Srbije (u koordinaciji sa tadašnjom Saveznom DB) aktivirala je ,,Beogradsku grupu" mladih operativaca kojima je dato u zadatak da spreče ili diskredituju podrivačke aktivnosti jedne operativne grupe KGB, koja je u to vreme "harala" Jugoslavijom. Po svemu sudeći, glavni zadatak su obavljali u Hrvatskoj, diskretnim podsticanjem malih ali opasnih separatističkih grupa, među kojima se isticao i pokojni general JNA, Franjo Tuđman.

KGB je u Jugoslaviju poslao najmlađu "ekipu", tek pristiglu sa Moskovskog državnog instituta (rasadnik budućih diplomata i obaveštajaca), među kojima se našao i Aleksandar Arkadjevič-Bocan Harčenko.

Tada mladi operativac, ubrzano je učio srpsko-hrvatski jezik i stupao u posredne i neposredne kontakte sa hrvatskim ekstremistima, pa i samim Franjom Tuđmanom, budućim vođom grupe separatista i desničarskih intelektualaca a kasnije i predsednikom Hrvatske.

Tuđman je kasnije, u sred još nedovršenog rata u Hrvatskoj, na veliko iznenađenje, dobio orden u Moskvi, iz ruku Borisa Jelcina, a znatno pre toga, od Jelcinove vlade i naoružanje, savremene helikoptere, opremu, čitave šlepere "Kalašnjikova" i priznanje Hrvatske od strane Rusije.

Ni to nije bilo sve, jer je Aleksandar Bocan Harčenko radio za Jelcinovu obaveštajnu službu u vreme kad je Rusija glasala za uvođenje sankcija Srbiji, pa određeni izvori znaju da je i bio svojevrsni kurir na relaciji Zagreb - Moskva.

Početkom osamdesetih, kad je kao mladi KGB operativac bio na zadatku u Jugoslaviji, "Beogradska grupa" u kojoj se nalazio i J. ., znatno kasnije i visoki funkcioner DB Srbije, imao je zadatak da pronađe i uhapsi Aleksandra Bocana Harčenka, koji se krio (kao neregistrovani agent) u jednom stanu u Beogradu, na Slaviji, nedaleko od ambasade tadašnjeg Sovjetskog Saveza.

Jedan od članova "Beogradske grupe", u kasnim večernjim satima, "locirao" je Harčenka i akcija hvatanja je krenula.

Po svedočenju jednog od učesnika, Harčenko je izgleda u poslednji čas dobio dojavu da "dolaze po njega", i pobegao je iz stana na pomoćni izlaz (dvorište prema parku), bez odeće, samo u gaćama! I tako u gaćama, trčao je do kapije ambasade SSSR, ispred koje je (na pedeset metara blizine) bila patrola beogradske policije, neobaveštena o akciji DB. Samo pukim slučajem, patrolna kola nisu krenula da uhapse "ludaka u gaćama" koji trči ispred ambasade SSSR.

Sutradan je tadašnji Savezni sekretar Raif Dizdarević uputio zahtev ambasadi SSSR da Harčenka i njegovu grupu "sami vrate za Moskvu" jer će u suprotnom biti proterani. Ambasada SSSR nije odgovorila na ovaj zahtev, ali je već sutradan čitava grupa napustila Jugoslaviju, sa aerodroma Pleso u Zagrebu. Harčenko je doslovno u gepeku kola ambasade stigao do "druge polovine" auto puta "Bratstvo-Jedinstvo" (Beograd-Zagreb).

Pre dolaska u Beograd, Bocan Harčenko je bio ambasador u Zagrebu.

Srećom, portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ne pominjući njegovo ime, opovrgla je Harčenkove tvrdnje.

Da li će se ambasador uopšte vraćati u Rusiju? Kremlj bi morao da vodi računa da mu veruju u Pekingu, Teheranu, Rijadu...?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane